Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
hoppp... tényleg csak sima GOTY 😄

Ám egy diszkrét 6,25-ért (75 %-os leértékelés) megvenném én is! <#eljen>

Na jó... lehet, hogy 7 ejróért is...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Magyarul Goty (mert ilyen egy igazi Goty kiadás szerintem... minden benne van... mint a Dragon Age Origins Ultimate!)

Egyébként a Fighters Stronghold, Thieves Den, Wizard Tower, Vile Lair (ez a leghangulatosabb ám!!!) együttes megléte nem kicsit szerepjáték élmény romboló!

Vagy egyik vagy másik legyen, mert egyszerre nem lehet az ember Vámpír, Varászló, Harcos és Tolvaj is! Legalábbis RPG szempontból igencsak gázos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Tesó, neked nem is az Oblivion GOTY Deluxe van meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én meg még akkor nem voltam Steames... Steam hater voltam... pedig ha tudtam volna mibõl maradok ki, akkor vettem volna... már akkor

IMYke2.0.0.0
Ebben benne vannak:

A Game of the Year változat tartalmazza még a Knights of the Nine és a Shivering Isles kiegészítõket.
Plusz:

Ez a kizárólag angol nyelven elérhetõ Deluxe változat az alábbi letölthetõ tartalmakat (DLC) tartalmazza

Fighter's Stronghold kiegészítõ
Éld egy nemes harcos életét ebben a hatalmas kastélyban, melyben van privát szálláshely, hatalmas ebédlõ és borospince.

Knights of the Nine Quest
Pusztítsd el a világban elszabadult gonoszt. Új kazamaták, karakterek, küldetések és rejtélyek várnak.

Spell Tome Treasures
Szerezd meg ezeket a könyveket, melyekben alacsony és magas szintû, valamint új, nagy erejû, több összetevõbõl álló varázslatok vannak.

Vile Lair
Többszintes vízalatti rejtekhely, ahol a játékos gonosz karaktere biztonságos menedéket talál.

Mehrune's Razor
Gyõzedelmeskedj Cyrodiil egyik legmélyebb és legnagyobb kihívást jelentõ kazamatarendszerében, hogy megszerezd ezt a félelmetes fegyvert.

The Thieves Den
Találd meg egy hírhedt kalóz eltûnt hajóját, és szerezd meg magadnak. A lopakodásra építõ karakterek számára.

Wizard's Tower
Cyrodiil fagyos hegyvidékén áll a Dércsipkés Torony, egy csodálatos torony mágiahasználó karaktered számára.

Orrery
Használd ki a csillagok hatalmát. Építsd újra a Csillagvizsgálót, hogy felfedd a Mágusok Céhének Belsõ Szentélye rejtette titkokat.

Horse Armor Pack
Tamriel veszedelmes hely. Óvd meg lovad a veszélytõl ezekkel a gyönyörû, kézzel készült páncélokkal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sõt nem akarok hülyeséget beszélni, de az Oblivion Game of the Year-t mintha láttam volna kb 1 évvel ezelõtt 2,5 euróért is a Steamen...

w77d
én is akkor vettem meg 😄

Steames? Mert az 25 euró... drága... volt az már 10 is...<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
itt, STEAM - The Elder Scrolls IV: OblivionŸ Game of the Year Edition Deluxe - 25 euro

wesker24
Hol ????? Mert az engem is érdekelne !!!!
IMYke2.0.0.0
Picit off topic - de mennyibõl lehet kihozni egy olyan keretet, mint amid most van?

IMYke2.0.0.0
Ne is mondd! 😊=(

Láttam egy csomagot, és nagyon csábít - Oblivion GOTY Deluxe.

IMYke2.0.0.0
Ami késik, az jön - tényleg. Már nem merem leírni, hogy sosem veszek játékot a STEAM-en... lásd, ugye, engedtem az ördög csábításának.
S jól is esik, hogy tudok egyik-másikotokkal beszélgetni 😊

Remélem, egyszer majd koop-multi is lesz.

Így is már elszabadítottad otthonodban a Steam démonát... hát még ha a rezsi pénzt is elvernéd játékokra....

w77d
nem árkád, szimulátor a kategória. Árkád az más. A Momoval meg nem béna vagyok, hanem általában este tudok gamelni, amikor is nem mindegy, hogy hang nélkül átbillentesz egy kart vagy óriási recsegés és zaj közepette átrántod a kormányt... Race On-al G25 meg hasonló kormánnyal játszókat verek rendszeresen a kontrollerrel pont emiatt mert bátrabban lehet kormányozni, viszont tudsz ugyanolyan kurva pontos is lenni...

IMYke2.0.0.0
Én is szívesen játszanék szimulátor keretben, de hát, nincs sok pénz a számlámon hozzá. <#hehe>

Majd' kiestem a székbõl, akkorát néztem. Azt hittem te vetted <#vigyor3> Bár nagyobb csoda volt, hogy idõközben te is engedtél a Steam csábításának <#vigyor3>

DA:Ultimate: Köszi az infót, akkor még befigyelhet nálam is egy Ultimate Dragon Age-bõl, viszont nem bánom, hogy Borderlands-et Steam-en vettem meg.

IMYke2.0.0.0
Kérsz egy kokszit?! <#vigyor5>
Kisebb méretû képeket, légy szíves, ha lehet, legközelebb.

pointer4
Ez csak azt jelenti, hogy Momo-val béna vagy 😄
pointer4
Csak akkor kell hozzá, ha komolyan gondolod a szimulátor szó jelentõségét. Addig marad árkád felhasználás.
w77d
én viszont kontrollerrel nem mondanám magam lassúnak, a kormányos idõimet sorra verem (azért van itthon egy Logitech Momo is)

Akkor máshogy. xD

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

w77d
nem kell hozzá H váltó ( a piacon kapható kormányok 98%-a nem tudja), be is baszna ha 60-70ezres kormányok kellenének egy PC autós szimulátorhoz...

a Flight Simulatorhoz sem kell komplett panel meg egyébb szarságok csak egy középkategóriás joy...

pointer4
Igen, ez igaz, nem voltak elég alaposak a behatárolási paramétereim, minden kritériumra nem tértem ki.
Meg, mondjuk LFS-t is tolnak sokan egérrel, de lassúak is.
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

zorrobomber
nem azt mondta hogy a tévében közvetítik a meccseit, hanem hogy tud vele játszani assist nélkül - mert azért még mindig játékokról beszélünk, nem? 😊

IMYke2.0.0.0
Igen, ezzel a példánnyal jó ideje szemezek, elminster minden tárgyát többször is megnéztem :9

pointer4
Az a játék szégyene, hogy olyannal lehet, és a te nemtörõdömséged.
H-váltó, kuplung meg mire van bindelve ?
IMYke2.0.0.0
Sárga béka - bocs töröltem.

Zomil
a fagyasztott béka amit rendeltél? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

😊
nem dehogy, elnéztem a szót, korrigáltam a hibát, szóval mindenki happy 😊

Ja, jut eszembe, Imyke, ha jól emlékszem, Te nagy Tomb Raider rajongó vagy, jól tudom? Legalábbis egy régebbi posztban majdnem agyérgörcsöt kaptál az irigységtõl amikor valaki megmutatta képen az Angel of Darkness elsõ kiadású verzióját.
A vaterán lehet kapni 4000-ért egy limitált magyar kiadásos Last Revelation-t.
Nézd meg, hátha érdekel téged a dolog.

http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/tomb_raider_iv_the_last_revelation_magyar_kiadas_1452209916.html

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

JethroHUN
Érdekelne valakit egy 1 napos Bad Company 2 PC-re? Bontott... technikai ok miatt <#falbav> esetleg csere is lehetne vmire (PMben ha vkit netán érdekelne)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zomil
az a gond, h nincs ismerösöm ilyennel 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
Race On? GTR Evo? STCC2? ezeket mind napi szinten tolom xbox360kontrollerrel bármiféle belsõ segítség nélkül...

IMYke2.0.0.0
Ó, bocsánat, eltévesztettem - a Genius-tól van hangkártyám, a Logitech-tõl nincs

zorrobomber
Hadd idézzelek: én már csak ilyen vagyok 😄 Végeztem és nem vettem semmit sértésnek 😊

@Zomil:
- próbáld ki ismerõsnél, lehetõleg ne 1 perc erejéig, mert volt olyan haverom, aki nem volt hajlandó vele fifázni(mondjuk el is kentem a száját), mondván hogy fáj tõle a keze. Tény hogy kisebb mint az eredeti xbox kontroller.
- a ventillátor zúg, de engem nem zavar. Ez megint olyan hogy engem sok minden nem zavar, például az ébresztõóra mellett is tök jókat tudok aludni.

pointer4
Logitech hangkártya?? Az valami usb-s bigyó, vagy már olyat is gyárt? 😄
IMYke2.0.0.0
Remélem, nem bántott, hogy szóltam. <#law>

pointer4
Hû mi volt itt az elõbb 😄
Csak annyit hozzá, hogy az az autós játék, amit kontrollerrel elég vezetni, az nem lehet szimulátor, csakis árkád 😄
IMYke2.0.0.0
Miért nem csodálkozom, hogy megint személyeskedsz? Ne fájjon neked, hogy én X360-ast vettem Chillstream helyett... kérlek!

Zomil
hm köszi, h mondtad, igy viszont elgondolkodok a dolgon... 😄
érdemes esetleg használtan venni ilyet?
jah meg ha már neked van: nem zavaro a ventillátor zugása?(fingom sincs hogy müködik 😄)

megtörtént. Köszi szépen 😊

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

zorrobomber
wireless rumblepad-em volt, nem véletlenül cseréltem le én sem 😊
@IMYke2.0.0.0: review-ról, utánaolvasásról nem hallottál még? Mindenhol leírják hogy XBOX kontroller. Természetesen tiszteletben tartom mindenkinek az ízlését, ha arra hivatkozik, de ez a nem kockáztatás, ez színtiszta hülyeség, azt meg ugye meg kell szólni.

IMYke2.0.0.0
Aláírásodban javítsd kérlek a "Szálj"-t szálljra a kedvemért 😊

Guren
nekem a rumblepad-del van elég sok kompatibilitási gondom, pedig maga a kontroller minõségre tökéletes 😞

IMYke2.0.0.0
Hát, érdekes elvárásaid vannak, az egyszer biztos.

Még mindig semmi!!!! -.-

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Borderlands-nél van DLC Token. Ultimate-nél ott van minden a lemezen.