Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Gyerekek ez a Mortal Kombat tömény zsenialitás, a sztori mód olyan szinten epic, tele átvezetõvel és egész jó történettel, hogy bármely játék megirigyelhetné, aztán ott van még a tower, a ladderek, a tag team ladder (tesómmal nyomattuk tegnap és ki is nyírtuk shao kahn-t, hát mit ne mondjak medium fokozaton is brutál nehéz volt, tud egy két trükköt a csávó 😄), aztán ott a kripta és a necropolis a rengeteg feloldható cuccal. És persze még ott az online mód fejlõdésrendszerrel. Erre a Mortal-ra vártunk évek óta. Eddig az év játéka.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

zorrobomber
konzol

pointer4
"Viking Battle for Asgard"

Na mesélj!
Tinman
Majin and the forsaken kingdom,
Bully,
Conan,
Viking Battle for Asgard (gyerekek, ez a cucc k. jó és k. alul van értékelve!!!)
Castlevania LoS
Alan Wake
Enslaved

Ebbõl nem is kevés 20+ volt!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Smuge
Jó most a 10 óra csak egy irányszám volt, +- .

Smuge
Pont ezekröl beszélek, köze nincs hozzá. Még több ilyen játék kéne mint a portal vagy a régi kalandjátékok többsége. Manapság már egy pacman vagy egy rém egyszerû ötletes,kreatív game jobban leköti az embereket mint egy need for speed, cod és társai.

lolSL
hát még jó hogy nem órában mérik a játékokat, akkor a multiplayer címek egy drágább pc árába kerülnének 😊

pointer4
Úgy hogy az volt a kérdés, hogy mennyi nem 10 órás játék van.
Hazaérek este a melóból, és játszom 3 órát, a játék az játék, ide fér bele mind. 😄
lolSL
jó de ezekhez hogy lehet hasonlítani egy portalt? 😄
tetris meg még tovább tart, jót vitáztunk. good night

pointer4
Én nem tudom, minden játékkal nem foglalkozom.
Amivel legutóbb játszottam az kb mindegyik a többszörösét adja. Most tolom a Titan Questet, elõtte ment a DA😮 azelõtt a DA2, Two Worlds 2, Fallout 3, játszok közben unalomûzõként a Motostorm Pacific-el, meg hónapok óta csesztetem a PLants vs Zombiest 😄
Haverral megy a SUpreme COmmander évek óta, másikkal meg a CS:S több mint 5 éve 😄
És hátra van még pár ilyen nem 1 napos játék 😄
Smuge
De ne ilyen obliviont,dragon aget , rpg-t vegyél alapul mert teljesen más kategória. A portal egy teljesen egyedi megvalósítás, nincs más hasonló termék a piacon.

Totti5
Nem játszottál CODal, Mohával meg BFel, mert egybõl más lenne a véleményed😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
"Már nem azért de hány olyan játék létezik manapság ami 10 óránál több játékidõt nyújt?"

SOK.

Tinman
Tudom bennem van a hiba, de amiket mostanában végigvittem (8-9 játék!), az mind közelebb volt a 20-hoz mint a 10-hez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Smuge
Már nem azért de hány olyan játék létezik manapság ami 10 óránál több játékidõt nyújt? Azt tudom mondani bárcsak több ilyen játék lenne mint a Portal. Aki meg a pontok(hype) alapján dönt/vásárol buta ember. Élvezzétek ki a játékot!

pointer4
Vesszük mi még azt ünnepi akcióban, ne aggódj 😄 Valami ákcsiós 4es csomag, azt elosztjuk.
Sejtem miért ilyen drága, mert a ps3 bejött mint mutiplatform. Azoknak meg szopniuk kell, az a sorsuk 😄
Tinman
Pedig a Portal I is simán méltó volt erre a címre, mert EGYEDI ÖTELETEK voltak benne, egy olyan FPS amiben gyak. lõni nem kellett... a portalok nyitása az azért más kategória.

Simán lehet a Portal II. is GOTY, de elárazták... nekem ennyi csak a bajom. 6k körül menne kussolnék.

zorrobomber
megvan mindenkinek a joga a saját véleményhez, az enyém ez, tiszteletben tartom a tiéd is

Totti5
3 óra? vicces mert mindenhol 8-11 közt írnak...

Amúgy már megint a sok fikagép rádobja a 0-1 pontot ami egyszerûen nevetséges és semmi értelme.

lolSL
értesíts ha játszottál vele és érvényessé válik a véleményed

Prince23
Húsvét elõtt, alatt Ti láttok esélyt egy Ubisoft leárazásban? AC1-re már jóideje fáj a fogam.

w77d
milyen színvonallal??? ember a portal lényegében egy logikai töltelékjáték. Jó persze meg minden, de már rég megette a fene ha év játékának kiáltják ki. Július után már a középmezõnyben fog kullogni kb és úgy 80%-ot dob le az árából...

lolSL
sztem ezzel a színvonallal kizárólag a diablo 3 vehetné fel a versenyt, ha kijönne

w77d
azért az év játéka cím közel sem dõlt el, lesznek még igencsak brutálabb címek is, köztük pl nemsokára a Witcher 2...

pointer4
Most 4 óra, 6 óra, 8 óra, tök mind1.
Nekem elég annyi, hogy itt van aki megvette, és már kitolta tegnap.
Ráadásul a portal egyáltalán nem az az újrakezdõs típusú játék. Egyszer rájössz, utána már uncsi.
Az elsõ rész a TF2 meg a hl2epx mellé járt ajándékba, mint töltelék marhaság. Az hogy bejött nekik az új játékstílus, az egy dolog. De külön álló játékként marhaság megvenni, nem ér annyit 😄
NEOreg3
mirõl van igazuk? szedd szépen pontokba és akkor megcáfoljuk/megmagyarázzuk neked õket egyesével

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lolSL
szánalmas ez a portal hiszti.
kb eldõlt az év játéka cím és nem tudja elviselni a sok hülyegyerek a 4chanen, nehogy már vki emiatt ne vegye meg..

az árra meg mit mondjunk? ennyibe kerül egy bolti játék. vagy kiadják XBLA-n 15 dollárért? annyitér mint egy cod mappack? lol

bakvarnyu
bocs de ettõl gyengébb hasonlatot rég olvastam mint ez a mozijegyes

zorrobomber
De ha egyszer nem 4 óra a végigjátszás akkor hol van igazuk?

pointer4
Nekem ebbõl az szûrõdik le, hogy igazuk van, csak pofátlan módon hangoztatják.
zorrobomber
Nekem kifejezetten a 10 óra körüli játékidejû gamék jönnek be. Ha hosszabb akkor már nagyon sanszos hogy hosszú idõre abbahagyom közben, onnan meg már egyenesen jön hogy sokszor nem tudok visszarázódni bele(elfelejtem a bll kiosztást, szopatós/unalmas résznél hagyom abba stb.). A 10ezret én is sokallom mondjuk értük, 5-6000 az a határ amit kiadok ennyi játékidõért. Ha egy mozijegyet megnézel, mondjuk legyen 1200, azért kapsz 2 órát, felszorzod 4-5el akkor kijön ez az ár.

Igen a négy órához képest hosszabb, de így se sok. Azért szerintem lehúzás ilyen drágán adni egy délután végigvihetõ játékot, ha a multit nem számítom.

NEOreg3
átlagosan 8-10 óra az embereknek a játékidõ és ott van még a COOP is, ami további 6-7 óra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Komolyan már a f@szom kivan az egy nap alatt végigjátszható játékokkal..

Guren
"ja, igen nem négy óra alatt lehet végigvinni, hanem kb 7-8 mintha az sokkal hosszabb lenne."

pontosan a duplája. szerintem az sokkal hosszabb.

Tinman
1. Abbahagyhatatlan. :-)
2. Szombat reggel 8:30-kor leültem, 20 perc kajával, 1 csöveléssel, d.u. 6 körül végeztem vele.

ALAP!

A Call of Juarez 1- nek mennyi a játékideje?

Tinman
Grotesque Tactics: Evil Heroes

Turn-based cucc... szeretnék róla véleményt kérni!

Sir Quno Jedi
No igen, ez a másik, hogy ilyen kis muris izék szoktak menni bundle csomikba és kb. ingyé lesznek majd, meg újságmellékletnek már jó korán.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NEOreg3
Akkor tisztázom, hogy miért annyi a user score, amennyi a metacritic-en:

Nem tudom, ismeritek-e a 4chan nevû képtáblát, ami a maga nemében az egyik legnagyobb ilyen oldal és a sok "alfórum" (vagyis board) között van egy /v/ nevezetû, ami a videojátékokkal foglalkozik. Pár vicces kedvû felhasználó (anonymous) kitalálta, hogy milyen jó lenne lehúzni a Portal 2-t metacritic-en, mivel nagyon egyszerû rá regisztrálni és minden további nélkül lehet pontozni bármit. Rengeteg témát (thread-et) nyitottak, ahol erre buzdították az arra járó több ezer másik anonymoust. Az hogy mindenki a 4 órás gameplay-t, 80 dolláros dlc-t hozza fel érvnek, amit egy alacsony pontos értékeléssel koronáz meg, az nem véletlen, hiszen az említett témákban pontokba szedve, lépésrõl lépésre leírták, hogy a rövid ismertetõikbe milyen hibákat emeljen ki és hogy a hihetõség kedvéért 2-3 pontokat adjanak. És ezt nem most találtam ki, vagy olvastam valahol az internet eldugott szegletében, tegnap a saját szememmel láttam az egyik ilyen témát és elég nagy népszerûségnek is örvendett.

Nem mondom, biztos vannak olyanok, akiknek egyáltalán nem jött be a játék, de valószínûleg elenyészõen kevesen vannak ahhoz a több száz felhasználóhoz képest, akik csak azért regisztráltak mások által felbuzdítva, hogy lehúzzák a Portal 2-t az alacsony értékeléseikkel. Mivel a jelenlegi pontszámát ilyen körülmények között érte el, semmiképp nem tekinthetõ mérvadónak.

ja, igen nem négy óra alatt lehet végigvinni, hanem kb 7-8 mintha az sokkal hosszabb lenne. Nem tudom ki hogy van vele, de én utálom ha egy jó játék ilyen rövid, fõleg tízezret kiadni egy hosszú délutánért, nagyon sok.

pointer4
Na igen, egyetértek, szingájá! 😄
Bár még megnézném melyik bemeneten áll a tv, mert lehet a ps3om van rádugva 😄
pointer4
Hála ég, hogy nem vettem meg. Gondolkodtam rajta nagyon, de lesz ez még ajándékba ati meg nvidia karikhoz 😄
zorrobomber
Jaja, csak a cikket fikáztam, mert baromságok vannak benne. Ennyit szerintem sem ér meg, mint azt az elõzõ hsz-ben is írtam.

zorrobomber
Ez az egész a nagy hype miatt törvényszerû. Irigység, szubjektív vélemények ütközése, lehet bárminek nevezni, a lényeg a végén úgyis az hogy az egyénnek kell eldöntenie hogy neki ez kell e vagy nem. Ha valaki ökör és nem tudja hogy mi kell neki, az ne verje utólag a mellét, szerintem. Én tudom, hogy nekem ilyen áron még nem kell, pedig nyilván jó game. Az egy is tetszett, azt sikerült ingyen bezsákolni 😊

w77d
azé a steames árát nem éri meg...

IMYke2.0.0.0
Esetünkben az egyén: az IGN 9.5 pontot adó egy újságírója, vagy a GameStats-é, vagy a Gamespy-é...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Metacritics valóban 'kurva' oldal, de hacsak nagy átlagot vonsz - azaz, úgy kell elképzelni, mintha a mi topikunkhoz hasonló közösség írt volna oda <és ez itt most nem degradálás, hanem arra a tényre való rámutatás, hogy a vélemények különböznek, és azok ütköztetése még véletlenül sem hozhatja az egyén véleményét> - akkor sem túl fényes a kép.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Na bazz ez ordas nagy hülyeség, a szokásos sg-s bulvármocsok.

1. A metacritic-es user score-okra már régóta nem lehet alapozni, lásd DA2 hack.

2. A konzolos felirat benne maradt, igen, elkészült a játék konzolra is, igen, lehet hogy konzolport, de mi van ha igen? Jó a játék? Igen. Bugos? Nem. Akkor mi a gond?

3. Igen, day 1 DLC van. Nem ad hozzá semmi plusz kontentet, csupán a co-op-hoz lehet sapkákat meg skineket venni. Ha nem kell, nem veszed meg, ennyi.

4. A 4 óra hossz pedig egyértelmûen meg van cáfolva. Igen, ha speedrun-t nyomsz sokadik alkalommal akkor ki lehet annyi idõ alatt végezni.

IMYke2.0.0.0
A hype-pal én nem törõdtem - igaz, vártam a játékot.
Nálam a 22.900 Ft-os Collector's baszta ki azt a biztosítékot. Egy fémdobozért.

Meg az Episode-osítás.