Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Akkor el ne olvasd a xbox.hu/blog-ra kitett interjút... azt mondja ha valami nincs fent akkor írjuk meg, de egyátalán felkerült valami amit sokan akartunk? nem. Hülyének néznek és nyomja a maszlagot hogy milyen király, amikor semmi elõrelépés nem történt a tartalom pótlásában. Hányan sírtak a Mafia 2, Mass Effect 2 DLCk miatt... naná hogy aztóta sincsenek fent és nem is lesznek. Pedig ezeket nem pár ember venné és nem pár ember hiányolja, mert IGÉNY van rá.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A MAGYAR MS live ezt tudja nyújtani... egy kalap szar.
Az angol meg király.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Zavvi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezt tudja nyújtani a ms live? Seriously? És akkor nem is biztos, hogy minden korábban megvásárolt tartalmat el tudok érni? <#idiota>

Eddig is egy mocsadék bandának tartottam õket, de ezzel most megint egy kicsit mélyebbre ásták magukat a szememben... Pénzt adni, ezeknek? Seriously?

Köszi, de most mégsem kell 😊

Lehet, hogy ez tiszta és kultúrált goblin, valószínû nem a Gyûrûk urát vették alapul... avagy ebben a fantasy világban nincs szagló és hallóképesség...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#idiota><#eljen><#taps>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Marha jól hangzik! Kösz az infót! Eddig még nem hallottam errõl a játékról <#eljen>

Hol láttál olcsóbban?

IMYke2.0.0.0
Végre nem STEAM-flood 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
A goblin kiváló assa, mer olyan büdös, hogy a szomszéád szobából is kiszúrják az õrök, miközben horkantgatva rejtõzni próbál, a nagy szõrös zöld tappancsaival, a világosnarancssárga tapéta elõtt...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
2. alapján nekem az ugrott be, hogy te jó ég, mennyivel coolabb lenne már az Assassin's Creed is, ha egy goblin lenne a fõhõs <#vigyor1>

pointer4
Legalább multiplatform lesz.
zorrobomber
Elírtam a címet, Of Orcs and Men <#idiota> Mondjuk a képeken is ez van 😊

grebber
Neten nem találok róla semmit,de ha nem köcsög MMO lesz jöhet!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Bocs a floodért de ezt is ide kell még vetnem, mert úgy figyeltem sok itt az RPG-huszár 😉

Of Orcs and Goblins
"Pleasingly you play an Orc, with Man as your enemy. You’re charged with killing the Emperor in a major effort to win the ongoing war. You’re also joined by a Goblin, and the two will apparently have starkly different skill trees. The Orc a tank, the Goblin an assassin."
2012 tavasz

zorrobomber
Universe Sandbox-ot nézegetem még mindig. A hivatalos oldal fórumán nagyon meglepettek voltak mikor látták a steames árat, mert az oldalon 30 dollárért árulják. Ja és ez már elvileg a 2. rész, annak is a Premium verziója.

zorrobomber
4 óra hosszú kb

Én tegnap vagy azelõtt raktam fel , elég jó, de a 3. avgy a 4. pályán teljesen elakadtam.
Nem sok platformjátékot ismerek, de ez tényleg jó.

pointer4
Tudtok errõl valamit? Jónak néz ki, bár csak akkor fog igazán érdekelni, ha filléres akcióban lesz.
Tinman
Egy Cowboy Bebop díszdoboz 5 DVD-s, perfekt állapotban, ha valakit érdekel dobjon egy p.ü.-t... elõször titeket kérdezlek meg, aztán megy fel a Vaterára.

Sir Quno Jedi
Fable3 és Witcher 2 az fincsiii.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
2. Mert az elsõ az van olcsóbban is...

wesker24
Na most azt se tudom melyik legyen ? 😄 Ötlet ?

1. Dragon Age Origins Ultimate Edition (Steam) 3990
VS
2. Assassin Creed Brotherhood (DVD tokos elsõ kiadás) 4990
arty
szerintem nem vészes 😊 de lehet csak a régi autóformák ellensulyozzák a steril grafikát... ezerszer inkább ezek a gépek, mint egy kõnigsegg pl 😄

Forza.

w77d
ez nekem is így itt van a polcon rég játszottam vele... nem is emlékszem már hogy milyen graffal bír, bár gondolom mai színvonalon elég gyengus lehet...

Totti5
Az biztos hogy nem a legjobb váltogatni az autós játékok közt, mert mindegyik más. Kell pár kör mire hozzászokik az ember a másik fizikához. Mondjuk nekem az rfactor alapjaira írt játékokkal sosem volt gondom. A Legends kissé nehéz, hiszen ezek az autók nem tapadnak annyira mint egy GTR autók, így lehet velük vadúlni, csúsztatni. Forza 2 volt az egyetlen játék amit nem bírtam megszokni annyira nem éreztem a féktávokat a túlzott takony fizika miatt... szerencsére a 3ba javították és azóta nincs vele gondom.

Nekem az a bajom sokszor hogy az rfactorral rengeteget játszottam minden F1es pályán több ezer kört mentem és minden más játékba az alapján akarok menni, így pl a Shiftben megszenvedek mire rászokok az ívekre és hogy ott már nyomhatom a gézt ahol amúgy sosem tettem, mert elszálltam volna és ezért lassú vagyok ezekben.

arty
sajna forza/gt/dirt/stb mellett ezzel lehetetlen játszani, mert minden második kanyart elfékezek... elszoktam már ezektõl a nehezebb ótókáktól, durván 😊

(aki akarja, nevezze õket szimeknek, ha úgy tetszik - én máshogy látom)

Forza.

Totti5
Fura ilyet látni, de többet ér mindenféle ezt a szart vedd meg kiadásnál.

<#eljen> kár hogy sosem futott jól a gépemen😊

arty
megjött! nem szoktam képet berakni, de errõl érdemes 😄

1+2 fontot (játék + szállítás) azért nagyjából megért, legalább kiderült, hogy a cd-tok még létezik, mint csomagolástechnika! 😄

Forza.

HappyHunter
Istenem, mennyire örülnék ha Ubi hét lenne, kapásból táraznám be RUSE-t 😊

Be happy. :) Running!

JethroHUN
Pont ez az akció elõtt vettem meg 2 nappal kb... 4000ért kurva mérges is lettem amikor megláttam CDG-n, mert pénzt kidobás volt mert kalap <...> a bc2 <#falbav> így asszem felejtõs bármilyen játék vétel... egy jó ideig, pedig witcher 2 -bõl jó lett lett volna a premi 😞

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Killzone 3 Helghast Edition

Ha bejön akkor lehetne multizni a COJ 2-vel... nem lehet rossz a multija...

Prince23
Ja éppen arra várok meg egy AC1 akcióra 😄

Mondjuk egy Call of Juarez akciót én is el tudnék viselni!

Végignéztem és tényleg nem sok minden van, amit érdemes megvenni... Ha nem lenne meg a DA Origins Ultimate-m, akkor venném Steamen, de mivel megvan, ezért nem veszem meg mégegyszer...

NEOreg3
sajnos az EA-tõl egyetlen játék sem érdekel, úgyhogy ez a hét valószínûleg kimarad nekem:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince23
No, jövõhéten hátha Ubisoft hét lesz. haladunk.

Hát az szerintem baromira megéri!!!!!

tototto
steamen EA hét, mai akcióban Dragon Age Ultimate 15€

TheGrinder
Szerdára megjön. 😄 Azért elég szép, hogy 1 hónapja még 4db ot tudtam volna venni az eredeti árából.

SpeedXHUN
Azé nem semmi😄
kicsivel van csaka BF2 ára felett és a kiegészítõ drágább😄😄
cdgalaxis-bc2

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

zorrobomber
+Fable 3 PC

Prince23
Durva hónap elé nézünk

Brink, Dirt 3, Witcher 2. elõbbi 2 nálam steamen jön, utóbbi CDG powa természetesen 😄

Tinman
Néha vannak rajta durva jó akciók PC-re is.

Tinman
...és az akciókat illetõen is.
Arról a 'keciségrõl nem is beszélve, amint alant látható...

tototto
akkor nemtudom, pedig ez volt a marketing duma, mondjuk én leszarom, sose veszek ezen a rendszeren semmit, jó nekem a steam, sokkal több minden van rajta és ezerszer jobb rendszer
konzolom meg nem volt, és 99% hogy sose lesz, maradi PC player vagyok <#papakacsint>

zorrobomber
éértem, szerencsére nekem eddig 0 közöm volt ehhez a csodához. mondjuk tudatosan távol is tartottam magam tõle, egyedül DoW volt ami csábított.

Totti5
hiányos tartalmilag, a régi játékokat, dlcket illetõen