Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nah jah föleg ha Commando kasztban vagy akkor már megfelelö távolságból látod öket !
w77d
azért elég könnyû kiszúrni õket, nagyon durván törik meg rajtuk a fény 😊

wesker24
Jaja de még ott volt a Stalker is az is tud néha meglepetést okozni a hátad mögött ! xD
w77d
siren karácsonyfaizzósorral volt körbecsavarva XXXD

wesker24
Jah ne is mond a karácsonyi szezon nagyon jó volt ! xD

Zombik mint kis manók
Patrik Bácsi mint télapó
Bloat mint dagi télapó
Siren mint angyalka
azok az ugráló kis szörnyek agancsokkal

De persze a Husk a Fleshpound és a Chainsaw killer se volt semmi ! xD

Ha a Chainsawos egyszer beindul nagyon tud apritani !
w77d
hát hallod van hogy minden lõszert beleengedek és még mindig nem fekszik a mocsok 😄 a láncfûrészes meg úgy megindul néha baszod hogy észbe nincs idõd kapni XD

amúgy nekem rohadtul tetszettek a karácsonyi idõszak zombijai, alig várom a következõ szezont XXXD

wesker24
Ez igy van én állandoan azt a rohadt fleshpoundot utáltam föleg ha 2 jön belöle ! XD

Az a mérges kémcsõves testû szörny akit ha kis pisztollyal lössz csak felidegeled !

De bezzeg Patrik bácsi is elég kemény dió szokott lenni néha ! xD
DarkSector
De jó hogy ennyire figyelük egymás hsz-saira, én is benéztem az elõbb...mindenki beszél csak mégsem értjük egymást..
Hiába a bio2 õrület most sokakat megbolondított. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
hopsz, nem olvastam el az elõzményeket.

w77d
én a Killing Floor-ról beszéltem

Prince23
Bioshock 2 multija csapatalapú lenne ennyire? most ezt úgy képzeljem el mint a Vegas 2-õt? 😄

Daell Drow
humble bumble 3, elvileg mar lehet vsarolni. Nekem meg pont most nincs penz a kartyamon. 😞
w77d
így van, viszont az a baj, hogy a neten csak úgy a nagyvilágba elég nehéz összevadászni rendes csapatot. Az ilyen önkéntesen rohangáló önjelölt rambók pedig igencsak kevés ideig élnek ebben a játékban, ráadásul a többiekkel is kibasznak, mivel rá ott lenne szükség. ( Mindig attól függ a beérkezõ szörnyek száma, ahányan vagyunk a csapatban. Ha az elején leöleti magát a hülyeség miatt, akkor a többiekre sokkal nagyobb zombitömeg jut, mint ha be sem lépett volna az a fasz)

Prince23
Bírnám ha Valve gondolna egyet és a Steamen kiadnák "öcsisajtokkal" + steam support minden támogatásával. magyarán steamworks only lenne 😄: úúú de bírnám 😊

MerlinW
Sokan játszanak vele, csak multija van és vérkomoly coop zombigyilkolós cucc (6-7 kaszt, nincs célkereszt, stb). Piszok nehéz, de jó játék😊

[merlinw.org]

DarkSector
Jah összekevertem a Bio2-vel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocs azt hittem Bio2-rõl volt szó. 😊

wesker24
Pont a Klling Floorhoz kell igazán csapatmunka !

Jó lenne márvele multizni én is régen játszottam már vele közel 1 Giga mapot szedtem már le hozzá ! xD
Veled amúgy is jó multizni! ACB is izgalmas! Ám ma akkorát Manhuntoztunk egy csapatban 4 SG-ssel mint a ház... Bucira vertük a többi játékost, amikor kiléptek a többiek akkor már rögtön vesztettünk is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ffxi
Már megvagyunk 4en. Ne írjatok.

Fákjúal!

MerlinW
Én is imádtam. Remélem fellendül a dolog megint pár hónapig😊 Rég sikerült multiznom.

[merlinw.org]

wesker24
Még hogy jó játék isten király egy játék ! xD

Nálam lealázza simán az L4D-t ! xD
Kongy
Vedd meg, akk már nem csak ACB-ben ölhetjük, vagy épp segíthetjük egymást, hanem Bio2-ben is. 😄 5 euróért ingyen van szinte. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

wesker24
Nagyon helyes a Bio 1-2-öt kihagyni ilyen áron halálos vétek ! xD
Kongy
BioShock 2 multijával toltam pár órát, asszem 20-as szintig, de nem origi játékkal, szóval egy frissítés elcseszte, de én nagyon élveztem azt a multit! Fõleg mikor én találtam meg a Big daddy armort a meccsen. 😊 Most tuti ismét fellendül a multi, pedig féltem h már kihalt. 😊

Amúgy a Killing Floor jó játék? Nem sokat tudok róla, de most féláron adják Steam-en, 7 euróért, és sztem 2k-t ha megér, ha tartós multis élményt tud nyújtani. Szal milyen a multija? Egyáltalán tolják elegen?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az ára semmi, csak meghozzátok a megvételhez a kedvem! Azért poénkodok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nincs neki multija! És a Saboteur-rõl beszéltem!

MerlinW
Miért, Saboteur-nek van multija?

[merlinw.org]

DarkSector
Gyöngyszem a single az igen.

Mivel a Pandemic már egy ideje behalt szerintem ennek az esélye egyenlõ a nullával... pedig az a játék egy igazi gyöngyszem!

DarkSector
Nem egetverõ, nem is azért veszem meg, már próbáltam tudom mirõl írok most, inkább csak mert valamennyi pízt megérdemelnek a fejlesztõk a munkájukért, még ha fel sem telepitem a gépemre, nem 1 játék van amit megvettem de még nem volt feltéve a gépre. 😊

Keresetemhez mérten ez a 900ft kb még belefér.

w77d
nekem a bio 2 CE van meg és még csesztem a multit kipróbálni 😄 most már lehet ránézek majd, ez a steames cucc eléggé fellendítheti..

Prince23
A Saboteurt mikor fogják már felrakni Steamre?

Mi a bánatért kell ennyit emlegetni ezt a Bio 2 multit... még kénytelen leszek tényleg megvenni...<#nevetes1>

wesker24
Jaja ! xD
DarkSector
Ne bánkódj, a steam akció miatt amiért te vetted azt sem kell szégyelned, gondold azt hogy van aki újonnan 10-et adott régebben ugyanezért...amúgy igen kurvasokan leszünk multiban, ahogy nézem mind haver. 😊

Ugye kedves Wesker kollega. 😊

ffxi
Akció van Steam-en a Bioshock 2 négyes pakkhoz. Keresunk 1 embert. Megvagyunk 3an. Ha 4en leszunk a játék ára 3,75 EUR-ra jönne ki. Ami 1.000 ft. Szal kel 1 ember még.

Fákjúal!

wesker24
Csak szólj mikor kell menni és máris megyek ! xD
Kongy
Nekem ma lett meg a dobozos, szal majd gyertek multiba. 😄

wesker24
Én bármikor benne vagyok egy Bio2 multiban !

Amugy nekem a Bio2 Rapture Edition van meg !
Gurren
l4d2-vel én is így jártam.

ffxi
Akció van Steam-en a Bioshock 2 négyes pakkhoz. Keresunk 1 embert. Megvagyunk 3an. Ha 4en leszunk a játék ára 3,75 EUR-ra jönne ki. Ami 1.000 ft. Szal kell 1 ember még.

Fákjúal!

Kongy
Nem pont ma jött meg CDG-ból a BioShock 1-2, erre most nézem, -75% Steamen?!?!?! Képzelhetitek, vérnyomásom az egekben... Ekkora szívást. Így jártam anno a L4D2-vel is, csak azt 1 héttel a nagy akció elõtt vettem meg...

Nade nem baj, legalább lesz sok-sok ember a Bio2 multiban a hétvégén. 😊

Rage47
na ezt minden google-s cikkhez linkelhetem sg-n 😄
<#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

MerlinW
Bízom vagy sem, lényegtelen. Felõlem azt is tudhatják mikor megyek WC-re. A webkártyám adatait is tudhatják, mert annyi pénz van rajta amennyit ráteszek a vásárláshoz. Egyébként meg, hidd el, a kutyát sem érdeklik az olyan noname 0 emberek, min én vagy te. Ha lenne a számládon 260 millió Ft (tehát 1 millió euro - ami tulajdonképpen semmi a felsõ réteg szemszögébõl), vagy közszereplõ lennél, akkor már lehetne ilyeneken gondolkodni, de egyébként totál felesleges.

Arról nem is beszélve, hogy rájuk is ugyanúgy vonatkoznak a törvények. Adná az ég, hogy egy Google méretû cég okot adjon egy perhez...😊
Mellesleg, ne hidd, hogy egy Google méretû vállalat ne tudna rólad minden infót összeszedni anélkül, hogy megadnád nekik (zsebbõl vesznek Magyarországból kettõt😊). A másik, hogy komoly ellenõrzések folynak náluk. Ha oka lenne bárkinek - nem nekünk, hanem azoknak akik számítanak - félni, az EU egyszerûen kitiltaná õket a kontinensrõl.

Szóval, tök felesleges hülyeségek miatt parázni. Elõbb lop, keseríti meg az életedet a saját bankod, szomszédod, országod, mint a Google..

[merlinw.org]

TheGrinder
BioShock + ha van felesleges 5€-ód akkor a BioShock 2-t is.

lolSL
borderlands GOTY helyett meg ha minden -75-ös lesz akkor a hasztalan mad moxxi kieg nélkül jobban megéri majd az alapjátékot és a 3 másikat megvenni kicsit olcsóbban.

Atkamon
Bioshock-ok, szerintem a 2 is iszonyat jó volt.

lolSL
bioshock 1 + borderlands