Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
FUUUUUUUUUUUUUUUUUU <#idiota>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem tudom mennyire nagy bûn a részemrõl, de ezt a játékot sosem játszottam.
Életem elsõ "Prince" játéka az bizony a "The Sands of Time" volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Nálam a prince of persia (ez):

volt az utolsó mászka játék amit végigjátszottam. Azóta nem nagyon éreztem ingerenciát, hogy mászkálós játékokkal játszak akár 5 percnél többet is...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hát gyerekek! A "Trine" hard-on újrakezdve - nem tudom mennyivel könnyebb az 'easy', de - és lehet röhögni 😊 - jó párszor kimúltam.

Nem vagyok platformer, sosem voltam az. A Mario és társai játékokat kifejezetten rühelltem, világ életemben.
Így érthetõ lesz, ha azt mondom: ez a három órányi játék a Trine-nal tõlem már extrém sport 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
SNES-en voltak jó cuccok, ezt szerettem még anno😊

Illetve a három Super Star Wars platform is nagyon kellemes volt.

[merlinw.org]

Ha már ilyen oldalnézetes cuccoknál tartunk én azt sajnálom nagyon, hogy a Castle Crashers nevû konzolos csoda nem jött ki pc-re... mert az valami baromi szórakoztató cucc!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt a játékot még manapság is annyira etalonnank tartom, hogy haverral nemrégiben végigtoltuk coopban! Hatalmas élmény volt!!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
Ne sajnáld, karikor is 5€ volt kb steamen. Lesz is még annyi 😄
lecsusztam rola...

Shep
Ez is megvan de igazából ezek nagy többsége mind egy kaptafára megy csak a grafika változik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Errõl van szó 😊 Arra is emlékszem hogy kinézetre is egyre táposabbak lettek a karakterek a végére, gondolom a fegyverek is tápolódtak, de ebben már nem vagyok sör.

Shep
Már ha errõl van szó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem ez meg is van emulátorral. Bár nekem annyira nem tetszett. AvP az már inkább 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

artschi
jah, egy átalakítóval tudom a PS2-höz csatlakoztatni 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
Knight of the Round volt az, kösz 😊

benőmenő
Én ezt átgondolnám még 1x, mivel azóta már volt egy Jak 2 - Renegade (PS2), és egy Conker's Bad Fur Day (N64). Még játszani nem játszottam az Another World-el fe láttam róla pár videót, és engem ma már sajnos nem nagyon kötne le, de amikor kijött nagyot üthetett.
davidka003
Megvan. Simulators

A neve: Prop Cycle

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Valaki esetleg nem tudja a címét egy régi játéktermi játéknak ami olyan volt, hogy egy biciklit kellett tekerni és így a játékban a fõhõs repült a biciklijével és léggömbök gyûjtése volt a cél?
Olyan '95 körüli talán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

King of Dragons vagy a Knight of the Round.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zorrobomber
Direkt nem írtam le hogy nem a Golden Axe, az annyira alapmû a témában, hogy innen szerintem mindenki ismeri 😊

zorrobomber
Hát, nem tudtam, és most is új infó volt, igazából nem is gondoltam rá, mert egyszerûen elment a kedvem tõle. Meglátjuk...

MerlinW
Nem erre gondoltál, de én a Golden Axe-ra voksolok a leírt kategóriában😊
Minden idõk legjobb platformjátéka pedig az Another World😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Na, Shank viszont totál ásítozós nekem. Alig van pár fegyver és annyira kaotikus a képernyõ hogy nehéz valami taktikát az egészbe csempészni. És igen, ennél még a Cadillacs and Dinosaurs-hoz is több skill kellett. Button-mashing.
(Errõl jut eszembe egy iszonyat régi, nagy, játéktermes arcade game, hasonló button mashing stílus, csak ez középkorban(fantasy?) játszódott. 3 választható kari volt: asszem egy elf-szerû és egy nagydarab lovag volt, meg talán egy íjász?? Ofkorsz ketten lehetett tolni koopban. Ládákat lehetett szétverni(surprise-surprise 😊 Nagyon kicsi voltam, de eszméletlenül rá voltam kattanva, valaki egész véletlenül nem ismeri fel ennyi alapján? 😊)

pointer4
Az igen, még Bnc csatis? 😄 Lassan ps2 se lesz a deszkákon.
Hát én egyszer ránehezedtem az íróaszal billentyûzet tartó részére és az leszakadt.... összebuheráltam, de azóta se az igazi... íróasztal amúgy sem bírna ki szerintem egy nagyobb csapást!

A legegyszerûbb, ha elszámol mindenki 10-ig mielõtt dühöng... vagy ha nagyon nem megy aznap a játék, akkor megpróbálni máskor...

Szívrohamot vagy Agyvérzést egy játék sem ér!

artschi
nekem az eredeti, 1997-ben(!) vásárolt billentyûzetem van. Õ is megért már 1-2 csapást, de még bírja 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Zomil
elég az asztalt ütögetni, annak legalább nem lesz baja 😄
egeret sajnálom tulságosan hozzánöttem már(fasza g3 kb 4éve vettem, nagyon jo egér 😊 )
bill-t azota nem nagyon ütögetem miota 1szer beragadt töle az F5... 😄
vicces volt ugy böngészni...de aztán szétkaptam és megcsináltam...ugyhogy marad az asztal, de ez a boxzsák is tök jo 5let 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pointer4
Én legutóbb G9 re csaptam egyet, egybõl elment a tûzgomb, de megcsináltam 😄
Viszont most a billre nagyon vigyáznom kell, annyiba kerül kb mint az összes bill eddig az életemben 😄
pointer4
Jóóvan, így utólag 😄
w77d
ááá vannak erre mindig beugró eszközök.. multkor a kutyán vertem le XXXD

fery02
Én mindenkinek mondom, egy olcsóbb box zsákot felállítani a gép mellé.
Néha szükséges eszköz gép mellé.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bence94
jut eszembe nekem is...sokáig egy occó' fehér bill-el toltam a drága jó kis razer egér-pad kombinációjával és addig a billt vertem idegemben az egérrõl leütöttem a kezemet nehogy egy kis baja is essen <#zavart1>,aztán tavaly vettem egy jobb billentyût így nincs mit szétverni<#idiota>,persze nem is játszottam olyan játéknak nevezett szeméttel ami miatt dühöngenem kellene szerencsére...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

AP nagyon jó! Majd be kéne már szereznem eredetiben is, mert megérdemli!

Shep
AP nekem sokkal jobban bejön, mint a ME2, míg ez utóbbit nem igen kezdeném el újra az AP-t már 4x vittem végig de legalább 2x még biztos végigfogom.

Shep
Akkor azt gondolom nem tudtad, hogy elmehettél volna más helyszínre is tovább fejlõdni majd mikor már elég kemény vagy visszamenni Brykohoz.

Hát én normálon konkrétan uccsó pályán vért hú....tam.... de nem a nehézség miatt, hanem olyan brutál részt raktak be uccsó pályának.... ha nem haltam meg 50x, akkor 1x sem!

Ha már Steam, akkor a Shank-et is próbáld ki! Baromi jó játék! Az az igazi oldalnézetes aprítos játék (jazz jack rabbit és társaihoz tudnám hasonlítani)

grebber
Cargo most leltem rá steam-en elég érdekesnek tûnik!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Alpha Protocol-nak bármennyi hibája is volt, én csak a totálisan fogyatékos és játékba nem illõ boss-ok miatt hagytam a picsába. A kokósnál hagytam abba asszem(rosszul tápoltam addig, és nagyon nem volt esélyem), de addig marhára élveztem.

Na emberek, szerdán jön egy kisebb csomag a galaxisból 😊
Lövök majd képeket 😊
kicsivel több mint 6000 Ft lesz a pack.
Ezek a játékok jönnek szerdán:

Alpha Protocol: 1790 Ft, legjobb választás tokban (tudom, sokan szídják a játékot, mert az Obsidian el kúrta az irányítást, és elég sok bug maradt benne, de ahogy láttam, olyan a válasz adási rendszere mint a Mass Effectnek, illetve elég durva RPG rész is van benne, ami a fõszereplõ fejlesztését illeti)

Prince of Persia Trilogy: (Azzal a szar Ubisoft Exclusive dobozzal az élen... de 2000 Ft-ot simán megér)

Two Worlds elsõ része: 990 Ft és elsõ kiadás (nagyon megtetszett, mert olyan Gothic/Oblivion koppintásnak tünt, és én azokat a játékokat nagyon szeressem<#finom>)

és végezetül a Portal elsõ része, ami szintén 1790 Ft volt (jó kis bemelegítés lesz a Portal 2-re, mire le megy az ára olyan 4000 Ft-ra)

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

arty
Hja és nemtom miért, de még az 1.09-es is minden kilépés után visszaáll normalra, hardról. Kezdés után mindig ujra be kell állítani... 😞((

Forza.

arty
Ok, legyen a Trineben két végigjátszásod: Hard és az abszolválása után megjelenõ Very Hard 😊 Harmadszor meg mondjuk haveroddal, coopban.

De easyn hidd el, hiba nekimenni. Másodszor már nem lesz olyan ütõs, így kár elpazarolni egy sétára az elsõt. Bárcsak nekem szólt volna valaki a halo3 elõtt, hogy NE EASY-n játszam végig ... :/

Forza.

w77d
ámen 😄

pointer4
Emlékezzünk meg róla, fél perces csendel 😄
Én a GT5 prológgal a g25 kormányomra 😄
w77d
szegény megboldogult elõzõ billentyûzetem.... egy super meat boy okozta dühroham áldozata lett...

pointer4
Jó neked, én a diablo 2 óta nem toltam játékot újra végig.
Egy végig játszás után, nekem már minden értelmét vesztette és idõpocsékolás.
Na jó, talán ez túlzás, a borderlandsot, a plantsvs zombi meg végül is a CS:S-t többször végigtoltam 😄
Ja, meg most a DA2-õt 3x, de az az alap játékmenet volt olyan 😄

(meg bizti van még ilyen, ami most nem ugrik be)
IMYke2.0.0.0
Volna valaki, aki STALKER-gyûjtõit keres.
Szerintem, érdemes volna ráírnod a hardverapro.hu-n...

IMYke2.0.0.0
Tudom én azt 😊
Én nem tudom, és nem is akarom naponta letudni a játékokat.
Amik tetszenek, azok bizony - NÁLAM! - több végigjátszást is kapnak, mert megérdemlik.

A teljes "PoP"-széria például még mindig fenn van a gépen - hogy bármikor újra belevághassak a kalandokba.
De ott van még a 2 Dead Space, a Resident Evil 5 (sokadik végigjátszás, ha zombi-gyilkolós hangulatban vagyok), és még sok más.

Itteni, falubeli haverom, például csak most kapott rá a "Gears of War"-ra.
Megfûzött, hogy valamikor hozzunk össze egy kooperatívot - én itt ezen a gány neten, õ pedig a kicsivel jobbjával, a majd valamikor megvett asztali gépén.

A GeoW-t például szintúgy 3 nehézségi szinten játszottam végig.

Tinman
A kettõ között van a normal :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.