Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig idén még kijön pc-re az RDR majd figyeld meg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Hazudtak, félrevezettek. Tévedésrõl szó sincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

fery02
Lehet tévedtek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Totti5
Nekem miért nem volt benne DLC 0day? ez új kiadás vagy csak bantuföld szindróma?

Totti5
gémszar szerint már kijött

w77d
ez mééé nem jön PC-re???

Tinman
Egy kis off:

Meglepõdtem ezen a kiadáson rendesen! 3 ingame cucchoz DLC kód, kézikönyv, térkép, melynek a másik oldala poszter... tok korrekt kiadás!

Köszönet érte Arty-nak, aki segített a "bajban" <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
PS3-on viszont egész jó portok lettek, bár a grafika mai szemmel már elavult.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Totti5
Úgy megy a lemezrõl hogy maxon pörög és süvít, nem pedig a védelemre értettem.

Totti5
Limbo, TrialsHD, Splosion lemezes pakkot csak végsõ esetben vedd majd meg ( Trials mizéria miatt gondolom érdekel téged )... hiába telepíted fel, akkor is a lemezerõl megy, csak a kiválasztó menü és az MS logo nem. SZ.Á.N.A.L.O.M.

Totti5
0day! nagyon jó volt. Valszeg újra megveszem és akkor lesz egy 1/3ad gyüjteményem😊

arty
<#eljen>

(underworld megvolt?)

Forza.

Totti5
Új jövevények. Szégyen de eddig kimaradt mind a kettõ pedig a sorozat minden egyes részét imádom. Sajnos fosportok frém problémákkal, de hát ez van, túlélem valahogy.

w77d
azért tényleg elég vicces a tömeg kis helyre koncentrálódása és együtt mozgása a kurva nagy kihalt vidéken 😄 kb az lehetett ilyen amikor pénzt szórtak szét anno a szegények között 😄

Megnéztem kétszer is a videót, de nem esett le hogy min röhögtél ennyire.
Vagy ennyire szar a humorod?

zorrobomber
<#taps>

IMYke2.0.0.0
Ehh, a Kristály Barlangban nem tudom megszerezni mind a 35 'experience'-t, csak 25 van meg. 😞
Hard, fokozat, és az elõzõ (5) pályákon minden megvan.
11 órányi játék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Itt nem lesz semmiféle design - a banner fog változni, semmi egyéb. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Hali!
Remélem nem baj,hogy itt teszem fel a kérdésemet,mert a játék topikja eléggé kihalt,viszont itt biztosan játszottatok páran a Call of Juarez - Bound in Blood-al.Szóval a kérdésem az lenne,hogy valahogy be lehet-e benne állítani azt,hogy ne 1 méterrel elõttem rajzolódjon ki a növényzet?

Hogy legyen egy kis ON is:steam akció keretében egy Arma2-vel gazdagodott a gyûjtemény,csak arra nem számítottam,hogy olyan HATALMAS gépigénye van,hogy lehetetlen vele játszani...

DarkSector
Pizsama nekem?
Apád lehetnék. 😊

Amúgy meséld már el miért van az hogy emleget ezt a bertino nevet? ki õ hogy én a testvérem lehetne?
félisten?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én egy szóval nem utaltam a grafikára, ezt nem is értem miért hoztad föl nekem címezve... Meg milyen felesleges dolgok fölhánytorgatása? Milyen szellemekkel hadakozol te most? 😄

Na sipirc, vár a pizsama! Jó éjt!

DarkSector
Nem, én azt mondtam hogy most ebben a játékban az igényesség hiányát nem a grafra mondta, legalábbis nem arra utal a hsz.
Egyébb ellenszenved ha van privibe tárgyaljátok le és lépj tovább, nem érdemes mindig termelni a feszültséget.

Bocs ha megsértettelek, de szerintem nem kell felesleges dolgokat felhánytorgatni ha igazad van ha nem.
Vagy neked jó ha vita kerekedik ebbõl megint. Ha igen akkor ne zavartasd magad hogy figyelmeztettelek, nyugodtan folytasd, én ettõl még nyugodtan fogok aludni.

Vedd úgy hogy nem szóltam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elolvasok néhány tesztet, de szerintem túl nagy csalódás nem érhet. Most még nem, de késõbb tutira megveszem!

A "grafbuzi" jelzõ tompikára teljesen jogos. Az meg hogy "vicces a játékmenet"??? <#falbav> Inkább az a vicces, ahogy itt játszod a röhencset...

DarkSector
<#eljen>

Elvégre a szórakozás a lényeg a játékokban nem?<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

fery02
Legnagyobb gond számomra az volt, hogy megtudtam most tõled, hogy csapatjáték ez, mikor én utálom, mikor egy játékban egy csapat életéért csak is én felek.
Pl többek között ezért nem játszok Dragon Age-t sem és pont ezért jött be a Witcher annyira, mint magányos farkas játékmód.
Ez a stílus az enyém nincs mese, mikor a taktikai, harci bénázásom nincs kihatással másokra, csupán csak rám.

Én ilyen nagyon régimódi játékos lehetek. 😊

De azért lehet kipróbálom majd és tényleg köszi az infókat róla!

DarkSector
Igazad van ha rossz kedvem támad még jól jöhet. 😊

Mint már írtam nem nagy méretû a tört verzió és szerintem érdemes rákukkantani... Mit veszíthetsz... legfeljebb nem tetszik...<#smile>

DarkSector
Figy minden elismerésem a török tagnak, hogy megcsinálta garázsprojektbe, de akkor is vicces.
Én max ingyen próbálnám ki.

Guren
de szar humorérzéked lehet D:

Ám te veszed majd az új részt vagy elõbb kipróbálod?

Próbáld ki! Mozgás meg azért olyan amilyen, mert néhány török úriember csinálta garázsprojektként! Ai-val meg az ég adta világon semmi baj (úgy seggbe tud az rúgni ha bénázol, mint annak a rendje)

DarkSector
Nem rosszból de kurvára nem figyelsz oda, meg 1-2 ember még.

Itt a grafika rendben van, a játék is biztos 2-3 óra után jó, mert vicces poénos...szerintem.
Eddig a játékmenetrõl volt szó, nem a grafikáról. Miért kell graf buzizni, mikor szó sem volt errõl az igényesség szó a mozgásra és a brutálbéna ai-ra vonatkozott, mivel a játék aránylag szép csak vicces a játékmenet. ennyi.

Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz, de én tanácsolom, hogy próbáld ki (törtben is csak valami 1 gb a mérete szóval egyáltalán nem nagy), aztán legfeljebb törlöd a pitlibe! Tényleg jó kis játék!

Witcheres sztoridra utalva ebben az esetben is érhet meglepetés!<#smile>

Mindegy az a lényeg, hogy mi értjük mirõl van szó!

Dehogynem... karddal! Érdemes a History channelen megnézni, hogy hogy nyerték meg a karthágóiak az elsõ Pun háborút legfontosabb csatáját:

A rómaiak támadtak, a karthágói gyalogság középsõ egységei látszólag visszavonulást fújtak, de a szélek kitartottak! A rómaiak bentebb nyomultak a menekülõ karthágóiak üldözésére!

Ekkor érkezett a karthágói lovasság a rómaiak hát mögé és elõre kezdte szórítani a csapatokat!

A karthágói gyalogság összébb húzta a sorait, míg a rómaik háta mögül a karthágói lovasság segítségével teljesen körbevették a rómaikat!

Rómaiak elõre nem tudtak menni, mert ott voltak a karthágói gyalogosok, oldalt szintén gyalogosok, hátuk mögött karthágói lovasság!

Amikor a csapda összezárult körülöttük állítólag olyan sûrûn álltak, és olyan kevés helyük volt, hogy még a római kardjukat a Gladiust se tudták felemelni...

fery02
Gondoltam én, hogy nem külsõre szeretik ezt a játékot nagyon sokan. 😊

Amiket leírtál ebben az egy hsz-ban, eszerint ez tényleg egy nagyszerû játék lehet, viszont én ilyen hülye állatfaj vagyok, szóval ez a nagyon nagy változatosság sem vonz most annyira. 😊

Fõleg, hogy mindig is utáltam a történelmet, kerültem is eddig nagyon az ilyen múltban játszódó játékokat. Amiket meg felsoroltál, eléggé emlékeztetnek a törikönyvekre. 😄

Amúgy érdekes, kivétel mégis van, Witcher (bár az annyira mégsem történelmi, inkább csak látványra).
Abból is elõször videót láttam, az alapján egy eszméletlen gagyi játéknak tartottam.
Azután meg olyan hatással lett rám a játék végigjátszás alatt, mint azelõtt semmi más.

Annyira sokrétû a játék, hogy lehetetlen itt ecsetelni minden lehetõségét, és tekintve, hogy ilyen tottiöt féle idiótáknak magyarázol, fölösleges is...

DarkSector
Sorry nem ismerem a bertino-t, vagy kit.
De elnézést kérek folyik a könnyem a nevetéstõl, ez fasza volt ez a videó!....XD

És akkor még a csapatok részletekbe menõ irányításáról nem is beszéltem! Íjászok, közelharcosok, lovasok külön instruálhatóak, elhelyezhetõek, így komplett stratégiák valósíthatóak meg!

Pl.:Íjászok ellen lovasroham pusztító tud lenni! Ellenfél bekerítése elölrõl gyalogsággal, hátuk mögül lovassággal elsöprõ erejû tud lenni. Vagy kivárni, míg az ellenfél közelít meg téged... közben nyilakkal megszórni az ellent, esetleg lovasokat a szárnyakra irányítani és amikor a fõseregek összecsapnak az ellen jobb és bal szárnyát egyszerre támadni a lovasokal, míg a nehézgyalogság feltartóztatja az embereit!

Többféle fegyverzet: Dárdák, íjjak, Számszeríjjak, Kardok, Buzogányok, 2 kezes, egykezes, pajzsok! Többféle karakter kaszt, egyéni fejlesztési lehetõségek... Hihetetlen széleskörû cucc ez!

Mondom én, hogy te a bertino testvére vagy 😊

DarkSector
De nem kurják seggbe egymást azért.

DarkSector
Akkor is vicces sorry.

Inkább húzz el a picsba, ha kifejezetten csak trollkodni jöttél.

Szerinted egy középkori csatatéren 30 méterrõl támadták egymást közelharc esetén????

Garázsprojektrõl beszélünk, azért azt vedd figyelembe, így nem lesz belõle sose szimulátor!

Szerintem nemcsak, hogy rendben van, de ráadásul még zseniális is (persze graphics bitch-eknek tuti nem gyere be az ilyen)!

DarkSector
Kilóméterekre sík terep, de egymás lábát tapossák. XD

Hidd el, hogy tévedsz! Próbálj már meg egy száguldó lóról leszedni egy lovast (egyébként meg nem sok kell és a ló kinyúlik alólad, ha nem vigyázol egy ilyen helyzetben).

Nagy hiba ezt a játékot kihagyni! Ha más nem szedd le tört verzióban és adj neki 1-1:30 órát! Ennyit simán megérdemel!