Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Pont amennyit ér.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Semmit sem kényszerítenek rád, azért fizetsz amiért akarsz. Új játék 9-12knál sosem drágább, azt pedig senki nem mondja hogy 0day kell venned, mert megtehed fél év múlva 6kért is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Csúnya is lenne, ha én készítenék valamit és más mondaná meg mennyiért adhatom el... hülyeség.

[merlinw.org]

w77d
kegyetlen ellenõrzés alatt kéne tartani, illetve több ilyen szervezet kéne, amit már nem érné meg fizetni...

Guren
és szerinted nem lehetne õket lefizetni.

w77d
igazság szerint az lenne a legjobb ha a játék árát nem a kiadó szabná meg, hanem egy független szervezet aki a játékot tesztelte alaposan és úgy szabja meg az árakat...

pointer4
Viszont ebbõl akár egy pozitívum is kisülhet, bár lehet naiv az elképzelésem. Ha a kiadók, játékfejlesztõk egy picit is adnak ilyen eredményekre, akkor hátha ösztönzi õket, igényesebb munka elkészítésére.
Bár gondolom csak pénzügyi statisztikák szerint változtatnak bármin is. De ha van akár egy játék is, ahol ezt figyelembe veszik, már megérte ez a fajta "sztrájk".
Skyrim szerintem is azért odapörkölhet neki keményen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pc-sek megin mit kapnak belõle?.... SEmmit...<#rinya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is mindig mozijegyhez hasonlítom a játék árakat! Az a leginkább hasonló élmény szerintem!

Így is van! A mai tesztekre már nem lehet adni, sõt építeni sem! Metacritic-en lévõ 0-ás értékelések DA 2 kapcsán meg egyenesen röhejesek (Nem lett akkora szám a DA 2, mint az elsõ rész, de ennél sokkal rosszabb játékok is vannak!) 2 dolog van egy átlag usernek:

-Megnézi az ár és tartalom kombinációját és mérlegel, hogy a kívánt dolog meg ér-e neki annyit amennyiért adják vagy sem.

-Ha ez alapján nem tudja eldönteni vár egy kicsit leszedi Warezban és az alapján már eldönthetõ a dolog!

Én is úgy vagyok vele, hogy ingyen ME 2-t kaptam hozzá + egy adag BW pontot, ha DLC-zni vágynék! Összességében jó üzlet volt!

pointer4
köszi, köszi!!

Izgisnek hangzik, lehet meglesem, mintha ps3-ra is lenne.
Még a végén ki kell próbálnom, pedig az elsõ résszel se játszottam!

balee4
Persze de túl sok összetett RPG nem jön idén, szal ez egyértelmû. Bár még a Skyrim is esélyes. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

SötétBarom
Megvót mán' 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

balee4
Számodra persze, de elõbb még nem ezt írtad. Szóval egyértelmû, de akkor meg ne ezt írd, én szemszögembõl bármelyik platformról kikerülhet a Goty cím.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Nagyon szívesen, remélem van itt olyan konzolos, aki a pár mondat után kedvet érez majd hozzá :-)

+ Abszolút kellemes grafika, kellemes színvilág, egész nagy bejárható terület (x 3 sziget!)

+ Kényszerzubbonnyal húzható csak rá, hogy lineáris, mert nem az. Persze van fõ csapásirány, de szépen el lehet barangolgatni, mellékdolgokat mûvelni, felfedezni.

+ Látni, hogy a Total War-os arcoknak köze volt hozzá, mert nagyon látványosak a csaták! Nagy harci gépek, ostromok, több száz(!) harcos, ütõs zene alá, adrenalinbomba egy háború. Kellemes kis izgalom lesz úrra rajtam, mindig, ha háborúra kerül a sor.

+ Tanulható kombók (20), és ami lényeg, hogy használható kombók! Valódi fejlõdés! Tehát aki szidta, hogy 2 gombos harc az tisztelettel kérem menjen el a sóhivatalba és nézze meg ott vagyok-e. Mert szó nincs errõl! 2 gombbal baromi nehéz harcolni, és nagyon könnyû meghalni.

+ Jól adagolva, nehezen unható... persze, aki 1 nap alatt akarja végigtolni, annak kínszenvedés lehet, egyébként pedig éppen mikor elég lenne a szólózásból adódik valami más, egy lopakodós küldetés, egy totális ostrom, egy felfedezni való rejtett hely, katonák kiszabadítása, orrgyilkosság, etc. Mindig rajtad van a feeling, hogy na még ezt, na még azt...

+ Frankó kivégzések, jó boss harcok, kihívás is vanik'.

+ Tudjuk, leszarjuk az achikat, de megmondom õszintén itt 1-2 megszerzése motivált, mert érdekes út vezetett a kivitelezésükhöz.

+- Voice acting 1-2 esetben jó, 1-2 esetben közepes.

- Audio helyenként meghökkentõ. Van olyan történés aminek nem volt hangja, de valamely más háttérzaj viszont hangos volt. Zene ahol van ott kellemes, LOTR-like, de ritka amikor megszólal.

- 20 órányi játék után már nem tud sok újat mutatni. Egy idõ után a látványos kivégzések, unalmasak.

- 1-2 helyen nevetséges, ahogy újratermelõdnek az ellenfelek. Persze errõl magyarázat is szól, hogy a Légió, meg a portálok, meg a Hel úrnõ... na de na.

- Néha nem azt ütöm aki kellene... nem vészes, könnyen korrigálható, de nem szeretjük az ilyesmit.

- Kevés alá a hw. Azért eljön a játékban az a pillanat, amikor 20 frém se... ennyit tud a box setöbbet.

- Nem bírjuk a vizet... de miért nem? Minden szaré' 2km-t kell gyalogolni, mert nem lehet fejest ugrani egy szikláról... ez sokat levesz a szabadság feelingbõl.

- Több és érdekesebb mellékküldi elfért volna.

- Suta történet. Semmi extra a sztoriban.

Olyan 7.4/10-re mondom.

Még kb. 30% hátravan, szerint a teljes gametime olyan 25 óra körül van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Akkor meg ne zárd ki az év nagyszerû PC-re meg nem jelenõ játékait, ha nem lenne konzolom, sírnék, hogy egy L.A. Noire szintû (végülis mégiscsak Rockstar termék -tudom igazából a Team Bondi fejleszti) játékkal nem játszhatnék. Ha RDR a szint, akkor ebbõl kiindulva nálam legalábbis sima a Goty cím. Az más kérdés persze, hogy a The Witcher 2-nél PC-n nagy valószínûséggel nem lesz jobb játék, na jó még ott a Skyrim. De ez csak egy platform a sok releváns közül.

IMYke2.0.0.0
PC az egyedüli platform? - számomra: igen.
Így az "év játéka" is - számomra - PC-s lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Nem is errõl van szó, hogy egyik-másik offline vagy online magazin mit választ meg év játékának, az a fontos, hogy számodra mi volt az adott évben a legjobb. Számomra tavaly pl. a Red Dead Redemption. Mondjuk néha nem lehet csak egy játék mellett dönteni, hiszen ahány játékstílus annyi játékot lehetne választani, fõleg ebben az évben mennyi nagyszerû játék jön. De tavaly az RDR minden más játékot vert, annyira durván össze van rakva az a játék.

balee4
És? PC az egyedüli platform?, én és a játékosok többsége több platformon játszik, így egységesen szemléli a játékipart, Goty választásoknál is általában így van, persze szoktak platformokra bontottan is választani.

pointer4
<#eljen>
Ne felejtsd el a DLC-z beregelni 😄
SötétBarom
Vettem DA😮 Ultimate-et. Gondoltam elmondom itt is \o/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

arty
a goty egy nagy baromság - hype, marketing, stb

hol lesz _SZÁMOMRA_ az év játéka a Witcher? tehát mit mond el, hogy az xy gamer ujság rádobja, hogy GOTY = Witcher 2? semmit. pontosabban: az az X ujságiró a witchert szerette idén a legjobban. relevancia: 0

Forza.

arty
nem a lemezkapacitás a limitált, hanem a fejlesztõk agykapacitása

a mai napig két gennel korábbi, hulladék tömöritési szabványokat használnak. erre eleve a ps3 verza minimális méretkülönbsége a leg-egyértelmûbb bizonyiték 😊

Forza.

zorrobomber
Tehát az állításod lényegében olyan mintha azt írtad volna hogy "csak mert". Bocs a dupláért.

zorrobomber
Az a baj ezzel, hogy a mezõny minõsége is szubjektív tényezõ, tehát objektív állítást nem lehet rá alapozni 😊

arty
ebben a hsz-ben az érvelés, ami tetszik 😄

Forza.

pointer4
Mi ez az év játéka mánia? 😄
Akkor lenne érdekes, ha csak 1 játékot engedne meg mindenki magának egész évben.
De annyi játék van, hogy nem elég rá a napi 24 óra végigtolni 😄
Ráadásul ez annyira szubjektív, nem tudom mik az elmúlt "évek játékai" de tuti az itt jelen lévõkbõl lesz akinek nem jött be 😄
Ez olyan lehet mint az oscar díj, tuti hogy szar ha kapott, fõleg ha többet pl titanic 😄
robotnyk
mégis azt a szart hozzák itt fel már nem elõször...
arty
a metacritics átlagot számol, akkor is, ha ezren beirják, hogy ez 10/0-s játék

szerinted a portal2 lehet 10/0-s játék?

na, ennyire reális a user-meta pont 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem azt írtam, hogy "mert", hanem azt, hogy "ilyen mezõnyben". Az árnyalatni különbségnél azért több van ott, nem? <#hehe>

zorrobomber
na meg látatlanban ilyet kijelenteni hogy Mass Effect 3 nem lesz év játéka csak mert...

MerlinW
Arról, hogy milyen nagyszerû játékról mondasz látatlanban véleményt. Ahogy írtam, nem csak a játékmenet, hanem a 10 órányi folyamatos baromi humoros szövegelés, a magával ragadó atmoszféra/környezet, zene, meg úgy az egész.

- 8-10 órás játék rövid? 10-15 éve az FPS-ek 90%-a esetében ez a standard, miért ez a hirtelen meghökkenés?
- Az ár? Szintén hosszú évek óta ennyibe kerül egy új játék. 9500Ft volt. A dobozos pedig 9000. Szintén nem látom a felháborodás okát.

S a saját véleményem, aki végigjátszottam: Van benne még végigjátszás, mert hangulatos, élvezetes és úgysem fogsz emlékezni minden megoldásra, illetve a 10 órányi történetmesélés pont elég hosszú volt. Nem volt erõltetett, nem volt összecsapott. Pont jó volt.

[merlinw.org]

Totti5
Egyátalán miért kellettek videók? mivel a PS3 volt az elsõdleges a frém miatt jobbnak látták elõre renderelni mint real time kinyomni, ami 360on ment volna, de PS3on nem tudták volni hozni a 30 frémet... más magyarázatot nem látok arra hogy minek vették fel 1:1ben ugyan azt a grafikát amit játék közben is látsz videóra ami szarabb minõséget ad így vissza.

giorgio81
King's Bounty Platinum Edition megjelenik dobozosan is, akit érdekel

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

MerlinW
"Ráadásul a portal egyáltalán nem az az újrakezdõs típusú játék. Egyszer rájössz, utána már uncsi."

Portal 1-et kb 10x játszottam végig és még most sem unalmas, hogy ismerem minden szegletét...

[merlinw.org]

NEOreg3
Witcher 2 eléggé rétegjáték lesz szerintem, ezért nem valószínû, hogy sok helyen lesz megválasztva az év játékának. RPG mûfajon belül valószínûleg az lesz.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
Valahogy meg kell oldania hogy a Witcher 2 legyen az év játék. 😊

Amúgy egyetértek vele, ha év játéka akkor igenis külön kell venni, és külön év játéka van a multiplatformok közt is....

Szóval ez akkor korrekt, ha év végén egy ilyen listát látsz valahol:

Év játéka (multiplatform):

Év játéka (pc):

Év játéka (x360):

Év játéka (ps3):

Év játéka (wii):

Év játéka (3DS):

Év játéka (NGP):

stb.stb.stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Év Játéka témakör - ha azt írtuk volna, vagy eleve úgy indult volna a beszélgetés, hogy "platform kategóriánként" mi az, akkor oké.

IMYke2.0.0.0
Segíthetnél, mivel kapcsolatban sincs fogalmam?

1. Zéró Déj?
2. Hogy ÉN sajnálom azt, aki 10000 Ft-ot kiadott egy délutánból enyhén estébe nyúló végigjátszással letudható játékért?

Emlékeztetnélek, mindig ezt teszem: "Szigorúan magánvélemény"

Nem szentírás.

MerlinW
Ne hasonlítsunk már egy szerepjátékot egy logikai FPS-hez😊

[merlinw.org]

Nem bunkóságból, de ez most "Eredeti játékaink" topic, vagy "Eredeti PC játékaink" topic? Attól, hogy konzolos játék, lehet nagyszerû, nem?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

MerlinW
Fogalmad sincs mirõl beszélsz, de legyen😊

A lenti kritika pedig troll bullshit. LEHETLEN 7-8 óra alatt a végére érni elsõ végigjátszás során. Aztán még ott egy 4-5 órás coop mód is két féle befejezéssel. 100%-ig megérte a 0day árát.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
L.A. Noire - PC-re nem jön.
Uncharted 3: ne konzolozzunk

Duke Nukem: Forever - ugyan már, röhög a vakbelem. Biztos jó játék lesz, fogékony is vagyok rá, de csak presztízs kérdést fognak csinálni a jelölésébõl.

Mass Effect 3: nem lesz év játéka egy ilyen mezõnyben

Batman: jaj!

Skyrim: jobb lesz mint az Oblivion? Ha igen, akkor sem rúghat az Év Játéka mellett...

...ami erõsen valószínûen a The Witcher 2 lesz. Remélem.

balee4
Ez igaz, de jók az átvezetõk, szívesen nézem meg õket újra. Mondjuk még egy hiba: a videók sokszor gyengébbek mint a játék grafikája, köszönhetõen, hogy a box limitált lemezkapacitása miatt jól be kellett tömöríteni õket. (mondjuk még így is nagyobb a PS3-as verzió mérete: 6 giga a boxos, 9 körüli a PS3-as, bár szerintem a videók ugyanazok)

balee4
Ja, na meg jön az L.A. Noire, a Duke Nukem Forever, az új Deus Ex (bár ettõl félek), a Batman AC, a Skyrim, az Uncharted 3, a AC 3, a Mass Effect 3. Ezek mind-mind erõsen esélyesek a címre.

Totti5
Story módnak 3 nagy hibája van ami érthetelten

1, nem lehet megállítani, csak ha meccs kezdõdik
2, ha kilépsz akkor újra meg kell nézned a 2 perces videót
3, semmit nem tudsz skippelni