Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nem vitatkozok, csak mondom, hogy ez az a méret, aminél nem nyomorgatja össze a fórum a képet. Ergó annak semmi értelme hogy valaki 800*600as képet tegyen be mert a 750-nél nem kell plusz egyet kattintani és szebb is lesz 😊

robotnyk
privátot olvastál-e?
IMYke2.0.0.0
Végül is, ingyen, hiszen a könyvtárban netezem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Adjak egyet? Küldhetem privátban, ha kell egy 10%-os kedvezmény...

Tinman
Wrong!

Az ilyen játékokat célszerû mindig KÜLÖN emailre és KÜLÖN accra regelni, pont emiatt... az enyém még nincs beregelve. Ér 18.000-et? NEM! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mit akarsz kapsz egy olcsó focilabdát...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jAsOn VoOrHeEs
Zavvi-tól jött egy levél:

Exclusive Offer - Here's an Extra 20% off Football at SportDiscount

Pedig már megörültem, hogy 4000Ft körül bezsákolhatom a Red Dead-et. 😞 Inkább jött volna egy 10%-os játékokra vonatkozó, mert még olyat sem kaptam egyszer se.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

w77d
rákérdeztem, hogy miért kerü a használt szarja 2x annyiba, mint amennyibe került vadi új korában.. válaszra nem számítok, mert csak simán törölni fogja...

Ráadásul regelte az EA accountjára... ergó 18000 akar eladni egy darab használhatatlan mûanyag darabot+ hozzá papírt amivel kitörölheted, ha megveszed... jó üzlet!!!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez az ember nem tudom hol él...

w77d
hülye XXXXD

Totti5
Ingyen kapod? akkor megértem😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Khm... 0,5 MBites (512-es) netrõl nyomulok. Bocsánatot kérek...

W77d Te most orrolsz rám a "42" miatt és ezért kelted a feszültséget? Te kis huncut! <#papakacsint><#vigyor5><#buck><#bee1>

Tinman
Ja, azon én is jót nevettem... nem emlékszem 10/10-es játékra az elmúlt 10 évbõl egyetlen egyre sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
"mUtassuk meg egymásnak drágaságainkat"

legközelebb körülírom õket XD

w77d
nehogymá a pár pixelen vesszünk össze XXD

Totti5
Nájszos!

( mérettel semmi gond sincs, olyan kicsi a fájl mérete, ergó 1 megás net is pillanatok alatt betölti, annál szarabb meg nem hiszem hogy egyátalán létezne is manapság )

Totti5
10/10, még egy Darksidersnél talán érthetõ és miért ne adhanta rá annyit valaki, de erre rányomni... 5-6 max, persze abban benne van a 10/10es sztori ( már ha annyi ), én nem bírtam ki hányás nélkül így sosem fogom megtudni.

zorrobomber
pontosabban: 750x563 pixel

zorrobomber
750 széles kép kell, az pont elfér...

w77d
beállok a sarokba ok? XXD

Tinman
NA végre... ezek is befutottak:

Szégyeljed el magadat.... most <#nevetes1>

w77d
értem én, ki kell várni... én is lelkesen nézegetem pl a screenshotok játékokból topicot amikor lent vagyok a hétvégi kecóban, pedig ott olyan a net, hogy beírom a freemailt, lemegyek a földszintre vacsinzi, mire visszaérek betöltötte...

Shep
Nem érted a lényeget.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
hopp kiütöttem valakit, remélem nem egy kisregényt írt be XXD

w77d
akkor mit szólnának a fórum pár évvel ezelõtti állapotáról, amikor minden második hsz kép volt? ez a fórum képekrõl szól fõleg, hogy megmutassuk egymásnak a drágaságaink. Egy leírt lista lófaszt sem ér...

Shep
Nekem nem nagy de tudod vannak akiknek lassabb netje van és a sokszor 100k bizony 1-2-re megákká növi magát.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
NEM ÉREK HAZA ADDIGRA!

w77d
600x800 túl nagy? ma már az lófasz, direkt lekicsinyítettem õket 3000x4000-rõl XD gyerekek ne legyünk már ennyire faszok, hogy 100k-s képekért sírunk, ma már az semmi..

w77d
fõnoköm 100k-s képekrõl beszélünk, vagy ez már csak only write fórum? 😊

Shep
Túl nagy a méretük, lassabb nettel rendelkezõknek fél év az oldal betöltõdése.

Rage47
mi bajod a képekkel? az sg automatán lekicsinyíti, nem húzza szét a fórumot, vagy vmi
Shep
Miért? Szerintem tök jól mutatnak a kis bélyeg méretû képek. Ne legyél diszkriminatív 😊

zorrobomber
1. ez a dádá semmit nem fog segíteni, én szóltam
2. hadd döntsük el mi hogy mit akarunk kéjes örömmel nézegetni

IMYke2.0.0.0
Szeretjük, ha megveszitek a digitális játékokat (ugye, azok is eredetik), de ikonokat ne mutogassatok róluk - STEAM, GOG és társaik... - mert hát, azokat nem nézegeti az emberfia kéjes örömmel.

MerlinW
Így van Weed, csúnya vagy, meg rossz is és elrontasz minket! <#zavart1>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Na, lehet sorba állni a maflásokért: a nagy képek!
Mit mondtam a thumbnail használatról?! <#felkialtas><#falbav>

W77D - tesó, Te kezdted, ezért Te kapod a legnagyobb parasztlengõt is 😊

MerlinW
Humble Indie 3: Trine, Shadowgrounds, Shadowgrounds Survivor, Jack Claw, and Splot

Nyammiiii😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nézz át a "Játékmagyarítások fórumába" (KLIKK) - ott van mindaz, amit mondani szerettem volna az Age of Pirates 2 fordításával kapcsolatban.
Ha van kérdésed, abban a topikban felteheted, ott is házigazda vagyok.

zorrobomber
Szerintem rendben van.

lolSL
csak írd be az akció vége elõtt a cd kulcsot, és már meg is veheted.
ez a balfaszok elleni védelem akik alapjáték nélkül, vagy nem steames játékra vettek steames dlc-t más játékoknál korábban, aztán mentek reklamálni meg visszakérni a pénzüket..

artschi
rendben van <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Pedig ma akartam begyûjteni az ingyen MAss Effect 2-met... na sebaj, majd holnap!

lolSL
mafia steamworksös

Tinman
Arcpálma :-(

Akkor lemaradok a két olcsó DLC-rõl, holott legálisan, dobozosan rendelkezem a Mafia 2-vel.

Ha ez szerintetek így rendben van, akkor egy script alapú kitiltást kérek a nickemre, MOST.

Zomil
Van egy rakat játék, aminek a dobozos verzioját nem lehet beregelni Steam-re(kevés olyan játék van aminek a dobozosan vásárolt kodját be lehet regelni, elég ritka), ezért ha megveszem steam-en a kieget akkor nagy esély van rá, h nem kompatibilis a kettö.

Az más kérdés, h olyan játékoknál ahol mindenképp regelni kell steam-re ez nem gond, de hát igy oldották meg.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Nem értem.

Veszek a boltban egy Mafia 2-öt, ha jól tudom steam-es aktiválós õrület.

Milyen más verziót lehetne ebbõl még venni??? Van olyan is, ami nem steam-es aktiválós?