Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pedig nem vagyok problémás emberke, elhiheted. Egyszerûen nem kockáztatok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a DA Ultimate-rõl lehetne kérni egy belsõ képet?
kíváncsi lennék hogy miként oldották meg a dolgot. 3 DVD van a tokban?
Gondolom az egyik az alapjáték, a másik az eszmélés, a harmadikon pedig a DLC-k vannak?

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Grafikabuzi 😊

Dragon Age Ultimate lemezen tartalmazza az összes DLC-t is, vagy azokat külön le kell tölteni? Vagy a Borderlands GOTY-nál volt az, hogy a DLC-ket le kell tölteni?

zorrobomber
Hát nem egyszerû eset lehetsz, az már biztos 😊

Totti5
Splatterhouse érdekel(t), de a Borderlands harmatos és unalmas cell shade grafja annyira betett hogy már a gondolattól is hányingerem van ha olyat kell bámulnom 10 órán keresztül megint...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Kezembe is fogtam a Chillstream-et, a próbadarabot, természetesen.
Az X360-assal biztosra mentem, én már csak ilyen vagyok.

A Logitech termékeivel az ég világon semmi bajom (remek tömegtermékeket gyárt), van is hangkártyám és vezérlõm, billentyûzetem tõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
figure of speech

Te lehet nem a chillstream-et nézted, mert az xbox gombos(igen, zöld meg sárga meg minden), a többi logi az tényleg nem xbox komp, wireless logim volt elõtte. Eladtam valami 10ezerért és az árából jött ki pont a kézhûtés. Apropó kézhûtés nagy jóság.

IMYke2.0.0.0
Senki sem szopat.

IMYke2.0.0.0
Elõbb lesz PS3-játék gyûjteményed, mint maga a konzol 😊))

zorrobomber
Ne szopassatok, a chillstream 1 az 1-ben xbox kontroller, csak a külalakja más. nincs olyan hogy kompatibilitás meg maximális kompatibilitás 😄

Eeddig mindennél bedug-játszik volt, ahol nem, ott az xbox kontrolleresek is ugyanúgy szoptak.

Tinman
Egy kis off:

Frissek, ropogósak

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
tudom, h olcsobb, de a játékok 90%-a xbox kontrollerre van készitve, aztán nincs kedvem azzal szarakodni, h vmi programmal megodljam, h menjen más tipusuval is 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Tanuljátok meg, hogy ne siessetek és elküldés elõtt olvassátok át, amit gépeltek... 😊

IMYke2.0.0.0
Én gondolkodás nélkül a drágább X360-ast vettem - pedig egymás meleltt volt a Logitech Chilstream és a zöldgombos, elõbbi olcsóbban.
Kombatibilitás és "kézhûtés" oda, vagy maximmálisk ompatibilis (hisz rá írják) és bedug-játszik érzés ide - nekem utóbbi fontosabb volt.

Vááááááááááááááááá, ezt nem hiszem el!!!! Elvileg mára kéne megjönnie a Portal 2-nek. De eddig még semmi. Miért mindig 4-5 óra tájékán kell jönniük mindig? 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
Én a kormánnyal vagyok így.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
logitech chillstream? elsõsorban akkor ajánlom ha nincs nagy kezed

w77d
elõször én is azthittem, de a resident evil 4 volt a végsõ csepp a pohárban.. azóta naponta használom a kontrollert

Zomil
már rég vettem volna egy xbox-os kontrollert, ha nem lenne ilyen drága, de csak pár játékhoz kéne föleg verekedöshöz, de annyira meg nem használnám ki, h megérje 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
De ez nem hiszem hogy marhanagy teher mondjuk egy felhasználónak. 7-8 ezerért kell venni egy USB-s x360 joy-t és elõvenni amikor éppen az kell, ha nem akkor bill+egér, ezt mindenki magának eldönti nem erõszak csak tipp.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én konkrétan a legutóbbi 2 Pes-ben néztem, hogy a Messi féle cseleket miként lehet megcsinálni... Billel sehogy... Ugyanez volt a Street Fighter 4-ben: Egy-egy olyan mozdulatot, ami 360 fokos körbefordulást (próbáltam, de a kelet+északkelet+észak+északnyugat+nyugat+délkelt+dél iránygombok lenyomása problémásabb, mint az analóg kar körbefordít féle megoldás <#eplus2>) igényel billen nagyon nehéz kivitelezni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
DMC 3-4....
Ha keményen küldöd, fõleg régieknél a stílusváltást, akkor elég necces.

Stílusváltás, védekezés, célzás, lövés , ütés, mozgás....ezeket kombózásnál például azonnal el kell hogy érd az ujjaiddal, meg lehet valósítani kontroller nélkül is, csak gyakorolni kell mint a zongoristáknak.

Úgy értem, hogy van benne valami!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ebben van logika!

Szerintem arra gondolnak, amikor 4-5 gombot kell egymás után gyorsban lenyomni... esetleg megspékelve egy elõre+oldalra irány egyszerre nyomásával (analóg karral az szerintem ujjgyakorlat, billel pain in the ass, de PC-n nem sok olyan ujjtörõ H&S van, mint konzolon)

DarkSector
Az ki? 😊

Igen! Az az analóg kar sok esetben nagyon jó szolgálatot tehet... pl sportjátékoknál: Pes-ben, NBa-ben advanced mozdulatok billel nem kivitelezhetõek!

Meg ugye a kormányzás, amit említesz biztos simább! De mint írtam én nem vagyok nagy autókázós... épp ezért a kedvencem a Flatout széria...

DarkSector
Persze nem errõl van szó el lehet nyomulni a bill+egérrel is, csak ez olyan mint egy FPS-nél a konntrollerrrel is vannak profik, holott egy pc-n bill+egérrel az igazi, nah H&S-nél ezt képzeld el fordítottan.

Ne mondd, hogy te a bertino testvére vagy! <#idiota>

Nem is errõl van szó. De ha már analóg irányítás, akkor már inkább kormány... (persze ha megengedheti magának az ember)

Verekedõshöz tényleg kell! Próbáltam egy-két Street Fighter 4-es mozgást megcsinálni bill-el... ahhoz már tényleg polipnak kell lenni...

DarkSector
Sok van...

DarkSector
Verekedõs az nem H&S

Ezek az árkéd autós játékok.

Nyilván egy Flatout-ot vagy egy Burnout-ot nem kormánnyal játszunk, mert ezek kormánnyal igazi "pain in the ass"... Ha meg szimulátor (akar lenni), és nincs alatta olyan fizika, akkor az eleve felejtõs 😊

Hülyeség. DMC-vel tökéletesen elvoltam (abbahagytam, de nem az irányítás miatt), ahogy a Darksiders-el is, nem éreztem döcögõsnek. Amúgy sem értem, nem találom a megfelelõ gombokat a kombózáshoz, vagy mi? 😄

w77d
én is nehezen szoktam a kontrollert de most már nem tudok nélküle játszani autós szimeket és sportjátékokat...

zorrobomber
Persze el lehet marhulni billentyûvel is, a Split/Second-öt pl én is azzal toltam, simán jó volt hozzá. A különbség a kontroller és a bill között az analóg karokban és a hátsó gombokban rejlik. Mivel nem csak 0,1 állapotot ismer, hanem fokozatokat is, így kanyarban nem rángatni fogod a kormányt, hanem apró, precíz mozdulatokat is tudsz majd csinálni, lehet finomakat fékezni, gázfröccsöket adni. Hozzáteszem mindehhez, hogy elõször kontrollerrel 1 éve toltam havernál a forzát és rettentõ béna voltam de miután megszokod már JÓ LESZ. 4000-4000-ért vettem ipontól két logi chillstream-et, megérte, már csak a fifa miatt is. Ahhoz konkrétan kötelezõ az analóg karos kontroller.

Zomil
érdekes én eddig minden autos játékot bill-el toltam és soha nem volt gondom vele... 😄
föleg arcade autos játéknál kb. tök mind1 mivel tolod 😊
(természetesen egy szimulátornál már más a helyzet)

trine féle játékokat is csak bill-el tolom sosem éreztem h kontrollerrel könnyebb lenne.

a verekedösökhöz természetesen elengedhetetlen egy kontroller azok bill-en szinte élvezhetetlenek :S

Totti5
Ez nem igaz. Rengeteg autós játék van ami játszhatatlan kormánnyal, mert nem kívánja meg és mert nem is támogatja, nincs alatta olyan fizika ami lehetõvé tenné a pontos kezelést. Ezek az árkéd autós játékok. Döbbenten és elborzadva nézegetem amikor kijön egy F1 vagy Shift szintû játék és jutubra kerülnek fel a gameplay videók. Aki pécén nem kormánnyal játszik azok mind ott szenvednek billentyûval úgy hogy egy kanyart nem tudnak normális íven benvenni... persze ezt nem is lehet elvárni mert nem is lehet.

Aki eredményesen sok kombót használva, nehezebb kihívást jelnetõ fokozaton szeretné játszani pl a DMCt annak a bill maga a halál. Bayonetta, Ninja Gaiden játékokról nem is beszélve, de ezek nincsenek pécére.

Ezt értjük mi is. Csak az nem tiszta, mi milyen reláció van a billentyûzet/kontroller és a "skill" között.

H&S-t tudom mit jelent! Low Skill level-t is értettem (le tudtam fordítani), csak nem értem mire gondol a kolléga?!

Verekedõst játékokat (Szerintem) nem sorolhatók a H&S-ek közé...

w77d
én minden szimulátort xbox360 kontrollerrel nyomok marha jól....

DarkSector
H&S = Hack & Slash
Low Skill Level = béna játékos szint

Nem vagyok nagy autósozós, de amikor játszom nekem nem kell kontroller.

Sport: abszolút igazad van!

H&s Low skill levelt magyarázd el légyszives, mert ezt a kifejezést nem értem...

Autós játékhoz pedál+kormány kell.

Ezt a low skill level-t nem igazán értem, elmagyarázhatnád.

Kösz!

Amúgy a Far cry 2 ce -t magyar feliratosan adták ki?

zorrobomber
pont ezeket akartam leírni, pedig én nem vagyok konzolos

Totti5
autó: WSAD vagy nyilakkal nem lehet érdemben játszani mert vagy tövig nyomod a féket vagy tövig nyomod a gázd, vagy tövig kanyarodsz vagy nem... persze lehet "pötyögtetni" de az olyan mint halottnak a csók

sport: pl fifába már pár éve 360 fokos irányítás van, ami billel kivitelezhetetlen

h&s: low skill levelen lehet el lehet döcögni, de érdemi játékra egy kényelmes kézre álló kontrollernél jobb nincs, ahogy a verekedõs játékok esetében is

Nem is arról beszélek! Hanem amikor 1 szál lemez van a tokban, de az sincs bekattintva a helyére (gondolom megvan, hogy gyorsabb legyen a kész lemezeket papirtokba csúsztatják és nem egyenként pakolgatják közvetlen a tokba... gondolom úgy tapasztalták, hogy sokkal több törik el úgy, vagy a fene se tudja...)

autósnál: kurzorbillentyûk, WASD tökéletesen megteszi

sportjátékok: PES, NBA-nél azért a cselezések kivitelezésénél bizony polipnak kell lenni, ha bill+egérrel nyomja az ember, szóval oda bizony jól jöhet. Egyébként meg a cselek nélkül is egy idõ után kihívás nélkülivé váltak a sportjátékok billel is... szóval nem nagy veszteség

H&S: Devil May... 4, POP, Darksiders, hogy csak egy párat említsek... semmi olyan irányítási nehézség nem volt benne, amit billel ne lehetett volna kivitelezni!

Platformer: Trine egyáltalán nem igényel kontrollert ( WASD, ugrás gomb... ehhez elég a bill)!

Persze ez szigorúan egyéni, rám illõ megállapítás... nekem nem hiányzik, nem igénylek más kontrollert a billen+egéren kívül!