Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként is szoktam csodálkozni a Pc-sek kontroller mániáján!
Bill+Egér Kontrollernél jobb nem kell! Mindent tudok ezekkel megfelelõen irányítani (Guitar Hero-hoz azért egy gitár kontrollert kipróbálnék egyszer...)
http://www.wecollectgames.com/xbox360/far-cry-2-collectors-edition.videogame.collectors.edition.limited?lang=hu
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
A téli-nyári idõszámításból jött össze, vagy az idõutazás utánra gondolsz? 😄
Én is néztem nagyot amikor ki bontottam a dobozt, és nézem hogy mi ez? Elõször azt hittem hogy egyenként kaptam meg a trilógiát, tehát mindhárom részt külön tokban, de aztán láttam hogy oda van írva hogy Trilogy, akkor már tudtam hogy ez valami "új" dolog lesz. Ki nyitom a DVD tokot, és azt láttam, ami a képen is látható. Úgy látszik hogy vagy ki fogytak a szar ubi exclusive verziókból, vagy csak nem cserélték le az oldalukon a borítót, mert szerintem ha valaki más is megrendeli ezt a verziót, biztos hogy ezt fogja megkapni, ami a képen is látható.
Magyarországon a Galaxis a legjobb!!!

A drága X360-ast nem akartam áthozni, még. De látom, kénytelen vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"- javított grafika,
- új játékmechanika,
- exkluzív pályák,
- megdolgozott sztori,
- egy drámai új megnyerés,
- újravett szinkron,
- és más apróságok."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Golden Axe fanmade prequel
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GET OVER HERE!
Szóval a Nival Interactive eléggé oda tette a mércét az 5-ik résszel, persze hogy a magyarok sem akarnak annál alább adni.
Nagyon jó kis pár órás játékocska volt, igazi mesés, gyerekkori álmokat idézõ.
Az utolsó pályával el lehet szórakozni igen, ahogy írták.
Megtapasztaltam ugye én is. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Két kar volt hozzá és lehetett egymással kooperatívozni.
Addig csak másoknál láttam mozgó játékot.