Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gurren
ugyanez

Tinman
Ok, eddig vagyunk ketten... nekem is ilyen procim volt egy ideig amúgy, de aztán lecseréltem egy Q9300-ra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Core 2 Quad-om van már 3 éve! Q6600 2,4 ghz-en ketyeg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Blu-ray méretû tok asszem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szerintem elég rossz a Gamemania, ugyanis jóval kisebb a tokja, mint a normál toknak, elég rosszul néz ki.

A Stalker Shadow of Chernobyl nálunk megjelent magyar kézikönyvel?

I2k:
Érdekel még eladó Stalker Shadow of Chernobyl?

Prince23
Nekem is van xboxom, még sem tartom magam rohadt konzolosnak, mivel a Steamet marhára elõnyben részesítem 😊 ergó nekem tök mindegy tk h pc vagy konzol. FPs-eknél úgy is PC marad a favorit nálam. Xbox360 számomra egy luxus, exkluzív kategóriát képvisel.

Kongy
Megrendeltem CD Galaxistól a BioShock 1-et meg a 2-t. Az elsõ rész ilyen Gamemania-s, nem tom mennyire igényes kiadás. Volt vkinek vmi tapasztalata ilyen kiadású game-mel? Esetleg a BioShock-al pont? 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bence94
nyugi a gta 4 konzolon is ilyen jó! ha nem másolod fel akkor orrod elõtt villan be minden, a sebesség pedig gyakran leesik...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Totti5
"kellett" 😊

megnézném hogy mész végig a Demon's Souls-on csettintésre, aztán lehet más lenne a véleményed, de hogy ne a mélyvíz legyen, kezdhetsz egy könnyû egy gombos jrgpvel is pl LO

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
vanilla wow a legjobb játék volt amikor napi 8+ órát KELLETT pvpzni hogy elérj vmit, és nem csak odaadta ajándékba a geart mint most heti pár belépésre ://

Totti5
mondja az aki gondolkozás nélkül a WoWot hozte fel példának mint péséc tuti cím...

lolSL
és hogy ne offtopic legyen az eszmefuttatásom:
konzolra nincsenek Eredeti játékok, csak rossz kínai másolatai valaminek!

grebber
És ezt mibõl szûrted le?
Amik jönnek majd pc-re is értelemszerûen pc-n fogom végigvinni.Amiket leírtam a listámat mik érdekelnek csak konzolra jöttek ki.
Kompromisszum akkor lesz ha jön majd olyan game amihez nem elég a pc-m.PL egy GTA 4-et mai napig nem tudok normálisan játszani annyira akad.
Pl az új NFS sem az optimalizáltságáról híres.

De az is lehet hogy veszek boxot azt 3 havonta behal vagy akármi ez sem kizárt amiket hallok róluk.

Next PC upgrade: 2022

lolSL
ja nem az én vagyok 😄
te csak egy rohadt konzolos leszel!

lolSL
egyszer eladod a lelked és nincs visszaút! örökre egy rohadt drogos maradsz

lolSL
nem kell

grebber
Jó akkor nem a haveromat hozom fel a leírt játékokból a videók is megfogtak ennyi.
És nem mellesleg a lemez árat hoztad fel inkább fizetek 20-30 dl lemezt mint PC-met fejlesszem mindig 100ezrekért holott sem a kinézet sem semmi más nem indokolná a magas gépigényeket.
Max annyi hogy mivel gamepaddal eddig csak 1 játékot nyomtam végig (resi 4) nagyon bele kell szoknom!

lolSL
da2 csak konzolon ütött 😞

Prince23
Azért nem becsüld le a konzolt, vannak játékok, amik csak azon élvezhetõk.
Pl. a SC: Conviction nekem sokkal jobban bejött X360-on, mint PC-n. vagy vegyük a shift szériát. És még valamilyen szinten a Dragon Age 2 is ütött konzolon. ott forradalminak tünt mindenképpenn az rpg, jó kis hack and slash lett azon.

lolSL
az a baj hogy ha vki csak konzolos, akkor aztán végképp érvénytelen a véleménye.
szvsz sokkal több sikerélményed lenne ha arra a sok játékra tervezett idõt egyetlen multi játékba fordítanád és átélnéd a jóvá válást 😊.

grebber
Még jó hogy én nem te vagyok.Ha ilyen most megjelent Csernobilos meg Shadow-os mocskos fos szarokat végigviszek akkor azokat is végig fogom mivel azok fényévekkel jobban.Konzolos haverom mindig teadélutánt tart róluk melóba.

arty
😊)

Forza.

arty
xboxon telepitheted, ha akarod, ps3-on meg vagy telepit vagy nem - nem tudsz "beleszólni"

Forza.

Tinman
Jelenleg szvsz is az a jobb választás, fõleg, hogy szépen egy árba került a dobozzal... persze Halo és GeOW érdeklõdõknek "csakabox".

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
1200 az x elõtt..

Tinman
"pár éve lehet mentek rajta fullhd a játékok, de mostanában már 1200 alá mennek a jobban kinézõ címek."

De konzolon soha nem volt 1920x1200... a full hd = 1080p = 1920 x 1080.

IMYke2.0.0.0
X360 vs. PS3...

Én, ha vennék, akkor PS3. Filmezek is, igaz, mostanság anime csak, de akkor nem kellene nyaggatni a PC-ben lévõ BD-t...
Ez is szempont lenne a szonikonzol mellett...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ezzel nem teljesen értek egyet, részben a pénz is benne van de lett volna lehetõségem pár hete venni egy dobozt de átgondoltam a dolgokat, osztottam szoroztam és egyszerûen nem volt olyan felállás ahol az jött volna ki, hogy nekem ezt most meg kell venni. Én szeretek a vásárlásaim elõtt mérlegelni és csak olyan dologra pénzt áldozni ami tényleg megéri az árát és nem marad kihasználatlanul.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lolSL
felbontás

Tinman
Természetesen :-)

Szerk.: Fõleg, hogy amit én is mûvelek, azt más betegség kategória... túl sokat játszok, túl sokat költök a hobbimra.

Tinman
"de mostanában már 1200 alá mennek a jobban kinézõ címek"

Ma értetlen formában vagyok... mi ez az 1200???

"esetleg két kutyaszarnak felel meg hardware szinten"

Tény, hogy eltelt 6 év, de soha ne felejtsd el, hogy célhardverrõl van szó, és hiába kevesled a 3 symmetrical core-t melyek egyenként 3.2 GHz-en futnak, az 500 MHz-es GPU-t és az 512 MB memóriát, akkor is tény, hogy sokkal könnyebb és egyszerûbb optimalizálni egy célhardverre és ezáltal STABIL frame-et elérni, mint ezer + 1 hardverben gondolkozni, arról már nem is beszélve, hogy maga a Win se éppen 2 MB-ot foglal el a memóriádból.

Még egy kérdés a többiektõl: Kinek van itt rajtam kívül 4 magos procija?

VALÓDI magokról beszélek, ne tessék a HT-témát idekeverni a Core i3-al ok?

Shep
Ez csak ilyen gyenge poén akart lenni, hogy azért mert nem játszottam mások szerint kihagyhatatlan játékokkal attól még nyugodtan élhetek tovább.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Nekem éppen újra kellene raknom a rendszert, mert 4 mag, 4 giga, RAID 0 és valami borzalom lassú már a rendszerem... meg itt porosodik az egyik SSD-m, de baromira nincs kedvem szarakodni, helyette játszok konzolon :-)

Tinman
Hát igen... SG-n nem annyira dívik a konkurencia és a másik platformjának elfogadása. Aki ismer az tudja, hogy engem nem érdekel, hogy mi van arra a szaros gépre ráírva... MS, Sony, Nintendo... bánom is én, ha jól szórakozom kell, ha nem, mehet a kukába.

lolSL
hát szar port volt, a készítõk is elismerték hogy hiba volt külsõs stúdióra bízni, a 3. részt maguk készítik PC-re.

Tinman
FF13 PS3-on szebb, emiatt nem vettem meg még boxra és már nem is fogom, hacsak nem ajánl nekem valaki olcsón CE-t belõle :-)

Tinman
Nekem a Fallout 3-at mire belõttem úgy, ahogy akarom valami 2 nap szenvedés volt, mert buhera nélkül is alapból kilépegetett 2 féle op. rendszer alatt is.

A Saints Row 2 pedig szintén elvette a kedvem a PC verziótól... igen, tudom, hogy sokan közületek PC-n élvezkedték halálra magukat, de ti nem toltátok az elsõ részt! Az elsõ részben megszokott irányítás/szokások, 1:1-ben átemelõdtek a második részbe, így amikor leültem PC elé és 1920x1200-as felbontás helyett valami elcseszett felbontást bírtam csak kicsikarni belõle, ráadásul azt sem tudtam melyik az elõre meg a hátra, a kifejezetten fura küllemrõl nem is beszélve. Amit ezzel mondani akartam az annyi, hogy 2 órám elment a szarakodásra, ahelyett, hogy játszottam volna...

Totti5
Korretk darabok, akinek pedig a mese is bejön hát miért ne.

Totti5
PGR középszar? hol élsz te?
COD 3 óta volt pár rész ahol mindig fejlõdött aktuális látványt adva...
Army 1-2 pedig az egyik legjobb co op játék a világon, hisz direkt arra készült minden elemében

lolSL
az lesz hogy kiírod ezt a sok szart és ott fog rohadni 100db drága lemez elpazarolva és az életben nem játszod õket végig 😊 mai szemmel már nagyon gagyi a legtöbb ilyen 2-3 éves game amit felsoroltál, egyszerûen felülírják õket a futószalagos folytatások. hidd el egy PGR-t cod3 armyoftwot meg a többi ilyen középszar játékod 5 perc után kivennéd
nagyon kevés cím van ami miatt tényleg megéri a controlleres sérülést elszenvedni

lolSL
pár éve lehet mentek rajta fullhd a játékok, de mostanában már 1200 alá mennek a jobban kinézõ címek. az a helyzet hogy mindkét nagy konzol egy darab, esetleg két kutyaszarnak felel meg hardware szinten, hiába optimalizálnak, vagy mondhatni eltusolják a részleteket a blurrel bloomal nádihegedûvel, rendes monitoros kép után szörnyû ránézni a legtöbb konzolos játékra. xbox használtan 10-15 ezer ft.. ha boltban veszed csak a garanciáért fizetsz már, a gép gyakorlatilag egy ingyenes fémdarab

persze ennyiért már miért ne alapon is oda lehet csapni a polcra egyet, de ha még egy casualabb arc egy kicsit képes pc-n a multis címekkel ellenni 2 single között, akkor nem nagyon van értelme, azért meg lehet lenni a nagy exkluzív csodák nélkül jól, ha meg rendes gamer vagy és napi szinten játszol vmivel (cs, sc2, wow, whatever) akkor aztán végképp nincs szükség arra hogy ilyen alan wakekben kerülgessük az árnyékokat meg gearsben láncfûrészeljünk. 1-2 kivételtõl azért nem olyan nagy szám az a sok game, sokszor nem érnek fel 10 évvel ezelõtti pc-s játékokhoz sem.

<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Naruto miatt?! <#wilting>

Inkább:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gurren
röhögjetek ki nyugodtan, de én az ilyen játékok miatt szeretnék leginkább egy konzolt :p

IMYke2.0.0.0
Radeon topikban írtam, hogy úgy döntöttem - 3 és fél év után, sõt, közelebb a 4-hez - lecserélem a mostani kicsikémet.
S nem azért, mert úri szeszély vezérel, hanem azért, mert már ott tartunk, ha egy új, premier játékot akarok játszani, akkor a 2 magosom csirkelábszárat sem ér.

S eszemben sincs (persze, sok-sok plusz pénz esetén, talán - de biztosan másra költeném [ = egzisztencia, lakás stb.]) konzolra költeni 60+ ezret.
Mert nekem a PC a tévém, a zenelejátszóm, a zene- és videószerkesztõm, a rajzoló, képmahináló, fordító- és játékgépem.

Kongy
Amiért úgy általában konzolt vennék: Red Dead Redemption, L.A. Noire, Dante's Inferno, Castlevania: Lords of Shadow... meg ami nem jut eszembe. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Felbontást egyszer beállítod a driverben onnantól kezdve minden játékban úgy lövi be + a kül. grafikai beállításokat is. ini-ben meg sosem turkálok, én személy szerint. 😄

Amiért én PS3-at vennék: God of War trilógia (1-2 megvan ps2-re), Uncharted 1-2, Heavy Rain.

Amiért X360-at vennék: Gears of War 2-3, Alan Wake.

De mivel nem lehet mindenbõl 1, mert nem futja, meg felesleges is, ezért maradok a PC-nél, amin a legtöbb játékot tom tolni. Ha retrózni akarok akk PS2 ezerrel.

IMYke2.0.0.0
Nálad keresve sem találni toleránsabb játékost, de hidd el!
Arra utaltam, röviden, ami az elmúlt években itt az SG-n (és biztosan máshol is) kialakult.
S amit tetézett (okozott) a "HD" konzolok terjedése, "elsõbbsége".

Kongy
PC-n is csak annyi h nyomod a tovább gombot párszor, azt csõ. 😄 Nekem legalábbis. Persze, a PC-met jól karban kell tartanom ahhoz h csak ennyibõl álljon.