Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szívbõl tudom sajnálni azokat a bátor emberkéket, akik beruháztak a Portál 2-féle játékokba. Köztük a Dragon Age 2-be is (bocs Mester), mert ugye az (is) csak majd' 1 év múlva lesz teljes játék...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sokat vártunk a Valve Portal folytatására, de a héten végre megjelent a program.
A Portal 2-t a kritikusok szinte azonnal a vállukra emelték és alig pár nap alatt a kapott pontszámok alapján ki is érdemelte a 2011 (eddig) legjobb játéka címet. Az eddigi átlaga 9,5 pont, ami valóban azt sugallja, hogy egy remek folytatással van dolgunk. Azonban ha egy pillantást vetünk a Metacritic oldalán található vásárlói visszajelzésekre, akkor bizony sokkal rosszabb a kép.
A Portal 2-t a PC-s játékosok átlagosan 6,2, az X360 tulajdonosok pedig 5,2 pontra értékelték. A kifogások között szerepel, hogy a játék "tulajdonképpen egy 80 dolláros DLC, melyet mindössze 4 óra alatt végig lehet játszani". Közben a PC-sek képernyõin a különbözõ konzolos feliratok jelennek meg (például "Kérem ne kapcsolja ki a konzolt"), ami miatt egyértelmû, hogy a Portal 2 PC-s változata egy szimpla port.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
It includes:
-Highly collectable Adam Jensen action figurine designed by Play Arts Kai.
-Explosive Mission Pack: An entirely new mission with a special cameo appearance from one of the original Deus Ex characters.
-Exclusive in-game weapons: Automatic Unlocking Device, M-28 Utility Remote-Detonated Explosive Device (UR-DED), Linebacker G-87 multiple shot grenade launcher, Huntsman Silverback Double-Barrel Shotgun, SERSR Longsword Whisperhead silenced sniper rifle.
-10,000 extra credits to buy or upgrade weapons.
-DVD featuring a 44-minute "making of" special, 30-minute game soundtrack, motion-comic (adapted from DC Comics' official series), E3 trailer and animated storyboard.
-40-page art book.
The Collector's Edition, which Square Enix describes as "extremely limited", goes on sale alongside the standard version and Augmented Edition of the game in Europe on 26th August.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Silent Hunter 5
Code of Honor 3 (ahhoz képest hogy noname naggyon durván kellemeset csalódtam az eddigiek alapján)
Europa universalis 3 - Alap + kiegek kiadás
Sid Meier's Pirates
Mászt H.E.V.!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És még meglátjuk, hogy a Skyrim-hez mit csomagolnak (mint tudni lehet RAge kiadása ugyanezen a bónusz tartalmas megoldáson fog alapulni: egyes kiadásokban más + ingame tárgyak!)
Az érdeklõdõknek kívántam segíteni vele.
A DSIII-al kapcsolatban a fejlesztõ csapat váltása már nálam elrúgta a piros pöttyöst.
Az, hogy Chris Taylor szimplán "tanácsadó" elég sokat elárul arról, hogy mi felé tendál az aktuális Dungeon Siege... éljen a butítás! 😊
hát ez elég gagyi, 2 éves diablo videok jobban ütöttek :> inkább kibírom fél lábon azt a fél évet amíg jön a nagymester, addig meg Torchlight 2 coop fele ennyi pénzért. pedig a ds1-2 nagy kedvencem volt, de ennek csak a neve hasonlít úgy látom.
Ha szidok egy rendszert, megoldást, kiadványt, stb. ne vegyétek magatokra már légyszi... szarasztím tizezeré' Portal 2.
A link azért jött, mert még így is ~1.700-2000 Ft-al olcsóbban lehet külföldrõl megvenni, mint itthon az "alap" verziót.
- Burning Band of Scorch - Ring of Fire <+6>+6> and Strength <+2>+2> Increases the raw damage of your attacks and gives all of your weapons a chance to set your target ablaze.
- Bite of the Arakun -Ring of Poison <+12>+12> & Withering <+2>+2> Gives all of your weapons a chance to poison your target with lingering injury or soften their defenses - leaving them vulnerable for follow-up attacks.
- Talisman of the Grand Mage - Amulet of Retribution <+8>+8> and Armor <+8>+8> Reduces incoming damage on the bearer and has a chance to lash out with a mystical attack that injures close combat attackers.
- Sacred Heart of the Legion - Amulet with Warding <+2>+2> and Stamina <+2>+2> Increases the wearers health and adds a chance to pushback close combat assailants each time the bearer is struck.
HÁNYOK! OKÁDOK!
Elõrendeléssel, ~8500 Ft-ra jön ki. (postaköltség beleszámolva, ami 2,95 font)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN