Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Autós játékok... <#idiota>

Á, túl nagy költségekkel járna a fröccsöntõ gépet átállítani úgy, hogy két- vagy több lemez tárolására alkalmas tokokat nyomassa szarásig... Átlag játékos képtelen lenne megfizetni a többletköltséget...

Darksiders-t is Bill+egérrel nyomtam végig és a Pop-ot is annak idején! Egyik játéknál sem azért akadtam meg sokszor, mert szar az irányítás, hanem mert gondolkodni kellett, hogy mire és hogyan lehet felkapaszkodni... (Darksiders a portalcucc megszerzése után kifejezett agytorna volt számomra, POP meg az elcseszett supermaneknek készített csapdarendszereivel idegelt ki nem is kicsit!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Autós játékok, sport játékok, h&s játékok, platformer játékok, csak hogy párat említsek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én a Darksiders-t billentyûzettel kezdtem el, de nem éreztem szükségét, hogy elõvegyem a kontrollert hozzá. Pedig kifejezetten az ilyen játékok miatt vettem... Mondjuk a 2007-es PoP-ot kontrollerrel játszottam végig, ott kifejezetten kényelmes volt.

Elsõ kiadású AvP a LV helyett, olcsóbban? (~1450 Ft)

Gondoltam szólok, hátha valakit még érdekel.

A világ leglehangolóbb dolga, mikor az ember vesz egy eredeti játékot és papír tokban találja dobozon belül (holott ott van basszus a doboz, amibe csak be kéne "kattintani" a lemezt) a lemezt... Tudom automatizálás, meg gyorsabb/olcsóbb csomagolás, meg minden... de hát kérem... ez milyen igénytelenség mán....????...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Minek? Billentyûzettel játszottam végig minden féle probléma nélkül...

Egyébként is szoktam csodálkozni a Pc-sek kontroller mániáján!

Bill+Egér Kontrollernél jobb nem kell! Mindent tudok ezekkel megfelelõen irányítani (Guitar Hero-hoz azért egy gitár kontrollert kipróbálnék egyszer...)

igen, ilyen collector limited változat például Magyarországra is be jött, bár ahogy észre vettem, most már csak X360-as verzióban lehet pár helyen, mondjuk vaterán venni.

http://www.wecollectgames.com/xbox360/far-cry-2-collectors-edition.videogame.collectors.edition.limited?lang=hu

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Nálunk jelent meg a Far Cry 2 a normálon kívül valami extra kiadásban? pl magyar feliratos ce, vagy fémdoboz ilyesmi.

Prince23
Arma 2 amúgy eléggé forgalmas coop terén online?

zorrobomber
ilyen formában - ha nem lennék totál leégve - KELL(ene)

pointer4
Hogy érted hogy át? 😄
A téli-nyári idõszámításból jött össze, vagy az idõutazás utánra gondolsz? 😄
pontosan<#vigyor>
Én is néztem nagyot amikor ki bontottam a dobozt, és nézem hogy mi ez? Elõször azt hittem hogy egyenként kaptam meg a trilógiát, tehát mindhárom részt külön tokban, de aztán láttam hogy oda van írva hogy Trilogy, akkor már tudtam hogy ez valami "új" dolog lesz. Ki nyitom a DVD tokot, és azt láttam, ami a képen is látható. Úgy látszik hogy vagy ki fogytak a szar ubi exclusive verziókból, vagy csak nem cserélték le az oldalukon a borítót, mert szerintem ha valaki más is megrendeli ezt a verziót, biztos hogy ezt fogja megkapni, ami a képen is látható.

zorrobomber
öö, hogy van akkor ez a prince trilogy? a honlapjuk az exclusive-os borító van, de nem azt kaptad?

w77d
Az AP kurva jó vétel volt nekem is az elõzõ pakkomban volt 6db másik game társaságában. Ma is jön csomag a galaxisból (szóltak már hogy meg is érkezett a pick ponthoz), a C&C összes részét berendeltem.

Magyarországon a Galaxis a legjobb!!!

bocsi, csak a fényképezõgépet nem állítottam még át, azért van ott a 2004-es évszám.

na emberek, megjött a csomi a galaxisból. Hát halljátok, a Prince Trilogy-n kellemesen csalódtam. Nyoma sincs annak a szar amatõr Ubisoft exlusive kiadásnak, de inkább beszéljenek a képek.

zorrobomber
Nekem az íjásznál meg fõleg a varázslónál sokkal inkább kézre állt a keyboard+egér a célzás miatt.

MerlinW
Gamepad + bill. Ha van mindkettõ, automatikus a dolog.

[merlinw.org]

pointer4
A steam a Trine-ra miért ír co-op ot ? Még ha egy gépen, osztott képen is, de hogy kellene azt elõcsalogatni ? Nem találok ilyet a menüben.
pointer4
Köszi, evvel akkor várok még.
IMYke2.0.0.0
Ehh, a Logitech Dual Shock matuzsálemem nem mûködik a "Trine"-nal.
A drága X360-ast nem akartam áthozni, még. De látom, kénytelen vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Az a vicc hogy amivel én játszottam már az is egy erõsen javított és átdolgozott verzió volt... nem kell nagy dolgokat várni, nem az új szinkron miatt lesz jó, vagy a story miatt. A folytatást hozzák már ki, ne pedig az elsõbõl adjanak ki 6 féle verziót.

NEOreg3
és emellé jönnek még a változtatások, mivel nem egy az egyben ugyanaz lesz, mint az xbox-os verzió:

"- javított grafika,
- új játékmechanika,
- exkluzív pályák,
- megdolgozott sztori,
- egy drámai új megnyerés,
- újravett szinkron,
- és más apróságok."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Totti5

pointer4
Hydrophobia: Prophecy - errõl tudtok valami jót mondani ?
zorrobomber
Egész véletlenül pont most bukkantam rá erre:
Golden Axe fanmade prequel

bakvarnyu
Ezt ugy játszottam végig,hogy nem tudtam hogy van mentés a játékba szóval mindig teljesen elölrõl kellett kezdeni ha meghaltam <#vigyor1>

IMYke2.0.0.0
Itt könyvtárban nincs kontroller (nem hoztam át egyiket se), így billentyûzettel bénázok <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
ARMA II csak 6 euró 😄

arty
kontrollerrel nyomod?

szerintem bele fogsz jönni 😊

Forza.

Ha szépen megkérsz, veszek neked is. (és ha lesz még)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
Bazz, pécsi lennék, lecsapnék rá.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Tinman: toltad te a Splatterhouse-t, megér 3.700 Ft-t? (zavvi)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lalakov
Rendeltem 6 tételt TheHutról. Mindegyiket külön adják fel?? De ez nem kerül nekem többe, ugye? (mármint most nekem 8 mivel ingyenes a kiszállítás, de máskor nem lenne az) És nem láttam semmilyen opciót rendelésnél, ahol meg lehetne adni, hogy tõlem jöhet az egész egyben, ha mind befut hozzájuk.
Ha valakit érdekel, akkor a pécsi Media Marktban 3200 Ft az Alan Wake CE! Még van néhány.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Daell Drow
Es siessetek a humbleval mert 5 ora mulva lejar az akcio.
Tinman
Mindent a Frozenbytes-ra kell tolni, mert õk alkották meg a Trine-t... a többieket le kell szarni <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
az 1. résznél levõ mezõbe beírod mennyit szánsz rá, a csuszkákkal azt tudod állítani, hogy az általad felajánlott összegbõl melyik szervezetnek/alapítványnak mennyi jusson.

Rowlend
Ezt a Humble Bundle-t, hogy lehet megvenni? Mer nem igazán értem mik ezek a csúszkák.

GET OVER HERE!

Várható volt, elvégre a Heroes sorozatot milliók szeretik az egész világon. Nem csodálom hogy a magyar srácoknál nagy a nyomás, mert gondolom nem akarnak abba a csapdába esni, amit a megboldogult 3DO csinált a 4-ik résszel. Ha jól emlékszem, részben ez miatt csõdölt be a csapat, mert a 4-ik részt olyan szinten anyázták a játékosok, hogy nem igaz. Ja meg persze tudtommal elég kevés is fogyott belõle.
Szóval a Nival Interactive eléggé oda tette a mércét az 5-ik résszel, persze hogy a magyarok sem akarnak annál alább adni.

IMYke2.0.0.0

fery02
Rajtatok felbuzdulva én is nekivágtam tegnap este (Hard-on), ma délután folytattam, nemrég végeztem is vele.

Nagyon jó kis pár órás játékocska volt, igazi mesés, gyerekkori álmokat idézõ.

Az utolsó pályával el lehet szórakozni igen, ahogy írták.
Megtapasztaltam ugye én is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Hopp, öregségembõl fakadóan most kicsit hazudtam, mert - azóta szegény elhunyt - barátom még 1997 elõtt áthozott egy TV-re dugható játékot a falunkban lévõ "klubba" és a TV-n napokig játszottunk valami Commando-val, meg faltörõkkel meg valami autóssal is.
Két kar volt hozzá és lehetett egymással kooperatívozni.

IMYke2.0.0.0
Mert megérdemlem, tudom - de hát, sok jó és régi játék kimaradt az életembõl 😞

IMYke2.0.0.0
Akkor egy magánjellegû dolgot meg kell osszak veletek srácok. Annak ellenére, hogy hány éves vagyok, az elsõ PC-m 2000-ben lett, míg az elsõ játék végigjátszásom (rögtön 3 egymás után) is csak 1997-ben (Tomb Raider 1-2-3) lett, méghozzá az egyetemi kollégiumban.

Addig csak másoknál láttam mozgó játékot.

MerlinW
Nem, ez ala'natur fújjolás volt😊

[merlinw.org]

w77d
nneeeee Imi most egy világ omlott össze bennem 😄 még én is végigtoltam anno pedig még a csokifagyit hajkurásztam akkoriban csak XXXD

IMYke2.0.0.0
Ugye ez nem a bizonyos angol 'szleng' akar lenni elnyújtva 😊