Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Probald ki a regi AvP-t vagy valamelyik Rainbow sixet.
Na azok az igazi coop jatekok,nem a borderlands.

Jakuza001
De csak nalad. 😄 Masnal nem az, mint ahogy nalam sem.

Gurren
borderlands-rõl annyit, hogy alig várom, hogy leárazzák steam-en és játszhassam multiban.

Kongy
Borderlands-rõl annyit h elõször tetszett, de egy idõ után beleuntam. Aztán megpróbáltam rászánni magam mégegyszer, hát el se jutottam addig, míg elsõre, szal nekem az a játék kimaradt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

pointer4
BL életem legjobb coop játéka!!!
Még nem volt olyan játék, amivel 4en haverok ennyit toltuk volna coopba.
Max a CS, de az multinak számít 😄
Ha nem lenne, szegényebb lenne a világ!!!
w77d
Nekem emgvan a Borderlands és az összes kieg is, és ilyen könnyed lövöldének használom a játékot. Nem várok tõle komoly dolgokat csak könnyed kora esti szórakozást az esti film elõtt...

Shep
De sótlanok vagytok ma. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atkamon
Nem jött le senkinek szerintem a poén, és ki kapta fel a cukrot (milyen kifejezés ez egyátalán?😄)? Szépen elmondta a véleményét, ahogy te is.

Shep
Sõt nekem is írtak már hasonlót.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez csak poén volt, nem negatívitás, másnak is írtam már be ilyet és nem kapta fel a cukrot.

MerlinW
Nekem sem tetszik BL-en kívül a többi, viszont másnak tetszhet és az áraik jók. Mindegyikbõl láttam már itt a topikban dobozképet.
Nem sértõdtem meg, csak (így 9 év után) néha unom az állandó SG-s negatívitást.

[merlinw.org]

NEOreg3
ha van kivel játszani, biztos jó, sajnos 8 óra után eléggé unalomba fulladt számomra 😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shep
Most ezen megsértõdtél? Nekem egyik sem jön be ettõl még neked tetszhet.

MerlinW
Tehát nincs sztorija a BL-nek? Errõl inkább meséljen Imyke, aki fordítja.

[merlinw.org]

Totti5
Lehetett volna, ha tesznek bele valami egészen minimális storyt, amivel adnak neki egy gerincet, de így egy végeláthatalan offline MMO grind.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Neked. Oszt nem mindenki Te vagy. Nekem 600+ órám van benne és a mai napig játszunk vele a haverokkal.

HAWX2-õt pedig azért emeltem ki, mert UBI és 2010 decemberi, Warband-et pedig azért mert gyûjtõi kiadás.

Már itt sem lehet semmit leírni anélkül hogy fikáznák? Komolyan, ide sem írok többet..

[merlinw.org]

Shep
Ja úgy 15 percig tényleg az volt 😊

MerlinW
4DLC-je van😊

[merlinw.org]

MerlinW
Borderlands-ért? Az évtized egyik legzseniálisabb játéka😊

[merlinw.org]

wesker24
Borderlands megvan a 2 DLC-vel együtt a többi nem izgat !
Shep
Egyikért sem adnék még 100Ft-ot sem 😊 Na jó annyit igen utána eladnám 1000-ért darabját.

MerlinW
MerlinW
Borderlands GOTY 3900Ft.-ért mászthev😊
HAWX 2 is 3000Ft, Dirt2 2200Ft, Mount and Blade Warband Collectors 3000Ft... komoly ajánlatok vannak😊

[merlinw.org]

Totti5
PS2, Xbox.

Kongy
Red Dead Revolver asszem PS2 exkluzív volt. Vagy volt Xbox-ra is? Az biztos h PC-re nem volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ha már vmi 20 körüli, akkor az lassabb az átlagnál. konkrét példa: mikor Machiavelli-vel lovagolunk a városban viszonylag az elején.

Kongy
Na igen, az a kisebb belassulás idegesített fel. PC-n reccenésmentes volt + szebb is.

artschi
Valahol mintha lett volna egy fémdobozos példányom, elsõ kiadás asszem. Megnézem.

Szerk.: megvan a Clear Sky is, szintén fémdobozos verzió 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Totti5
"Remélem csuklanak a Rockstarosok"

Max a gémszaros ürge csuklik itt. R* nem mondta hogy lesz PCre, ahogy az elõzõ rész sem volt.

Totti5
Jaja, érzésre 25 alá nem ment nekem boxon sohasem semmikor.

balee4
A francokat, szuperul fut az AC Brotherhood PS3-on, nem tudom mivel játszottál, de 10 fps-sel gyakorlatilag játszhatatlan lenne. Kisebb belassulás persze elõfordult (bármelyek játéknál megeshet), de semmi zavaró.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

természetesen.akkor majd írj,hogy mi a helyzet.Köszi
IMYke2.0.0.0
Ha még 1 hétig tudod tartani az ajánlatod, akkor megveszem.
Most dõl el, hogy lesz-e újabb etap a munkában - itthon rohadok, nulla keresettel, álláskeresõi járadékon.

Ha tudtok önzetlen mecénást, aki jóvátétel nélkül hajlandó lenne finanszírozni egy kis igényû ember életét, mondjuk úgy 20 évig, akkor ne tartsátok magatokban az infót 😊)))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha lenne pénzem ... fo....ásig, akkor már lenne xbox, ps, meg minden lószar... addig én is kénytelen vagyok ezekrõl a csemegékrõl lemaradni, de ami igazán fáj az a Pc-s Red Dead Redemption hiánya (Remélem csuklanak a Rockstarosok, mert haragszom ám!!!!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
*hozzáteszem, max grafikán 40 fps.

Kongy
PS4-et nagyon nem terveznek, DE én meg nem tervezek PS3 vásárlást, legalábbis azok után amit az AC: brotherhood-dal tapasztaltam rajta. Tiszta 10-20 fps a város közepén, a PC-men meg 40... ugyanott! Oké, vannak király exkluzív címek, de azokat egyszer végigtolnám azt csõ... azért meg nem éri meg kidobni 70-80k-t. PS2-t anno viszonylag olcsón vettem, de az durva retro feeling szal nekem nagyon megérte. 😊

ha ennyiért elviszed állom a postát😊))
Jakuza001
Szivesen es jo szorakozast hozza. 😄

Tinman
Pontosan!

Ennek örülök a pénztárcám miatt és bosszant a már most sem éppen rózsás HW miatt.

i2k: Pedig nem ártana, ha lenne PS3-ad, mert ha beleveszem a konzol only címeket, a kiváló exclu-k mellé, akkor azt látom, hogy 30 kibeSZABott jó játékról lemaradsz. Te tudod.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
"1-2-3 éven belül úgyis itt az új generáció"

2015 tûnik egyre reálisabbnak

IMYke2.0.0.0
Nekem sincs PS3-am (= nem is lesz, nem ettem meszet - 1-2-3 éven belül úgyis itt az új generáció) -, de kicsit csalódott vagyok, hogy PC-t letojják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Igazából olyan, mintha PC-n 800x600-ba játszanál. Végül is, a TV-n is ugyanez van. 😄 1080p-s felbontás az kicsit durva a PS2-höz, DE a God of War 2 PS2-es elég szépen néz ki rajta!

Kongy
Sajna nincs PS3-am, HDTV-n meg nem mutat túl jól a PS2-es T2T. :S

IMYke2.0.0.0
Ja és az idézett hozzászólás alatt ez áll 😊)))

"Thanks, I can kind of picture what you're talking about. Was resin also used to make the Bioshock 1 "Big Daddy" figurine (from the collector's edition)?"

Shep
Én már rendeltem tõlük de egy ilyen nagy dobozt nem merek kintrõl rendelni, mert hát az Ördög nem alszik.

IMYke2.0.0.0
Kotnyeleskedhetek?

Forrás

w77d
szerintem gipsz... általában abból szokott lenni, a Bioshock 1 Big Daddy-ja is az..

Carlos
mibõl van a mellszobor?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
1. Nagyon köszönöm!

2. Megrendeltem! :-)

3. Szállítással együtt -feltéve, ha kiszállítják-, kb. 4 ezerrel lesz olcsóbb, mint galaxistól szállítás nélkül.

4. Pénzt nem tettem a kártyámra direkt, majd szólnak ha megérkezik a cucc hozzájuk, vonják le akkor :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jakuza001
Check this out

Bar lehet a szallitassal lesz annyi, mint idehaza.