Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

15-e van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
Mától R*-os akciók lesznek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Még jó hogy most kaptam meg az új bankkártyámat (a régit megsemmisítettem), de eddig nem sikerül élesítenem. Ez most jó is, meg nem is. Legalább nem tudom elkölteni azt a kevés pénzt, ami rajta van a számlámon.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Nem ma van az utolsó nap a takewto-s akcióból? 4 napos volt 11-14ig és a civilization a 4.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

75 %-os Gta akciónál azért egy San Andreas bejátszana! Így is elgondolkodtam a Fájdalom Max 1-2-n 3,75 ejró és a Bika Iskolai kiadáson 2,5 ejró!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azé elmegy már a STeam a pitsába, hogy állandóan akcióznak! Nem lehet ezt pénztárcával bírni!<#nevetes1>

NEOreg3
hát, más nem is nagyon tud jönni😄

van ugyan még midnight club 2, meg manhunt, de nem hiszem, hogy a GTA-k helyett ezeket akcióznák le

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

balee4
Én is csalással nyírtam ki a fõbosst, nem tudom mi lesz most PS-en. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Kicsit szebb, tényleg nem sokkal, de HD-ben azért szépen mutat még ma is.

Ja és az achievementek tetszenek a Warrior Within-ben és a The Two Thrones-ban van egy ilyen, hogy: Vidd végig a játékot, halál nélkül. Brutális nehéz lehet megszerezni, de nekiálltam a WW-nek, igaz így csak easy-n, mert így is kiba' nehéz. A Sands of Time-ban is van egy nehezítés: vidd végig a játékot úgy, hogy csak max 20x pörgeted vissza az idõt... No comment. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Nekem az nem kell😊

[merlinw.org]

Prince23
Remélem holnap a GTA franchise jön 😊

MerlinW
Hupsz beleesett Payne a kosaramba... hogy törne le a kezem...😊

[merlinw.org]

zzeN
mai Steam:

Max Payne 1-2 3.75-ért!
Bully 2.5-ért!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nekem a WArrior within volt az a rész, amit nem játszottam végig! A sztorit már elmeséltem itt, ezen a fórumon! Olyan checkpoint mentésem volt , hogy lógok egy párkányon... alattam a biztos halál (mélység), felettem meg a perem mellett közvetlen ellenfelek (elõlük futottam, amikor leestem a párkányról... még meg tudtam kapaszkodni... közben felirat checkpoint)!

Ha felléptem a perem szélére kaptam egy csapást és már zuhantam is...

IMYke2.0.0.0
Semmit sem variáltam - igaz, mini image-t használtam hozzá, emlékeim szerint.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Kompatibilitással? Vagy a StarForce védelmi rendszer h lõtted le? Nekem csak a T2T nem megy, a többi igen. Olyan bugjaim voltak h a láncról nem tudtam lecsúszni, meg bizonyos tárgyakat nem tudtam mozgatni. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Végig kellene úgy játszanom, hogy a végét is lássam egyszer 😊

Igaz, a Two Thrones le is lövi a poént, a kezdéskor...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Godsmack - I Stand Alone

Errõl nekem is eszembe jut egysmás!<#rolleyes>

Shep
Én sem vagyok oda a Metál zenéért de ahhoz a játékhoz nagyon illik az a fajta zene. Lehet nekem is fel kellene raknom megint 😊 Bár emlékeim szerint a fõellenfelet, meg az elején a bõrszerkós nõt csak csalással tudtam megverni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
PS2 verziók HD-re húza és kicsit javítva 60fpsel ( gondolom ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nekem megy, gond nélkül - tavaly december óta mindegyik fenn van a Win7-en.
Bugokról nem tudok nyilatkozni, mert nem találkoztam velük.

Kongy
Sajna T2T már nem nagyon mûködik Win7-en, max crackel, de azzal is bugos. :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem a T2T a kedvencem... valahogy jól ötvözte a kétféle hangulatot, a WW-ben nem sok PoP hangulat van... Jó, néha a T2T már erõltetett volt Farah-val meg a Vizier-rel, de jó volt azért. A Dark Prince feldobta. 😊 Amúgy épp mostanában toltam végig ismét PS2-n. 😊 Sajna HDTV.-n nem mutat jól, ellentétben a PS3-as verzióval. 😊

Zomil
ne szivjál annyit és nem beszélsz össze-vissza 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
A többit is szeretem, de a folytonos metál zene ellenére is a Warrior Within' a trilógia királya! Bizony.

Shep
Hát a WW a legjobb rész a többi csak ilyen langyos víz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Én utoljára a 89-es verziót játszottam végig😊 Ezek az újak valamiért nem jöttek be.

[merlinw.org]

balee4
Én is, megvan mindegyik rész PC-n is, de a Warrior Within folyamatosan fagy, mondom 3200 Ft-ért nem drága, így megvettem még1x. 😊 El is kezdtem tolni.

IMYke2.0.0.0
Én is imádom õket. Egyhuzamban végigjátszottam az összes PoP-t 😊
A "trilógiát" másodszor.

The Protector
nekem is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
<#taps><#taps><#taps>

Imádom õket! Meghatározó játékaim voltak!

IMYke2.0.0.0
Mesélj majd róla kérlek, sokkal szebbek lettek-e, vagy csak minimális tupírt kaptak-é...

IMYke2.0.0.0
Nincs miért bocsánatot kérni. <#hehe>

balee4
No ez is megjött (thehut és 3 nap alatt ideért)

zorrobomber
ratyi konzolosok otthon eszik egy órán át a useless kajákat, miután letörlik a fasza gémeket úgy hogy a 3/4-éig se jutnak el 😄DD

robotnyk
<#wilting>
zorrobomber
ez is ilyen konzolos szokás, játékot abbahagyni, pff

Zomil
Borderlands jo játék, csak az a baj, h kb. ugy a felétöl/háromnegyedénél számomra lapossá válik :S
Haverral 2x feküdtünk neki, és szinte mindig ugyanott a 3/4-e körül hagytuk abba...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy el is felejtettem hozzá a login jelszavamat 😞((
De, lehet, hogy otthon van a gépen.

Tesztelésre mindenképp "ÕT" hozom 😊

Nevetke <#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Igaz-igaz. <#worship>

vzajcev szerverén is pl. <#nezze> anno

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Bence94
Tinman küldtem pm-et a játékokkal kapcsolatban!

fear goldomtól megtudtam szabadulni szerencsére... 😄

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Ismerõsökkel nagyobb buli - de találni jó fej idegeneket is.
Én a "Borderlands" topikbeli srácokkal nyomultam (és fogok, mikor már tesztelek), hatalmas élmény volt. A 10. szint alatti karakterem egy délután alatt 2x-es lett 😊

Én már játszottam idegenekkel és ismerõsökkel is. Mindkettõ jó, de ismerõsök megbízhatóbbak... könnyebb szervezni a folytatást! Nincs kilépegetés!

Úgy mûködik, hogy: Gyakorlatilag a kampányt csináljátok Coopban!

A Host játéka alapján mentek végig a feladatokon (tehát ha a Host pl. 14-es, te 1-es, akkor az õ állása alapján folytatódik a játék... az 1-es ilyenkor gyorsan fejlõdik, de a level 14 elõtti feladatokat már nem kapja meg)!

Viszont fontos, hogy a Host állása (14-es levelnél lévõ küldetések/ kampány állása) mentõdik a level 1-esnél is, tehát akár a játék eleje át is ugorható (ezért érdemes szerintem level 1-rõl coopot indítani, ha többen akarnak játszani, hogy ne maradjon ki senki semmibõl vagy külön multis és single karaktert alkalmazni, hogy a Host játékállása ne kavarjon be)!

w77d
és van értelme idegenekkel nyomulni vagy inkább ismerõsökkel kell emgszervezni a játékot?

IMYke2.0.0.0
A Borderlands multija rendkívül hangulatos - persze, elsõre kicsit kaotikusnak is tûnhet a gyakorlatlannak.
Amolyan "sandbox"-os. Egy tapasztalt játékos mellé csapódva csak rohangálhatsz utána 😊

Amúgy, ha egy olyan feladatot kell megoldani, amit Te még nem oldottál meg, nincs baj, mert bekerül a teendõid közé, és elvégezheted.
Sõt, mivel egy 4-es kooperatív játékról van szó, így a társaid szó szerint segíthetnek a fejlõdésben (ellenfelekkel szemben), illetve tárgy keresésben stb.

w77d
amúgy itt a borderlandsban hogy megy a multi? ugyebár el lehet fogadni feladatokat, amik egymás után jönnekáltalában. Mi van, ha a másik még nem tart ott a feladatokban mint én, vagy már elõrébb van???