Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ehh... elírtam. Hagyjuk már, eleve igazoltam az igazadat korábban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ezt nem értem. 2007 UT3, GeoW 1?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Értem. Konzolt nem néztem, nem is emlékezhetek rá - 2009-ben debütált PC-n, én onnan emlékezem rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
persze, h folyamatosan fejlesztik 😊
csak azt hoztam fel, h milyen szép grafikát ki tudnak belöle hozni, annak ellenére, h a gépigény alig nö 😊
persze az ut3-as motor is jo abbol is szép dolgokat lehet kihozni és szerencsére nem igényel brutál gépet ez se...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Mit is?

Gears of War 2006, de már elõtte is volt 1-2 olcsójános törmelék az új motorral, tehát már 2004-2005 körül kész volt és ki lett küldve a fejlesztõknek.

2005-2011 közt elvileg 6 év van, vagy nem?

Guren
és tényleg. azt nem figyeltem.

Meg az elsõ is 😊

Guren
a hátulján a 3. kép a 4-bõl van?

IMYke2.0.0.0
Egy kis fogódzót, ha kérhetnék? 😊

Bence94
rengetegen licenceik de használni nem tudják sajnos sokan...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Valamit nagyon benéztél. Unreal Engine WIKI

Keresd a hibát a képen: http://cdgalaxis.hu/PC/18797/heroes-of-might-and-magic-13-collection.html

Erre szokták mondani, hogy "epic fail"? 😊

Totti5
6 éve = U3

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy az Unreal az évek folyamán alapjaiban változott - nem csoda.
Ami az Unreal (1, és Return to Napali) alatt futott nem ugyanaz, mint ami az UT, Unreal II (és XMP) alatt, és az pedig nem ugyanaz, mint ami az UT2003-2004 alatt (UE Warfare)... Az UE3 meg egyértelmû.

Totti5
Source motort is folyamatosan fejlesztették, úgy ahogy pl az Unreal motor is rengeteg új ficsõrrel rendelkezik ahhoz képest ahogy 6 éve elstartolt, így ma is brutál látványos játékok születnek vele, elég csak a Bulletstormra nézni.

Zomil
Szvsz a Portal 2 nagyon is szép 😊
Sokat kihoztak a source motorbol, pedig nem mai darab, és a fejlesztések ellenére szinte jobban fut, mint a portal1, nagyon jo munkát végeztek vele a készitök. A játék meg számomra 10/10-es, 8ora single player, aztán még 4ora co-op-al végeztem ki a játékot, aztán még csinálgattam "acsikat", még hátravannak a co-op-os achievement-ek, meg egyszer developer commentary mod-ban is végig akarom vinni. Jelenleg steam szerint 20orám van a játékban, teljesen megérte azt a 8ezer forintot amit ráköltöttem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

olcsó... valakinek?

Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB

Sir Quno Jedi
Énsenem emléxem ilyesmire, csak a jó nagy gyaksizásokra. Jó játék az.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
"bulletstorm emos bullshitje se kellett volna" Mi a szarral játszottál??? <#nezze>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

igy van,A Ryan közlegény sem kapta meg-a legjobb film-,pedig annak kellett volna😊)))))))))
akinek nem jutott augmented verzió,az vehet ilyet😊))))))))
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/Deus-Ex-Human-Revolution-Collectors-Edition/~r354809/?s=deus+ex
MerlinW
Ha hozza az X3 minõséget, öröm lesz😊

[merlinw.org]

zorrobomber
ohh, végre megint ûrben repkedés, elvileg év végén jön

lolSL
az elején tényleg van 1-2 szükösebb pályarész, de aztán már lehet rendesen körbe ugrálni és nincs gond

zene változó, de ha pl ezt hallom akkor egyszerûen ÖLNI AKAROK, ennyi elég ettõl 😄

történet meg karakter nem kell. bulletstorm emos bullshitje se kellett volna, csak olyan nagy költségvetésbõl futja rá, meg jól mutat a trailerekben ha beszélgetnek.

egyetlen gondom vele hogy nem tették bele az alap painkiller multiplayert, jót tett volna ha beáramlik pár új játékos.

Kongy
Portal 2-rõl annyit: Nem fogják szeretni a CoD/BF fanboyok. Ebben a játékban nem folyik vér, itt a logikán van a hangsúly, és ezzel gyönyörködtet a játék, nem pedig az eszelõs grafikával, és a hatalmas csatákkal.

Természetesen ettõl függetlenül remek játék lett, felével már kész vagyok. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

wesker24
a legujabb a redemption volt !
wesker24
Marad az alap és az elsõ kieg a többi hulladék !
Kongy
Természetesen ezt a legújabb painkillerre mondom, nem tom mi a címe, igyekszem feledni.

wesker24
Jah nálam se sokáig volt fent a gépen mx 15-20 perc és Uninstall lett belöle !
Kongy
Mit is mondjak? Ronda, buta, pályatervezés nulla, AI nulla, élvezet nulla, zenék nulla, történet nulla, karakterek (?) nulla... egyszóval: 0 az egész

Kongy
Most ugye csak viccelsz? Az a trágyalé (legújabb Painkiller) 5 percig bírta az unistallig.....

lolSL
overdose meg res. szerintem is gagyi volt, de ez visszahozta az alap fegyvereket meg normális ellenfelek minden mennyiségben, más nem kell bele nekem 😊

wesker24
A painkillernél

alapjáték EPIC
Battle Out Hell Must Have

Overdose Szódával elmegy
Ressurection Nagyon SZAR
Redemption Szintén GYENGE
lolSL
Bulletstormot egy pillanat alatt feledtette a vele egyszerre megjelent painkiller redemption, oldschool gameplay ftw

MerlinW
Nálam is Portal, ACB, Bulletstorm és Magicka az idei ászok.

[merlinw.org]

Nekem az idei év eddigi legjobb játéka az Assassins Creed Brotherhood (Pc-re ugye az idei!!!!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Egyetértek a 2011-es év eddigi legjobb FPS-e a Bulletstorm !

Há nincs mirõl beszélni ! Ennyi ! (Alekosz MMKK) xD
Kongy
FPS-terén, még megvárom a BF3-at, de sztem a Bulletstormnál jobban nem fogok vele szórakozni, max akk ha majd a BF3ban is lesznek skillshotok.😄

Kongy
Portal 2 nagyon év játéka gyanús eddig nálam!

Kongy
Ami biztos: nekem már megvan az év FPS-e: Bulletstorm.

Év játékának nálam nagyon erõsen a Mass Effect 3 tûnik. 😊 1-2-t imádtam, nem tom lehet-e ezt még fokozni. 😊

Witcher 2 jó game lesz, az is biztos, de az év játéka talán túlzás egy ilyen mezõnyben.

Batman: engem az 1 se fogott meg túlzottan, a 2-tõl sem várok semmi különöset, nálam 100 h nem lesz az év játéka.

Skyrim: eleve esélytelen NÁLAM, mert az Oblivionnal is toltam 1 órát, és marhára nem jött be, szal sztem ez sem fog. Én nem szeretem ezt a stílust, és pont ezért nem imádtam a Fallout 3-at meg a New Vagas-t se...

Totti5
Csõ mint a Doom 3? nem. Csõ mint juss el A-ból B-be? igen mint minden játék. Nagy területek vannak benne, többféle útvonallal és megoldási lehetõségekkel, szóval kár csõzni mert nem féletétlen igaz, legalábbis a kültéri helyszínekre nem.

MerlinW
Játékos szemmel a C2 egy csõ-FPS, mindenféle extra nélkül. A zene menti meg az egészet. Technikai szempontból, biztos szép-jó-okos a C3 motor, de a játék ebbõl sokat nem mutatott meg. Ugyanakkor az elsõ része kifejezetten kellemes volt. A másodikat végig sem volt kedvem játszani.

[merlinw.org]

Prince23
Játékos szemmel kell nézni a dolgokat, nekünk gamereknek, nem pedig felügyelõi szemmel 😊)

Totti5
Rettentõ kritikus vagy a játékkal kapcsolatban, nem mondom hogy nincs alapja, de azért elég emberes munka az amit beletoltak, ami semmivel sem kevesebb vagy lebecsülendõbb mint az elsõ rész esetében.

Shep
Lehet még ezt fokozni de inkább ne tegyük, mert Imi bosszúja utolér minket 😊 Egyébként én nem bántam meg, hogy megvettem megjelenéskor.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
De nem csak neki 😄

Shep
De csak számodra 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smuge
Nekem még ennyit se. Fillért nem adnék ezért a játékért.

arty
jah, legyen minden játékunk külön accon 😄

ez nem 3k-t, de 990et se ér igy - szvsz

Forza.

Daell Drow
Még par honap, es 1990-ert veeszem is.