Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
egyébként meg Bioshock 1 magában, mert a 2 nekem nagyon nem tetszett
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Melyiket vennétek meg?
10 euróért a Bioshock 1+ Bioshock 2 vagy 13 euróért a Borderlands+ Összes DLC?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Meg lehet változtatni a Steam-ben, hogy a letöltõdõ játékok ne 200 kbyte/sec-kel jöjjenek, hanem max. sebességgel? Ku**ára idegesítõ, hogy egy 1.5 gigás játék 3-4 óra alatt ér le... <#gonosz3>#gonosz3>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát én nem... nagyon nem!
Vicces volt, amikor minap az összes elküldött levelem ki akartam törölni és vagy 2x érdeklõdött, hogy ugyan miért akarom, amikor rengeteg tárhely áll rendelkezésemre... ráadásul ha jól tudom, az, hogy te letörlöd a leveleid, attól még a google szerverein az nem kevés ideig rajta marad, max a fiókodból tûnik el.
Még csak az kéne, hogy bankkártyám adatait is tudják, meg a nevem, címem, meg a seggem szõrszálainak számát.
Paypal-t nagyon szeretem... nagyon régóta megvan és iszonyú fair és segítõkész rendszer az egész. Példa: Ebay-rõl egy alkalommal rendeltem egy NDS játékot és 1 hónap múlva se kaptam meg. Reklamáltam az eladónál, aki írta, hogy feladta, de bizonyítani nem tudja, mert a szelvényt eldobta már. Szépen kértem, hogy egyezzünk meg, felezzünk, vagy adjon nagyobb engedményt egy másik játékára, de kifejezetten bunkó és elutasító volt.
Többször is kértem, egy idõ után már nem is reagált.
Írtam a paypal supportra... 1.5 hét telt el és rajta volt a kártyámon a termék ára, ráadásul picivel több is, mert közben gyengült a dollár, erõsödött a forint. Imádom õket :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lényeg, hogy ne hagyd ki :-)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utána jön egy vesszõ.
Én is beregeltem Steam-re a drágaságokat...
Gyerekek, azért a Humblebundle elképesztõ egy jószívû dolog! Le a kalappal a kezdeményezõk elõtt!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fizettem, mint a katonatiszt, paypal ok, levonás a netes kártyámról, ok, email a paypaltól ok, de ennyi!
Nem kéne valami kódot kapnom? Karácsonykor a két másik humble keretében kaptam!
Nektek minden ok?
[merlinw.org]
regelhettem a másik accomra a magyar bónt, ami a boxhoz volt 😞((((
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De így nagyon sok pénz is lesz a kártyámon.
A bankos mondta hogy lelimitálja 0-ra és én tudom állítani az utalást.De bassza meg akkor még ha feltörik levásárolhatják 😞
Next PC upgrade: 2022
Le voltak akciózva, oszt gondoltam fain kis játékok, acsik is járnak hozzájuk, laptopra jók lesznek.
Ez a kettõ kis keci játék olyan szinten kikészített most, hogy legszívesebben soha nem indítanám õket el többé.
Oké, a Toki Torihoz valószínû hülye vagyok. Amennyire dedósnak néz ki, számomra olyan szinten komplikált néhány pálya. Néhánynak legszívesebben youtube-on nézném meg a megoldását lassan, de úgy meg a lényegét veszti el az egész.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen aranyos kis játék ilyen szopós tud lenni, szerintem eltúlozták ezt a fejlesztõk.
Az az Arcadia is lehetne tök könnyed, de abban sem voltak még 5 percnél hosszabb meneteim.
Kár mindkettõ játékért. :/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
MS elszophat, elõbb bízok politikusban, mint ebben a tetû kompániában 😞
Forza.
Tanács: Nézd meg az átlagot (5-6 dollár = ~1000 Ft ).
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10