Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Basszus!!!! Ez nagyon jo én már a Trine miatt is 100%, h megveszem a többi csak ráadás 😄

Ugy néz ki el kell ugranom a bankba rakni pénzt a kártyára, mert ma jön ki a Magicka:Vietnam dlc is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Ez abbol az egyszerü okbol van, h ne legyen az, h vki boltban megveszi majd steam-en egy dlc-t/kieget megvesz majd sir, h nem kompatibilis a 2. 😊
Mert ugye nem mindegyik játékot lehet beregelni steam-re amit boltban veszel.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

artschi
helyes!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Jön ma a Humble Indie Bundle 3.<#eljen>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Tinman
Gondoltam megveszem a 2 db, arra érdemes Mafia II. DLC-t meg a Mafia I-et....

"Your transaction failed because you are trying to buy a game that requires ownership of another game you do not currently own. Please correct the error and try again."

Jó, most menjek haza, regeljem be a kiba. Mafia 2-öt, mert addig nem vehetem meg a DLC-t, mi ez a baromság már??? Nem, nem akarok most játszani vele, majd igen, de most nem akarom telepíteni, mert nincs kedvem, mert az enyém, mert csak!

Anno Fable 3 DLC-t úgy vettem live-on, hogy még postán se a volt a játék... Alan Wake elsõ DLC-je DETTÓ!

Aki megpróbálja megmagyarázni, az travó'... szóltam!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Akkor már énis berakom a gyüjteményem 😛

w77d
amúgy ilyen Vegas 2 limiteddel találkozott már valaki? Én amikor a játék megjelent azóta vettem 10ezerért, de azóta nem is láttam sehol többet még képrõl sem. Ez igencsak limited lehet akkor 😄

MerlinW
Tutorial-ban?😊 Hátööö, erre nem tudok mit mondani😊

[merlinw.org]

Daell Drow
Innen van, legalabbis nekem. De még en sem probaltam sose.
Rage47
én az elsõ pályán elakadtam, nem tudtam elég nagyon ugrani :|
MerlinW
Ugye?😄

[merlinw.org]

w77d
azanyád azonnal telepítem XXXXD

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Humble Indie Bundle elsõ pakkjában volt. Linuxon játszottam vele sokat. Idióta játék, de jópofa😊

[merlinw.org]

w77d
de ez valami FPS? vagy third person? vagy mi az agyhalál? 😄

Rage47
én megkaptam ingyen, annyit is ér. nem értem, kinek az ötlete volt ezt megalkotni, de hülye volt

The Humble Indie Bundle-t vettem és késõbb kaptam egy másik pakkot, amelyben volt a Lugaru is
w77d
te ezt a Lugaru HD-t próbáltad már? Valamelyik pack-ban lehetett mert nekem is megvan de fingom sincs mi ez 😄

MerlinW
Akkor én is. (A kis ikonos cuccok a dobozos játékok/más digitális úton vásárolt játékok és mod-ok)

[merlinw.org]

Rage47
hú bárcsak ennyi pénzem lenne
w77d
itt ajánlom figyelmetekbe a limitált CE kutyát ami fotózás után kapott egy maflást a kanapé kisajátításáért XD

w77d

és a steames fiókom:

w77d
nna engedelmetekkel pár itthon levõ játékom:

MerlinW
Nálam nincs baj az emlékekkel😊 Az utóbbi lassan 20 évben szinte minden évben végigjátszom a Lucasarts kalandokat (monkey, dott, sam and max, indy, loom, stb), Longest Journey-t, Broken Sword elsõ két részét, stb.

Írtam már többször, én ilyen állatfaj vagyok, a grafika mindig 4+. szempont volt a játékmenet, történet, zene/hangulat mögött. Személy szerint pl gyûlölöm, mikor egy játék valósághû akar lenni (szimulátorokat kivéve). Legyen a játék rajzolt, tele fantáziával, hangulattal. Mint egy jó könyv.

[merlinw.org]

fery02
Ezt én mind nem is vitatom, egy 60GB Vertex 2 tulajként.

Csak eszembe jutott hirtelen, hogy miért is ne lehetne ajánlani gépigényhez SSD-t.
Én most a GTA IV-n gondolkodom erõsen, hogy arra telepítem, de kiegészítõstül együtt nagyon sokat foglalna, a másik meg, hogy így se futna villámgyorsan, a 2 magos procim miatt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Eddig játékokat kerestem ebay-en, de még ma írok a témában neked.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello Imyke!

Utána tudtál nézni annak, amirõl korábban beszéltünk?
IMYke2.0.0.0
Hát, senk isem nézne rá, azt hiszem - az ára és maga a termék miatt sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nekem tetszett. Nem tudom már meddig jutottam vele... de nagyon tetszett a töltési anim, a tényleges 3D megoldás (bár voltak bugjai) és a történetvezetése is.

Tinman
Thx! Annyit talán még össze tudok kaparni :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A DarkStone-t soha nem bírtam végigjátszani... téglahordós kínszenvedés az a játék, valami 3x álltam neki, de olyan kiba. nagyon untam, hogy egyszerûen feladtam.

w77d
vaterára vele XXXD

IMYke2.0.0.0
Hát, akkor az 1990-ben (utoljára) premier áron (9.990 Ft) vásárolt "DarkStone"-om most 108.306 Ft-ba kerülne...

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Hát, az ebay-en látok ám árakat...

Az áltam 1991-ben 3.990 Ft-ért megvett "Roberta Williams Anthology" az ebay-en:

A sajátom:

Ki veszi meg tõlem 27.000 Ft-ért? 😊

arty
haver szerint inkább csak joe-t... nade párszázért jimmiyt is bevállaltam 😊

Forza.

Tinman
Nem, de erõsen nem árt!

Más világ... 2 SSD (32 GB Corsair és 64 GB Kingston) boldog tulajaként mondom ezt. Gyerekek, az SSD és a merevlemezek úgy viszonyulnak egymáshoz, mint a Ford T-modell a Focushoz... ezt a legkomolyabban mondom.

wesker24
Én is nosztalgiázom és felvettem a Dragon Age Origins-t mert még ugyse játszottam vele de nekem se nagyon akar bejelentkezni az EA fiokomba !
w77d
akkor nosza Líbia... ott 0-24 hardcore parti megy és nincsenek hackerek sem, igaz az adminok sem tudnak semmit sem csinálni...

Tinman
Tehát jól értem, hogy Joe és Jimmy-t érdemes megvenni?

ehhh pedig épp háborúzni akartam.<#falbav>

w77d
gondolom a szerverekkel baszogatóznak elsõdlegesen és ezért nem megy a download manager sem, meg semmi EA multi..

A szervereket is érinti a karbantartás mert nem enged be a BC2.

arty
~1500ft (mafia1, joe és jimmy dlc - steamen)

Forza.

w77d
igen nekem is jelezte, hogy ma karbantartás miatt nem elérhetõ a download manager

ja, meg amúgy bírom a Fallout 1 zenéjét, ez is már milyen jó:

http://www.youtube.com/watch?v=4iy4tStuK7s

Be is raktam a kedvenceim közé.

Én csak a 3-al játszottam de nekem tetszett, egyedül a a karakterek kinézete az ami nem igazán, nem lehet egy normális fejet csinálni😞

Jók azok a régi játékok, én a Fallout 1-el játszom, még mindig nagyon jó, pedig már vagy kb 14-15 éves a játék. Megérte megvenni a Fallout trilogy-t. Csak az a baj hogy az van ráírva a borítójára hogy magyar kézikönyvvel, de közben csak a Tacsticshez van magyar, a többi angol nyelvû.
Remélem a 3. rész is van ilyen jó. Végig tervezem vinni az egész sorozatot.

Gyerekek van valami gebasz ma az ea download managerrel?Kiírt valamit angolul de már nem tudom mit, de a lényeg hogy a játékaimat amit azon keresztül töltöttem le, nem látja.Annyit ír hogy a rendszer nem észlel játékokat ehhez a fiókhoz.

IMYke2.0.0.0
Élmény volt a mai visszaolvasás is srácok.
A facehuggeres poént ismertem már, a képpel együtt, de tényleg röhögtem, mikor újra megláttam... 😊

artschi
mi pénzbe került?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!