Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt a szart dobja ki, de nekem nem jött mail a steamtõl ilyen privát kóddal vagy mi a rákkal.Bocsi de nem nagyon vágom az angolt csak egy részét értem.

De, ha beírnám jer1cho-nak, akkor kutasszal együtt kiröhögnének 😊(
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ráadásul a játék egy esõs szombati nap végigtolható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tudom, hogy Téged nem, de másokat talán még érdekelhet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ez van ha nem nézem 5 percenként az oldalt 😞
Next PC upgrade: 2022
Német cég az album kiadója, szóval érhetõ, hogy csak Németországból érhetõ el...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Regisztráció után kiderült, hogy Magyarországra nem szállít az Amazon.de...
Kár, pedig DLH futárszolgálat szállítaná a csomagot és az idehaza Magyarországon is van!
Nem baj, akkor nem veszem meg... marad majd a virágbolti verzió! :-(
[merlinw.org]
nagyon egyszerûen tudod ellenõrizni,elindítod a vásárlást és ha enged fizetni akkor küldik a csomagot😊)))
Tudnék a német Amazon-ról (Amazon.de) Magyarországra csomagot rendelni?
Nem játék kellene, hanem zenei CD, ami 31 euróba kerül és limitált kiadás...
Idehaza is kapható lesz horribilis áron 15000 Ft-ért!
31 eurót pedig 270 Ft-os árfolyammal átszámolva is 8370 Ft lenne + szállítási költség, tehát 10 000 Ft-ból simán kijönne...
Ehhez képest idehaza 14990 Ft + 1100 Ft (szállítási költség)
Nem tudom egyes magyar boltok mit képzelnek magukról, baromi magas árréssel dolgoznak!
hétvégén csinálok majd megint gyûjtemény fotózást, mert mostanság megint hozzácsaptam egy 20-25 címet a többihez 😄 csak idõ kéne játszani õket..
Szerintem game.co.uk sem, ha a királyi postát választod. Angoloknál ez így megy😊
[merlinw.org]
Hopp, ez elkerülte a figyelmemet (még nem volt meg a felkelés utáni kávé) 😊
Szóval, nincs benne a Jimmy's Vendetta. Az csak reklám a kézikönyv hátulján (már ha kézikönyvnek lehet nevezni azt a pár oldalt, amiben szinte semmi érdemi dolog nincs...)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Van sokféle nekem itt amikkel nem tudok mit kezdeni és van köztük több díszdobozos vagy hasonló."
Ha megkaptam a listát, közkinccsé teszem.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Quantity Title Price Each Estimated Delivery Time
1 Mafia 2 GBP 7.06
Ez inkább 2200 Ft...
Egyébként ennyiért is jó vétel volt, persze Jimbó Vendettája is van benne a hét elején kaptam:

Pillanatnyilag ennyiért sehol sem látok
Splinter Cell Conviction - 3 font (volt, nem tudom meddig, perpill nem kapható)
Érdemes figyelgetni az akciókat 😊
+1
Már rengeteg játékot vettem külföldrõl, és amellet, hogy soha nem volt probléma a rendelésekkel (kop-kop), sokkal igényesebb a csomagolás (nincsenek ilyen an-tec féle szutykok), olcsóbbak a játékok, sõt, még a posta is.
Tegnap érkezett meg a Mafia II, szép nagy térképpel, kézikönyvvel (ez ugyan kicsit soványka), postával, tokkal-vonóval ~1500 Ft-ért. Csak összehasonlításképpen: Galaxisban 11000 Ft + kiszállítás. No comment...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
DMC 3 tényleg jó játék Resi 4 mégjobb ! Szerintem korrekt ár érte !
De az igaz hogy kézikönyv is jó lenne hozzá !
Én nem venném meg, mert ronda a borító, kézikönyv sincs.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
indíts 1 üres servert és nézz meg pár egyszerûbb pályát hogy merre kell menni pl 2fort well dustbowl. a lövés alapjait a legegyszerûbb arena vagy koth pályákon elsajátítani.
Íme, itt van!
Call of Duty Modern Warfare 2
Elég szépen tartják az árukat a COD játékok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑