Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1x-szer már végigvittem most megy a 2-dik végigjátszásom !
Nekem is csak az alap meg a Knoxx van meg !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Illetve adnak soundtrack-et, kézikönyvet pdf-ben, kiegészítõket, háttereket stb.
Nekem is van pár játék tõlük így: Blood 1-2, Megarace 1-2.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnálom, hogy családi okok merültek fel. 😞
Még így is túl jó áron adod õket. Tényleg.
Lenne pénzem, azt hiszem, mondanom sem kellene, MINDEN feltett terméked megvenném!
[merlinw.org]
Én is így szoktam! Nekem is fogyatkoznak az iso fájlok a gépemrõl, a megírt lemezeket meg elajándékozgatom, ami kell és megérdemli, az úgyis meglesz eredetiben, ami meg nem kell az ne fogja a helyet se lemezen, se vinyón.
Ja, és jön majd a Witcher 10 $-ért, ám megjelenéskor pár napig csak 5 $-t kérnek érte. Na most kicsit bánom, hogy Steam-en anno megvettem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az elsõ 4 SC, már a péknél is 990 körül van, a Conviction meg volt 2.98 fontért. Összesen: ~5.000 Ft.
Nem fika, nem ráugrani! Egyszerûen nem érzem fairnek ezt az árat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na mesélj mennyiért adod a BIo 1 CE-t? <#zavart2>#zavart2>
NEM kellene errõl beszélni, mert nekem csináltok reklámot én pedig ezt NEM AKAROM!
Kifejezetten arra kérek itt mindenkit, hogy NE nézzék meg és fõleg NE vásároljanak tõlem, mert egy baráti társaság alakult itt ki és a barátság nem jó szomszédja az üzletnek.
Kérlek benneteket, MÁSRÓL beszélgessünk, pl. a Splinter Cell akciókról!
Pénztárca meg magába nézett és közölte a gazdájával: " TE nem vagy normális Bammmeg" Mi már csak így tegezõdünk a Buksztárca meg én!<#nevetes1>#nevetes1>
Árulom a LOTR full DVD kollekciót is többek közt, sõt a Bioshock I. CE-t is.
A családi okokat nem itt fejteném ki... nem, nem anya szólt, hogy kisfiam kell tejre a pénz. Ezek most "felesleg" nem kellenek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
AZT A KURVA ÉLETBE 😊
Ezt nézzétek meg: http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/stalker_full_collector_s_set_metro_2033_limited_1452540785.html
A teljes STALKER gyûjtemény, ráadásul mindhárom gyûjtõi változat, plusz a Metro 2033-at is oda adja a gyerek, ami szintén gyûjtõi változat. Ja, és a Metro játékhoz jár a Red Faction Guerilla is mint teljes játék. 35 ropi ez a szép komplett csomag. Én most el megyek sírni a sarokba, és ütni fogom a fejem hogy miért nincs nekem ennyi felesleges pénzem most erre 😊
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Kettõt a jobbikbú'! <#zavart2>#zavart2>
Midnight Club LA Complete Edition
Little Big Planet Goty
Star Wars The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyelõre ismerkedem vele, eddig nagyon tetszik! Ár/érték arányban verhetetlen a teló!
[merlinw.org]
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A többieknek köszi a tippeket!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy meg egyszer élünk, nehogy már szar kajákon éljek (árpalé, meg búzadara, meg anyám kínja)!