Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Személy szerint, ma ennél többet nem tudok tenni: #21837

Egyébként, ha unatkozol melóidõben p.ü.... kollégámat már megfertõztem, meg párom is :-D Nem vírus, játék ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Segíts kérlek! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Mi?? Á nem, esélytelen, fõleg szemészetre. Lehet hogy csak játék közben keveset pislogok, vagy ilyesmi.

Tinman
Mélyrepülésben vagyunk...

Rejtvény: TAIASZMRSZ

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Akkor - nem vicc - orvoshoz kell menned.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
LCD (és plasma TV), vagy LED (monitor és TV) elõtt ülõk nem fognak panaszkodni.

Míg - kényszerûen, és szerencsére átmenetileg - CRT elõtt ültem (~2 év) nekem is okozott gondot.

Lcd, Samsung SyncMaster 920 n

NEOreg3
CRT?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nektek nem szokott égni a szemetek a monitortól? Nekem néha szokott, elég szar, most is ég pedig nem is gépeztem sokat.
A monitorom csak 75 hrz-én van, csak ennyi a max, és 1280x1024es felbontásban van, és elég messze van tõlem.

arty
szoszo 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hogy eladásban milyen vagy, azt nem tudhatom, de az eddigi - nyilván csak játék téma - beszerzéseid látva-olvasva alakult ki bennem az a kép, amit vázoltam.
<#nyes><#buck>

zorrobomber
önértékelésben is jó vagy! <#eljen> nagyon jó!

Tinman
Rendes tõled, hogy ilyen címekkel kitüntetsz, de egészen pontosan abban vagyok jó, hogy olcsón vegyek valamit, eladásban katasztrófa vagyok.

IMYke2.0.0.0
Akkor végül (és igen) is jó tárgyaló/kereskedõ vagy 😊

Tinman
Pedig aztán nem... inkább úgy fogalmaznék, hogy emberfeletti energiákat vagyok képes belefektetni abba, hogy LEGJOBB ajánlatot megtaláljam :-)

Tinman
Ezeröté... ;-)

arty
hátöööö... térjünk erre majd vissza késõbb 😄

Forza.

robotnyk

<#zavart1>
Tinman
"ótókával"

De ez... de ez... de ez MOTOR!

arty
te, aki SOSE tolja ótókával?

pont TE?! 😄

Forza.

zorrobomber
<#idiota>

Tinman
DE! ^^

arty
miért nem a motorstorm2? ne mond, h végigtolod az egyest, majd a kettest, majd ... 😊

Forza.

arty
afenébe, thx! 😄

Forza.

Tinman
Cégben vagyok, nem az enyém :-D

IMYke2.0.0.0
Á, az enyém is mindig poros a gombok oldalán. A feketén ráadásul jobban is látszik.
Az alja szerencsére nem, mert sokszor fordítom meg, és havonta 1-2-3 alkalommal ki is rázom a bekerült trutyit.

zorrobomber
billt lehet ki kéne kicsit takarítani 😊

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Fenemód jó a tárgyalóképességed 😊 Miért nem lakom a szomszédodban, ezt nem értem... Rád bíznám az üzleti dolgaimat (ha lennének) 😊

Tinman
MÉG(!) nincs meg... beszéltem a bolttal, 2 év garral lesz, erõsen jóárasított, már csak a személyes felmenetel hibádzik :-/

Amúgy már volt 1 PS3 címem (Folklore), most jöttek ezek, még jön hozzájuk pár PS3 exclusive :-)

IMYke2.0.0.0
Vettél píeszszrít?

Tinman
Frissen:

Zomil
jöhetne már a Trine 2 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A Gears of War és a RoboBlitz holtversenyben az elsõ, a Vegas csak pár héttel utánuk jelent meg.
IMYke2.0.0.0
Új Duke Nukem Forever trailerrõl kaptam e-mailt a First Access Club miatt.
De az oldalon minden restrikció nélkül megtekinthetõ.

arty
ugytudom az elsõ u3 játék a rainbow six vegas 1 volt, 2006-ban

Forza.

DarkSector
Vagyis most minden reál áron van....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
eastore-ban kb minden le van árazva 50%-al húsvétra.

Totti5
Fable egy egyedi játék akár hogy is nézzük, nincs azzal gond, csak valahogy a körítés mellett ami a 3ba is egyedi és Albion csuda egy helyszín, a humor üt stb stb... de a játékmechanikát sikerült lerombolni teljesen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Én nem tudom, de a kettõt 2szer is letoltam és az sem volt nehéz, de még pont élveztem és jó volt. 3at 0day elõtt pár nappal már megvettem, de akkorát mint a végigjátszása után nem csalódtam már nagyon rég... persze nem rossz, sõt ami jó volt eddig az most is remek, de mi a farancért kellett a nehézséget 0ára butítani azt nem értem.

Zomil
sajnos Peter bácsi nagyon befásult ezzel a Fable szériával...ráadásul még adni se lehet a szavára, mert minden fable rész után szinte pontosan ugyanazt mondta: szar lett a játék, de a következö sokkal jobb lesz majd azt is vegyétek meg...
és ezt a fable 3 megjelenése után is bejátszotta...szomoru, h egy ekkora fejlesztö ennyire elszürkül...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
nem tesztelték vagy mi?😄
Zomil
ehh irigyellek...jelenleg kb. ez az egyetlen játék ami miatt sajnálom, h nincs konzolom 😊

Totti5
Elsõ rész már nagyon prevgen, a második remek volt, a 3. egy vicc xboxon. Elvileg pécén nehezítenek rajta de a kérdés hogy mennyit az alaphoz képest ami szánalmas volt, olyan szinten nem volt benne semmi kihívás, hogy a fõbosst egy helyben állva 20 mp alatt 5öt rávarázsoltam és meghalt úgy hogy lement 10% hpm és the end, akkor gondoljuk el elõtte mik voltak. Mint a kés a vajon nem elég jó kifejezés rá... god mode on már inkább.

Totti5
Gratula, baba cucc! Mennyi volt? 15ért adják itthon, de megy a vita hogy az itthoniba nem fémtok van meg más a szobor.

lolSL

“Fable III” will be available for pre-order on both Steam and Games for Windows Marketplace starting 21 April. Fans who pre-order through Games for Windows Marketplace will receive “Fable: Lost Chapters” – the start of the Fable saga - for free! And those who purchase on Steam will receive the Rebel's Weapon & Tattoo Pack, a collection of four exclusive weapons and five exclusive tattoo sets to customize their rebel hero.

Rage47
uihh állat
Smuge
Ma futott be , szerintem igényes CE lett. Tart.: 127 oldalas dombornyomott artbook, ce dombornyomott fémdoboz ( elég jól néz ki ), témák, avatarok, armac classic ruha , scorpion vs sub zero szobor.

lolSL
szomorú dátum minden ut rajongó szívében 😞

MerlinW
Jaja, UT3 is 2007 novemberében jelent meg.

[merlinw.org]