Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I2k:
Érdekel még eladó Stalker Shadow of Chernobyl?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
megnézném hogy mész végig a Demon's Souls-on csettintésre, aztán lehet más lenne a véleményed, de hogy ne a mélyvíz legyen, kezdhetsz egy könnyû egy gombos jrgpvel is pl LO
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
konzolra nincsenek Eredeti játékok, csak rossz kínai másolatai valaminek!
Amik jönnek majd pc-re is értelemszerûen pc-n fogom végigvinni.Amiket leírtam a listámat mik érdekelnek csak konzolra jöttek ki.
Kompromisszum akkor lesz ha jön majd olyan game amihez nem elég a pc-m.PL egy GTA 4-et mai napig nem tudok normálisan játszani annyira akad.
Pl az új NFS sem az optimalizáltságáról híres.
De az is lehet hogy veszek boxot azt 3 havonta behal vagy akármi ez sem kizárt amiket hallok róluk.
Next PC upgrade: 2022
És nem mellesleg a lemez árat hoztad fel inkább fizetek 20-30 dl lemezt mint PC-met fejlesszem mindig 100ezrekért holott sem a kinézet sem semmi más nem indokolná a magas gépigényeket.
Max annyi hogy mivel gamepaddal eddig csak 1 játékot nyomtam végig (resi 4) nagyon bele kell szoknom!
Pl. a SC: Conviction nekem sokkal jobban bejött X360-on, mint PC-n. vagy vegyük a shift szériát. És még valamilyen szinten a Dragon Age 2 is ütött konzolon. ott forradalminak tünt mindenképpenn az rpg, jó kis hack and slash lett azon.
szvsz sokkal több sikerélményed lenne ha arra a sok játékra tervezett idõt egyetlen multi játékba fordítanád és átélnéd a jóvá válást 😊.
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De konzolon soha nem volt 1920x1200... a full hd = 1080p = 1920 x 1080.
Én, ha vennék, akkor PS3. Filmezek is, igaz, mostanság anime csak, de akkor nem kellene nyaggatni a PC-ben lévõ BD-t...
Ez is szempont lenne a szonikonzol mellett...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerk.: Fõleg, hogy amit én is mûvelek, azt más betegség kategória... túl sokat játszok, túl sokat költök a hobbimra.
Ma értetlen formában vagyok... mi ez az 1200???
"esetleg két kutyaszarnak felel meg hardware szinten"
Tény, hogy eltelt 6 év, de soha ne felejtsd el, hogy célhardverrõl van szó, és hiába kevesled a 3 symmetrical core-t melyek egyenként 3.2 GHz-en futnak, az 500 MHz-es GPU-t és az 512 MB memóriát, akkor is tény, hogy sokkal könnyebb és egyszerûbb optimalizálni egy célhardverre és ezáltal STABIL frame-et elérni, mint ezer + 1 hardverben gondolkozni, arról már nem is beszélve, hogy maga a Win se éppen 2 MB-ot foglal el a memóriádból.
Még egy kérdés a többiektõl: Kinek van itt rajtam kívül 4 magos procija?
VALÓDI magokról beszélek, ne tessék a HT-témát idekeverni a Core i3-al ok?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Saints Row 2 pedig szintén elvette a kedvem a PC verziótól... igen, tudom, hogy sokan közületek PC-n élvezkedték halálra magukat, de ti nem toltátok az elsõ részt! Az elsõ részben megszokott irányítás/szokások, 1:1-ben átemelõdtek a második részbe, így amikor leültem PC elé és 1920x1200-as felbontás helyett valami elcseszett felbontást bírtam csak kicsikarni belõle, ráadásul azt sem tudtam melyik az elõre meg a hátra, a kifejezetten fura küllemrõl nem is beszélve. Amit ezzel mondani akartam az annyi, hogy 2 órám elment a szarakodásra, ahelyett, hogy játszottam volna...
COD 3 óta volt pár rész ahol mindig fejlõdött aktuális látványt adva...
Army 1-2 pedig az egyik legjobb co op játék a világon, hisz direkt arra készült minden elemében
nagyon kevés cím van ami miatt tényleg megéri a controlleres sérülést elszenvedni
persze ennyiért már miért ne alapon is oda lehet csapni a polcra egyet, de ha még egy casualabb arc egy kicsit képes pc-n a multis címekkel ellenni 2 single között, akkor nem nagyon van értelme, azért meg lehet lenni a nagy exkluzív csodák nélkül jól, ha meg rendes gamer vagy és napi szinten játszol vmivel (cs, sc2, wow, whatever) akkor aztán végképp nincs szükség arra hogy ilyen alan wakekben kerülgessük az árnyékokat meg gearsben láncfûrészeljünk. 1-2 kivételtõl azért nem olyan nagy szám az a sok game, sokszor nem érnek fel 10 évvel ezelõtti pc-s játékokhoz sem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Inkább:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
S nem azért, mert úri szeszély vezérel, hanem azért, mert már ott tartunk, ha egy új, premier játékot akarok játszani, akkor a 2 magosom csirkelábszárat sem ér.
S eszemben sincs (persze, sok-sok plusz pénz esetén, talán - de biztosan másra költeném [ = egzisztencia, lakás stb.]) konzolra költeni 60+ ezret.
Mert nekem a PC a tévém, a zenelejátszóm, a zene- és videószerkesztõm, a rajzoló, képmahináló, fordító- és játékgépem.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amiért én PS3-at vennék: God of War trilógia (1-2 megvan ps2-re), Uncharted 1-2, Heavy Rain.
Amiért X360-at vennék: Gears of War 2-3, Alan Wake.
De mivel nem lehet mindenbõl 1, mert nem futja, meg felesleges is, ezért maradok a PC-nél, amin a legtöbb játékot tom tolni. Ha retrózni akarok akk PS2 ezerrel.
Arra utaltam, röviden, ami az elmúlt években itt az SG-n (és biztosan máshol is) kialakult.
S amit tetézett (okozott) a "HD" konzolok terjedése, "elsõbbsége".