Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Majd felveszlek én is steamen, ha nem gond. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
max a tok minõségével lehet gond, a gyári nyomtatás akármikor jobb lesz mint az otthon legyártott fecni...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm még egyszer az ajánlatot! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem így van az... Episode One-nal már játszottam is.
A Greed Corp-al is 1 órát.

Itt, netes gépen mást úgyse tudok majd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Smuge
Mondjuk az igaz, sok esetben ennyit sem ér a gyárilag nyomtatott, szerkesztett, kézikönyvnek nevezett papírfecni. 😊

Daell Drow
Grat imy, csak igy tovabb.

mas:
Nem tudom kerhetek e itt ilyet? De esetleg valaki megvenne nekem a Humble Frozenbyte packot nagyon olcson? Sajna lefogyott a penzem a kartyarol, es csak jovo het kozepen tudok ra tenni(De addigra meg lejar az akcio, amugy is videki vagyok igy en sem tudok barmikor ra tenni).
Nagyon megkoszonem ha valaki megvenne megadot email cimemre, termeszetessen vissza fizetem jovo heten amint teszek penz a kartyara.
Shep
5-el nõtt a soha nem viszem végig játékok száma? 😄 (na jó ez aljas volt)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
De durva!
Már öt játékom van STEAM-en Nektek köszönhetõen! <#worship><#worship><#worship>

w77d
házilag nyomtatott borító és az akármilyen tok sosem lesz a gyári szinten...

Smuge
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?😊 A kézbe fogható, gyárilag nyomtatott borító,lemez, használati utasítást nem helyettesíti semmi.

lolSL
backup funkcióval kiírni, 20ft-os dvd tokba nyomtatni egy borítót 😊

IMYke2.0.0.0
Csak olyat akarok majd megvenni STEAM-en, ami nincs dobozosban - ami kapható, és nekem kell, akkor az mindenképp dobozos lesz. Részben a net, részben "ami nálam van az az enyém", és nem utolsó sorban a gyûjtõi elv alapján: jó látni, mim is van. PC ikonok nem igazán attraktívak ezen a téren.

Smuge
Ha nem ragaszkodsz a dobozos kivitelhez akkor jó. Én pont ellenkezõleg vagyok vele ami van steamen mind dobozos.(hl szeria,kiegek)

IMYke2.0.0.0
Igyekszik az ember <#hehe>

Nekem nem lesz 100+ játékom a profilban .

IMYke2.0.0.0
Ebbõl a topikból is apuka-gyerkõc topic lesz, mint a Radeon HD Series-bõl. <#hehe>
Nem baj ám, csak a párhuzamra hívtam fel a figyelmet. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Akkor végem van! 😊

IMYke2.0.0.0
Jaj, mi lesz késõbb - apucinak majd idõt kell kérnie a kissrácától, ha játszani akar a saját szimulátorával 😊

Smuge
Elfogadja a visa electront is!

IMYke2.0.0.0
Hát, félek is ettõl... 😊
Oddbox biztosan kelleni fog. Meg is nézem, most mennyi...

Eddig nem figyeltem, majd megnézem azt is, hogy miként lehet fizetni STEAM-en. Mert nekem nincs netes kártyám, csak sima számlához tartozó VISA Electron.

MerlinW
Játszottam a bétával, szerintem nagyon üres, száraz, unalmas lett.

[merlinw.org]

lolSL
vegyél egy darksporet neki 😄

Én az unokahúgomat kapattam a számítógépes játékokra (kb. 4 évesen). Ennek köszönhetõen, a gépen kívül nem is játszik mással (néha néha babázik). Már hat éves, de szinte le se lehetne vakarni a gép elõtti székrõl. A kedvence a My Sims, és a Spore (ezzel a kettõvel játszik a legtöbbet). De most mivel vacakol a gép, ezért végre színezget, festeget, babázik, olvasni tanul stb.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Már most minden érzékszervével játszik... úgy is kell azt...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
Sok sikert hozzá!

Bár színt kell valljak, csak jó pillanatban fotózott az anyja, ezután fél perccel, a szájából húztam ki a nyáltól tocsogó kontrollert 😄
Nagyon aranyos 😊

Nekünk is úton van 😊

HappyHunter
Azigen 😄D

Be happy. :) Running!

benőmenő
Az ilyennel vigyázni kell, mert engem meg a soul calibur 1-el kapattak rá a játékra <#zavart1>
pointer4
Mortal Kombat 😄
DarkSector
LBP 2

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Mit játszotok? 😊

Be happy. :) Running!

pointer4
Adtam a gyerek nevelésnek 😄

Tiszta apja a kisjány, kocka 😄
MerlinW
MerlinW
Szerintem már nem lesz, a 2K és a Rockstar akció volt idén. Persze meglátjuk.

[merlinw.org]

Prince23
Húsvéti akció hétfõn. az lesz 😄😄

tototto
welcome
te se bírtad sokkal tovább mint Tinman, de azért nice try <#nyes>

Hehe! A leárazások Steamen = Maga az Ördög.... Pénztárcád gyûlölni fog a Steamért... <#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Föl vagy véve!

Jani21
Csak azokat a játékokat lehet Steamre regisztrálni, amelyek az alábbi listán szerepelnek . Attól, hogy egy játék megtalálható Steamen, nem jelenti azt, hogy regisztrálható is rá.

IMYke2.0.0.0
Mindensetre, holnap megnézem, behozom ide a GOTY-t és kisilabizálom.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm! <#worship><#nyes>

Félek, a leárazások már rám is hatással lesznek... 😊(

wesker24
Habár Én a Borderlandsot steamen vettem meg amikor 75 %-os akció volt !

Ha steamen lehetett kapni a Borderlands GOTY-ot akkor be lehet regelni !

Az alapjátékot azt tui hogy be lehet regelni de hogy a GOTY-ot az már jó kérdés !
IMYke, üdv a steamen 😊

IMYke2.0.0.0
Tudom, sötét vagyok mint egy bánya, de...

Akkor ezek szerint, az ég világon semmi esély arra, hogy a kedves Borderlands GOTY-mat "betoljam" a gõzgépbe?

Mert látom kedves barátaimnak ott van a listájukon, a Titan Quest mellett...

Ehh!
Még egyszer pedig nem veszem meg 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, még egy ideig marad ennek a Full HD változata (általam kipofozva) a hátterem otthon, de ki tudja, mit hoz még a jövõ? <#ravasz1>

Itt pedig ez van (1680-ban):

pointer4
Már válthatod is az új háttered 😄
IMYke2.0.0.0
Alig kapok levegõt 😊
De jó ez így. Az elején lesz csak ez, aztán meg majd csak a csevej 😊

IMYke2.0.0.0
Megtörtént - remélem. 😊

Rage47
látom bombázzátok ezerrel, most már nem szabadul a Steam karmaiból😄
wesker24
Nekem a Fear 2-öt Diamond kiadásban van meg sikerült olcsón beszerezni az AVP3 meg amikor 50-75 %-os steam akció volt !
lolSL