Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* SteamID: STEAM_0:0:5365106
* Last Online: 13 hrs, 2 mins ago
* Steam member since: 2004-11-22
Found 29 Games with a value of
$372.72 USD
Én se költöttem vmi sokat ezalatt a pár év alatt 😊 de amik kellettek megvannak 😄
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Tinman: majd a Splatterhouse-ról értekezz pls röviden.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Steam member since: 2009-10-13
Found 23 Games with a value of $354.77 USD
"Profil, Profil szerkesztése, Egyedi URL - adj meg valamit és azt írd be steam id-nek."
És itt van a steamcalculator.
Account Information
SteamID: STEAM_0:0:588**
Last Online: 125 days ago
Steam member since: 2003-09-12
Found 14 Games with a value of
$124.87 USD
wesker a profil alatt a custom url-hez írjál be valamit és azt add meg az összesítõs oldalon.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
$578.47 USD
LÁL-LÁL... az EGÉSZRE 10k ALATT költöttem :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Steam member since: 1970-01-01 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Habár nekem nincs sok játékom steamen de kiváncsi lennék rá ! XD
van itt pár "ös steames" ember 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha már Stím <#idiota>#idiota>
Steam member since: 2004-11-18
Found 136 Games with a value of
$1998.65 USD <#wow1>#wow1>
Még én is meglepõdtem kissé.
Alap játék ilyen 1500 Ft körül, Steam reg. amúgy is kötelezõ.
Meg mellé a 2 használható DLC párszáz forintért mikor akcióba volt (lesz).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The Russian company 1C officially announced Mafia II: Extended Edition for Russian market. It will include the game, 4 DLC (Vegas Pack, Renegade Pack, Greaser Pack, and War Hero Pack), and "The Betrayal of Jimmy", which was previously available as a PlayStation 3 exclusive addon, as well as the 2 other addons (Jimmy's Vendetta and Joe's Adventures). It was released on December 3, 2010 for PS3 and Windows. It will be released for Xbox 360 later. The same package is released for Western markets as Mafia II: Director's Cut on PC and their respective budget labels on consoles.
szerintem nem szarok a dlc-k, a joe's adventurenak már alapban benne kellett volna lenni, amikor Vito börtönben van, a jimmy's vendetta, meg azt azt adja hozzá, amit hiányoltak és én is hiányoltam benne a free ride-ot. Abban igazad van, hogy így önmagában, az alap után már nem üt akkorát, mintha ez mind benne lett volna az alapban. A ruha meg kocsi dlckrõl meg no comment
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Valószínûleg így ebben a formában már vétel lesz nálam, igazából erre vártam, hogy kvázi Goty-ként megjelenjen. Még az ára lemehetne úgy 3000 környékére, akkor már kihagyhatatlan lenne.
Egyet nem értek, azt írják tartalmazza a The Betrayal of Jimmy DLC-t is, hát ezt kétségbe vonnám, mert az nem jelent meg PC-n (én úgy tudom, talán PS3 exkluzív volt). Megcsinálták volna azt is?
$633.45 USD
Én meg azt hittem az iracingért fizettem sokat 😄 (még ha ez kamu ár is)
Found 178 Games with a value of
$2257.73 USD
Márpedig flatout kormánnyal a jó, fõleg az elsõ rész igényli is. Burnouttal kár volt összemosni, ég és föld 😊 (burnout csak ügyességi, az tényleg halál kontrollerrel)
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Found 56 Games with a value of $710.95 USD
<#bee1>#bee1>
erdekes, 103 gamem van.
de gondolom az ilyen humble csomagokat nem veszi kulon. amiben van tovabbi 8-10 game.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
Pedig emlékszem, hogy ennél egyel tuti több van meg 😄
Valaki, akinél megy keressen rám 😄 ( 76561197960431489 )
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
$1112.07 USD
Azért még ez is qva sok 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu