Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy néz ki el kell ugranom a bankba rakni pénzt a kártyára, mert ma jön ki a Magicka:Vietnam dlc is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mert ugye nem mindegyik játékot lehet beregelni steam-re amit boltban veszel.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Your transaction failed because you are trying to buy a game that requires ownership of another game you do not currently own. Please correct the error and try again."
Jó, most menjek haza, regeljem be a kiba. Mafia 2-öt, mert addig nem vehetem meg a DLC-t, mi ez a baromság már??? Nem, nem akarok most játszani vele, majd igen, de most nem akarom telepíteni, mert nincs kedvem, mert az enyém, mert csak!
Anno Fable 3 DLC-t úgy vettem live-on, hogy még postán se a volt a játék... Alan Wake elsõ DLC-je DETTÓ!
Aki megpróbálja megmagyarázni, az travó'... szóltam!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
The Humble Indie Bundle-t vettem és késõbb kaptam egy másik pakkot, amelyben volt a Lugaru is

[merlinw.org]
Írtam már többször, én ilyen állatfaj vagyok, a grafika mindig 4+. szempont volt a játékmenet, történet, zene/hangulat mögött. Személy szerint pl gyûlölöm, mikor egy játék valósághû akar lenni (szimulátorokat kivéve). Legyen a játék rajzolt, tele fantáziával, hangulattal. Mint egy jó könyv.
[merlinw.org]
Csak eszembe jutott hirtelen, hogy miért is ne lehetne ajánlani gépigényhez SSD-t.
Én most a GTA IV-n gondolkodom erõsen, hogy arra telepítem, de kiegészítõstül együtt nagyon sokat foglalna, a másik meg, hogy így se futna villámgyorsan, a 2 magos procim miatt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utána tudtál nézni annak, amirõl korábban beszéltünk?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az áltam 1991-ben 3.990 Ft-ért megvett "Roberta Williams Anthology" az ebay-en:
A sajátom:
Ki veszi meg tõlem 27.000 Ft-ért? 😊
Más világ... 2 SSD (32 GB Corsair és 64 GB Kingston) boldog tulajaként mondom ezt. Gyerekek, az SSD és a merevlemezek úgy viszonyulnak egymáshoz, mint a Ford T-modell a Focushoz... ezt a legkomolyabban mondom.
http://www.youtube.com/watch?v=4iy4tStuK7s
Be is raktam a kedvenceim közé.
Remélem a 3. rész is van ilyen jó. Végig tervezem vinni az egész sorozatot.
A facehuggeres poént ismertem már, a képpel együtt, de tényleg röhögtem, mikor újra megláttam... 😊