Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Eza két játék kimaradt még az életembõl - dobozosban lesznek meg, 'occó'-ban levadászva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az nincs. De lesz (... lehet reszketni...). Csak jöjjek anyagilag rendbe.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Fear 2-öt is meg az AVP3-at is belehet regelni steamre !
IMYke2.0.0.0
<#nyes><#vigyor5>

wesker24
Aha ! xD

Simon Phoenix ! (Demolition Man )
lolSL
nincs valve játékod??

Eljött a világvége!! Mindenki meneküljön amerre lát (mintha sok értelme lenne). IMYke is Steam felhasználó lett.<#alien>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

IMYke2.0.0.0
Köszi! 😊
Te vagy Phoenix?

wesker24
Amugy én is felvettelek barátként steamre !

Jah és üdv a steamesek között ! xD
IMYke2.0.0.0
Köszi srácok az infót!

Hát, ez szomorú - csak ezt tudom felregisztrálni:
- Saint's Row 2
- Unreal Tournament 3

Zomil
December 22, 2005-én regeltem és 7számjegyü a steam id-m 😄

haverom December 3, 2004 és övé is 7számjegyü

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Többiek nem buták, tudják mire gondoltál. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pointer4
áhá 😄
lolSL
az a community id. a steam id-t játékokban lehet megnézni, vagy itt át tudod konvertálni pl

Guren
pointer4
Csak ezeket regelni, azt pedig a könyvtár/library ablak bal alsó sarkában, add game...
lolSL
nem

pointer4
steam elindulása elõtt regeltem 3 hónappal és ezt kaptam: 76561197960431489
XD
IMYke2.0.0.0
Most már csak egy kérdésem: Borderlands-et be lehet regisztrálni, vagy csak STEAM-eset?

pointer4
így nem sértõ, ha emberekre használom, meg magamra se, ha magamat hüjézem 😄
DarkSector
te megy egy helyesírás tankönyvet. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
egy 4 vagy 5 számjegyes account tízezreket ér

IMYke2.0.0.0
i2k2011 vagyok a GÕZGÉPEN. 😊

pointer4
Van aki ilyennel kereskedik ? 😄
lolSL
venned kellett volna egy 2005 elõtt regisztrált accountot, így még sokan le fognak szólni mert sok számjegyes a steam id-d 😊

pointer4
ajjaj, felveszlek 😄
Ne érezd magad egyedül 😄

Sõt, mer ilyen bátor voltál, kapsz tõlem egy hüje játékot ajándékba 😄
IMYke2.0.0.0
Basszus, regisztráltam én is a STEAM-re.
Mi lesz még itt?! <#hehe>

Shep
Ma hoztam haza.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HappyHunter
Ettõl féltem 😄

Be happy. :) Running!

lolSL
0

HappyHunter
Mennyi esély van arra hogy a Metro 2033 limitedbõl -ami most out of stock állapotban van a game.co.uk oldalon- legyen még a közeljövõben ezen az áron? (4font)

Be happy. :) Running!

pointer4
Bence94
üdv! valaki mondta itt ,hogy a külföldi ubisoft produktumok sokkal igényesebbek az itthoni hulladékoknál... tenne fel róla kifejezetten az assasin's creed-rõl képet ?

ac 1-el végeztem vele, tetszett fõleg a vége az EPIC volt<#zavart1>
Sokszor monoton volt sajnos, de a "boss" részek szuperek.

Várom hogy elkezdhessem a 2-t.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

arty
wesker24
Metro 2033 már be lett zsebelve amikor a BIG Treasure Hunt volt decemberben !
Tinman
Ahogy a 9.99 Euros Metro 2033 se, Red Faction Guerilla nélkül :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Viszont azt nem fínom 😛
Tinman
Valójában a megfejtés a MASZATRIZST lett volna <#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Õszintén sajnálom... manapság melóval se egyszerû boldogulni, nélkül meg...hugh :-/
Ha megnyugtat -dehogy nyugtat-, én sem tudom meddig létezünk egyáltalán (22 éves cég!), lehet, hogy fél év, lehet hogy 1.5... nem tudom, de jó vége nem lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajna online, de valódi, nem kamu, nem félrevezetõs, igazi pénzkeresõs játék. Nem írok ide errõl egy szót sem eztán, mert én sem hiszek az ilyen baromságokban, de ez tényleg mûködik... persze átlagember ebbõl se lesz gazdag, de nehéz idõkben az a napi 1-2 euro is kellemes, 20 percért/nap.

Prince23
Akkor most legyen már kivétel 😊

de lehet beszóltak a steamnek a "konkurenciák" :S

Az ünnepi szezonban nem kicsit õk uralták a digitális piacot.. mos kell a d2d-nek meg a gamersgatenke is egy kicsi :XD

arty
amugy kösz az infot, egy BFBC2 Vietnam be is ugrott a kosárba, elõbb ki is próbáltam

hulladék, mint az alapjáték 😞 akkorka pálya volt, mint egy codban, jármûvek sehol... 😞

még jó, hogy az egész bfbc2 mizéria került vagy 3-4 ezresbe 😞

Forza.

NEOreg3
eddig sosem volt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jaka923
Nehogy már!

Guren
valószínûleg nem lesz külön húsvéti akció

Prince23
Steamen már jöhetne az akció... nem?

Nekem épp holnap jön egy ilyen: WD Elements Desktop 1,5 TB

Egyenlõre adattárolásra szánom, de lehet egy rendszer is kerül rá majd...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
merevlemez boltban próbáld 😄
olyan olcsóak, a használt piacon ha ezer forinttal olcsóbban találsz az már csoda.
Valakinek nincs véletlen eladó egy terrás merevlemeze?
Lehet lecserélem az 500 gb-os merevlemezemet.

pointer4
Én tudom, én tudom, TIRAMISZU 😄
IMYke2.0.0.0
Szívesen unatkoznék melóidõben, ha lenne meló - december óta itthon döglök, sajnos. Még az április elejére ígért program-újraindítás sem valósult meg, aminek keretében megint koordinátora lettem volna a közcélú munkásoknak a Körjegyzõségen.
Ezért tudtam nekiállni újra a fordításoknak.

S ezért tudok többet fórumozni is.

Ha offline játék, akkor jöhet az infó 😊