Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a Best vétel az Assassins Creed brotherhood volt eddig 2011-ben<#hehe>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dettó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#wow1><#csodalk> Ki gondolta volna...<#eplus2>

Nincs! Egyikbõl sem!

zorrobomber
én is megvettem, de csak az 1-et 😛

Kongy
Ratgab! Dobj meg a LIVE accod nevével és mehetünk aratni. 😄 <#taps> Best vétel 2011 volt sztem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Csak neked

The Expendables 2010 1080p BluRay DTS x264-ViSTA BOZX 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
+1

balee4
No ha minden igaz hét vége körül, vagy max jövõ hét elején nekem is befut 4 játékom, hétfõn pedig érkezik a Mortal Kombat. Utóbbit már iszonyúan várom.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hogy mennyire nem jött be ez a film, alig bírtam végigszenvedni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pointer4
Neked szerzünk Laser Disc-et 😄
pointer4
Még mindig drága 😄
Tinman
14.95 Euro a dobozos GOTY kintrõl, térkép is vanik'.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
MiezDVD? VHS nincs? <#wilting>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Gondolom mást is érdekel(het), május 5-tõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEOreg3
sokak meglepetésére -75% Borderlands akció

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Hát errõl a kálváriáról írtam tegnap :-)
A Mafia I vételét már nem is tartottam említésre méltónak.

zorrobomber
ne vitatkozzunk ezen szerintem, csak porfogó a doboz szerintem 😊 ráadásul a dvd meghajtóm...hagyjuk. Most is fifát megvettem és kétszer annyi ideig tart míg elindul a védelem check miatt mint a tört... steamen uninstall egy katt két másodperc, install szintén tök jól megy bármi mellett a háttérben.

artschi
Nem bûn, ha megvan már korábbról a dobozos limited edition box, mindkettõ játékból <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ha 2670-ért bûn 2 jó játékot venni digitálisan, akkor igen Tisztelt Bíró Uram... BÛNÖS Vagyok!!!!<#eplus2>

artschi
<#gonosz3>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

pointer4
Dede, irány a sarokba kukoricán térdelni 😄
Hát szégyelljem el magamat.... Hát nem megvettem a Bio-kat?

pointer4
Lebuktál,

mit vásárolgatsz ? 😄
Még mindig vacillálok a Bioshock-okon!

Nem!<#nevetes1>

MerlinW
Foglalja a helyet a polcon és portalanításkor macerás😊

[merlinw.org]

Tinman
/Arcpálma

Miért nem jó nektek 1160-ért a Galaxisból?

pointer4
<#ticking>
Pirates-ért adnék 3 ejrót én is!

zorrobomber
Ahh most nézem hátha lesz Railroads!/Railroad Tycoon 2/eredeti UFO-k/Pirates! is steam akcióban. Bármelyik is lesz instant get, mert vonat témát még nem aknáztam ki teljesen az életemben(Railroadsot 2 hete próbáltam, igen, bugos de kurvajó, a többit meg rendszeresen elõszedem újra és újra, fõleg a Pirates-et, az megismételhetetlen és utánozhatatlan!

Tinman
Nincs.

HelloBello,nem tudjátok van e még a Cdgalaxiánban brothers in arms hell's highway collectors HáromEzeré'?

Jah,beszereztem ps3 a flower nevû istenjátékot,hát baromi mókás dolog,...ha van itt konzolismerõs monnya mán' meg nékem van e vmi hasonló e erre a platformra,..a Wiire tetszik ám az endless oceán,na vmi olyasmi érdekelne mert szeretm a polipokat meg a sok vízt és a buvárruhákat is..meghát a csajom is isteníteni fog,,majd be is tolom neki a végén😛
de ez már spoiler

Nekem semmennyit nem foglal, mert még nem telepítettem a steamrõl!

robotnyk
jah jó, most csak galaxisban gondolkodtam
IMYke2.0.0.0
Ha találsz valahol olcsón, szólhatnál! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
szerintem az a gold volt, nem az anthology
IMYke2.0.0.0
Kizárt dolog me' nem tudom... Meg kell néznem újra a WhereIsIt-ben <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ó, akkor arról lemaradtam 😞(((

grebber
Ne ez lol nem kissé lehúzzák a népet ezzel.1500-ért dobálták akciósan!

Next PC upgrade: 2022

Doki17
És mi történt? 😄

Bár ha nem írod le senki nem tudta volna meg 😊

pointer4
Szerintem te bent hagytad a rar-okat is a mappába 😄
IMYke2.0.0.0
Nem röhög... Reflexbõl rákattintottam az "OK"-ra 😊)))))))

Doki17
Steames verzióban van meg és az pontosan ennyi. Kép

IMYke2.0.0.0
Az még nem akkor baj 😊

IMYke2.0.0.0
Mind a három? <#miaz><#nemtudom>

Doki17
Nem lehet szerkeszteni, most vettem észre az GB, nem gigabit akart lenni. Imyke majd töröld ezt a hsz-t.

Doki17
Nálam az eredeti meg 9 Gb. Szerintem ráférhet egy lemezre minden gond nélkül.

zorrobomber
ilyen pont történt nemrég egy ismerõsömmel, benzinkúton... persze balfasz volt az illetõ és meglett visszakapták a pénzt