Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No, látod, ezért nem játszom azonnal Hard-on egyetlen játékkal sem.
Elég szar így is az Élet(em), minek azt még tetézni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Muszáj a magunkfajtának min. normalon játszani, mert csak 1 gombos harc, meg kar elõre lesz belõle... Vanquish-t is túl könnyûnek érzem normalon, de annyira ütõs darab, hogy hard végigjátszás is be kell, hogy figyeljen késõbb... Conan hard miatt nem mertem, mert szopni ugye nem szeretünk :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem is nehéz, de nem is a könnyü kategoria pont jol eltalálták.
Már nagyon várom a 2. részt.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Trine olyan szinten túl könnyû és kihívás nélküli, csak huzod a kart (nyomod a jobbranyilat) és kb ennyi azon a nehézségen, amin elkezdted. Hardon már csak könnyû lenne.
Hiper-mega-hardon (ha lenne ilyen) lehet, hogy egyszer-egyszer megölne egy-egy ellenfél.
Turbo-mega-hiper-über-totál hardon többször is neki kéne állnod 1-1 próbának. De ilyen nehézség sincs.
Aztán a végén dobod a "közepes szar volt"-at, mint a perzsia hercegére... én csak a te érdekedben szóltam, de nyugodtan told le easyn - mindenki ugy cseszi el a saját ELSÕ végigjátszását, ahogy akarja.
Forza.
Amúgy is, ott van az "achik" között a "Very Hard"-on való végigjátszás, mint feltétel... ergo, ha kedvem és idõm lesz hozzá, úgy is bepróbálom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és egy ujabb játékélményedet baszod el (prince of persia) ...
Forza.
Egy 'sajnálatos' esemény okán 3 karaktert irányíthatsz, helyzettõl függõen kihasználva a képességeiket.
De, álljon itt az elejérõl egy video:
Minden ráköltött fillért megér!
Frankó kis ügyességi game csak ajánlani tudom!
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar
Így, 50 perc után: ez a játék hogy a francba maradt ki eddig az életembõl?!?!
A bûnömet némiképp ellensúlyozni látszik, hogy azért dobozos verzióban már otthon van.
De, akkor is, könyörgöm, mi a fenének nem ostoroztatok, hogy már pedig nekem ezért a játékért muszáj STEAM-esnek lennem?! <#hehe>#hehe>
Az OST és a játékélmény eddig: 10/10
Szigorúan 'Easy'-n kezdtem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#hehe>#hehe>
Éppen tegnap vittem végig... ha tisztességgel mindent megcsinálsz, 25-30 óra gametime és magától elérsz 90%-nyi trophyt/achievmentet :-)
Vége "boss" harc baromi nehéz, csak szólók ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kicsit borsosabb ára van, mint az I-II-III pakknak ami nemrég érkezett a CDGbe.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Megszívtam?
Nagy piros pont Tinmanak hogy megvette nekem a humble forzenbyte packot.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Jovo heten vissza fizetem.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord