Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Te vagy Phoenix?
Hát, ez szomorú - csak ezt tudom felregisztrálni:
- Saint's Row 2
- Unreal Tournament 3
haverom December 3, 2004 és övé is 7számjegyü
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne érezd magad egyedül 😄
Sõt, mer ilyen bátor voltál, kapsz tõlem egy hüje játékot ajándékba 😄
Mi lesz még itt?! <#hehe>#hehe>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Be happy. :) Running!
ac 1-el végeztem vele, tetszett fõleg a vége az EPIC volt<#zavart1>#zavart1>
Sokszor monoton volt sajnos, de a "boss" részek szuperek.
Várom hogy elkezdhessem a 2-t.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha megnyugtat -dehogy nyugtat-, én sem tudom meddig létezünk egyáltalán (22 éves cég!), lehet, hogy fél év, lehet hogy 1.5... nem tudom, de jó vége nem lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de lehet beszóltak a steamnek a "konkurenciák" :S
Az ünnepi szezonban nem kicsit õk uralták a digitális piacot.. mos kell a d2d-nek meg a gamersgatenke is egy kicsi :XD
hulladék, mint az alapjáték 😞 akkorka pálya volt, mint egy codban, jármûvek sehol... 😞
még jó, hogy az egész bfbc2 mizéria került vagy 3-4 ezresbe 😞
Forza.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyenlõre adattárolásra szánom, de lehet egy rendszer is kerül rá majd...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
olyan olcsóak, a használt piacon ha ezer forinttal olcsóbban találsz az már csoda.
Lehet lecserélem az 500 gb-os merevlemezemet.
Ezért tudtam nekiállni újra a fordításoknak.
S ezért tudok többet fórumozni is.
Ha offline játék, akkor jöhet az infó 😊