Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A 41 új üzenet elolvasása elõtt, megint off topic lennék:

"Alpha Protocol"
* 2 DVD (WTF?)
* 29 oldal, színes borító, fekete-fehér tartalom, angol kézikönyv
* MM (hülye nem), ár: 1.990 Ft

"FUEL"
* 1 DVD - Live kód
* 24 oldal, színes borító, színes tartalom, angol kézikönyv
* MM (hülye nem), ár: 1.190 Ft

S a lényeg:

Csóri "LV" kiadások között volt az "Alpha Protocol" ELSÕ KIADÁS egyetlen példánya - és ez is 1.990 Ft-ra árazva, mint a "Legjobb Választás" sorozatbeli.
Tanulság: MINDIG NÉZD ÁT a polcon lévõ kiadvány darabjait! <#ravasz1>
Most tényleg igaz az üzlet mottója: mert hülye azért nem vagyok!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kipróbáltam, de azzal se jött be, csak betöltött egy csomó oldalt, de a far cry-hoz nem sok köze volt.

pointer4
* -al ? -jellel sem akarja az igazat? Azt amúgy tudom hogy egy rakás szar a keresõ engine 😄
De nekem nem ad, pedig már egy csomószor beírtam.
Ha részekben írom be akkor se ki semmit, pl far, vagy cry

pointer4
Anonymusx

Nesze, most már ad találatot a nevedre 😄
meg a Far Cry 2 -re 😄
A keresõ miért nem jó ami a lap alján van? Rá akartam keresni a Far cry 2-re,de nem adott ki semmit. Próbaképp beírtam a nevemet, arra se adott találatot, másra viszont igen

Van valaki, akinek kellene a Magicka: Marshlands DLC? <#confused> Cserébe ezt a DLC-t kérem. <#smile> Privi, ha érdekel. <#wink>

lalakov
A törttel semmi ilyen gond nem volt (már az igénytelenen kívül).
No mindegy, nem vagyunk egyformák.<#smile>
Totti5
Szaggat, akad, kifagy, ronda, igénytelen, bugos szemét. Mit kellene rajta szeretni?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lalakov
Ne már, tényleg senkinek nem jött be a játék?😊)
arty
kösz a tippet 😊

Forza.

arty
innen már csak felfelé ívelhet a karriered 😊))

Forza.

Tinman
True!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Nagyon jó cikk, mellékesen a portal2-rõl.
De van benne szó korunk nagy problémájáról 😄
zorrobomber
pföjj 😊))

lalakov
Már kijátszottam és nekem tetszett.
Totti5
Rosszabb játékot keresve sem találhattál volna😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lalakov
Jee, megvan az elsõ Steames játékom is, NFS Undercover 1340 forintért.<#taps>
lalakov
Köszönöm.<#vigyor2>
Daell Drow
A legtobjet igen, legalabbis en tudtam ugyanugy mint a hagyomanyos telepitesu gamekat.
lalakov
Steames játékot lehet magyarítani?
Zomil
sztem akkor drágább volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Igen, ismertem természetesen... párszor adtam is neki, de ez már ilyen gyûjts össze 112 szobrot jellegû BAROMSÁG. :-)
Az ilyet nem szeretem... nem fogok 3x annyi idõt játszani egy játékkal, csak azért, hogy a végén kiírjon valamit egy ablakba. Ennyi idõ alatt meg is lehet utálni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Tinman
Múltkoriról lemaradtál?
Az tuti, hogy megéri... nekem 35 óra körül van benn, de úgy, hogy észre se vettem, hogy ennyit játszottam vele.

Zomil
Nah megvettem a Plants vs zombies-t steam-es akcio keretében, sztem megérte 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Fúúújjj bmeg ezeken ruha van!
Még nem láttam õket így... elég beteg <#zavart2>

Zomil
jolvan, én is szeretem, csak azt hittem topicot tévesztettél 😄

davidka003
Sokan szeretik itt a japán csajokat, például a házigazda is. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ha ennyiért rendeled elõ, akkor a késõbbi változás csak akkor érint, ha még ennél is olcsóbb lesz, mert garantálják az árat. Elvileg annyira még lehetnek suttyók, hogy leveszik és újra felteszik, de ezt nem szokás megjátszani.
nekünk való sorozat😊)
Hátha valakit meggyõz a vételrõl:
http://www.gamestar.hu/premier-kollektor-1-resz-crysis-2-nano-edition.html
TheGrinder
szúrnám! (komolyan)

xD<#banplz>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

artschi
NFS-day a Steam-en.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ilyen jöhet még😊 I2k-hoz hasonlóan én is imádom a Japánokat 😉

Zomil
ez szép és jo, de hogy jön a topichoz? 😄

davidka003
Haverom most linkelte:

Japán csajok 😛

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

pointer4
1 év után, kell már akciózni 😄
Daell Drow
amugy 1 even at 45 volt ki irva, most lett ennyi.
Daell Drow
Hmm, mindenesetre en beteszem a kosarba aztan majd meglatjuk mi lesz osszel.
Amugy en mar 1.5 eve elorendeltem ugyanit a diablo 3-t XDD 38 euroert. es mindig jon a mail hogy nincs raktaron es kis turelmet. XD
Am amenyiert elorendeled anyiert adjak, fuggetlen hogy kesobb hogyan valtozik az ara. (legalabbis en igy tudom)
pointer4
Gondolom az árát, úgy is piaci tényezõk alapján korrigálják, tehát azt tudhassák elõre 😄 Amíg a játék még nincs is kész.
Guren
egy activision/blizzard játék lehetetlen, hogy újonnan ennyibe kerüljön.

Zomil
kizárt, mivel még hivatalos ára, sött pontos megjelenés sincs...szoval nem értem, h árulhatják már most ilyen böszen 😄

IMYke2.0.0.0
Csábító az ára - de félek, ez fapados verzió lesz a "full" (DLC-kkel vagy mittoménmikkel) megtûzdelthez képest.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én bolond átregisztráltam az angol fiokómat magyarra. Az lett a vége, hogy eltûnt a listámból az elsõ Live-os játékom az acsikkal együtt (Gears of War)... Na meg a Batman A. A. játékért nem adja az acsikat. Games for Windows Live, én így szeretlek:<#violent><#kuss>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Daell Drow
Ez tenyleg ennyi lesz? Mert akkor elo kene rendelni.
Nekem ám megvan az Ultimate edition (csak ki kéne már bontani... ki tudja lehet, hogy a zavvi egy rakás lószart küldött becsomagolva... fólia miatt még szagát se érzem XD).... csak elmélkedés volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Még van is - aki akarja kapja és marja.

Tinman
10% kupon?

Imi-nek volt a The Hut-ra pl.

Tényleg olcsóbb, de csak 200 forinttal! Ennek függvényében meg sztem inkább steam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.