Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
"nem az íz számít"

Õszintén sajnállak.. Egyébként örülök hogy próbálsz megreformálni több évezredes emberi szokásokat. Egyébként véleményeddel csaknem egyedül vagy, úgyhogy ne erõltesd.

[merlinw.org]

Fabio Capello
végtére is, eredeti ételekrõl van szó <#idiota>

lolSL
magyarítás lesz hozzá? :>

IMYke2.0.0.0
Gyerekek, a "First Access Code"-dal rendelkezõk mindenképp töltsék le a "Duke Nukem Forever Podcast History"-t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az igen, de a gigaoff téma nem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
azt hittem bejött a top3 😄

IMYke2.0.0.0
Ajánlom a topikot: Egészséges étkezés

Ezután törlésre kerül minden ilyen.

lolSL
hát õk nem kajálnak csak mérgezik magukat és az idõt pazarolják
arról van szó hogy rávilágítók hogy 1 órát tölthetnének ehelyett az Eredeti játékaikkal 😊

Tinman
Te ilyen fitness emós vagy?
50kiló platós ifával?

Amúgy 78kg/181 cm. :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atkamon
Most komolyan kajálásról van itt szó?...

hanyagold már a faszságaidat itt, és az egész sg-n is

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

lolSL
leves helyett meg ajánlom a pohár vizet

IMYke2.0.0.0
Átnéztétek már tüzetesebben a Duke Nukem Forever oldalát? 😊

lolSL
tisztázzunk vmit
az mind1 hogy ki hogy fõz, nem az íz számít, hanem a protein meg a fehérje
nyilván ha sörhasra gyúrsz akkor meg lehet enni minden finom szart, de egy pc gamer ezt nem engedheti meg magának!

Tinman
Akkor p.ü. megy :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Benne vagyok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Voltam kinn - a boraik, hát... inkább hagyjuk (nem vagyok borissza, de akkoriban megkóstoltam, mert vendéglátóinknak nem mondhattunk nemet).
Ellenben, az uzsonna is 3 fogásos . Sajt minden étkezéshez van, például ("büdös" sajttól kezdve a narancsosig minden).

Ellenben, ott szerettem meg a brokkolit.

Fabio Capello
Franciaország a te helyed, nincs étkezés hét fogás alatt 😉 😄

Amúgy megjelent a Witcher könyv, egyelõre csak a Libriben lehet kapni...

Vaják

IMYke2.0.0.0
Én is imádom - a teljes sorozatot.
Lopd el az összeset, amim van! 😊

Solid Snake
Enni csak ráérõssen szabad. Fõleg vasárnap <#buck>
robotnyk
ez a gif annyira jó, hogy kénytelen vagyok ellopni <#zavart1>
Game Dev Story. Mivel 2-3 dollár az ára, mi hivatalosan nem vehetjük meg, de a Market Enabler nevû cuccal engedélyezhetjük a fizetõs alkalmazásokat is.
Zseniális, addiktív cucc, egy fejlesztõstúdiót kell felvirágoztatni benne.
Itt egy rövid kis szösszenet róla.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Hát itt ne nagyon tegye, mert csak.
Így is sok az offtopik (néha kell, tudom), de amúgy:

IMYke2.0.0.0
Nekem csak középfokú van - beszélni angolul már nem is tudok, passzív tudásom van.

MerlinW
Ne foglalkozz vele, amióta regisztrált ide, csak trollkodik😊

[merlinw.org]

Kongy
Pedig hétköznap én sem érek rá hosszan enni, sok a tennivaló. Hétvégén meg megszokásból eszek gyorsan. 😄 Nagyapám megteheti órákig egyen (és meg is teszi) én nem.

OFF: Hétvégén durva lesz, hnap angol felsõfokú szóbeli aztán szombaton írásbeli... :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

pointer4
11 éves koromban nekem is volt egy ilyen idõszakom, minden szar volt... 😄
Szüleim is örültek. 😄
Lehet neked most van 😄
zorrobomber
gog-on a második résznél fel van tüntetve:
single-player, multi-player, co-op
viszont én még a baldur 1 kapcsán is mintha emlékeznék ilyen lehetõségre, más kérdés hogy multizáshoz sokkal jobb lehet az icewind

Tinman
1. Kifejezett 3.14-na rajongó vagyok.

2. A párom fõz a világon a legeslegeslegjobban! Így az az elméleted, hogy "minden kaja szar" az max azt tükrözi, hogy drága jó édesanyád, ne adja ég párod /fiú vagy lány, ebbõl a szempontból mellékes/ SZARUL fõz!

3. Ha másban nem is vagyok jó, de baromi jó ízlésem van ÉTELEK terén. Kifejezetten szeretem a különlegesebb darabokat, ebbõl már sejthetõ, hogy 4 fogásos kaját szoktam tolni.
a, Leves
b, Sült vagy fõtt étel elsõsorban.
c, Desszert, sütemény fõleg, a végén lefojtva valami csokival még.
d, Kávé.

4. Az étkezés a legjobb hely a családi kupaktanácsra még akkor is, ha csak éppen ketten ebédelünk a párommal. Lehet, hogy az 1 óra még kevés is...

5. Jaj.

IMYke2.0.0.0
Tinman: Köszönöm szépen. <#worship>

zorrobomber: Õszintén szólva, nem tudom - anno, mikor lettek volna rá játékostársak, nem foglalkoztatott ez a játék, most meg ugye...
De hiszem, hogy fórumtársaink segítenek a kérdés megválaszolásával.

zorrobomber
jól emlékszem hogy lehet lanon keresztül koop-ozni ezzel?

zorrobomber
(van egy xboxos haverom aki szerintem all time lassan evõ versenyt tudna nyerni, plusz a levest eszi másodjára meg ilyenek)

Tinman
Nagy gratula! Le a kalappal!

zorrobomber
omg hát amúgy ezen azóta is sírok

lolSL
már guild chattel! <#eljen>

robotnyk
milyet?
Rage47
wow auction house
Te amúgy kész vagy mi? De most komolyan.

lolSL
szeretném ha vki most megemlítené hogy a LEVES is az evés része 😄DDDDDDD

lolSL
sokmálnát

zorrobomber
te mit szívtál ma? 😊

lolSL
najó nem akarok senkit megsérteni
inkább úgy mondom hogy konzolos szokás leülni és egy órán át enni egy kis szelet húst meg egy kis rizst meg hasonló semmiket 😄

zorrobomber
lolSL
mivel minden 'kaja' egy darab szar, nem tudom elképzelni hogy sokáig akarjam enni. kb gay szokás leülni eszegetni a useless kajákat 😊

ami meg tényleg jó és nõsz tõle az undorító elhányod már a gondolattól is megad de enni kell enni kell 100x egy nap áááááá kg zabpelyhes reggeliket nemsírom vissza :/

Jaja, azt már én is néztem, hogy van hozzá mindenféle amulátor (még psx is, amit nem kicsit ki fogok használni szerintem).

<#eljen> Élni tudni kell! Az nekem nem élet, hogy mindig csak rohanunk, a kaját is gyorsan benyeljük, mint a kacsa, oszt' megyünk is tovább...

Zomil
nem ismerem annyira az androidot, de pl. sztem scummv emulátor tuti van rá és akkor van egy adag kalandjáték amit végiglehet tolni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Köszönöm.
A Baldur's Gate '4in1' nekem is megvan, (miközben az elsõ rész kihajtogathatós, nagy dobozos verziója is), de abból a sorozatból is tervezek valódi példányokat beszerezni.
A gond csak az, hogy a minõségi, ép darabok horror áron akarnak gazdát cserélni. Legalábbis, külföldrõl.
Itthon nem is látni ép, szép állapotban lévõt... 😞

Most megyek venni egy androidos telót. Vannak erre a platformra "komolyabb" játékok? Úgy mint kaland, szerepjáték, stratégia, ilyesmi. Ha tudtok, ajánlhatnátok valami jót! 😊