Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"...mert szopni ugye nem szeretünk :-/"

No, látod, ezért nem játszom azonnal Hard-on egyetlen játékkal sem.
Elég szar így is az Élet(em), minek azt még tetézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Sajnos minden szavaddal egyetértek.
Muszáj a magunkfajtának min. normalon játszani, mert csak 1 gombos harc, meg kar elõre lesz belõle... Vanquish-t is túl könnyûnek érzem normalon, de annyira ütõs darab, hogy hard végigjátszás is be kell, hogy figyeljen késõbb... Conan hard miatt nem mertem, mert szopni ugye nem szeretünk :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
na AZ brutálisan nehéz, totál nem nekem való játék 😊))

Forza.

Vagy ennyi erõvel vidd végig kódokkal, úgy még könnyebb lesz végigvinni. 😊

Rage47
az tuti<#nevetes1>
Zomil
toljad a super meat boy-al ott nem lesz panasz könnyüségre... 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
(ez a trine-re fokozottan igaz, ennyire könnyû játékkal egyetlen esetben találkoztam sok évtizedes játékos-pályafutásom alatt: tomb raider guardian of light)

Forza.

Totti5
Ez nagy igazság. A világ legjobb játéka is csak elsõre üt, így érdemes mindig ott keresni a kihívást, hisz hiába áll neki másodszorra az ember legnehezebben azt már kívülrõl fújja hogy mi lesz és mondjuk hogyan kell az ûbermegatáp BOSSt legyûrni így nincs benne már izgalom, csak munkszerû játék hogy le legyen tudva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem hiszem hogy bárki is rá lenne szorulva az easyre, aki már 5-10 éve gémel... a medium a legtöbb esetben nem okozhat semmiféle kellemetlenséget sem egy átlag gémernek. Easy olyan opció ami minden tekintetben tönkrevágja az élmény legkisebb szikráját is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
(kimaradt a végérõl: a MÁSODIKA pedig sose lesz már ugyanolyan...)

Forza.

Zomil
nagy hiba pedig ezt kihagyni, remekül párositották a platform játékokat a gyönyörü zenével és mesés grafikával 😊
Nem is nehéz, de nem is a könnyü kategoria pont jol eltalálták.
Már nagyon várom a 2. részt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
Nem érted 😊

A Trine olyan szinten túl könnyû és kihívás nélküli, csak huzod a kart (nyomod a jobbranyilat) és kb ennyi azon a nehézségen, amin elkezdted. Hardon már csak könnyû lenne.

Hiper-mega-hardon (ha lenne ilyen) lehet, hogy egyszer-egyszer megölne egy-egy ellenfél.

Turbo-mega-hiper-über-totál hardon többször is neki kéne állnod 1-1 próbának. De ilyen nehézség sincs.

Aztán a végén dobod a "közepes szar volt"-at, mint a perzsia hercegére... én csak a te érdekedben szóltam, de nyugodtan told le easyn - mindenki ugy cseszi el a saját ELSÕ végigjátszását, ahogy akarja.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Már írtam <érzed, aminek érzed>, hagy én döntsem el, hogy milyen játékélményt akarok magamnak...

Amúgy is, ott van az "achik" között a "Very Hard"-on való végigjátszás, mint feltétel... ergo, ha kedvem és idõm lesz hozzá, úgy is bepróbálom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
"Szigorúan 'Easy'-n kezdtem."

és egy ujabb játékélményedet baszod el (prince of persia) ...

Forza.

Carlos
Köszi!Nézem...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Egyet kell értsek - maximálisan így van.

MerlinW
Én még 15€-ért vettem, így is megérte😊

[merlinw.org]

robotnyk
kicsit olyan lost vikingses
IMYke2.0.0.0
Oldalra scrollozós platform játék - mondjuk ilyen az 'Oddworld: Abe's Odyssey' és még sok más -, fantasztikus hangulattal.

Egy 'sajnálatos' esemény okán 3 karaktert irányíthatsz, helyzettõl függõen kihasználva a képességeiket.

De, álljon itt az elejérõl egy video:

Minden ráköltött fillért megér!

grebber
Hatalmas! Nézzél róla Youtubon videót és meglátod.

Frankó kis ügyességi game csak ajánlani tudom!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Ó, jajjaj! 😊))

Carlos
Tudnál írni errõl a Trine játékról? A képek alapján ok, de milyen játék ez? Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

pointer4
Mert féltünk, hogy nem élveznéd 😄 😄 😄
IMYke2.0.0.0
Gondolom 😊
Így, 50 perc után: ez a játék hogy a francba maradt ki eddig az életembõl?!?!

A bûnömet némiképp ellensúlyozni látszik, hogy azért dobozos verzióban már otthon van.

De, akkor is, könyörgöm, mi a fenének nem ostoroztatok, hogy már pedig nekem ezért a játékért muszáj STEAM-esnek lennem?! <#hehe>

Az OST és a játékélmény eddig: 10/10

Szigorúan 'Easy'-n kezdtem.

Utolsó pályán ezt gyerekjáték teljesíteni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
No, én is beszereztem a Humble indiet, 4 dollárt adtam érte, ennyire futotta most...

IMYke2.0.0.0
"Trine" fejlesztõi betegek:

<#hehe>

IMYke2.0.0.0
Igen. <#nyes>

Tinman
Éveket pörgettem vissza, hogy megnézzem, mirõl is van szó :-D

Éppen tegnap vittem végig... ha tisztességgel mindent megcsinálsz, 25-30 óra gametime és magától elérsz 90%-nyi trophyt/achievmentet :-)

Vége "boss" harc baromi nehéz, csak szólók ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Na, megnéztem, kár hogy dög fáradt vagyok, így csak körbenéztem a táborba, de jó lesz ez 😄
fery02
Ez most tetszett! 😉

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Daell Drow
igen, orulok is neki. Latom neked is valaki beszerezte. <#taps>
w77d
ezt a keresztfiam mondhatja el, hogy a Donnal nyomult egész nap XXXD

fery02
Majdnem úgy értettem, hogy a Keresztapával játszottál. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

lolSL
igen, kiegészítõket is

w77d
egész nap a keresztfiammal lógtam, nem voltam gépközelben de azért elfogadtam 😄

Tudja valaki, hogy vajon ez a Heroes of Might and Magic Collection tartalmazza a negyedik és az ötödik részt is?

Kicsit borsosabb ára van, mint az I-II-III pakknak ami nemrég érkezett a CDGbe.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

NEOreg3
Ha van korábbi mentésed, akkor elvileg nem.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Hú, HL2:EP1-ban elszúrtam az egyik achievementet: egyetlen golyót kellett volna lõnöm, és bizony annál a rácsnál véletlenül kettõ ment el...
Megszívtam?

IMYke2.0.0.0
Kevés emberre lehet manapság számítani - Tinman biztosan köztük van. <#nyes>

Daell Drow
Sziasztok
Nagy piros pont Tinmanak hogy megvette nekem a humble forzenbyte packot.<#eljen><#worship>

Jovo heten vissza fizetem.
IMYke2.0.0.0
Hát ha kevés a pénz, akkor sajnálni kell, sajnos. 😊

lolSL
erre nem szabad sajnálni a pénzt.

Amit össze magyaráz az kis "idióta", attól kész vagyok. Hatalmas poénok vannak benne. <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
Már elõre látom, mi lesz velem, ha 'occó' lesz a játék... 😊

MerlinW
Nem szóltam <#dumcsi>

[merlinw.org]

robotnyk
még csak ott tartok, a másik 2/3adról nem tudok nyilatkozni 😄
MerlinW
A másik kétharmada pedig fantasztikusan jó😊 Ne hülyéskedj, az elsõ harmada után kezdõdik a lényeg😊 A folyadékok a történetbeli fordulatok, az óváros, stb.

[merlinw.org]

robotnyk
az elsõ harmada nagyon jó.
balee4
Sajnos az még odébb lesz, elõször PC-n akarom végigjátszani (mert ugye jár hozzá egy steames kód is), de most hogy hackertámadás miatt (rohadjanak meg) nincs PSN, nem tudom bereggelni a játékot...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord