Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem a PC ONLY kevés, amúgy télen amikor elég hideg még a fûtött lakás is, akkor meg kifejezetten szeretek "szügyig" betakarózva konzolon játszani... megmondom õszintén most, hogy itt görnyedek a PC elõtt fázik a kezem és a lábam, pedig 19.7 fok van a lakásba.
Ne tessék félreérteni! Nem ezzel kívánom igazolni, hogy de jó a konzolgaming, egyszerûen csak írtam!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
??? Ezt nem értem... ezt mire írtad?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox: Gears of War 2 (meg majd a 3), Alan Wake,
PS3: Unchartedek, Heavy Rain, God Of War 3, KillZone 2-3
Ezek talán mindkettõre vannak: Army of Two, Ninja Gaiden 2, Red Dead Redemption
(nincs is meg a 15) Na hát ennyiért nem éri meg számomra a konzol, inkább ez a pár cím kimarad. Ettõl még lehetek rendes ember, szerintem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az én álláspontom PC és ha lehet 2 konzol :-)
PS3-ra:
1. Heavenly Sword
2. Heavy Rain
3.-4.Killzone 2-3
5.-6.Disgaea3-4
7.-8.White Knight Chronicles 1-2
9. GoW Collection HD
10.GoW3
11.-12.-15.Uncharted 1-2-3 (utóbbi hamarosan)
16. The Last Guardian (hamarosan)
17. MGS4 (alap cucc!)
18.-19. Rachet-ek
20.-21. Resistance 1-2-3 (utóbbi érkezik majd...)
22. Siren: Blood Curse
23-24. Yakuza 3-4
25. Final Fantasy 13 (PS3-on SZEBB!)
26-27. Infamous 1-2
28. Mag
29. Haze
30. Tales of Xillia (idén érkezik)
31. Trinity: Souls of Zill O’ll
32. Valkyria Chronicles
33.-34. ICO & SOTC Collection
35. Folklore
XBOX360-on érdemes (nem mind multiplatform!):
1. GeoW 2
2. Alan Wake - alap cucc, csak az a fránya küllem
3. Lost Odyssey - remek jRPG, elfogadom van aki utálja ez van
4. Shadow Complex - kötelezõ platformer
5. Kameo - kötelezõ darab
6. Limbo - stílus, hangulat, összhatás még szigorral is 9/10, nálam 10-es.
7. Fable II. - nehezen indult, de a végére megszerettem
8. Ded Rájzin' - Zombis játékba kevés ilyen jó van, csak a mentési rendszer...
9. Forza részek - ha szeretném az ótókázást szeretném
10. PGR részek - dettó
11. Halo részek - 1 misét feltétlenül megérnek még egy nem rajongó számára is, ha nem undorodik a lövöldéktõl.
12. Blue Dragon - kiddie jRPG, engem érdekelnek az ilyenek
13. Saints Row I. - bizony, bizony az elõzmények!
14. Prince of Persia Classic HD - a kultikus elsõ rész szép grafikával, HD-ben
15. Eternal Sonata /közben ez kijött PS3-ra is/
16. Magna Carta-t toltam PS2-ön, megvan már a 2. rész XBOX-ra.
17. Too Human - nekem nem tetszett, de sokaknak itt bejönne... olyan, mint valami sci-fi Diablo
18. Szégyen, de XBOX stuff /és nem 360 cím/ Shenmue II. KÖTELEZÕ! ALAPMÛ!
19. Banjo Kazooie régi és új epizódok... platform, kellemes, semmi extra.
20. Ninety Nine Nights 1 és 2, ezek közepes játékok, egynek jók.
21. The Darkness - alapmû
22-23. Army of Two 1-2 - coop cucc királyság
24-25. Crackdown 1-2 (GTA-like)
26. Ninja Gaiden II.
27. Conan
28. Red Dead Redemption
29. Condemned 2
30. Fracture
Ezek érdekelnek egyenlõre xbox 360-ra:
Far Cry Instincts Predator
Project Gotham Racingek,Call Of Duty 3,The Darkness ,Forza Motorsport 2 - 3 ,Halo 3,Conan,Army Of Two
Ninja Gaiden II,Too Human,Midnight Club Los Angeles,Fracture,Baja Edge Of Control,Halo Wars,Fight Night-ok,Condemned 2,Gears of War 2
NBA és Fifa Streetek,Alan Wake,Red Dead Redemption,Halo 3: ODST ,UFC Undisputed,Mortal Kombat vs DC Universe
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem is kívánok vitába szállni azzal, hogy egy lassan 6 éves konzol egy normális gamer PC ellen már esélytelen, de akár tetszik akár nem (NEKEM SE TETSZIK!), aki nem vesz valamilyen konzolt az rengeteg jó dologból kimarad.
Rosszul emlékszem?
Nem... baromira nem kell szenvedni a telepítéssel, mert 2 gombot kell megnyomnod. Nincs DirectX, driver szarakodás, felbontás buhera, ini turkálás és társai.
A másik nagy elõny pedig az ára, de ez már sokszor ki lett tárgyalva.
65k körül tudsz venni új 160 GB-os HDD-vel szerelt PS3-at vagy 120 GB-os HDD-vel szerelt XBOX360-at. Ezeken a játékok nagy többsége 1080p-ben megy és akárhogy is számolod, nem hozol ki egy újonan egy olyan konfigot PC-bõl 65 ezerért, ami FULL HD-ben képes lesz ezt a minõséget hozni... de rendben tegyük fel, hogy nagykeres ismerõsökkel vagy tele és megoldasz valami konfigot 65-bõl.
Ezen a konfigon, hogy fog menni a Crysis 2, a GTA4?
És mi van azzal a számos címmel ami konzol exclusive? Hidd el eszméletlenül jó játékok vannak köztük.
Nehogy félreérts! PC must have! De kell mellé egy konzol is...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha van HDD-d akkor arra telepítheted a játékot, mint PC-n és így nem pörgeti feleslegesen az optikai meghajtót, ami kifejezetten kötelezõ, mert mind a 2 masina hangos tud lenni ilyenkor.
A HDD install másik hatalmas elõnye a gyors pálya és játékállás betöltés.
4 GB-os háttértárral, csak a szellemi fogyatékosok vesznek konzolt.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sony Playstation 3 Slim 160GB - 74.900 Ft, és 20.000 Ft felett ingyenes házhoz szállítás.
Persze, ez nem olyan kecsegtetõ ár, mint volt a korábbi, csak megakadt rajta a szemem.
Mert ugye a 320 GB-os csak 4.000 Ft-al drágább, ugyanott...
Csak kár, hogy egy telefon miatt csinálták... 😞
Amúgy meg - logikusan - ha nincs pénz a számládon, kapsz egy értesítést róla, és az üzlet elvetésre kerül.
Game.co.uk-ról szeretnék játékot venni, korábban is vettem már így a rendelés menetét ismerem. A kérdésem az, hogy ha én megrendelek most egy játékot, de per pillanat nincs még a pénz a kártyámon, akkor hogyan fogják a levonást rendezni? Megvárják míg kerül pénz a kártyára és akkor rögtön leszedik, vagy valami más eljárással?
Köszi
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Tudok rendelni és ki is hozzák, mert választható az Ungarn a Land opciónál!
Amúgy ez hogy mûködik? Rendelek tõlük valamit és bankkártyával kell fizetnem, vagy majd akkor is ráér, ha megjött a csomag?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
amazon.de szállit,nekem jött már csomó cucc onnan.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Citromail, freemail, stb-t felejtsd el. Kérj valakitõl gmail meghívót, vagy írj privátba e-mail címet és küldök neked egyet. Vagy ott a yahoo, hotmail, stb.
[merlinw.org]
Egyébként láttam a Dragon Age Ultimatet , jól látom hogy ingyenes a kiszállítás bárhova?Mert 4200ft nem sok érte itthon meg az ultimate jóval drágább.
DA Ultimate