Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ennyit nem ér...

Tinman
Hát hidd el "picit" olcsóbb volt ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
576-nál 12000 Ft a Aliens vs Predator Hunter Special Edition!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
három (ez spec engem nem érdekel)

Forza.

arty
zavvi kódot nem tud valaki gyorsba?

egy
kettõ

Forza.

arty
amennyibe kerülnek, egyiket se :/

(de ha támogatni kivánod a játékok darabolását, akkor Joe's adventures)

Forza.

Tinman
:-DDDDDDDDDDD

Amúgy pont az jutott eszembe, hogy egyik kajálás alkalmából majd elõkapom a levesestálból... persze nem onnan, de "mintha". Érdekes reakciókra számítok :-)

Még annyit, hogy frankón kihajthatók a lábai és elég erõs a tartásuk szóval, abs. perfect facehugger!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi :-)

Az utolsó 2 képet muszáj volt így, ne haragudj, mert nagyban látszik rendesen, hogy mennyire frankó a fémtok.

Az ára... nos... naaa gyerekek, nem szoktam én ilyen játékot venni 15 ezrekért ;-)

#20899: Ha jársz "setét" Zalában a vendégem vagy egy Alien petézésre :-D

#20904: Alien Quadrology mellé kifejezetten passzol :-))

#20907: Melyik Mafia 2 DLC-t érdemes megvenni, ami sztorit is ad az alaphoz?

pointer4
Pedig nem is eredeti ötlet 😄
Csak ezen annyira látszik hogy mû 😄

NEOreg3
biztosan lesz

valamint borderlands és civilization akcióra is lehet szerintem számítani

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

artschi
Steam-en 4 napig 4 db 2K Games játék occsóé'.

Remélem lesz benne Bioshock 2 akció.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

balee4
Köszi a tesztet, ráadásul kedvet is adtál a játékhoz, be kéne szereznem, mert imádom az efféle cuccokat, csak szinte alig kapható.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zorrobomber
fap fap <#idiota>

Totti5
Azt a büdös mindent, de baromi jól néz ki!!!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LOL XD<#eplus2><#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Utána berakod ide? 😄DDDDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ugyanez a fémtokos van nekem, a többi kóc-móc nélkül. 😊 Mennyit voltál képes fizetni érte?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
beteg vagy XXD

pointer4
Fúú, kölcsön adod azt az arcra tapadós megtermékenyítõs szörnyet? Lefotóznám vele a lányomat 😄
IMYke2.0.0.0
Ejnye-bejnye a sok nagy képért... és... és...
Rohadt irigy vagyok!!!!!!! Gratulálok!
Eszméletlen példány!
Meg nem merem kérdezni az árát... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
... és egy nagyvad.

A doboz egy picit sajna megsérült a pár ezer km-nek köszönhetõen...

Fémtok rlz!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#worship>

Jól emlékszem, hogy Neked is vannak még ki nem rakott képeid az érkezésekrõl?

Szerk.:
Na, így kellene lottóznom is 😊))))

A "Crossworlds" mellé majd a "sima" King's Bounty-t is be kellene tennem majd. Mindkettõ rendelése még függõben.
Megint kezdek sokat költeni... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Aprójószágok:

Tinman
I.R.I.G.Y. vagyok, de azért õszinte gratula!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm - basszus, öregszem ... <#rinya>

Éééés... közben sikerrel jártam, az említett régi finomság most már az enyém, csak a Posta kegyeitõl függ az érkezése 😊

Remélhetõleg, a hét végére tudok képpel is szolgálni 😊

MerlinW
Jól írtad, külön kell😊

[merlinw.org]

Shep
Nekem nincs bajom az 576-al, igaz a boltban szoktam átvenni ami kell.

w77d
ezerszer jobb a Galaxis mint az 576. Jobb árak, becsületesebbek, gyorsabbak..

Kongy
576 oldala rettentõen kaotikus lett mostanában... régebben sokkal jobb volt. Ha belföldi online vásárlás akkor csak CD Galaxis.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Túl messze vannak... 😊
Déli határ menti* vagyok. 😊

* elbizonytalanodtam = egybe vagy külön?

MerlinW
Duna, Tisza már nem menõ?😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Mint ahogy utaltam rá - gyûjtemény-dísznek több mint szuper.
Mivel kenyeret nem eszik, összerakva pedig két egymás mellé tett DVD-tok a helyfoglalása (széltében és hosszában egyaránt), így nem fogok a Drávának rohanni miatta 😊

MerlinW
Nem akarok, csak gondoltam regisztrálok oda is, jól jöhet még. Mondjuk itt van 10km-re tõlem egy boltjuk, szóval max az online kedvezmények miatt lett volna értelme. Viszont így lemondtam róla😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
rendelni ne is akarj, egyszer rendeltem, majd mivel megszereztem máshonnét, lemondtam a megrendelést az oldalon keresztül.

Ennek eredményeképpen egy hónapon keresztül hívogattak, hogy megérkezett a rendelt áru, LOL.

MerlinW
Lehet😊 Bírom a fõoldali reklámokat: Brink csak(!) 13.999Ft 😊 Jó, hogy lehet kapni😊

[merlinw.org]

Solid Snake
Cd galaxis meghekkelte <#hehe>
MerlinW
Basszus 576 weboldala egy botrány. Nem mûködik a regisztráció, órákig tölti az oldalt...

[merlinw.org]

MerlinW
Hogy legyen mit kérdezned😊

[merlinw.org]

lolSL
és ez most mire jó azon kívül hogy több levegõt szorít ki a szobából?

Solid Snake
"Persze cserébe szívesen elfogadok egy tábla csokit, vagy egyebet" kütté bonusz cokikát cerébe? <#nevetes1>
IMYke2.0.0.0
S még valami - szegény eXtenSior még többet is áldozott rám, mint amennyit utaltam. Ezért írtam neki azt, ami a képen is idézve van.

IMYke2.0.0.0
Íme játék, amit 500 Ft-ért (ötszáz Ft) szereztem meg - csak a postaköltséget kellett fizetnem, mert ingyen elvihetõ volt.
Tökéletes, gyûjtõi óvatossággal kezelt állapotban van.

Sosem fogok vele játszani, és nyilván nem mai darab, de a gyûjteményemben szép lesz.

Íme a hirdetés - ahol ha van, akkor még te is felajánlhatsz ingyen elvihetõ cuccokat: Hardverapro - Ingyen elvihetõ

w77d
elõzõ pénteken bizony ez is benne volt a pakkomban, ennyiért kibaszottul megéri..

IMYke2.0.0.0
Engem is annak a borítója tántorít el - fõképp, hogy a többi rész eredeti borítóval, tartalommal (sõt a CoP ugye Smugének hála Special Edition-ben).
De a Clear Sky is még a vastag dobozos.

IMYke2.0.0.0
Rendben - Rád bízom.
Addig én is keresek még - meg, ha minden összejön, akkor lesz egy másik üzletem is, igazi régiséggel... <#finom>

Azért adom el, mert megtudtam hogy van olyan kiadás is ami magyar nyelvû kézikönyvvel van, és nekem meg olyan kéne. Viszont annak meg az a hátránya hogy citromsárga a tokja.

Még nem biztos hogy eladom, képet sajnos nem tudok küldeni, mert nem olyan a telóm.
Angol nyelvû a borító, és a 44 oldalas kézikönyv.

A borítója így néz ki:
Eleje

Hátsó borító

Az állapota teljesen jó szerintem.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Érdekel, igen - képet tudsz mutatni nekem róla?

Nekem is 4magos procim van, Amd athlon 2 x4 640 egész jó, azért nem került sokba összeállítani egy teljesen jó gépet, ami mindent visz max beállításokon 1280x1024-es felbontásban. 50-60 ezerbõl kijött.