Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Bully,
Conan,
Viking Battle for Asgard (gyerekek, ez a cucc k. jó és k. alul van értékelve!!!)
Castlevania LoS
Alan Wake
Enslaved
Ebbõl nem is kevés 20+ volt!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hazaérek este a melóból, és játszom 3 órát, a játék az játék, ide fér bele mind. 😄
tetris meg még tovább tart, jót vitáztunk. good night
Amivel legutóbb játszottam az kb mindegyik a többszörösét adja. Most tolom a Titan Questet, elõtte ment a DA😮 azelõtt a DA2, Two Worlds 2, Fallout 3, játszok közben unalomûzõként a Motostorm Pacific-el, meg hónapok óta csesztetem a PLants vs Zombiest 😄
Haverral megy a SUpreme COmmander évek óta, másikkal meg a CS:S több mint 5 éve 😄
És hátra van még pár ilyen nem 1 napos játék 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
SOK.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sejtem miért ilyen drága, mert a ps3 bejött mint mutiplatform. Azoknak meg szopniuk kell, az a sorsuk 😄
Simán lehet a Portal II. is GOTY, de elárazták... nekem ennyi csak a bajom. 6k körül menne kussolnék.
Amúgy már megint a sok fikagép rádobja a 0-1 pontot ami egyszerûen nevetséges és semmi értelme.
Nekem elég annyi, hogy itt van aki megvette, és már kitolta tegnap.
Ráadásul a portal egyáltalán nem az az újrakezdõs típusú játék. Egyszer rájössz, utána már uncsi.
Az elsõ rész a TF2 meg a hl2epx mellé járt ajándékba, mint töltelék marhaság. Az hogy bejött nekik az új játékstílus, az egy dolog. De külön álló játékként marhaság megvenni, nem ér annyit 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
kb eldõlt az év játéka cím és nem tudja elviselni a sok hülyegyerek a 4chanen, nehogy már vki emiatt ne vegye meg..
az árra meg mit mondjunk? ennyibe kerül egy bolti játék. vagy kiadják XBLA-n 15 dollárért? annyitér mint egy cod mappack? lol
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
pontosan a duplája. szerintem az sokkal hosszabb.
2. Szombat reggel 8:30-kor leültem, 20 perc kajával, 1 csöveléssel, d.u. 6 körül végeztem vele.
ALAP!
Turn-based cucc... szeretnék róla véleményt kérni!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem tudom, ismeritek-e a 4chan nevû képtáblát, ami a maga nemében az egyik legnagyobb ilyen oldal és a sok "alfórum" (vagyis board) között van egy /v/ nevezetû, ami a videojátékokkal foglalkozik. Pár vicces kedvû felhasználó (anonymous) kitalálta, hogy milyen jó lenne lehúzni a Portal 2-t metacritic-en, mivel nagyon egyszerû rá regisztrálni és minden további nélkül lehet pontozni bármit. Rengeteg témát (thread-et) nyitottak, ahol erre buzdították az arra járó több ezer másik anonymoust. Az hogy mindenki a 4 órás gameplay-t, 80 dolláros dlc-t hozza fel érvnek, amit egy alacsony pontos értékeléssel koronáz meg, az nem véletlen, hiszen az említett témákban pontokba szedve, lépésrõl lépésre leírták, hogy a rövid ismertetõikbe milyen hibákat emeljen ki és hogy a hihetõség kedvéért 2-3 pontokat adjanak. És ezt nem most találtam ki, vagy olvastam valahol az internet eldugott szegletében, tegnap a saját szememmel láttam az egyik ilyen témát és elég nagy népszerûségnek is örvendett.
Nem mondom, biztos vannak olyanok, akiknek egyáltalán nem jött be a játék, de valószínûleg elenyészõen kevesen vannak ahhoz a több száz felhasználóhoz képest, akik csak azért regisztráltak mások által felbuzdítva, hogy lehúzzák a Portal 2-t az alacsony értékeléseikkel. Mivel a jelenlegi pontszámát ilyen körülmények között érte el, semmiképp nem tekinthetõ mérvadónak.
Bár még megnézném melyik bemeneten áll a tv, mert lehet a ps3om van rádugva 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. A metacritic-es user score-okra már régóta nem lehet alapozni, lásd DA2 hack.
2. A konzolos felirat benne maradt, igen, elkészült a játék konzolra is, igen, lehet hogy konzolport, de mi van ha igen? Jó a játék? Igen. Bugos? Nem. Akkor mi a gond?
3. Igen, day 1 DLC van. Nem ad hozzá semmi plusz kontentet, csupán a co-op-hoz lehet sapkákat meg skineket venni. Ha nem kell, nem veszed meg, ennyi.
4. A 4 óra hossz pedig egyértelmûen meg van cáfolva. Igen, ha speedrun-t nyomsz sokadik alkalommal akkor ki lehet annyi idõ alatt végezni.
Nálam a 22.900 Ft-os Collector's baszta ki azt a biztosítékot. Egy fémdobozért.
Meg az Episode-osítás.