Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wrong. Persze, ha Chile, meg Kolumbia ill. társai neked megfelelnek...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MO már támogatott szal fog mûködni a magyar régiós account alatt a játék, de lehet évente egyszer "költöztetni" azaz régiót váltani tehát nincs veszve a dirt2-d 😊
Nem tudom, de ha kell elküldöm. Én úgysem használom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
anno megvettem egy race pack-ot steam-en amiben a dirt2 is volt, csatlakoztattam a hotmailemet az accountal meg minden(nem olvastam utána egyáltalán a dolgoknak...persze némi user fail is bejátszik) beregeltem a kodot az acc-ra, majd sirt h mo. nem is támogatott, aztán ennek kedvéért, csináltam egy másik accot, itt már rendesen angliainak kiadva magam, ekkor meg sirt, h a kod már használatban van...hát faszom...akkor minek engedte, h beregeljem oda ahol nem is használhatom...azota nem raktam fel...nemtudom müködik-e azota h már mi is a támogatott országok között vagyunk...aztán meg ugye elvileg el kéne fogadni egy terms of service-t(vagy mi a francot az xbox.com-on), miután mi is támogatottak lettünk, rányomok, h elfogadom erre csak egy hibaoldalt dob be és nem tudom elfogadni...hát faszom fog ezzel a szarral szarakodni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aliens vs Preadtor (sajnos már csak Legjobb Vétel csomag volt)
Darkspore
Metro 2033
Portal 2
Singularity
Az Episode pack-ot, és a Portalt, már külön vettem.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Forza.
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Felrakva az összes patchet egész élvezhetõ ás jó játék lett belöle !
Én 38 óra alatt vittem végig a TW 1-et !
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tegnap elkezdtem játszani a törtet, gondolkodom, hogy meg is veszem galaxisból (annyi nem igazán pénz játékért), viszont nemtom, érdekes játék. 😊
Mert picit elmúlt napokban felkeltette az érdeklõdésemet a játék második része, viszont elõtte meg szeretném ismerni ezt is, hátha kötõdik történetileg.
Végülis nem kéne itt finnyáskodnom, inkább megyek is játszani vele. 😊
Ami viszont tényleg érdekelne, hogy eredetivel a multija milyen lehet.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
persze ez nem zárja ki, h esetleg pénzért adjanak esetleg egy nagyobb map pack-et 😊
de lehet, h még azt sem fogják megtenni lévén, h hamarosan kijön a portal2-es pályaszerkesztö és akkor jobbnál jobb mapokat kapunk majd(már most is vannak mapok, persze ezek még csak ilyen tesztelések és nem is a portal2-es mapszerkesztövel)
igen a left4dead2 <#nevetes2>#nevetes2> (trollface nem volt)
A problémám az, hogy SE-bõl van x mennyiség a világban, ahhoz jár ez a DLC, mely egyszerûen nem fogyhat el, hiszen a kiadott SE-k számát a kiadó tudja a legjobban.
not.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De ami fontos ebbõl a linkbõl:
"Fontos tudni: Az Electronic Arts döntése értelmében 2011. április 1-tõl az EA Classics játékok ajánlott fogyasztói ára 4990 forintra változott."
3-4 éves játékért nagyon fair az ár...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord