Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMint ráérzel a harcrendszer ízére (mert ám baromijó harcrendszere van) teljesen rákattansz és ezt most halál komolyan mondom! Embereid xp-t kapnak, fejlõdnek, erõsödnek, növelheted a csapatod, falvakat foszthatsz ki, királyságokat rombolhatsz le, hûbéres lehetsz, rabló, vagy akár király is (a hûségesküd felmondásával).
Társaid is lehetnek akiket ugyanúgy öltöztethetsz felfegyverezhetsz, mint saját magadat! Kereskedhetsz (egyik városban megveszed olcsón a terméket, amibõl sok van és azt egy másik távoli vidéken eladod drága pénzért, amivel degeszre keresheted magad).
Barátja vagy ellensége, hûbérese lehetsz 5 egymástól gyökeresen eltérõ királyságnak! A királyságokon belül az egyes lordok, illetve a király bizalmát elvesztheted, vagy akár halálos ellenségeket szerezhetsz magadnak, ha betartasz nekik. Akár zsoldosként rablóbandák üldözésével is töltheted életed, vagy lehetsz az aréna bajnoka! Bármit is teszel hírneved a játék világának egészében végigkísér! Akár feleséged is lehet! Komolyan mondom ilyen változatos játékkal nem sokkal találkoztam az AAA kategóriások között, pedig már sok mindent láttam a 13 éves aktív gémer pályafutásom alatt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oké, túl igényes akarok lenni, de ennek ellenére sajnos így videó alapján így komplete nekem is olyan vélemény jött le, amit Totti5 írt.
Majd ha nagyon nem lesz mivel játszani esetleg. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bár nekem már megvan mindkettõ dobozosan, sõt, a Warband már Steam alá is beregisztrálható.
Egyébként igazad van, az elsõ részt önmagában már nem éri megvenni, akkor már inkább Warband (bár én még az elsõvel játszom 😄). Kíváncsi vagyok, mit fog hozni a Sword & Fire.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nincs ötletetek, hogy mit kellene csinálni, ha az átvezetõ videók miatt porrá fagy a gép?
Állítólag valami EAX gond van vele, X-Fi vel. És hogy valami 1.5 patch-ben javították. Ennek ellenére a steam fórumon is sokaknak fagy.
Az enchanched steam verzióról van szó.
Akkor lemondok az acsikról és elkezdem a közeljövõben Very Hard-on is, mert nem hiszem, hogy annyira le lenne majd bármikor is akciózva Steam-en, hogy jobban megérje, mint cdgalaxis dobozos verziója.
Igazság szerint baromi fölösleges szerintem az elsõ részt megvenni, mert a Warband teljes mértékben ugyanaz, sõt annál sokkal több, mint az elsõ rész. Warband tulajdonképpen az alap Mount and Blade 2.0-ás változata!
Úgy rémlik nekem, hogy neked a Trine dobozosban van meg, viszont írták, hogy láttak Steam-en, hogy Trine-al játszol.
Érdekelne, hogy akkor te be tudtad regisztrálni a dobozos verziót Steam alá?
Mert hivatalos listán nem láttam a Trine nevét szerepelni.
Ennek ellenére, ha mûködik, akkor az acsik miatt nem fogom most a tört verzióval újrakezdeni Very Hard-on, hanem megveszem majd galaxisból én is olcsóért és akkor hozzáadom Steam-hez.
Next PC upgrade: 2022
Ebben már benne van a Fire & Sword kiegészítõ is!
Persze easy fokozaton, mind a kettõ egy unalmas autoaim ásítás. True.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Unalmas? UNALMAS? Te atya ég! Nincs a piacon még egy ilyen PÖRGÕS, ADRENALINBOMBA TPS ez 100%!
Sokan pont azért félnek tõle, mert tele van vele a sajtó, hogy a Vanqush megreformálta ezzel a japán õrülettel a TPS mûfajt!
Mondd rá, hogy kalap szar, mert nincs benne kovács, ló, meg lángos pallos, de azt, hogy unalmas azt NE!
A Bayonetta is unalmas?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem tudja valaki hogy létezik-e még a West Laser Games Club?
Állítólag a nyugati pályaudvar alatt helyezkedett el, és igazi mekka volt a játék rajongók számára. Mondhatni, az egy szent hely volt, és csak "kiválasztottak" léphettek be oda.
Állítólag itt lehetett elõször játszani a legújabb játékokkal, amik megjelentek a 90-es években. Például igazi nagy sztár volt a Killer Instict nevû verekedõs játék.
Arra akarok ki lukadni, hogy nem lehet valamilyen úton-módon megszerezni azokat a játékokat, amiket ott mutattak be? ugyanis egy régebbi 576-os magazinban azt írták, hogy nagyon sok játék ki sem jött a hazai piacra, csak a WLGC látogatói játszhattak velük.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valóban elköltött összeg:139,49 EUR (206.757 USD)
Calculator Szerint: $372.72 USD
Játékok 29db.
Átlagár: 12.85 USD (Valós ár 7.12 USD)
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Átlagosan mennyit spórol egy átlag játékos a steammel! Szerintem ez érdekes szám lenne!
habár énse vagyok nagy steames ! 😄
•SteamID: STEAM_0:0:15955756
•Status: Online
•Steam member since: 2007-08-26
Found 44 Games with a value of
$653.07 USD
[merlinw.org]
Mondjuk, nekem könnyû dolgom van, mert most elõkapok egy Excelt- beírom a 8 (!) játékom aktuális árát (ugye, nem rég kaptam õket Tõletek), majd melléjük az általam kifizetett összeget (0 Ft)...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy ha már árakkal dobálózunk, akkor az már inkább érdekes adat lenne, hogy a steam kalkulátor valótlan adatával szemben mennyit fizettek ki ténylegesen a delikvensek (nem akarok én senkinek a pénztárcájában vájkálni félreértés ne essék).
Amire ki akartam lyukadni, hogy akciókkal mennyit spóroltak meg!!!! Ez engem például nagyon érdekelne! Vagy hogy a kiadott összeg milyen arányban áll a játékok számával (pl.: elosztva mennyibe fájt 1 gém)
A tényleges költött össze a profilon belül többet elárulna, így ezek az összegek túl sokat nem jelentenek szerintem!
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz