Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Most a humble.com-on bármennyiért megvehetem a 3 gamet 1 packban?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tinman
Elvesztesz, ha backup gond van... erre a váltáskor egyébként felhívták a figyelmet.
Tévedés ne essék nem védem a Live-ot, de ma szerzett egy pontot, amikor a kívánt címet 3 kattintással vásároltam meg, majd került a saját XBOX-om letöltési listájába és nem kellett emiatt hazamennem -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
ha egy live ország váltásnál eljátsszák hogy mindent elvesztesz, akkor egy új konzolnál se fognak visszariadni tõle.

lolSL
cib cibezz

Tinman
Egy az, hogy 2014-15 elõtt kizártnak tûnik az MS-tõl új konzol... a másik pedig az, hogy mivel MS is szorgalmazza ezerrel a digit. disztribúciót, így elképzelhetetlennek tartom, hogy az esetleges új generáción ne tudjam használni a korábban megvásárolt játékokat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem emlékszem, hogy írtam volna valahol azt, hogy ingyenes.

Nekem kb. 2000/ÉV... de amennyit megtakarítottam vele, az inkább 60k/év és ezt bizony komolyan mondom.

Totti5
Xbox 1 lájvot tavaly lõtte le az MS... de mivel most már minden online van ez a Live nem lesz lelõve egy jó darabig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rage47
lehet valahol szerezni ilyen ingyenes kártyát?
lolSL
xbla <#levele>
jön a köv konzol aztán pár évre rá jól lelövi a live elérhetõséget a 360-hoz az MS és baszhatja az ember a játékait.

Egy ilyet már nekem is intéznem kéne lassan... habár én csak a steamrõl vásárolok kártyával!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vaterán legolcsóbb 2000 Ft a Bioshock 1-bõl a 2. rész ennél csak drágább!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Akkor még tartóm a csúcsot egy ideig😊))

"Xbox Live Arcade leárazások

04.12 – 04.18.: Marvel vs Capcom 2 (1200 -> 600 MSP), Mega Man 10 (800 -> 400 MSP), Final Fight: Double Impact (800 -> 400 MSP), Bionic Commando: Rearmed (800 -> 400 MSP), Super Street Fighter II THDR (1200 -> 600 MSP), Worms2: Armageddon (800 -> 400 MSP)

Ideiglenes leárazás 04.12-tõl (nincs hirdetve, de csökkent az ár): Snoopy Flying Ace, Braid, Splosion Man, Braid, Duke Nukem 3D, Duke Nukem: Manhattan Project, Perfect Dark, Toy Soldiers, South Park Let’s Go Tower Defense Play! UNO Rush(Általában 50% leárazás, de címenként változhat.)

04.15.: Limbo, Castle Crashers, Shadow Complex, Trials HD, Monday Night Combat féláron érhetõ el. (600 MSP mindegyik 1200 MSP helyett)

04.19 – 04.25.: SEGA leárazás, Outrun Online Arcade, Sonic 4, Crazy Taxi és egyéb címek akár 50%-l olcsóbban!

04.19 – 04.25.: Peggle (800 -> 400 MSP), Peggle Night DLC (400 -> 200 MSP), 3D Ultra MiniGolf Adventures (800 ->400 MSP), ilomilo (800 -> 400 MSP)"

Limbo+Trials 1200 ponty... eddig a dobozosra vártam, de ez most jobbnak tûnik.

Tinman
Annál kissé több... 1300 Ft!!!!

Ennyiért nálad min. 4 db-ot lehet venni!<#zavart2>

Tinman
Kickban!<#idiota>

Totti5
Mennyi Steamon? 300ért vettem dobozosan multkor😄

artschi
Nemtom, az mennyire fétish, ha a Bioshock 2 megvan extra dobozos kiadásban és most occsóé' Steam-rõl is? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
ééééééééés, landolnak is a kosárba 😊
szerk.: isak a 2, mert az 1 megvan.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

NEOreg3
-75%-os akció a Bioshock-okon, ki gondolta volna, hogy le lesz akciózva...<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
most is a magicka miatt utaltam a vásárolgatós számlámra egy 10ezret... jól is néznék ki, ha a milliós számlám lenne regelve paypal-nál meg steamen XXD

Tinman
Így csinálja az okos ember :-)

Bizony, bizony... fõ kártyát/számlát NEM társítunk és NEM vásárolunk vele neten. A te példád a legjobb ezen tény igazolására!

Enyémen is kemény párszáz ft szokott csak lenni :-)

w77d
hát igen, de hála az égnek a neten költõs számlámon nem volt pénz, a paypal meg gyorsan reagált..

Tinman
Aztaqrva! Részvétem!

w77d
meg is vettem, de 8 ojróért a DLC-kel együtt

artschi
köszi, megvéve.

NEOreg3
van, én azt szoktam használni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
bammeg a paypal számlámat zárolták mert valaki feltörte... fasza... steam-en van közvetlen bankkártyás fizetés is ugye?

NEOreg3
trine-t, meg a két shadowground-ot lehet, a maradék kettõt nem, mivel még meg sem jelentek

artschi
itt is lehet a játékokat a Steam-en regisztrálni?

Prince23
Magicka 5 euró. vétek kihagyni!

NEOreg3

lolSL
jah, ez a logikus

Én azt mondom, hogy ma Bioshock 1-2 lesz, holnap Civilization, holnapután meg borderlands! A sorrend term. változhat!

Ráadásul még finom is! Ha már drogok arra is rá lehet szokni... ha itthon felcsattintunk muterommal egy zacskó szotyit vagy tökmagot akkor addig esszük még van a zacskóban... egyszerûen abbahagyhatatlan! De vigyázat hízlal ám keményen (persze csak ha kilószámra eszed!)

lolSL
aztán nehogy 4. nap az elsõ 3 akcióját hozzák vissza egybe 😄

Tinman
T.Ö.K.M.A.G. már megmondtam!<#ejnye1>

Tinman
2011-ben, HAZA KELL KERETÕZNÕM a munkából azért, hogy megvegyek 2 db. DLC-t!

Köszönöm sztím!

Megvettem -.-

Shep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.savbazisegyensuly.hu/index.php?pid=9&tid=7

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A legtöbb problémára van természetes gyógymód csak a dokik nem hírdetik, érdemes utánaolvasni, utánakérdezni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
<#rinya><#schmoll2>
Nekem is sok a gyógyszer, a rohadt életbe (savcsökkentõt nekem is kötelezõ szedni).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Számomra pl. a portal 10/10-es élmény volt 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
nagyon off, úgyhogy
Pont ezt akartam mondani, hogy sokszor elfelejtjük, hogy valahol a napi 3 algopirin is ugyanúgy drog, és káros. Lehet nem annyira, mint egy "spuri" vagy akármilyen más szintetikus drog, de sajnos a család tapasztalta hogy a folyamatos masszív orvos által felírt gyógyszeradagolás is ölhet. Egyik nagyszülõmnek utolsó éveiben folyamatos gyomorsavtúltengése volt, majd egyszerûen kilyukadt a gyomra... 😞

Totti5
Én élményre mérem abból pedig volt pár, de ha a valódi 10/10 kellene akkor nem is tudom, talán NES Mario? bár az Uncharted 2 11/10 volt😊

Deadlynál lehetett volna annyi önkritikájuk a fejlesztõknek hogy nem teszik rá, amikor 2011ben PS 1,5 szinten állnak elõ, és abból is a szarabbik megoldásokkal.

IMYke2.0.0.0
Nyomatom eleget az immun-szuppresszánsokat, az is drog 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
pedig olcsóért lehet legálisat rendelni, egyes b kategóráis játékok begyûjtése helyett ilyen is beleférhetne 😄

Shep
Az, hogy élsz elve egy függõség. 😊

IMYke2.0.0.0
Á, dehogy... nem drogozom.

Bár, valamiképp a PC - játék - is az <#hehe>

artschi
aztán nem elszívni az egészet <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Kicsit esett az esõ nálunk (már nem) és rendkívül jó "zöld illat" van odakinn - imádom! 😊

Tinman
Most már igen :-D
Várgyá' válaszolni is kéne rá :-)

Én meg ha megveszek egy játékot, azt nincs szándékomban eladni, így nem regelek összevissza 150 e-mail címre!

A poén az benne, hogy a srácnak a rendes e-mailjére van regelve!