Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õszintén sajnállak.. Egyébként örülök hogy próbálsz megreformálni több évezredes emberi szokásokat. Egyébként véleményeddel csaknem egyedül vagy, úgyhogy ne erõltesd.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
arról van szó hogy rávilágítók hogy 1 órát tölthetnének ehelyett az Eredeti játékaikkal 😊
50kiló platós ifával?
Amúgy 78kg/181 cm. :-P
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
az mind1 hogy ki hogy fõz, nem az íz számít, hanem a protein meg a fehérje
nyilván ha sörhasra gyúrsz akkor meg lehet enni minden finom szart, de egy pc gamer ezt nem engedheti meg magának!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ellenben, az uzsonna is 3 fogásos
Ellenben, ott szerettem meg a brokkolit.
Zseniális, addiktív cucc, egy fejlesztõstúdiót kell felvirágoztatni benne.
Itt egy rövid kis szösszenet róla.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Így is sok az offtopik (néha kell, tudom), de amúgy:
OFF: Hétvégén durva lesz, hnap angol felsõfokú szóbeli aztán szombaton írásbeli... :S
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szüleim is örültek. 😄
Lehet neked most van 😄
single-player, multi-player, co-op
viszont én még a baldur 1 kapcsán is mintha emlékeznék ilyen lehetõségre, más kérdés hogy multizáshoz sokkal jobb lehet az icewind
2. A párom fõz a világon a legeslegeslegjobban! Így az az elméleted, hogy "minden kaja szar" az max azt tükrözi, hogy drága jó édesanyád, ne adja ég párod /fiú vagy lány, ebbõl a szempontból mellékes/ SZARUL fõz!
3. Ha másban nem is vagyok jó, de baromi jó ízlésem van ÉTELEK terén. Kifejezetten szeretem a különlegesebb darabokat, ebbõl már sejthetõ, hogy 4 fogásos kaját szoktam tolni.
a, Leves
b, Sült vagy fõtt étel elsõsorban.
c, Desszert, sütemény fõleg, a végén lefojtva valami csokival még.
d, Kávé.
4. Az étkezés a legjobb hely a családi kupaktanácsra még akkor is, ha csak éppen ketten ebédelünk a párommal. Lehet, hogy az 1 óra még kevés is...
5. Jaj.
zorrobomber: Õszintén szólva, nem tudom - anno, mikor lettek volna rá játékostársak, nem foglalkoztatott ez a játék, most meg ugye...
De hiszem, hogy fórumtársaink segítenek a kérdés megválaszolásával.
inkább úgy mondom hogy konzolos szokás leülni és egy órán át enni egy kis szelet húst meg egy kis rizst meg hasonló semmiket 😄
ami meg tényleg jó és nõsz tõle az undorító elhányod már a gondolattól is megad de enni kell enni kell 100x egy nap áááááá kg zabpelyhes reggeliket nemsírom vissza :/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Baldur's Gate '4in1' nekem is megvan, (miközben az elsõ rész kihajtogathatós, nagy dobozos verziója is), de abból a sorozatból is tervezek valódi példányokat beszerezni.
A gond csak az, hogy a minõségi, ép darabok horror áron akarnak gazdát cserélni. Legalábbis, külföldrõl.
Itthon nem is látni ép, szép állapotban lévõt... 😞