Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ha total összeg kell

Csak érdekesség, miután a játékok eredeti árával számol, nem az esetleges akciókkal. Tehát azt mondja meg, mennyit ér valójában az accountod😊

Az enyém pl: $1367.54 USD 😊 Fincsiiii😊

[merlinw.org]

Rowlend
Ha szereted a metált, és az ilyesfajta darabolós játékokat, akkor ez a te játékod 😊

GET OVER HERE!

pointer4
Fúú, annak hogy nincs összegzés, annak én is 😄

Nekem Oblivion Game of the Year Deluxe -et ír, most akkor nekem jó ?
Rip
Oh, én még találtam benne $-os tranzakciókat is. Örülök, hogy nem ír total összeget 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

JethroHUN
C&C Kane's Wrath elég jó rts, de ha már Total War akkor Shogun 2 az új, de nekem az Empire volt a kedvencem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Steam-ben a jobb felsõ sarokban kattints a nevedre, majd "áruházi tranzakciók" menü.

[merlinw.org]

giorgio81
Hát ne ezekkel kezd
C&C univerzum, Age of Empires stb

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Peter1
A szmájlival ne foglalkozzatok, rosszat szúrtam be <#falbav>

Ide mit lehet írni?

giorgio81
Ilyeneket hol lehet megnézni? (mikor vettem, mennyiért, retail stb)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Peter1
Sziasztok!
Régóta olvasgatom ezt a fórumot, látom, hogy komoly játékosok vagytok <#hamm>.
A segítségeteket kérném abban, hogy kedvet kaptam a stratégiai játékokhoz.
A következõ játékok között vacilálok:
1. Empire Total War
2. Napoleon Total War
3. Heart Of iron 3 Gold.

Melyik lenne a legjobb választás? Nem nagyon vagyok képben, mert eddig inkább FPS-el játszottam.
Válaszotokat elõre is köszönöm.

Ide mit lehet írni?

balee4
Grat, már kb most durvább a PS3 gyûjteményed mint nekem. 😄 Pedig még meg sem vetted a gépet.

Splatterhouse-ról, ha letesztelted véleményt!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
31 Dec 2010 9,99€ Purchase
Oblivion Game of the Year

Árfolyamról jut eszembe, a dollár is csak 180 Ft-on áll, és épp JoWood akció van a GOG-on (60-75%). Most nagyon megéri beszerezni a Gothic 2 Gold-ot, The Guild-et és a Spellforce Platinum-ot!

Épp írni akartam, hogy én is tavaly vettem a Deluxe-ot, aztán ránéztem a Steam-es játéklistámra, és mit látok, The Elders Scrolls IV: Oblivion, DLC-knél meg csak a GOTY DLC-t hozza. Fura, mert határozottan emlékeztem, hogy a Deluxe-ot vettem meg, így megnéztem az Account History-t, és valóban, ott már a Deluxe szerepel! Szóval nézd meg te is mégegyszer, hogy mit is vettél 😊

Amúgy 2010. 08. 12-én vettem 8,5 euróért 😊

Imy: én a helyedben várnék egy hasonló akcióra, ha nem annyira sürgõs!

ratgab néven vagyok regelve gamespy-on (bármilyen meglepõ is <#nevetes1>)! Vegyél föl a gémen belül aztán visszaigazollak és szólok, ha kezdjük!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2-en vagyunk egyenlõre... 0-ról kezdjük kampány elejérõl! Persze... gyere nyugodtan! 21 körül kezdjük... szerintem max 23-ig, de majd ki mennyire bírja...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Majd lehet csatlakozni hozzátok vagy már megvan a 4 személy kivel nyomjátok ?? 😄
Felraktam, mert haver közölte délután 17-kor, hogy este elkezdjük a Coop kampányt!

IMYke2.0.0.0
Te meg "Borderlands"-ozol 😊 Nagyon helyes.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is felvettelek friendbe!

LOL XD Ez jó duma... még nem ismertem!

IMYke2.0.0.0
<#wave><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Látom. Elég érdekes - és amolyan "Portalos" hatása van.

IMYke2.0.0.0
Bizony - rákattantam a játékra, mint Józsinéni a barátfülére 😊

Jut eszembe, még mindig nem tudtam el passzolni a Mass Effect elsõ részét, amit a Pc Guru-hoz kaptam teljes játékként. Pénzt már nem kérek érte, viszont ha valakivel el tudnám cserélni egy másik játékra, annak örülnék. Szívesen meghallgatom az ajánlatokat. Hátha így el kelne.
Leginkább a Star Wars KOTOR valamelyik, vagy mindkettõ része érdekelne, de örülnék egy Titan Quest-nek is.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Robot illusztrációk!

Nagyon jó kis képek vannak ezen az oldalon!

pointer4
Linket kérek nagyba 😄
Olyan portalos színei voltak 😄

Máás, Sony PSN mizéria
Az a fajta firmware jó lehet, amin mindent beXelsz PSN en, hogy igen, kérem 😄 Steamre is jól jönne egy órácskára 😄
giorgio81
Jelentem zsugabubus én volnék
nyugodtan engem is lehet jelölni a steamen, még nincs sok barátom rajta

Nem portal patkány, hanem robot patkány! Igazából csak a kifigurázása az egyik robotikával foglalkozó szakember munkájának miszerint patkány agyat ültetnek az egyes robotokba, ami felelõs lenne a robot tájékozódásáért!

Meg hát elvégre Ratgab vagyok.... mi más illusztrálhatna jobban, mint egy patkány és ez még jól is néz ki!

pointer4
Egész nap csak játszik meg eszik, ez ám a kira élet 😄

Amúgy, mi az a portal patkány?
w77d
jah, észre sem vettem eddig õket XD

pointer4
Legalább most mindenkit felvettél aki a listán várt a jóváhagyásra 😄
Én is láttam!!!! <#nyes>Lebuktál Imy!!!<#nevetes1>

Már raktam is!

w77d
nna akkor mehet a fun XXD

w77d
nnna Imi most izzította be a Trine-t itt szólt nekem a steam XXD

IMYke2.0.0.0
Várok, mert egy ideig úgy sem tudnék játszani vele - és a Witcher 2 is le fog majd kötni.

Daell Drow
En tavaly 6 euro-ert vettem, asszem hallowenkor. Szerintem varjal vele, ha mas nem a skyrim erkezesekor lesz 5 euro is.
IMYke2.0.0.0
Hát mostanság zéró esélye egy utazásnak, de ami késik, az jön! :9

IMYke2.0.0.0
Tényleg, miért nincs valami logo eszkábálva - hogy legalább lehessen mihez kötni Téged.
Mittomén, mondjuk egy ilyen:

pointer4
Az sok mindentõl függ, csak maga az állvány, ami tart egy kormányt, monitort, ülést, azt anyagárban össze lehet hozni 7.000,- Ft anyagárból+ festés.
De ha erre jársz, pesten, gyere be egy "free ride"-körre 😄
LOL XD Pedig még fénykép sincs a profilomba bedobva... <#eplus2>

pointer4
Én már nem tudom nekem melyik van, de nekem 7.99$ volt 😄
IMYke2.0.0.0
Éééés... láttam az egészet magam elõtt... még mindig kuncogok 😊

IMYke2.0.0.0
Ki nyomul tõlünk a STEAM-en "zsugabubus" és "probi" néven? <#hehe>

w77d
látom, épp elbambultam a képernyõn merengve amikor sunyin felugrott a kis steam ablak és én majd összeszartam magam XXXD

Most nagyon jó az euró árfolyama és pont ilyenkor nem csinálnak húsvéti akciót...<#szomoru2>

Láttam, hogy még nem vagy fölvéve Friendbe Steamen, ezért ezt az elmaradást pótoltam!

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.