Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
nem túl szerencsés az account nevedet csak így ideírni:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
akkor szerintem ideje regisztrálni valami normális címet.

Citromail,küldtek már valami emailt a últt hónapban de sokat nem értettem belõle.

Érdeklõdéssel várom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gurren
melyik szolgáltatónál van email címed? nekem gmail-re simán kiküldi.

Sziasztok, kéne egy kis segítség, nem tudok belépni a steam fiókomba valami baja van, pedig azon van a gyári orange box is.
Ezt a szart dobja ki, de nekem nem jött mail a steamtõl ilyen privát kóddal vagy mi a rákkal.Bocsi de nem nagyon vágom az angolt csak egy részét értem.

Jani21
Jól emlékszel. 8-10 font volt + szállítás, nem is olyan rég vettem meg.

zorrobomber
na vége a gályának indulás a pikpakpontba wawaweewaa

arty
délelõtt. délután meg a cod7et. és mindkettõben ugyan annyit kell lõni 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Annyiért én is venném.
De, ha beírnám jer1cho-nak, akkor kutasszal együtt kiröhögnének 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Igen, nekem is ez a bajom vele, hogy 3-et megérne de 7-et már nem. Mert 2x már végigvittem, 1x a coopot is és a figura meg nem ér meg nekem +4 ezret. Hátha lesz még a game-en.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Hát ja, csak ez ha jól emlékszem ilyen 3.000 Ft körül volt game-en...
Ráadásul a játék egy esõs szombati nap végigtolható.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Limited Collector's Edition - 6.990 Ft, hardverapro, jer1cho.

Tudom, hogy Téged nem, de másokat talán még érdekelhet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Kurva eget splintit de megvettem volna ennyiért 😞
De ez van ha nem nézem 5 percenként az oldalt 😞

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Sajnos nincs!
Német cég az album kiadója, szóval érhetõ, hogy csak Németországból érhetõ el...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

artschi
és az amazon.co.uk? nekik nincs a CD-bõl? Õk szállítanak itthonra.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

TBTPumpa
Köszönöm a választ!
Regisztráció után kiderült, hogy Magyarországra nem szállít az Amazon.de...
Kár, pedig DLH futárszolgálat szállítaná a csomagot és az idehaza Magyarországon is van!
Nem baj, akkor nem veszem meg... marad majd a virágbolti verzió! :-(

Sirch
Nekem már volt, hogy rendelés leadásánál felszámolt postaköltséget "free delivery"-nek hirdetett terméknél, kemény 0.99 fontot. Azon a héten nem evett húst a család...

MerlinW
Vagy ha találsz egy német/külföldi kiskert/nagykert, amivel tudsz közvetlenül kommunikálni, egy szép levéllel ráveheted õket, hogy küldjék el neked. Nekem az amerikai Microsoft-nál is sikerült ezt elérnem.

[merlinw.org]

tudsz,de általában csak akkor ha a lemez az amazon tulajdonában van és nem egy olyan kereskedõében aki az amazonon is forgalmazza a termékét!!!
nagyon egyszerûen tudod ellenõrizni,elindítod a vásárlást és ha enged fizetni akkor küldik a csomagot😊)))
TBTPumpa
Sziasztok!

Tudnék a német Amazon-ról (Amazon.de) Magyarországra csomagot rendelni?
Nem játék kellene, hanem zenei CD, ami 31 euróba kerül és limitált kiadás...
Idehaza is kapható lesz horribilis áron 15000 Ft-ért!
31 eurót pedig 270 Ft-os árfolyammal átszámolva is 8370 Ft lenne + szállítási költség, tehát 10 000 Ft-ból simán kijönne...
Ehhez képest idehaza 14990 Ft + 1100 Ft (szállítási költség)
Nem tudom egyes magyar boltok mit képzelnek magukról, baromi magas árréssel dolgoznak!

w77d
nna megjött az Anno 1404 gold, POP TFS, és Alpha Protocol pack-om.. 8ezer ft-os megértek így együtt..

hétvégén csinálok majd megint gyûjtemény fotózást, mert mostanság megint hozzácsaptam egy 20-25 címet a többihez 😄 csak idõ kéne játszani õket..

MerlinW
Zavvi sosem számol fel postaköltséget. Nekem legalábbis még soha😊
Szerintem game.co.uk sem, ha a királyi postát választod. Angoloknál ez így megy😊

[merlinw.org]

csodálkozom, hogy benne van Jimmy Vendettája is, mert nem írják

Hopp, ez elkerülte a figyelmemet (még nem volt meg a felkelés utáni kávé) 😊

Szóval, nincs benne a Jimmy's Vendetta. Az csak reklám a kézikönyv hátulján (már ha kézikönyvnek lehet nevezni azt a pár oldalt, amiben szinte semmi érdemi dolog nincs...)

Kb. két hete volt egyetlen napon keresztül 5 font zavvi-n, és postaköltséget sem számoltak fel. Namost, ha jól számolom ez olyan 1500 Ft-ra rúg...

zorrobomber
-.-

lolSL
nem nagyon, tf2 topicba nézz be inkább

giorgio81
csodálkozom, hogy benne van Jimmy Vendettája is, mert nem írják

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
Zavvi, 10 sz. kuponom lõttem el...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
köszi a tippeket, hétvégén kipróbálom! esetleg téged felvehetlek friend-nek? arra az esetre ha netalántán beizzítanád még néha 😊

IMYke2.0.0.0
Találtam egy rendes emberkét, akinek volnának eladó játékai, s ha minden igaz, kapok/unk listát is.
"Van sokféle nekem itt amikkel nem tudok mit kezdeni és van köztük több díszdobozos vagy hasonló."

Ha megkaptam a listát, közkinccsé teszem.

giorgio81
na és akkor ezt honnan, zavvin és gamen is több, mint 7,06

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Tinman
Nyugi 1500-ért SEHOL nem volt akcióban, fõleg nem postaköltséggel.

Quantity Title Price Each Estimated Delivery Time
1 Mafia 2 GBP 7.06

Ez inkább 2200 Ft...

Egyébként ennyiért is jó vétel volt, persze Jimbó Vendettája is van benne a hét elején kaptam:

giorgio81
1500-ért hol volt akcióban a Mafia 2?
Pillanatnyilag ennyiért sehol sem látok

Az egyik legszánalmasabb játék, amit valaha kipróbáltam. Nem értem minek az neked annyira... Persze nem az én pénzemet költöd, sz'al azt veszel amit akarsz 😊

Blood Bowl Legendary - 5 font

Splinter Cell Conviction - 3 font (volt, nem tudom meddig, perpill nem kapható)

Érdemes figyelgetni az akciókat 😊

Zavvi-tól, game.co.uk-tól kell rendelni.

+1
Már rengeteg játékot vettem külföldrõl, és amellet, hogy soha nem volt probléma a rendelésekkel (kop-kop), sokkal igényesebb a csomagolás (nincsenek ilyen an-tec féle szutykok), olcsóbbak a játékok, sõt, még a posta is.

Tegnap érkezett meg a Mafia II, szép nagy térképpel, kézikönyvvel (ez ugyan kicsit soványka), postával, tokkal-vonóval ~1500 Ft-ért. Csak összehasonlításképpen: Galaxisban 11000 Ft + kiszállítás. No comment...

Shep
Ez igaz de úgyis a játék a lényeg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
õszintén szólva én egyszer sem lapoztam át egy kézikönyvet pedig, kb 120 vagy több játékomhoz van XD viszont amikor kinyitod jó látni, jó érzés hogy van... meg a nyitáskor a tokból kiáradó szag is más XD

Kongy
Azért az ACB CE-ben gyönyörû volt maga a játék. 😄 Érintetlenül a doboz alján volt. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Meg vagytok õrülve ezzel a kézikönyvvel. 1x átlapozza az ember már ha, aztán soha többen rá sem néz. Tényleg egy filléres papírdarab a lényeg?

wesker24
Boritot simán lehet rá nyomtatni ha van fotópapirod és a fotominöségben nyomtatod ki !

DMC 3 tényleg jó játék Resi 4 mégjobb ! Szerintem korrekt ár érte !

De az igaz hogy kézikönyv is jó lenne hozzá !

davidka003
Csak te tudod, hogy neked megéri-e.
Én nem venném meg, mert ronda a borító, kézikönyv sincs.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

lolSL
ne engivel kezdd, hanem scout vagy soldier, azok hasonlítanak a szokványos FPS-ben látottakhoz. vagy mediccel kísérj társakat.
indíts 1 üres servert és nézz meg pár egyszerûbb pályát hogy merre kell menni pl 2fort well dustbowl. a lövés alapjait a legegyszerûbb arena vagy koth pályákon elsajátítani.

Daell Drow
Hali, en most ezen gondolkodok. Meg er ennyit szerintetek?
soo277
Csak ha banolták a WAW kulcsát nem ér 1 figyinget se!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

IMYke2.0.0.0
Most látok használtan, Vaterán, csomagban - három másik mellett - World At War-t. Az egészért kér az emberke 5.000 Ft-ot... 😊
Íme, itt van!

davidka003
Másfél év után csak csökkent az ára:

Call of Duty Modern Warfare 2

Elég szépen tartják az árukat a COD játékok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

zorrobomber
Bocs, kiegészíteném. Elvileg ez egy csapatjáték, de én mikor kipróbáltam csak azt láttam hogy mindenki rohangál mindenfele, semmi kommunikáció(L4D-ben folyton beszél mindenki), õk biztos tudták mit kell csinálni, de nekem fingom sem volt semmirõl. Nem azt mondom hogy csak barátokkal lehet, de nem lenne rossz ismerõssel elkezdeni legalább.

zorrobomber
Valamiért nem értem mitõl több mint egy közönséges shooter. Ráadásul én nem tolok semmi más fps-t(L4D-n kívül), és fogalmam sincs az alap dolgokról sem, pl mire jó az engineer, stb. És nincs tutorial 😊