Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem "rászólás" volt, hanem jó szándékú tájékoztatás. Ott vagyunk páran, akik már játszottak online is a játékkal - MerlinW szerverén, pl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bocs! Akkor ott kérdezõsködöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Borderlands topikban is találhattok partnereket - illetve, ott szándékozom majd az emberkékkel online tesztelni a fordítást is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Én benne vagyok felölem akármikor kezdhetjük !

1x-szer már végigvittem most megy a 2-dik végigjátszásom !

Nekem is csak az alap meg a Knoxx van meg !
Végül csak Borderlands alapjátékot és Knoxx DLC-t vettem meg... remélem így is össze tudjuk hangolni a coopot! Melyik nap kezdjük?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
Igen, csak nem kell külön szutyakolni a beállításokkal, installnál megcsinál mindent, meg konfigurál, hogy mûködjön a játék.

Illetve adnak soundtrack-et, kézikönyvet pdf-ben, kiegészítõket, háttereket stb.

Nekem is van pár játék tõlük így: Blood 1-2, Megarace 1-2.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
Long story... na de hagyjuk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Tinman:

Sajnálom, hogy családi okok merültek fel. 😞
Még így is túl jó áron adod õket. Tényleg.
Lenne pénzem, azt hiszem, mondanom sem kellene, MINDEN feltett terméked megvenném!

Atkamon
Igen. És újakat is...

wesker24
Ez a GOG is olyan mint a Steam hogy digitálisan le lehet tölteni a régi játékokat vagy mi ??
lolSL
!!!!1

MerlinW
GOG mit is csinál pontosan? Megoldja, hogy fussanak a régi játékok új OS-en és úgy értékesíti õket? Miért is jobb mint DOSBox-al?

[merlinw.org]

<#eljen>

Én is így szoktam! Nekem is fogyatkoznak az iso fájlok a gépemrõl, a megírt lemezeket meg elajándékozgatom, ami kell és megérdemli, az úgyis meglesz eredetiben, ami meg nem kell az ne fogja a helyet se lemezen, se vinyón.

Jár hozzá AitD 2+3 is 😉

Ja, és jön majd a Witcher 10 $-ért, ám megjelenéskor pár napig csak 5 $-t kérnek érte. Na most kicsit bánom, hogy Steam-en anno megvettem.

artschi
gog.com-ra felkerült az Alone in The Dark 1. része 5.99$-ért.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lolSL

Rage47
tényleg, ez így hülyeség akkor tényleg
arty
tehát nem csak a konzolokban vagy dilettáns 😄DD

Forza.

NEOreg3
Pandora Tomorrow benne sincs a pakkban, anélkül meg mi értelme? Már Hitman pakknál sem értettem, hogy minek árulják komplett pakként, amikor 1 teljes játék hiányzik belõle.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rage47
nagy hiba
<#nevetes1>Nekem meg fõleg, mert 1 részével se játszottam és nem is vonz!

Tinman
Szerintem DRÁGA a steam-en a Splinter Cell összes 28 ojróért. ~7.500 Ft

Az elsõ 4 SC, már a péknél is 990 körül van, a Conviction meg volt 2.98 fontért. Összesen: ~5.000 Ft.

Nem fika, nem ráugrani! Egyszerûen nem érzem fairnek ezt az árat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dehogy is nem, csak mindent a helyén kell kezelni! Biznicet PM-ben!!!!

Na mesélj mennyiért adod a BIo 1 CE-t? <#zavart2>

Tinman
Nem jó ez így urak!

NEM kellene errõl beszélni, mert nekem csináltok reklámot én pedig ezt NEM AKAROM!

Kifejezetten arra kérek itt mindenkit, hogy NE nézzék meg és fõleg NE vásároljanak tõlem, mert egy baráti társaság alakult itt ki és a barátság nem jó szomszédja az üzletnek.

Kérlek benneteket, MÁSRÓL beszélgessünk, pl. a Splinter Cell akciókról!

Mint az állat!!! De hát most mit aggódunk: Bio 1 5ejró zsákolva, Bio 2 5 ejró zsákolva, Borderlands 5 ejró zsákolva (télapó még egy general knoxx DLC-t is csempészett mellé)

Pénztárca meg magába nézett és közölte a gazdájával: " TE nem vagy normális Bammmeg" Mi már csak így tegezõdünk a Buksztárca meg én!<#nevetes1>

Civ v 30 ejróért.... hát a hülyének is megéri nem?

Atkamon
Hmm, most rossz érzés ezekután ilyet kérdezni, de a Bioshock CE-t mennyiért adod?

Tinman
Az összes pakkot el fogom adni idõvel, akinek kell mert értékeli, az örül neki, akinek nem kell az meg vesz mást.

Árulom a LOTR full DVD kollekciót is többek közt, sõt a Bioshock I. CE-t is.

A családi okokat nem itt fejteném ki... nem, nem anya szólt, hogy kisfiam kell tejre a pénz. Ezek most "felesleg" nem kellenek.

Totti5
Miért pont ezt a szép pakkot?😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Nekem jobban fáj.

Tinman már megint lebukott 😄

balee4
Az ára sem semmi... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bocsi Imyke, remélem ezt nem fogod moderálni, de muszáj ki mondanom.
AZT A KURVA ÉLETBE 😊
Ezt nézzétek meg: http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/stalker_full_collector_s_set_metro_2033_limited_1452540785.html
A teljes STALKER gyûjtemény, ráadásul mindhárom gyûjtõi változat, plusz a Metro 2033-at is oda adja a gyerek, ami szintén gyûjtõi változat. Ja, és a Metro játékhoz jár a Red Faction Guerilla is mint teljes játék. 35 ropi ez a szép komplett csomag. Én most el megyek sírni a sarokba, és ütni fogom a fejem hogy miért nincs nekem ennyi felesleges pénzem most erre 😊

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

w77d
még így is rohadtul túl van árazva...

Tinman
Szinte ingyé' van!

Kettõt a jobbikbú'! <#zavart2>

Prince23
Civilization franchise akció a steamen

Örömmel tudatom, hogy eljutottam egy olyan pontra, hogy már alig van tört játék fájl a gépemen! Szinte az összes kedvencem megvan eredetiben!!!<#hawaii>

balee4
No ugyan csak egy része jött meg a várt játékoknak, de ezekkel is elleszek egy darabig. :-)

Midnight Club LA Complete Edition

Little Big Planet Goty

Star Wars The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rendben, köszi szépen! ^^

Egyelõre ismerkedem vele, eddig nagyon tetszik! Ár/érték arányban verhetetlen a teló!

MerlinW
DNF Podcast History a first access weboldalról.

[merlinw.org]

Nekem is az van 😊 Ha kell valamiben segítség, szólj nyugodtan! 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

ZTE Blade. Már meg is van! 😊

A többieknek köszi a tippeket!

Shep
Úgy látom már megint csak a flém megy. Most éppen kaja témában. Hova jutunk így?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én inkább eszek finomakat (jó fajta házi koszt, hamburger, pizza, szénsavas üdítõt kerülöm) és inkább mozgok mellé!

Amúgy meg egyszer élünk, nehogy már szar kajákon éljek (árpalé, meg búzadara, meg anyám kínja)!

Még meg kéne vennem a gémet is! <#nevetes1> Sûrû napom volt (eddig nem volt idõm), de asszem határoztam! Nem szarakszom 4 ejrón... megveszem DLC-stûl mindenestûl!

lolSL

Akkor ott a helyem! Imádom a sajtot! Brokkolit ellenben nem!

Átérzem fájdalmad: Én Máj 7-én megyek Francia írásbeli (economie= Business)

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy ez egy riport a készítõk közül néhány emberkével, magyarítás nem lesz hozzá. <#bee1><#nevetes1>

lolSL
pontosan erre kéne használni hogy már van tudomány és ki lehet deríteni hogy mi a jó, nem pedig a "jól bevált" módszerekkel élni
de ez a nevetséges "ne játsszunk istent" kifogás generációkat tesz már tönkre