Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vedd meg mindkettõt 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Na most döntsek akkor jól!<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEOreg3
Borderlands, ha van kivel játszanod

egyébként meg Bioshock 1 magában, mert a 2 nekem nagyon nem tetszett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Gurren
borderlands

Egyértelmûen Bioshock.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Lenne egy provokatív kérdésem:

Melyiket vennétek meg?

10 euróért a Bioshock 1+ Bioshock 2 vagy 13 euróért a Borderlands+ Összes DLC?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
én egy ideje bármire állítom nem megy 2MB/s fölé, mintha korlátozva lenne mint a torrent (UPC)

artschi
Azt választottam (magyart) és most jön max. sebességgel (eddig Ausztrália volt valamiért...). Azért köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Rage47
lehet változtatni esetleg letöltés központot, tehát ne a magyarországi Steam szervert használja, hanem mondjuk Frankfurtot. Downloads menüben.
artschi
lol 😄

Meg lehet változtatni a Steam-ben, hogy a letöltõdõ játékok ne 200 kbyte/sec-kel jöjjenek, hanem max. sebességgel? Ku**ára idegesítõ, hogy egy 1.5 gigás játék 3-4 óra alatt ér le... <#gonosz3>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
most 1300 Ft.

robotnyk
nem sikerült választ írni? 😄
Tinman
Szeressük' õket!<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
most is a paypal volt a fair, nem vettem volna észre, csak ha már kár van. A balfasz aki feltörte, mindenáron ki akart magának egy számlára utalni összegeket, de ugyebár mindig vissza lett utasítva, mert nem volt fedezetem. a harmadik ilyen kiérés után írt nekem a paypal support hogy szerintük feltörték a fiókom, mert valaki nagyon akarja a nemlétezõ pénzemet utalgatni...

w77d
én inkább megvárom a paypalt 😊

Tinman
Ti bíztok a google-ban?

Hát én nem... nagyon nem!

Vicces volt, amikor minap az összes elküldött levelem ki akartam törölni és vagy 2x érdeklõdött, hogy ugyan miért akarom, amikor rengeteg tárhely áll rendelkezésemre... ráadásul ha jól tudom, az, hogy te letörlöd a leveleid, attól még a google szerverein az nem kevés ideig rajta marad, max a fiókodból tûnik el.

Még csak az kéne, hogy bankkártyám adatait is tudják, meg a nevem, címem, meg a seggem szõrszálainak számát.

Paypal-t nagyon szeretem... nagyon régóta megvan és iszonyú fair és segítõkész rendszer az egész. Példa: Ebay-rõl egy alkalommal rendeltem egy NDS játékot és 1 hónap múlva se kaptam meg. Reklamáltam az eladónál, aki írta, hogy feladta, de bizonyítani nem tudja, mert a szelvényt eldobta már. Szépen kértem, hogy egyezzünk meg, felezzünk, vagy adjon nagyobb engedményt egy másik játékára, de kifejezetten bunkó és elutasító volt.
Többször is kértem, egy idõ után már nem is reagált.

Írtam a paypal supportra... 1.5 hét telt el és rajta volt a kártyámon a termék ára, ráadásul picivel több is, mert közben gyengült a dollár, erõsödött a forint. Imádom õket :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
magickát valaki próbálta már (x360) gamepaddal?

laptopon nemtom megnézni most a demót 😞

Forza.

w77d
ok köszi

MerlinW
Nem kell paypal, ott a Google Checkout, az megy kártyával is.

[merlinw.org]

Tinman
Megválaszolták... a lényeg az, ha nem lesz paypalod véletlenül addig, szólj... szívesen segítek, kifizetem amit mondasz, képernyõmentés privátban, kód privátban etc.

Lényeg, hogy ne hagyd ki :-)

zzeN
Tudsz egybõl kártyával fizetni a Guglin keresztül. 1 perc max.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
akkor bõven jó

w77d
azt tudom, de a paypalom zárolva van

lolSL
2 hét

lolSL
paypalon át tudsz közvetlen kártyával fizetni

w77d
meddig lesz elérhetõ a pack? sztem holnap de legkõóésõgg holnapután emgint lesz paypalom, ha addig még megvan akkor jó..

Tinman
Paypal kell... segítsünk?

w77d
a humble csomaghoz viszont paypal kell, vagy csak én nem találok közvetlen kártyás linket??

Tinman
Trine nekem is megvan dobozosan (0-day vétel kintrõl!), de hadd támogassam már ezt a csodát újra :-)

zzeN
Én is megvettem (10$-ért). Nagyszerû kezdeményezés!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ha nem

Utána jön egy vesszõ.
Már fizetés befejezése után megmutatja a szükséges linket email nélkül, onnan le tudod tölteni, ami kell, illetve ott lehet egy kattintással igényelni a Steames kulcsot. Errõl elvileg kell küldeniük egy emailt is, idõvel biztos megjön (azt még én se kaptam, de Steamen már vígan installálom õket, a Trine már megvan, de kényelmesebb így), ha nem kérheted az újraküldését.
Tinman
Hopp meg is jött a mail... elnézést a türelmetlenségért :-)

Én is beregeltem Steam-re a drágaságokat...

Gyerekek, azért a Humblebundle elképesztõ egy jószívû dolog! Le a kalappal a kezdeményezõk elõtt!

NEOreg3
igen, már be is regeltem õket steamre

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Gyerökök!

Fizettem, mint a katonatiszt, paypal ok, levonás a netes kártyámról, ok, email a paypaltól ok, de ennyi!

Nem kéne valami kódot kapnom? Karácsonykor a két másik humble keretében kaptam!

Nektek minden ok?

MerlinW
Nyiss külön számlát az online vásárláshoz. Minden banknak van virtuális webkártyája.

[merlinw.org]

MerlinW
Gyáá mai költekezés... Humble, Magicka Complete, Bioshock 1-2

[merlinw.org]

arty
azt mondták a migrált accomon már SOHA nem lehet meg a trialsHD, akkor se, ha megveszem a magyart

regelhettem a másik accomra a magyar bónt, ami a boxhoz volt 😞((((

Forza.

Totti5
És ha megvennéd dobozosan, akkor sem menne gondolom...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
De az ilyet hogy lehet kivédeni? Mert nekem pl most lesz összevonva egy részvényes számlám a netes kártyával mert akkor kedvezményes lesz az értékpapíros megbízás.
De így nagyon sok pénz is lesz a kártyámon.
A bankos mondta hogy lelimitálja 0-ra és én tudom állítani az utalást.De bassza meg akkor még ha feltörik levásárolhatják 😞

Next PC upgrade: 2022

fery02
Valaki Steam-en megvette még rajtam kívül az Arcadia-t meg a Toki Tori-t?
Le voltak akciózva, oszt gondoltam fain kis játékok, acsik is járnak hozzájuk, laptopra jók lesznek.

Ez a kettõ kis keci játék olyan szinten kikészített most, hogy legszívesebben soha nem indítanám õket el többé.

Oké, a Toki Torihoz valószínû hülye vagyok. Amennyire dedósnak néz ki, számomra olyan szinten komplikált néhány pálya. Néhánynak legszívesebben youtube-on nézném meg a megoldását lassan, de úgy meg a lényegét veszti el az egész.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen aranyos kis játék ilyen szopós tud lenni, szerintem eltúlozták ezt a fejlesztõk.

Az az Arcadia is lehetne tök könnyed, de abban sem voltak még 5 percnél hosszabb meneteim.

Kár mindkettõ játékért. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
ez a humble se lesz jó nekem, 5-bõl 3 ami érdekel már megvan 😞

Forza.

lolSL
én várok az akció vége elõtti napok hogy felmenjen az átlag és majd arra ráfizetek 10-20%-ot hogy jóarc legyek

arty
de arra nem hivták fel a figyelmet, hogy lesz magyar TrialsHD és angol TrialsHD backupot AKKOR IS KELL TARTANOD!

MS elszophat, elõbb bízok politikusban, mint ebben a tetû kompániában 😞

Forza.

Tinman
Ez evidens is!
Tanács: Nézd meg az átlagot (5-6 dollár = ~1000 Ft ).

zzeN
Tudom, valaki 1000 dolcsiért vette meg.

Gurren
nem azt mondta, hogy fizess 20 eurót, csak 5 centér megvenni 3 játékot azért pofátlanság.

zzeN
Steam-en 20€, annyit meg nem fogok.

Totti5
Álltalában már onnan szoktam vásárolni, aztán itthon vagy már csak egy gombnyomás a gépen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Ez a lényege... azért ne 2 fillért adj egy Trine-ért... persze, ha nem zavarja a lelkiismereted, akkor........