Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Ha kifizetted mondjuk PayPal-on keresztül, utána az oldalon kapsz egy "unique" linket - tehát nem levélben! (az még csak késõbb jön) -, ahonnan le tudod szedni a játékokat vagy a Steam-en aktiválhatod.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lolSL
sokkal nagyobb esélye van hogy egy bolti vásárlásnál lenézik róla a számot mint hogy neten bármi para történjen.

IMYke2.0.0.0
Ne add... Jó szándékkal írom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
áh, én is matekolok hogy adjam e meg guglinak a bankkártya adataim...

lolSL
nagyon megdrágult a cukor

IMYke2.0.0.0
CDGalaxisnál rohadtul sok füvet szívhattak... "Kemény" árak vannak régebbi, non-premier játékok mellett...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ez nem az én hetem az tuti XD

IMYke2.0.0.0
Rád jár a rúd, tesó...
A PP, most meg ez...
Drukkolok Neked, és bízom benne, hogy csak késnek.

w77d
ecsééém órák óta már levonta a humble a pénzt a számlámról de játékot azt nem küldenek... fasza...

IMYke2.0.0.0
Company of Heroes Anthology - CDG - 7990 Ft

Amiért beszúrom:

"A három játék egyben, egy DVD lemezen található meg."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a WRZ verziók együtt 21 GB-ot tesznek ki...

IMYke2.0.0.0
Gyõztem is elolvasni õket - mikor megláttam a 100+ új üzenetet jelzõ szöveget a cím mellett, azt hittem, hogy valamelyik üzletben 500 Ft-ért árulnak Collector's Edition-önöket... <#hehe>

Aztán, szomorúan kellett konstatálnom, hogy - többek között - STEAM-flame ment.

pointer4
Mer szájmenésük van 😄
IMYke2.0.0.0
Én mit kezdtem?
Ti írtatok tegnap estéhez mérten 110 új hozzászólást 😊

arty
firefoxból annyit látni, hogy ovisok generálják az ujabb és ujabb, értelmetlenebbnél is aljább hsz-eket, hogy valami ostoba listán elõrébb kerüljön egy semmitmondó baromságokkal telerakott "topik"

szép volt Imy <#taps> (igen, elsõsorban az idióták tehetnek róla, de Te kezdted!!! 😄 )

Forza.

wesker24
Tényleg a 3-dik legnézetebb Topik ! XD
lolSL
nem jött be, na még egyet 😄

lolSL
2.!

IMYke2.0.0.0
Vagy nálam van baj - Chrome - vagy tényleg folyamatosan a harmadik legnézettebb topik vagyunk...(?)

w77d
igen fölraktam és úgy sem volt jó, nem tetszett neki a 64bit

IMYke2.0.0.0
Használtad az v1.03-as béta patch-et?
Én helybõl feltettem, és sose-nem történt olyasmi velem, mint a Te esetedben. Zökkenõmentesen végigjátszottam, HD4850-essel - köztudott, hogy alapesetben a Radeonokra pikkelt a játék.

Totti5
"mint én is annak sokat megérhet ez a játék is"

Azt gondoltam hogy megéri neki a 30ezer haszon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
mondom én hogy 10 ezer körül volt újkorában de ez a fasz állítja hogy 30ezer környéke volt...

w77d
jah én is élveztem ameddig lehetett, de Vista 64bit-en bugos a textúrabetöltés, lassú mint a fene, így a vége felé amikor már gyorsnak kell lenni, akkor lehetetlen volt továbbmennem, mert mindig leestem a pálya alá. Ha meg türelmesen emgvárom a betöltést akkor bukom a missziókat... Javítást csinálni hozzá meg csesztek így nekem befejezetlen marad, de nem is érdekel már...

en 13-ert vettem a galaxisban.

IMYke2.0.0.0
Saboteur - az utóbbi évek legjobb vásárlásai között nekem is megvan: 1.990 Ft. Ofkorsz.
Imádom!

zorrobomber
Én figyelek és kurvajó gém. Steam-re tuti megvenném.

Prince23
😄

Még mindig nem néztem a Prewievt 😊

Még mindig Saboteurrõl beszéltem<#nevetes1>

Mi van itt ma? Senki nem figyel?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
viszont gyerekek ezt a Humble pack 3-at megvettem, egy órája már vonták is a pénzt, de még semmi értesítõ nem jött...

w77d
én is akkor az összes DLC-vel együtt 😊

Prince23
Nekem is meg van, még a karácsonyi akció keretében szereztem be, ofc steamen 😄

Tinman
Szém híör.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nekem már megvan dobozosan szóval annyira nem izgat, hogy steamen is legyen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Ma biztos a Borderlands lesz akciós 😄 Készüljetek

lolSL
+ a steamen tegnap minden potato sack-es játékba 'DLC' érkezett, portalhoz köthetõ új pályák. amnesiában pl egy egész kampány.

lolSL
Portal 2 tölthetõ Steamen.

Tinman
Öregem az eszem megáll... feltesznek ilyen több megapixeles képeket, de olyan kiba. homályosak, mintha egy részeg festõ festette volna. Ezt soha nem fogom megérteni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
az életnagyságú Laránál mindig ott lenne a kísértés hogy egy gyengébb pillanatomban megdugom XXXXD

Zomil
ezen a képen azért felnevettem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0

w77d
ha a játszóházban összefut a nép, elindul a fantáziaháború XXXD

IMYke2.0.0.0
A harmadik hely már megvan.

IMYke2.0.0.0
Látom, gyermekeim, jól elvoltatok... 😊

arty
Bio1+Magicka 😉

Forza.

Tinman
Bioshock 1 és 2.

lolSL
hát konzolon lehet még játszanak vele
pc-n left 4 dead-ben találod meg a számításod 😛

fery02
Ha már így téma a multiplayer, Dead Space 2-t nem nyomja senki sem?
Felvenném barátnak. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Zomil
El is felejtettem milyen magával ragado játék ez a Trine.
A zenéjével, grafikával mindennel együtt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Itthon nem tudom mennyi volt, de angoléknál 50 font körül adták megjelenés napján. Most 20-30 között van, amikor van. Viszont jó állapotú használt példányokat már 30 amerikai dollárért lehet kapni.

[merlinw.org]

w77d
nna kaptam választ a kérdésemre:
"Tisztelt white77dream!

Nem azért raktam fel, hogy elkapkodják, ha valaki gyûjtõ, mint én is annak sokat megérhet ez a játék is. A játék gyûjtõi kiadás ha elkerülte a figyelmét, és nem tudom hol láthatta fele ennyiért. Jó is lenne ha gyûjtõi játékot 10-15e alatt lehetne vásárolni, különösen jó tartalommal. Próbálja talán máshol megvenni eBay, Amazon és ha postaköltséggel együtt kijön kevesebb akkor jó üzletet csinált. Köszönöm az érdeklõdést! "

ugye jól emlékszem, hogy a gyüjtõi a megjelenéskor a galaxisnál 10ezer alatt volt?