Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem elsõ "Prince" játéka az bizony a "The Sands of Time" volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
volt az utolsó mászka játék amit végigjátszottam. Azóta nem nagyon éreztem ingerenciát, hogy mászkálós játékokkal játszak akár 5 percnél többet is...
Þór vígi þessi rúnar
Nem vagyok platformer, sosem voltam az. A Mario és társai játékokat kifejezetten rühelltem, világ életemben.
Így érthetõ lesz, ha azt mondom: ez a három órányi játék a Trine-nal tõlem már extrém sport 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Illetve a három Super Star Wars platform is nagyon kellemes volt.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Olyan '95 körüli talán.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Minden idõk legjobb platformjátéka pedig az Another World😊
[merlinw.org]
(Errõl jut eszembe egy iszonyat régi, nagy, játéktermes arcade game, hasonló button mashing stílus, csak ez középkorban(fantasy?) játszódott. 3 választható kari volt: asszem egy elf-szerû és egy nagydarab lovag volt, meg talán egy íjász?? Ofkorsz ketten lehetett tolni koopban. Ládákat lehetett szétverni(surprise-surprise 😊 Nagyon kicsi voltam, de eszméletlenül rá voltam kattanva, valaki egész véletlenül nem ismeri fel ennyi alapján? 😊)
A legegyszerûbb, ha elszámol mindenki 10-ig mielõtt dühöng... vagy ha nagyon nem megy aznap a játék, akkor megpróbálni máskor...
Szívrohamot vagy Agyvérzést egy játék sem ér!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
egeret sajnálom tulságosan hozzánöttem már(fasza g3 kb 4éve vettem, nagyon jo egér 😊 )
bill-t azota nem nagyon ütögetem miota 1szer beragadt töle az F5... 😄
vicces volt ugy böngészni...de aztán szétkaptam és megcsináltam...ugyhogy marad az asztal, de ez a boxzsák is tök jo 5let 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont most a billre nagyon vigyáznom kell, annyiba kerül kb mint az összes bill eddig az életemben 😄
Néha szükséges eszköz gép mellé.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
Lövök majd képeket 😊
kicsivel több mint 6000 Ft lesz a pack.
Ezek a játékok jönnek szerdán:
Alpha Protocol: 1790 Ft, legjobb választás tokban (tudom, sokan szídják a játékot, mert az Obsidian el kúrta az irányítást, és elég sok bug maradt benne, de ahogy láttam, olyan a válasz adási rendszere mint a Mass Effectnek, illetve elég durva RPG rész is van benne, ami a fõszereplõ fejlesztését illeti)
Prince of Persia Trilogy: (Azzal a szar Ubisoft Exclusive dobozzal az élen... de 2000 Ft-ot simán megér)
Two Worlds elsõ része: 990 Ft és elsõ kiadás (nagyon megtetszett, mert olyan Gothic/Oblivion koppintásnak tünt, és én azokat a játékokat nagyon szeressem<#finom>#finom>)
és végezetül a Portal elsõ része, ami szintén 1790 Ft volt (jó kis bemelegítés lesz a Portal 2-re, mire le megy az ára olyan 4000 Ft-ra)
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Forza.
De easyn hidd el, hiba nekimenni. Másodszor már nem lesz olyan ütõs, így kár elpazarolni egy sétára az elsõt. Bárcsak nekem szólt volna valaki a halo3 elõtt, hogy NE EASY-n játszam végig ... :/
Forza.
Egy végig játszás után, nekem már minden értelmét vesztette és idõpocsékolás.
Na jó, talán ez túlzás, a borderlandsot, a plantsvs zombi meg végül is a CS:S-t többször végigtoltam 😄
Ja, meg most a DA2-õt 3x, de az az alap játékmenet volt olyan 😄
(meg bizti van még ilyen, ami most nem ugrik be)
Én nem tudom, és nem is akarom naponta letudni a játékokat.
Amik tetszenek, azok bizony - NÁLAM! - több végigjátszást is kapnak, mert megérdemlik.
A teljes "PoP"-széria például még mindig fenn van a gépen - hogy bármikor újra belevághassak a kalandokba.
De ott van még a 2 Dead Space, a Resident Evil 5 (sokadik végigjátszás, ha zombi-gyilkolós hangulatban vagyok), és még sok más.
Itteni, falubeli haverom, például csak most kapott rá a "Gears of War"-ra.
Megfûzött, hogy valamikor hozzunk össze egy kooperatívot - én itt ezen a gány neten, õ pedig a kicsivel jobbjával, a majd valamikor megvett asztali gépén.
A GeoW-t például szintúgy 3 nehézségi szinten játszottam végig.