Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Esetleg Obsidian?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2. rész jöhetne a steamre, nem értem miért csak d2d-n van.
-------
Ezt megvette már valaki? Blazing Angels 2
Tényleg van hozzá minden?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
De azért köszi a válaszod, innen megvannak már a játékok, csak szeretném õket Steam-en is látni, ergó a Steam-es verziók érdekelnének, hátha Win 7 barátibbak, mint pl Doom2 Steam-en meg még pár régiség.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi egyéb lehetõség sincs, hogy megszerezzem Steam-en az elsõ 2 ingyenes részt, csak ha pakkot veszek?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Már csak gép kell hozzá egyszer hogy tudjak is vele normálisan játszani!
GTA4 valószínûleg holnap lesz akciós az episodes from liberty city-vel együtt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Viszont a GTA 4 kimaradt belõle. még ilyet :S Marhák!
meg se veszem így
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ez a nemzetközi eBay oldal mennyire biztonságos mint mondjuk a rendes amerikai eBay.com?
Errõl beszélek: http://www.eim.ebay.hu/
Tudom hogy innen a nemzetközirõl is el lehet érni az amcsi termékeket, de nem tudom, valahogy nem kóser ez nekem. Aki már rendelt errõl az oldalról, az megírná hogy mennyire biztonságos? Mert ahogy láttam, elég sok cuccot lehet venni elég olcsón postaköltséggel együtt, és érdekelne engem pár játék.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]