Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis kirándulás 😊
Az étkezésnek lassúnak kell lennie.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem a Baldur's Gate Compilation van meg, az sem kerül sokkal kevesebbe, és azért van különbség a kettõ között...
Ingyen posta mellett 5.000 Ft-omba került, egy SG.hu-n is írogató sráctól. S ráadásul, egy 2009.10-s hirdetésben találtam rá, írtam neki. Szerencsémre, senki sem vitte el tõle, és még eladó is volt.
A játékok állapota tökéletes. Számomra megérte ezt az árat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szabad megkérdezni, hogy mennyibe kerültek?
/OFF: érdekesek azok a véletlenszerûen megjelenõ legnépszerûbb képek a tied mellett <#vigyor>#vigyor>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Klikk a nagyobb változathoz!
Icewind Dale (1)
- 2 CD
- magyar kézikönyv (színes borító, fekete-fehér tartalom, 84 oldal).
Icewind Dale (1): Heart of Winter
- 1 CD
- magyar kézikönyv (színes borító, fekete-fehér tartalom, 52 oldal).
Icewind Dale II
- 2 CD
- angol kézikönyv (színes borító, fekete-fehér tartalom, 160 oldal).
Együttes árát olyan szinten méltányosnak tartottam, hogy bár lehet, hogy nektek magasnak tûnne (ezért nem is írom le), nekem mindenképp megérte - a 4 in 1 kiadás nem nyerte el a tetszésemet.
Az ingyenes kiegészítõ meg már megvan - ingyen.
de azis közre játszhat hogy csak MOn van ekkora szegénység, és máshol leszarják azt párszáz forintot 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Amúgy toltam egy kis multit, hát kegyetlen jó továbbra is. 😊 Számításaim bejöttek, rengetegen vagyunk MP-ben. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sztem megérte megvenni, mert a Bio2 nagyon igényes kiadású, a borítója vmi eszméletlen jó! Plusz színes (!) kézikönyv is van hozzá. CDG-nél adtak hozzá ajándék Little Sistert is. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mit szólnál hozzá ha, együtt vállvetve végigvinnénk? Nekem is GOTY van csak ugye dobozos.
Sajna mivel dolgozom ezért hét közben max. 2 órát tudok játszani, 19:00-21:00 között, hétvégén viszont jóval többet, általában SZO.: 10:00-13:00 -kaja- 14:00-18:00 -asszony- VAS.: 9:00-13:00 -kaja- 14:00-18:00.
Gondold át, aztán keress meg bátran, nagyon tervben van már a végigvitel!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GOTY-t választani szvsz ebben a formában hülyeség, mert az alap + DLC pakk olcsóbban kijön, és ugyanott vagyunk.
Pár nappal korábbi hozzáférés egy demóhoz... Na bumm! (Aki ezért hajlandó fizetni, az buzi) 😊
Pandora map PDF-ben... Tessék! Oldal alján letölthetõ "értelmes" és extra nagy (5401x4363) felbontásban 😉
RO2 ütõs lesz!😊
Még van 1 külön accom, amin csak a Left 4 Dead elsõ része van regisztrálva. 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
goty: 12,5 eur
alap+dlc pack: 10,98 eur
fene sem erti, pont fordiva kene lennie.
General Knoxx emeli a szintlimitet... ergó must have!
Zombie island-tõl annak idején mikor warezt toltam nem voltam egyáltalán elájulva (gyakorlatilag halálra untam magam rajta)
Mad Moxxi szórakoztató volt... egy ideig... de egyszer nem tudtam egyedül 1 arénát se végigjátszani olyan nehéz volt!
Ott van még a Claptrap DLC, amirõl gyakorlatilag semmit nem tudok... Milyen szerintetek? Érdemes megvenni?
És itt elérkeztünk elmélkedésem lényegére: Borderlands alap 5 ejró (tiszta sor a hülyének is megéri ennyiért), de ha veszek 2 db DLC-t az 4 ejró, viszont, ha kiadók még 2 ejró-t (6 euró a DLC pack, amibe minden benne van), akkor gyakorlatilag van 11 euróból egy Goty-m...
Ti mit választanátok (úgy hogy gyakorlatilag a 2 fent lehúzott DLC annyira nem érdekel, viszont 2 euróért meg vétek otthagyni...)?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
5 ejróért szerintem nem fogom tudni kihagyni... ha másnem az alapjátékot!