Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis mindegy is, mert mindjárt itt a húsvéti akció!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Végig is vittem a Villámcsapás hadmûveletet, kemény három óra alatt kb. Nem tudom minek csinálnak ilyen rövid játékokat,különben simán megvettem volna. Kár érte.

lolSL
2k meg rockstar mind a take-two részei, nagy egy hetes akciónak tekinthetõ sztem.

Ám most már gyanús, hogy húsvétig ilyen napi akciók lesznek... kíváncsi vagyok melyik fejlesztõ lesz a következõ? Bethesda? Fallout New Vegas 12,5 euróért, F3 Goty 7,5-ért, Oblivion 6,25-ért? Esetleg Relic akció?

Esetleg Obsidian?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
én manhuntra vártam de nem lett akciós 😞
2. rész jöhetne a steamre, nem értem miért csak d2d-n van.

pointer4
steam ps3on, nahhát.... SONY tud errõl ? 😄
pointer4
Én se vettem meg! Bár a legtöbb már megvan 😄
Erõs voltam! Nem vettem sem Max payne Bundle-t, sem Bully-t, Sem ma San Andreast... Gta 4-et meg végképp nem veszek!!!

davidka003
Nekem a Code of Honor 3 tetszett. Majd meg is veszem ha ezresért lesz.
-------
Ezt megvette már valaki? Blazing Angels 2
Tényleg van hozzá minden?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

grebber
Majd az új játékaik Cryengine 3-al nyami😄

Next PC upgrade: 2022

Most játszom a Villámcsapás hadmûvelettel, azt hittem hogy gagyi játék lesz, mivel City ineractive-os, de nagyot csalódtam benne, mivel nagyon jó lett, 2 vháborús fps, a Fear motorjára épült. Ha nem csak 4-5 órás lenne meg is venném eredetiben. Nem tudom abbahagyni, ilyen még fps játéknál soha nem volt.

Daell Drow
Karacsonykor megvettem, most mar csak egy jo gep kellene hozza ami elviszi. -.-
zzeN
Mai Steam: GTA 4 Complete Edition 8,74€-ért!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Ja lol, én meg Dio III-at láttam hirtelen 😄
most nézem dio 2 CE 😄

Daell Drow
topik cime mindent elarul.<#ravasz1>
Prince23
Vagy az könyv vagy mifene?

Prince23
Most a csajszira gondolsz vagy a dobozra ?

IMYke2.0.0.0
<#finom><#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
aztaaa
Daell Drow
Amugy nekem egy ilyen kellene.
Nice! Hogy melyik azt a fantáziátokra bízom <#nevetes1>!

balee4
Én is, kár, hogy büntetik. 😄 Csaj se rossz. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Köszi az infót! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Aki csemegere (collectors/limited) vagyik az ITT is nezzen korul.
IMYke2.0.0.0
Arra ott van a kézikönyv - a videón is láthatod.

grebber
Sosem értettem ilyen fos térkép mire jó.Akkor még megérteném ha a létezõ összes helyet mutatnál (bányák,tanyák stb) mert ez kb újabb porfogó.

fery02
"Semmi egyéb lehetõség sincs, hogy megszerezzem Steam-en az elsõ 2 ingyenes részt, csak ha pakkot veszek?" 😊

De azért köszi a válaszod, innen megvannak már a játékok, csak szeretném õket Steam-en is látni, ergó a Steam-es verziók érdekelnének, hátha Win 7 barátibbak, mint pl Doom2 Steam-en meg még pár régiség.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Egy ilyenért (nem a csaj), húúú, "ölni" tudnék 😊

lolSL
fery02
Nekem megvan Steam-en a GTA 3, plusz a a VC, de a San Andreas nincsen meg és nem is akarom, hogy meglegyen.
Semmi egyéb lehetõség sincs, hogy megszerezzem Steam-en az elsõ 2 ingyenes részt, csak ha pakkot veszek?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bence94
az lehet de nem teljesen fullon mármint a látótáv meg kidolgozási csuszka nincs maxon akkor simán lehet futtatni jól láttam játszottam is vele... medium-high grafikán...igen full hd-ban minden a lehetõ maxon 4 mag, 1-2 gb-os felõközép vga minimum.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Bármennyire is fáj sajnos tõzsdei bukásom miatt max jövõ év közepén fogok új gépet venni.

NEOreg3
négymagos proci kell hozzá, mégpedig az erõsebb fajtából, ha magasabb grafikai beállításokon akarsz játszani vele, sajnos

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

okés, rendben, köszi a segítséget 😊

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Bence94
azon a gépen pedig szépen kellene, hogy menjen.ezt úgy mondom hogy egy gyengébb vg-val és csak picit gyengébb procival játszottam ismerõsömnél...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Én anno már lecsaptam a 4-re 2050Ft-ért!
Már csak gép kell hozzá egyszer hogy tudjak is vele normálisan játszani!

Guren
akkor nem maradna semmi értelmes holnapra

Prince23
Sztem jobb lett volna egybe az egészet kiadni akciósan ma.

NEOreg3
talán azért, mert classic collection?

GTA4 valószínûleg holnap lesz akciós az episodes from liberty city-vel együtt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince23
GTA Classic collection

Viszont a GTA 4 kimaradt belõle. még ilyet :S Marhák!

meg se veszem így

artschi
egyetértek, ahhoz képest, hogy semmit sem akartam venni, a héten 3 játékot is vettem az akciósból... 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lolSL
ugyanaz, csak egybe gyûjti a különbözõ országok oldalairól (ebay.de ebay.co.uk stb) a termékeket

hello mindenkinek. Egy kérdésem lenne.
Ez a nemzetközi eBay oldal mennyire biztonságos mint mondjuk a rendes amerikai eBay.com?
Errõl beszélek: http://www.eim.ebay.hu/
Tudom hogy innen a nemzetközirõl is el lehet érni az amcsi termékeket, de nem tudom, valahogy nem kóser ez nekem. Aki már rendelt errõl az oldalról, az megírná hogy mennyire biztonságos? Mert ahogy láttam, elég sok cuccot lehet venni elég olcsón postaköltséggel együtt, és érdekelne engem pár játék.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Tinman
Csak az enyém után.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Jaja de akkor is tök jó így..., erõsen gondolkodok rajta, de szerintem várok és inkább késõbb szerzem be.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Monjuk inkább úgy hogy a PS3 liszenszet használhatod PC-n is. Tehán nem két játékról van szó, hanem egyrõl amit két platformon használhatsz. Tehát pl. más nem tud játszani a PC-n amíg te a PS-en játszol. Magyarul nem co-op alternatíva😊

[merlinw.org]

lolSL
csak nehogy vki ps3 nélkül vegye, mert azon kell összekötni az accountokat 😊

Doki17
Azért kérdem, mert jár hozzá ingyen Portal 2 a PC-re is 😊

balee4
Gondolkodok rajta.

Doki17
Közületek innen valaki megveszi a Portal 2 PS3 verzióját?