Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
na, steamen megvettem mindent, ami mafia (mafia2 alap már megvolt) és pénzt érdemes érte áldozni

(plusz kocsikért, kosztümökért természetesen NEM!)

Forza.

fery02
Ugye milyen jó nosztalgiázni!

Én pl pont ma végeztem megint a (Gamestaros) Beyond Good and Evil-t (bevallom, férfi létemre meg is sirattam a végét, hogyan lehet ilyen átkozottul jó játékot összerakni), este Medal of Honor: Airborne jött volna, ami aztán mégsem jött, mert szomorúan vettem tudomásul, hogy hangkártya csere, meg Win újratelepítés óta sincs nálam fegyverhang a játékban, így sztornózva lett hamar.

Hamarosan nekem is neki kell megint leselkednem Max Payne-nek (ezzel is voltak hang gondok nálam, de ez valószínû globalice jelen van, aki Xp-nél fejlettebb rendszert használ. Viszont erre a problémára van is nem hivatalos megoldás, cserébe nem mûködik jelenlétében a magyarítás. 😊
Kíváncsi vagyok ezennel kell-e majd hangkártya csere mellett azt a kis aprócska mod-ot.)
Arra viszont számíts majd, ha nagyon rég játszottál vele, az emlékek túl zottan megszépíthetik a játékot és itt nem a grafikára gondolok (szerintem nem olyan csúnya még mostanság sem), hanem, hogy elég szívatós tud lenni a játék, képes helyenként durva kihívások elé állítani.

Mafia amúgy nekem is spájzolva (képfájl vele párhuzamosan törölve a géprõl), az is jól fog még jönni majd . 😉

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Meg amúgy is inkább a 2. rész lenne drágább!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Steamen 1 árban vannak, szóval nem lesz az egyik olcsóbb, mint a másik! Értem amit mondasz, csak nem lesz olyan árképzéssel akció!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
lehetne 6-4 az 1. rész javára 😊

Mondjuk ez utóbbi dobozosban Zavvi-tól 3900 Ft jelenleg!

Márpedig ha folytatódik a 75 %-os leárazás, akkor ennyi lesz biza az áruk!

12.5 euró pedig egy Borderlands Goty ára!

Bence94
az oké de ez a leghosszabb ahol töltõdik...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Azért 5 ejrót már megérne darabja szerintem! Bioshock 1+2 =10 euróért... ennyit megérdemelnének!

Engem 2 régebbi játék tud még a mai napig is a székhez szegezni (biztos van több is, de most csak ezek jutnak eszembe): Revolt (autós cumó), Severance Blade of Darkness (TPS... szerintem az egyik legjobb)!

lolSL
én a bioshock 2-t akkor venném meg ha olcsóbban adnák mint az elsõt, csak hogy a minõség fényében díjazzam a készítõket.

Nem a multi miatt, csak mert jó a single!

lolSL
HL1-hez kapcsolódva, talán nem mindenki tudja hogy a csak ps-re kiadott Decay címû COOP hl1 kieg, amit szintén a gearbox csinált, elkészült modként pc-re. letöltés itt
egyedül is végig lehet tolni a karakterek közt váltogatva 😊

lolSL
<#eljen>
legyen már e3 és hl3 bejelentés 😄

NEOreg3
Nincs mit azon szégyellni, én is pár hónappal ezelõtt tudtam le a HL1-et és a kiegészítõit, és a grafikán kívül még manapság is megállják a helyüket. Sõt, nem is tudom, mikor élveztem utoljára ennyire singleplayer fps-t.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
akkor inkább én sem szégyellem, hogy mostanság sokat Half-Life 1-ezek, pedig az tényleg nem mai darab 😄

lolSL
<#eljen>

MerlinW
Csak szólok, a multi miatt ne vegyél Bio2-õt, sajna senki sem játszik vele. Illetve nagyon kevesen.

(én most is a '90-es évek játékaival játszom😊 Éppen Deus Ex elsõ részével vagyok elfoglalva ismét. Múlt héten Max Payne volt soros😊)

[merlinw.org]

Én majd egy bordert vagy bioshockot lopok, ha jó lesz az ára! Jó volt ez a Mafia 1 a maga idejében, de már tutira rá se néznék!

MerlinW
Na, loptam Steam-rõl egy Mafia 1-et, mert megérdemli. Mafia 2 nem érdemli meg, így azt nem lopok😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez speciel olyan dolog, hogy ha szeretnél 8000x8000 texturákat, akkor venned kell gyors háttértárat. Ezzel nem tud mit kezdeni a fejlesztõ sem. A mai világban, ahol a játékosok 90%-a a grafika alapján dönti el, hogy egy játék jó-e, ezzel jár. Én tök jól elvagyok a mai játékokkal alacsony-közepes beállítások mellett is. Mindkét krájzisszal is minimumon játszottam.

[merlinw.org]

MerlinW
Minden mai motor utólag húzza fel a texturákat az objektumokra😊 Ha elõre töltené be mind, órákig ülnél a betöltõ képernyõ elõtt😊

[merlinw.org]

lolSL
régebbi játékokban nem emlékszem ilyenre.. nem azóta kezdõdött véletlenül mióta kaphatók ssd-k? pc iparból simán ki lehet nézni hogy kicsit megkeserítik a hdd-s játékosok életét pár eladott példányért

Bence94
minden motor örül neki ennek ellenére az unreal ebben a tekintetben szar, hogy utólag töltögeti be...

fery02
Hallottam Unreal 3 motoros játékok esetében (tudom, hogy Metro 2033 nem az) pl elõnyös, mert alapból szereti a motor látványosan töltögetni a textúrákat játék közben és SSD-re telepítéssel orvoslódik a probléma.
Bár ez nem személyes tapasztalat.

Valószínûleg Metro 2033 esetében is ilyen textúra töltési dolgok miatt elõnyösebb.

lolSL
googlen kerestem, metro 2033-t találta ahol ajánlottak SSD-t. de nem értem minek, én nagyon ócska HDD-vel játszottam anno amin beakadt a windowsban egy ablak megnyitása ha torrenten töltök 😊 és 10 másodpercnél nem töltött tovább pályát benne.

Hát én még ilyet nem láttam!

fery02
Találkoztatok már olyan játékkal, aminek az ajánlott gépigényénél fel volt tûntetve SSD meghajtó jelenléte?

Csak pusztán kíváncsiságból.
Mondjuk gondolom inkább szimulátor játékok esetében biggyeszthetik oda elsõsorban, azok ilyen keményebben ingame töltögetõs programok.

Az EA meg tényleg kapja be! 😊

Nem ám!!!!

Hát te egy irdatlan nagy meghasadt személyiségû fazon lehetsz<#rolleyes>...<#nevetes1>

Hát ez azért nem teljesen igaz! VAgy lopsz vagy nem lopsz! Ha fizetsz legális, ha nem fizetsz, akkor loptad! A többi meg csak belemagyarázás!

Egy Bioshock 1-2 akciót bevenne a gyomrom! Még az elsõt is csak elkezdtem,de nem fejeztem be! KEttõt együtt 10 ejróért megvenném!

Prince23
Akkor már oylmindegy ha a steamre költözünk😄

davidka003
"Fontos tudni: Az Electronic Arts döntése értelmében 2011. április 1-tõl az EA Classics játékok ajánlott fogyasztói ára 4990 forintra változott."

Hát annyit nem ér egyik csúnya borítós játékuk sem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Az hát. Több mint 130 játékot warezoltam onnan eddig, szal' tudom én😊
Attól, hogy úgy gondolom, ahogy leírtam, az egy dolog😊 A tetteink nem feltétlenül tükrözik a gondolatainkat. Máskülönben mind börtönben lennénk, a világ összes bûnének vádjával😊

[merlinw.org]

Nem is tudtam, hogy a Steam is egy warez oldal (ezek szerint)...<#rolleyes>
Ezt a mondatot amit te itt most eleresztettél, tipikusan a warez pistikék szokták hangoztatni, meg a dobozt istenítõk (nem mintha én nem lennék inkább doboz párti).<#bee1>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

arty
nevezhetjük lelkiismeretnek, de engem jó érzéssel tölt el, ha valamit játszok, tetszik és tudom, hogy fizettem is érte (hogy a dobozokra ránézve szintén van egy jó érzése az embernek, az egy másik történet, nyilván az is megvan)

summa: egyáltalán nem ugyanaz 😊

Forza.

MerlinW
Offline játékot digitálisan vásárolni gyakorlatilag ugyanaz, mintha warezolnád😊 Max a lelkiismereted marad tiszta😊

[merlinw.org]

Tinman
Ausztráliából már jött 1-2 cuccom... csak baromi lassú :-/

#20926: Tudom, hogy csak gagyi classic, de kényelmesen fekve, paddal, Live-al, akarom most ezt az élményt... meg olcsó is volt mind a kettõ :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atkamon
ajánlom a megvételüket mindenképpen. A 2 is iszonyatosan jó, a Brotherhood-ot meg már csak a multi miatt is érdemes megvenni, iszonyat jó izgalmas.

Ha nem vagy nagyon doboz függõ (de tényleg csak akkor, másképp kerüld), akkor tudom ajánlani aGreenman Gaminge-et.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Bence94
assasinok szépek 😊 az 1 régen is bejött de nem annyira aztán letettem róla viszont most elkezdtem (plusz gamepaddal most) és iszonyatosan rákattantam nagyon bejön.eredetibe kéne megvennem majd csak nem valami olcsó most se még...

Shep
Azt hittem ez valami spéci oldal, nem gondoltam, hogy szó szerint értendõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Ausztrália?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát, hát még éppen belefér 😊 Mi az a kenguruland?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Na jó nem titkolózok... p.k.-val Kengurulandrõl (3.5 hete vártam rá^^) 7820 Ft volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
5-tõl remélem adtál érte többet!

Tinman
+1

Carlos
Egybe.

Þór vígi þessi rúnar

Atkamon
Öööh, miért kell külön? Szerintem egyben van...