Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
mi a baj a magyarral? seriously

Tinman
"de lehet évente egyszer "költöztetni" azaz régiót váltani tehát nincs veszve a dirt2-d 😊"

Wrong. Persze, ha Chile, meg Kolumbia ill. társai neked megfelelnek...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tototto
igen a gfwlnál trágyább megoldást még nem sikerült alkotnia senkinek, sokan jártak így ahogy te, én hálisten utánna olvastam hogy kell így megúsztam, de tudom hogy sokan szívtak a szar rendszerük miatt
MO már támogatott szal fog mûködni a magyar régiós account alatt a játék, de lehet évente egyszer "költöztetni" azaz régiót váltani tehát nincs veszve a dirt2-d 😊

IMYke2.0.0.0
Szia!

Nem tudom, de ha kell elküldöm. Én úgysem használom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Dettó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
nekem eddig semmi bajom nem volt gfwl-el, az öszses játékomat hibátlanul regeltem és használom

Zomil
de kicsit akkor bövebben némi off:
anno megvettem egy race pack-ot steam-en amiben a dirt2 is volt, csatlakoztattam a hotmailemet az accountal meg minden(nem olvastam utána egyáltalán a dolgoknak...persze némi user fail is bejátszik) beregeltem a kodot az acc-ra, majd sirt h mo. nem is támogatott, aztán ennek kedvéért, csináltam egy másik accot, itt már rendesen angliainak kiadva magam, ekkor meg sirt, h a kod már használatban van...hát faszom...akkor minek engedte, h beregeljem oda ahol nem is használhatom...azota nem raktam fel...nemtudom müködik-e azota h már mi is a támogatott országok között vagyunk...aztán meg ugye elvileg el kéne fogadni egy terms of service-t(vagy mi a francot az xbox.com-on), miután mi is támogatottak lettünk, rányomok, h elfogadom erre csak egy hibaoldalt dob be és nem tudom elfogadni...hát faszom fog ezzel a szarral szarakodni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
KELL.

csak nincs pénz 😞

robotnyk
:o WANT!
Szerintem magára a gfwl-re gondolt. Az tényleg egy rakás kaki.

Zomil
nem a játékokkal van a bajom, hanem a rendszerrel 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Egyetértek.

zorrobomber
Universe Sandbox-ot nem próbálta már innen valaki? Nagyon szemezek vele, imádom a témát és az ilyen cél nélküli sandbox cuccokat is.

w77d
miért fos? rengeteg kitûnõ gfwl-os játék van

Zomil
ráadásul szembesülnöm kellett vele, h games for windows live-os...én meg megfogattam, h gfwl-es játékot soha nem veszek, mert az egy fos... 😄

Eszemben sincs kipróbálni sem az elsõ rész után... Nagyon gyatra játék, pedig elõzetesek és képek alapján ígéretesnek tûnt.

Meddig érvényes?

lalakov
Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerûen hozza ki a posta, még alá se kell írni, hogy átvettem a küldeményeket. Még jó, hogy nagy postaládánk van.
Én még annó psp-én játszottam vele, és azon is kurvára élveztem, tényleg jó játék 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zorrobomber
kb 1 éve toltam ki és nagyon élveztem... nem látom hogy mi gond lenne vele. biztos jobb az rdr, de ha azzal kezdi akkor lehet már nem fogja annyira élvezni a régebbit. Miért ne kezdhetné az "elõétellel"? Tök jó játék a GUN is 😊

Totti5
Akkor már inkább vegyen egy konzolt 40kért és élvezze a legjobbat az RDRt... a Gun közelében sincs, de más sem lesz max az RDR2, olyan magasra tette a lécet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
az ma már nagyon elavult....

zorrobomber
próbáld ki a GUN-t!

Mai szerzeményeim:

Aliens vs Preadtor (sajnos már csak Legjobb Vétel csomag volt)
Darkspore
Metro 2033
Portal 2
Singularity

Zomil
szép darab, grat 😊

a sárga színû CD-n a Contier Strike van rajta, illetve még azt szeretném mondani, hogy a HL2-es fémdobozban csak az alapjáték, tehát a fekete DVD tok, és a mellette lévõ 200 oldalas kiskönyv volt, valamint egy HL2-es póló is a csomag része volt, de azt most nem vettem elõ.
Az Episode pack-ot, és a Portalt, már külön vettem.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

hello mindenkinek. Még régebben többen kérték, amikor megmutattam a Half Life 2 Collector verziót, hogy csináljak egy képet a tartalmáról is. Ennek most eleget tettem, illetve az elsõ rész tartalmát is lefényképeztem. Íme a kép.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Zomil
igen van a gs-nél lejjebb is, hála a gamekapocsnak... 😄

arty
Nem mondták, hogy soha, de nem mondták azt sem, hogy "jön pécére is, nyugi". Egyik esetben sem.

Forza.

arty
ezzel most csak annyit modntál, hogy nem csak a GS közöl hiteltelen mocsadék kamuhíreket 😊)

Forza.

Solid Snake
Brutál poweres videók vannak a multijáról. A coop-módja se kutya<#law>
Ha az elsõ rész tetszik, akkor a második részért meg leszel õrülve! Az a játék egész jó lett, még nekem is tetszett.. sõt jó pénzért csak a múlti miatt lehet, hogy meg is fogom majd venni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Jah a Two World 1 Alap játék Kihagyhatalan

Felrakva az összes patchet egész élvezhetõ ás jó játék lett belöle !

Én 38 óra alatt vittem végig a TW 1-et !
Solid Snake
Ugyan már, paccsolva tök faxányos <#hehe>
fery02
"patchel-t"...jézus! De nem fogok fizetni hsz szerkesztésért!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Ti mit gondoltok a patchel-t Two Worlds-rõl?

Tegnap elkezdtem játszani a törtet, gondolkodom, hogy meg is veszem galaxisból (annyi nem igazán pénz játékért), viszont nemtom, érdekes játék. 😊

Mert picit elmúlt napokban felkeltette az érdeklõdésemet a játék második része, viszont elõtte meg szeretném ismerni ezt is, hátha kötõdik történetileg.
Végülis nem kéne itt finnyáskodnom, inkább megyek is játszani vele. 😊

Ami viszont tényleg érdekelne, hogy eredetivel a multija milyen lehet.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bizony nem volt, Pc-n biztosan nem. L4D2-höz ingyen jött eddig minden DLC.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Zomil
Amugy a Section8 prejuice-ot tervezi valaki megvenni? láttam egy 40perces bemutatot a cynical brit-töl és nagyon megtetszett a játék föleg, h ilyen indie ár kategoriába esik 😊

Zomil
tudtommal még nem volt 😊

persze ez nem zárja ki, h esetleg pénzért adjanak esetleg egy nagyobb map pack-et 😊
de lehet, h még azt sem fogják megtenni lévén, h hamarosan kijön a portal2-es pályaszerkesztö és akkor jobbnál jobb mapokat kapunk majd(már most is vannak mapok, persze ezek még csak ilyen tesztelések és nem is a portal2-es mapszerkesztövel)

tototto
volt már olyan dlc a valvetõl ami nem ingyenesen jött?
igen a left4dead2 <#nevetes2> (trollface nem volt)

Tinman
0-day vettem meg.

A problémám az, hogy SE-bõl van x mennyiség a világban, ahhoz jár ez a DLC, mely egyszerûen nem fogyhat el, hiszen a kiadott SE-k számát a kiadó tudja a legjobban.

NEOreg3
nagy meglepetésként ért, hogy ingyenes lesz

not.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Guren
Fabio Capello
bolti ára: 4 990 Ft – 50%-os, kedvezményes ár 2011. május 13-ig, a készletek erejéig:

JethroHUN
uhhh... Ha ennyi az eredeti akkor nem naon fogom eladni az enyémet, amit pár napja vettem 4ért <#rinya>

De ami fontos ebbõl a linkbõl:
"Fontos tudni: Az Electronic Arts döntése értelmében 2011. április 1-tõl az EA Classics játékok ajánlott fogyasztói ára 4990 forintra változott."

3-4 éves játékért nagyon fair az ár...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wesker24
Na ezt jó tudni ma is tanultunk valamit xD
wesker24
Már megszoktam rossz beidegzödés XD
IMYke2.0.0.0
Én már nem is akartam szólni a szó miatt. Egyébiránt, nagyon sokan eltévesztik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
wesker24-nek ment.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Egyelõre?!

Miért kell minden mondat végére felkiáltójelet tenni?
(No offense)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord