Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Alpha Protocol"
* 2 DVD (WTF?)
* 29 oldal, színes borító, fekete-fehér tartalom, angol kézikönyv
* MM (hülye nem), ár: 1.990 Ft
"FUEL"
* 1 DVD - Live kód
* 24 oldal, színes borító, színes tartalom, angol kézikönyv
* MM (hülye nem), ár: 1.190 Ft
S a lényeg:
Csóri "LV" kiadások között volt az "Alpha Protocol" ELSÕ KIADÁS egyetlen példánya - és ez is 1.990 Ft-ra árazva, mint a "Legjobb Választás" sorozatbeli.
Tanulság: MINDIG NÉZD ÁT a polcon lévõ kiadvány darabjait! <#ravasz1>#ravasz1>
Most tényleg igaz az üzlet mottója: mert hülye azért nem vagyok!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha részekben írom be akkor se ki semmit, pl far, vagy cry
No mindegy, nem vagyunk egyformák.<#smile>#smile>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De van benne szó korunk nagy problémájáról 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az ilyet nem szeretem... nem fogok 3x annyi idõt játszani egy játékkal, csak azért, hogy a végén kiírjon valamit egy ablakba. Ennyi idõ alatt meg is lehet utálni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az tuti, hogy megéri... nekem 35 óra körül van benn, de úgy, hogy észre se vettem, hogy ennyit játszottam vele.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Még nem láttam õket így... elég beteg <#zavart2>#zavart2>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hátha valakit meggyõz a vételrõl:
http://www.gamestar.hu/premier-kollektor-1-resz-crysis-2-nano-edition.html
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amugy en mar 1.5 eve elorendeltem ugyanit a diablo 3-t XDD 38 euroert. es mindig jon a mail hogy nincs raktaron es kis turelmet. XD
Am amenyiert elorendeled anyiert adjak, fuggetlen hogy kesobb hogyan valtozik az ara. (legalabbis en igy tudom)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Imi-nek volt a The Hut-ra pl.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.