Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
A Two Worlds 2 egyenlöre még nagyon drága !

Habár én is megfogom venni a multija miatt Must Have de nem ennyiért !

Majd ha lesz akció be lesz szerezve !

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

grebber
Hol lehet legolcsóbban Two Worlds 2-öt venni?
egyedül D2D-n találtam most a promo kódos akcióval 7600-ért meg STEAM-en majdnem 11 ezerért 😞

Se zavvi,se game,the hut,galaxisnet,576 sehol nincs😞

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Az ingyenes tartalom liszensz fogy el. Megvásárolni külön bármikor meg lehet.

[merlinw.org]

robotnyk
szerintem az az a kód, amit a blokkon adnak nem? és kódok nyilván elfogynak hozzá, ha X darabot kapott a bolt.
fery02
Lehet túl sokan próbálták ki a TDU 2 "demo"t. <#eplus2>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Totti5
Vedd meg most és ne várj rá amíg 2k lesz. A DLCt tartalmazó játékból gyártottak le bizonyos létszámot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
A legszebb az egészben, hogy én még MINDIG nem játszottam a Mass Effect 2 CE-vel és ugye abban is van valami kód...
Fosok is rendesen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
"Extra ajándék letölthetõ játékbeli tartalom (DLC) a készletek erejéig:"

Ettõl agyfaxt kapok... mé' kifogynak a bitek a csapból vagy mi a faxom?
Komolyan mondom már, a k. anyjukat azt -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Attól mert a DA jól fogy más még nem biztos.

IMYke2.0.0.0
Ja és még: a NFS Shift (1) és a TDU2 ára is szépet zuhant!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Signature Edition ára "mély zuhanásba" kezdett: Már "csak" 6.990 Ft...

IMYke2.0.0.0
Én tudok adni a "The Hut"-ra is 10%-os kupont annak, aki kéri!

robotnyk
alan wake és heavy rain - mindkettõt erõsen pénzelte a microsoft illetve a sony, a microsoft pénze nélkül pl az alan wake lehet hogy el sem készült volna soha, a heavy rainbõl meg nem véletlen csináltak világító vibrátoros verziót (gyk, PS move). szal mivel az LA Noire multiplatform, mindenképp több esély van PC átiratra, mint az elõbbi kettõnél, de valóban az sem valószínû (az elején ezt is a sony pénzelte)
Hagyjuk....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
ezek nem bennfentes híreket adnak ki, hanem hülyeségeket 😊
Ezen nem veszünk össze! Jöjjön pc-re és kész! Én az L.A. Noire-nak is örülnék, de arra nem sok esélyt látok... Alan Ébredj és a Nehéz Esõ se jött ki, pedig mindkettõ érdekelt volna!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Látszik, hogy nem voltál még bennfentes sehol, ha kicsit is bejáratos vagy némely helyre sok infót megtudhatsz, amit más nem!

robotnyk
én kifejezetten úgy emlékszem, hogy tavaszról volt szó. ha meg kijön, nem dörgölõzni kell, hanem kurva gyorsan végigjátszani, mert EPIC. ^^
ezért is lenne jó ha lenne, de hiszem ha látom egyelõre.
Olyan szinten az orrotok alá dörgölöm, ha kiadják pc-re idén<#nevetes1>, hogy azt el nem tudjátok képzelni!

Biztos vagyok benne, hogy lesz!

Számtalan esetben adtak hírt több magyar oldalon arról, hogy feltûnt egyes külföldi újságokban, online boltokban, hogy lesz pc-re (Újságban konkrétan az platformok között volt felsorolva a pc, online boltokban meg több helyen elõrendelhetõ volt már)!

Ennyi véletlen nem létezik!!!!

Mazur nem mondott dátumot tudtommal csak, hogy idén jön (idénbõl meg még van 8 hónap)!

robotnyk
nyugaton a célközönség nagy része már megvette konzolra szvsz.
Guren
a Blizzard is egész jól megél a PC-bõl

Ez az indok, hogy miért nem fogy valami, amikor szar játékokat csinálnak! Érdekes a Bioware nem szokott a warez miatt sírni: Kiadták a Dragon Age Origins-et és kaszáltak rajta... Kiadták a Dragon age 2-t és nem egész 1 hónap alatt 1 millió példányt eladtak belõle!

Egyébként meg a multis játékok jól szoktak menni! És ne magyarországi viszonylatokból indulj ki, ahol szarért hugyért dolgoztatják az embereket! Nyugat Európa és az USA a célpiacok elsõsorban ott meg egy 0 day játék megvétele nem tétel....

robotnyk
lejátszottuk ezt a témát már egyszer. itt van május, és semmi hír róla. a seggébõl húzta elõ, ennyi történt. egy olyan újság aminek a hírei sokszor blikk/bors szinten vannak, nem is meglepõ
Nincs idõhöz kötve(és ha fél év volt a gta 4, akkor az RDR nem lehet 1 év vagy másfél?)! 2011-rõl volt szó!Elõzõ RDR meg valahogy még ps2-es változat volt, szóval nem mérvadó!

Miért olyan hihetetlen, hogy egy magyar játékújságíró egy játék kiállításon együtt poharazgat egy Rockstaros csókával, aki véletlenül elkottyintja alkoholos befolyásoltság alatt, hogy készítik az RDR-t pc-re?

Én Önkormányzatnál dolgoztam és én is hallottam olyan infókat, amikrõl a lakosság csak ez után 6 hónappal késõbb értesült...

robotnyk
máshol is voltak pletykák. de ez a mazur volt az egész gaming mediaban az egyetlen olyan fasza gyerek, aki ki tudta szedni a rockstarból, hogy idén tavasszal lesz RDR (sõt, március konkrétan, úgy emlékszem) PCre.

de amúgy sem számít, hónap végével már az LA Noireról írhatják, hogy mikor jön ki majd tutira PCre.

és a GS szar.
Totti5
Kik mondták? én más szájából nem hallottam. Találgatások voltak, azok mindig vannak, de mástól nem hallottam aki kijelnetette kerek perec dátummal egybekötve. Persze a gémszar szerint GT5 is jön pécére...

grebber
"Eltelt 1 év és azon kívül hogy a gémszaros noname valaki megmondta nem történt semmi."

Nem a GS-t védem félreértés ne essen,de ha van neted akkor te is tudhatod hogy ez baromság és ilyet csakis a GS fikázok állítanak.
Nem CSAK õk mondták hogy jön pc-re.de valami miatt csak a GS maradt meg az emberek tudatában lehet mert õk a legjobbak.<#taps>

Szóval mielõtt bárki GS-t fikázni nézzen körül a neten.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Õ látják a számokat és néha mi is. Biztos nem tölti el õket ujongás amikor a pécés %os adatok még a kétjegyû számot sem vagy alig érik el. Biztos direkt csinálják, hogy kicsesszenek a pécésekkel.

Shep
Atomtitkos projekt párosítva a nulla reklámmal. Egyszer csak azt veszed észre, hogy ott van a boltok polcain 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
"Eltelt fél év: "Mégiscsak kiadjuk pc-re"

Eltelt 1 év és azon kívül hogy a gémszaros noname valaki megmondta nem történt semmi. Az elõzõ RDR sem jött ki pécére.

Shep
Pengõ 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor tisztázzuk, hogy milyen pénznemben fogadunk! Én Iráni reálra gondoltam... <#nevetes1>

Ugyanez volt a GTA 4-el is: "Soha nem adjuk ki pc-re"... Eltelt fél év: "Mégiscsak kiadjuk pc-re"

IMÁDOM a western játékokat és a sandboxot is szóval ez nekem kell! Call of Juarez 1-2 isten volt és hogy a Fallout New Vegas-ban Western típusú fegyverek is vannak az külön öröm volt számomra!

Miért nem inkább 50 000?<#nevetes1> Nyár legkésõbb karácsonyra kint lesz és az E3-on bejelentik!

Ez a hivatalos baromság, amire hivatkozni szoktak!!!!

Különben is multis játékot általában inkább megveszik!!!! Még ha elõbb lewarezolják akkor is!

Shep
Ha kell valakinek zavvis 10%-os kód írjon privátot.

Inferno
Ha többen vagytok és nem az a gémer (átlagos) haverok,akkor a StartTheParty (csajomnak is ez jött be),az mindenkinek tetszett,de jó a Sports Champions is,fõleg a Gladiátoros rész 😊

PS3/X360 user: Infernohun

pointer4
Szééép gyûjtemény!!
Töröm a fejem egy ilyen move pack vásárlásán, csak azért venném, hogy az asszonyt is jobban bele tudjam vonni a jétékba.

Ilyen célra van ötletetek milyen játékot nézzek?
Inferno
Kisebb Ps3 gyûjteményem még mindig eladó,olcsóbb lett.
Ezen a linken minden infót megtalálsz. 😊

PS3/X360 user: Infernohun

IMYke2.0.0.0
Szép, meg minden, de - lehet kövezni - engem nem izgat a PC-s megjelenése. Valamiért nem érdekel ez a cowboyos "sandbox".
Aztán, ki tudja, lehet úgy lesz ez is, mint a STEAM?! <#ravasz1>

arty
(pont ezért fáj nekem is: lehet õsz lesz, mire nekiállok, azért ez nem egy szombat délutáni "négyórásnak" ígérkezik 😄 )

Forza.

arty
(trials megoldódott: az gép dobozában, amit vettem volt egy redeem kód, azt rátettem egy másik accomra és "bódogság" :/ viszont limbot egyszer megnézném - pontvásárlás egyelõre kizárva, ezekszerint a lemezes is. volt már korábban ilyen árkád pakk, ami szintén lemezt pörgetett mindenképpen, iszonyat gáz)

---

Engem az érdekelne, vajon Bionic Commando Rearmed 2 lesz valaha pcre? Az elsõt imádtam (coop haverral! fõ-fõellent persze nem tudtuk megölni, azóta se...), a "rendes" Bionic Commandó is élvezetes volt és ez is kellene. Viszont xboxora pontot kéne venni, ps3-on csak akkor játszható, ha online vagy (hány hete is nem tudnak most vele játszani akik pedig fizettek érte, a TULAJDONOSAI?!), ráadásul az elsõ is steamen van meg, kéne oda mellé a második, venném 0day!

Forza.

Tinman
Zombis még vevõs nálam, de ráérek... most van pár AAA+++ cím a tarsolyomban :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
Még ki se bontottam 😊)) Jó ez a kiadás, de õsszel jön a GOTY - amit viszont nem tudok milyen lesz. Zombis rész totál nem érdekel, ha csak az kerül bele pluszban, akkor nem is sajnálkozok.

És ÉN köszönöm! 😊

Forza.

Tinman
De akkor játszunk komolyan...

20 ezer arra, hogy idén nem jön ki az RDR PC-re!

Ti jöttök...

Tinman
Mert te az olcsóbb kiadást kaparintottad meg.
Game.co.uk-n is 2 verza látható... egyik a tiéd, másik az enyém :-)

Tinman
Mert többen warezolnák, mint akik megvennék.