Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak azt hoztam fel, h milyen szép grafikát ki tudnak belöle hozni, annak ellenére, h a gépigény alig nö 😊
persze az ut3-as motor is jo abbol is szép dolgokat lehet kihozni és szerencsére nem igényel brutál gépet ez se...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gears of War 2006, de már elõtte is volt 1-2 olcsójános törmelék az új motorral, tehát már 2004-2005 körül kész volt és ki lett küldve a fejlesztõknek.
2005-2011 közt elvileg 6 év van, vagy nem?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Erre szokták mondani, hogy "epic fail"? 😊
Ami az Unreal (1, és Return to Napali) alatt futott nem ugyanaz, mint ami az UT, Unreal II (és XMP) alatt, és az pedig nem ugyanaz, mint ami az UT2003-2004 alatt (UE Warfare)... Az UE3 meg egyértelmû.
Sokat kihoztak a source motorbol, pedig nem mai darab, és a fejlesztések ellenére szinte jobban fut, mint a portal1, nagyon jo munkát végeztek vele a készitök. A játék meg számomra 10/10-es, 8ora single player, aztán még 4ora co-op-al végeztem ki a játékot, aztán még csinálgattam "acsikat", még hátravannak a co-op-os achievement-ek, meg egyszer developer commentary mod-ban is végig akarom vinni. Jelenleg steam szerint 20orám van a játékban, teljesen megérte azt a 8ezer forintot amit ráköltöttem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/Deus-Ex-Human-Revolution-Collectors-Edition/~r354809/?s=deus+ex
zene változó, de ha pl ezt hallom akkor egyszerûen ÖLNI AKAROK, ennyi elég ettõl 😄
történet meg karakter nem kell. bulletstorm emos bullshitje se kellett volna, csak olyan nagy költségvetésbõl futja rá, meg jól mutat a trailerekben ha beszélgetnek.
egyetlen gondom vele hogy nem tették bele az alap painkiller multiplayert, jót tett volna ha beáramlik pár új játékos.
Természetesen ettõl függetlenül remek játék lett, felével már kész vagyok. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
alapjáték EPIC
Battle Out Hell Must Have
Overdose Szódával elmegy
Ressurection Nagyon SZAR
Redemption Szintén GYENGE
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Há nincs mirõl beszélni ! Ennyi ! (Alekosz MMKK) xD
Év játékának nálam nagyon erõsen a Mass Effect 3 tûnik. 😊 1-2-t imádtam, nem tom lehet-e ezt még fokozni. 😊
Witcher 2 jó game lesz, az is biztos, de az év játéka talán túlzás egy ilyen mezõnyben.
Batman: engem az 1 se fogott meg túlzottan, a 2-tõl sem várok semmi különöset, nálam 100 h nem lesz az év játéka.
Skyrim: eleve esélytelen NÁLAM, mert az Oblivionnal is toltam 1 órát, és marhára nem jött be, szal sztem ez sem fog. Én nem szeretem ezt a stílust, és pont ezért nem imádtam a Fallout 3-at meg a New Vagas-t se...
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!