Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Haverral mi közel egy órán át ettünk (az étket gyorsan szervírozzák). Dél körül mentünk, és a kép linkelése elõtt pár perccel jöttem meg - bicajjal, hûvös, szeles idõ, de legalább kis mozgás, egészséges traccsparti, bohóckodás az étterem pincérnénijével, boltba becsúszás, esti Milka csoki megvétele...
Kis kirándulás 😊

Az étkezésnek lassúnak kell lennie.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát nagyon megérte! Igazi kincs került hozzád!

Nekem a Baldur's Gate Compilation van meg, az sem kerül sokkal kevesebbe, és azért van különbség a kettõ között...

Én is szoktam egy órán keresztül enni... Kaját elkészíteni/elõkészíteni, szép ráérõsen nekiülni, közben megtárgyalni az élet nagy dolgait... Hova kellene sietnie pont hétvégén?

IMYke2.0.0.0
A legnépszerûbb képekhez semmi közöm 😊))

Ingyen posta mellett 5.000 Ft-omba került, egy SG.hu-n is írogató sráctól. S ráadásul, egy 2009.10-s hirdetésben találtam rá, írtam neki. Szerencsémre, senki sem vitte el tõle, és még eladó is volt.
A játékok állapota tökéletes. Számomra megérte ezt az árat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én nem fizetnék egy demóért az hótziher!

lolSL
1 órán át enni wtf?

Grat! Gyönyörûségesek! Jó kis vaskos kézikönyv is van hozzájuk! <#eljen>

Szabad megkérdezni, hogy mennyibe kerültek?

/OFF: érdekesek azok a véletlenszerûen megjelenõ legnépszerûbb képek a tied mellett <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. <#wink><#worship>

Zomil
Grat hozzá, egyik kedvenc rpg-m 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Elnézéseteket kell kérnem, hogy kicsit off topic témába terelem a beszélgetést (sok szmájli, köztük ez is: <#bee1>], de megmutatom, mi érkezett meg ma hozzám, a 'mozgó' Magyar Posta által (már délelõtt, csak ebédelni, dumcsizni voltam haverral):

Klikk a nagyobb változathoz!

Icewind Dale (1)
- 2 CD
- magyar kézikönyv (színes borító, fekete-fehér tartalom, 84 oldal).

Icewind Dale (1): Heart of Winter
- 1 CD
- magyar kézikönyv (színes borító, fekete-fehér tartalom, 52 oldal).

Icewind Dale II
- 2 CD
- angol kézikönyv (színes borító, fekete-fehér tartalom, 160 oldal).

Együttes árát olyan szinten méltányosnak tartottam, hogy bár lehet, hogy nektek magasnak tûnne (ezért nem is írom le), nekem mindenképp megérte - a 4 in 1 kiadás nem nyerte el a tetszésemet.
Az ingyenes kiegészítõ meg már megvan - ingyen.

tototto
akkor elég sok buzi szaladgál az utakon, többen veszik mint a sima BL-t <#wow3>
de azis közre játszhat hogy csak MOn van ekkora szegénység, és máshol leszarják azt párszáz forintot 😄

tototto
rosszul esett, számomra az egyik legjobb játék volt, igaz már nem játszottam vele régen, na de akkor is <#sir>

pointer4
Engem érdekel esetleg, ha még nem késõ 😄
38€/4 a gotyból egész jól hangzik.
pointer4
+1 😄
artschi
akkor fel kéne raknom nekem is... 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Atkamon
Én igen, jó nagyon 😊

artschi
játszott már valaki a Bioshock 2 Protector's Trial "kiegészítõjével"?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Kongy
Thx. Hát ja, 1 év alatt már illett volna neki elfogynia. 😄 De nem úgyh örültem neki. 😊 Hiába 5 euró steamen, ott ilyen nem jár hozzá. =P

Amúgy toltam egy kis multit, hát kegyetlen jó továbbra is. 😊 Számításaim bejöttek, rengetegen vagyunk MP-ben. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Daell Drow
Szep pak <#eljen> a litle sister meg mar azt hittem reg elfogyott a cdg-nel.
Solid Snake
Cuki a Little Sister <#taps>
Kongy
Íme az én frissen érkezett Bioshock pakkom (még a Steam akció elõtt rendeltem).

Sztem megérte megvenni, mert a Bio2 nagyon igényes kiadású, a borítója vmi eszméletlen jó! Plusz színes (!) kézikönyv is van hozzá. CDG-nél adtak hozzá ajándék Little Sistert is. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
RATGAB!

Mit szólnál hozzá ha, együtt vállvetve végigvinnénk? Nekem is GOTY van csak ugye dobozos.

Sajna mivel dolgozom ezért hét közben max. 2 órát tudok játszani, 19:00-21:00 között, hétvégén viszont jóval többet, általában SZO.: 10:00-13:00 -kaja- 14:00-18:00 -asszony- VAS.: 9:00-13:00 -kaja- 14:00-18:00.

Gondold át, aztán keress meg bátran, nagyon tervben van már a végigvitel!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Azé' 2011-be már ne vakítsanak agyontömörített DVD formátummal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
The.Expendables.2010.1080p.BluRay.x264-METiS jobb rip ;-)

Ezúttal én is veszem a Borderlands-et, csak még nem döntöttem el, hogy DLC-ket vegyek-e hozzá!

GOTY-t választani szvsz ebben a formában hülyeség, mert az alap + DLC pakk olcsóbban kijön, és ugyanott vagyunk.

Pár nappal korábbi hozzáférés egy demóhoz... Na bumm! (Aki ezért hajlandó fizetni, az buzi) 😊

Pandora map PDF-ben... Tessék! Oldal alján letölthetõ "értelmes" és extra nagy (5401x4363) felbontásban 😉

MerlinW
Borderlands GOTY bezsákolva. Erre a hónapra kuss a nevem😊

[merlinw.org]

Rage47
ez nem biztos, de tény, hogy nagyon élvezetes, és sokkal jobban visszaadja a háborús érzést a CoDnál
RO2 ütõs lesz!😊
lolSL
<#ejnye1>

w77d
pedig fényévekkel veri a cod-ot multiban 😊

Kongy
Zeno Clash lemaradt a listáról. :S

Kongy
RO a PC Guruhoz volt, én tutira nem vennék ilyen szart.

lolSL
RO és újcod egy accon <#wow2>

Kongy
Steam-es játékaim listája (inkább dobozpári vagyok. 😄:

Még van 1 külön accom, amin csak a Left 4 Dead elsõ része van regisztrálva. 😄

Kongy
Kövezzetek meg, de nekem 5 euróért sem kéne sem a Borderlands, sem semmi ami vele kapcsolatos.

Zomil
van neki miböl 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
ja elözöért is ennyit adott kb
artschi
wow, a Minecraft-ot készítõ notch 2000$-t adott a humblebundle packért... nem semmi...

DarkSector
Nem mivel a GOTY eleve különbözik a Duke Nukem Forever kód miatt, az tudtommal nem jár a simához.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Így van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Daell Drow
a masik hogy:
goty: 12,5 eur
alap+dlc pack: 10,98 eur
fene sem erti, pont fordiva kene lennie.
Azon filózok, hogy ha megveszem a Borderlands-t, akkor mely DLC-ket vegyem hozzá!

General Knoxx emeli a szintlimitet... ergó must have!

Zombie island-tõl annak idején mikor warezt toltam nem voltam egyáltalán elájulva (gyakorlatilag halálra untam magam rajta)

Mad Moxxi szórakoztató volt... egy ideig... de egyszer nem tudtam egyedül 1 arénát se végigjátszani olyan nehéz volt!

Ott van még a Claptrap DLC, amirõl gyakorlatilag semmit nem tudok... Milyen szerintetek? Érdemes megvenni?

És itt elérkeztünk elmélkedésem lényegére: Borderlands alap 5 ejró (tiszta sor a hülyének is megéri ennyiért), de ha veszek 2 db DLC-t az 4 ejró, viszont, ha kiadók még 2 ejró-t (6 euró a DLC pack, amibe minden benne van), akkor gyakorlatilag van 11 euróból egy Goty-m...

Ti mit választanátok (úgy hogy gyakorlatilag a 2 fent lehúzott DLC annyira nem érdekel, viszont 2 euróért meg vétek otthagyni...)?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gurren
szerintem jó

nincs benzinem, körömlakklemosó nem jó?

Gurren
benzinnel megoldható

Szerintetek ha ezt megvenném, a Stalkerrõl az árkódot le lehetne valahogy kaparni, hogy még a ragacsos se legyen?

Tooo Bad!

Gurren
venném, ha nem vettem volna magicka complete pack-ot 😞

Ám van itt valaki, aki veszi a Borderlands-et? Esetleg akkor megbeszélhetnénk egy közös coop kampány végigjátszást!

5 ejróért szerintem nem fogom tudni kihagyni... ha másnem az alapjátékot!

Most mondjam azt, hogy ez így egyszerûbb??? Pedig az!!! Kedvelem a Steamet! És a család se vesz észre a vásárlásomból az ég adta világon semmit! Amirõl nem tudnak az nem fáj nekik! Nekem van Game-m... õk meg nem bosszankodnak! Win-Win szituáció!