Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az angol meg király.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eddig is egy mocsadék bandának tartottam õket, de ezzel most megint egy kicsit mélyebbre ásták magukat a szememben... Pénzt adni, ezeknek? Seriously?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Of Orcs and Goblins
"Pleasingly you play an Orc, with Man as your enemy. You’re charged with killing the Emperor in a major effort to win the ongoing war. You’re also joined by a Goblin, and the two will apparently have starkly different skill trees. The Orc a tank, the Goblin an assassin."
2012 tavasz

Nem sok platformjátékot ismerek, de ez tényleg jó.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1. Dragon Age Origins Ultimate Edition (Steam) 3990
VS
2. Assassin Creed Brotherhood (DVD tokos elsõ kiadás) 4990
Forza.
Nekem az a bajom sokszor hogy az rfactorral rengeteget játszottam minden F1es pályán több ezer kört mentem és minden más játékba az alapján akarok menni, így pl a Shiftben megszenvedek mire rászokok az ívekre és hogy ott már nyomhatom a gézt ahol amúgy sosem tettem, mert elszálltam volna és ezért lassú vagyok ezekben.
(aki akarja, nevezze õket szimeknek, ha úgy tetszik - én máshogy látom)
Forza.
<#eljen>#eljen> kár hogy sosem futott jól a gépemen😊
1+2 fontot (játék + szállítás) azért nagyjából megért, legalább kiderült, hogy a cd-tok még létezik, mint csomagolástechnika! 😄
Forza.
Be happy. :) Running!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Brink, Dirt 3, Witcher 2. elõbbi 2 nálam steamen jön, utóbbi CDG powa természetesen 😄
Arról a 'keciségrõl nem is beszélve, amint alant látható...
konzolom meg nem volt, és 99% hogy sose lesz, maradi PC player vagyok <#papakacsint>#papakacsint>