Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg, kötelezõ "gamer"nek lenni? Én például fél évente 1-2 játékot játszok végig, mert annyi idõm és olyan ízlésem van.
Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"egy nagyon jó hangulatú, élvezetes játékról maradtál le" - nem maradtam le, végigtoltam, még tetszett is. csak láttam a hibáit és idegesít a kihagyott ziccer.
"amúgy negyed ennyi játék is bõven elég lenne, ha nem fos konzolport átiratokat kapnánk, hanem kifejezetten a tartalomra koncentráló, kreatív, minõségi pc-s játékokat (ahogy régen, a "hõskorban")."
nem lenne elég. nem mindenkinek azonos az izlése, mást jelent nekem a jó játék és neked is, ezért kell a választék. a hõskort ma az indie játékok jelentik, ergo nemértem miért panaszkodsz??? van alternativa, lehet olyan címekkel tolni, amik ma a játékipart jelentenék, ha nem vált volna az egész a mai "lelketlen tömegcikk-termelõ konzolos hülyegyerekeket kiszolgáló szórakoztatóiparrá". mert még1x: ha nincs tömegigény valamire, akkor nem fogják csilliomillió dollárból megfinanszirozni az elkészítését! márpedig a szép játék alapfeltétele sok pénz. (és senki ne jöjjön XY indie cimmel, hogy az is szép. az máshogy az, mint egy crysis, ezt el kell ismerni)
"Van xbox-os ismerõsöm, akinek 0, azaz nulla darab eredeti játéka van <...> Mi garantálja, hogy konzolra nem warezolnak?"
Arányok.
"olyan hülye is, hogy a fos live-ot is fizesse), az ugyan miért ne venne PC-re az eredeti játék elõnyeit szem elõtt tartva?"
Mert megteheti? (hogy ne vegye meg, tudod: "copy crack to install folder")
Imyke: annak ellenére, hogy szememre veted, hogy paradoxont vázoltam, te is elképzeltél egy "milenna, ha" világot 😉 szerintem nem nehéz elképzelni egy alternativ világot, ahol az elektronikus játszadozás megreked a 90es évek eleji, "underground" szinten. csak akkor nem kell crysis-t várni, ahogyan starcraftot szép átvezetõkkel se.
az indie játékok vonalának említése neked is szól. nem kell kommersz, tucatszart fogyasztanod, nem muszáj 😉
Forza.
Ezenkivül idén még vagy két tucat multi és only pc cim, inkább te vagy kocka ha ennyi nem elég neked.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az ugra-bugra játékokat biztosan nem venném, csak azért, hogy legyenek.
Az meg megint egyéni hogy kinek mi hiányzik, a gamer piac már vagy 6-7 éve átalakult nagyvonalakba aki akart már átállt konzolra, aki nem az valszeg okkal tette.
Ezért nem álltam át én se mert jelenleg két olyan játék van ami érdekelne a hat éves konzolos felhozatalból, amiatt meg nem veszek.
Arty írta: "ha nem lenne konzol, negyed ennyi játék se lenne pécére"
Ennek fényében reagáltam, és így kellett volna neked is. <#hehe>#hehe>
Ez mi ez? 20 játékból amit játszottam legutoljára 15 20+ óra vagy több volt. TE sajnos hatalmas szeletnének a játékiparból kimaradsz. A pécé jelenleg igen kis területet fed le. Aki ignorálja a 360/PS3 ( s wii ) triót az csak magával csesz ki, és akkor jönnek ezek a hülye gondolatok amiknek semmi alapja. Példa persze akad rá, de szü nincs ilyen jelenségrõl és szó nincs arról hogy ez lenne a géming. Most is verseny van. Vagy jü játékot csinálsz és el tudod adni vagy nem és bezársz, szóval nagyon nagy a rizikó és egy játékkal már lehet menni a híd alá hogy ha nem sikerült olyanra mint kellett volna.
Nem tudsz elvonatkoztatni attól, ami már megtörtént - érthetõ, az emberi elme már csak ilyen.
Gondold végig, milyen lett volna, ha egyszerûen nem is születik meg a konzol (semmilyen, érted, SEMMILYEN KONZOL)?
A fejlesztõk kénytelenek lennének MINÕSÉGI (nem copy-paste, dialógus 5 db, azt is a gép dönti el helyetted stb.), HOSSZÚ (nem egy délutános), nem egykaptafás (lásd copy-paste folytatások), és nem DLC-s (azaz kék pajzs, 5 új fegyver, 3 térkép stb.) játékokat gyártani, mert verseny lenne még.
Létezne warez?
Igen.
Ahogy még a történelmi aranykorban is léteztek tolvajok, betörõk, gyilkosok, erõszaktevõk - holott naiv ember azt hihetné, hogy nem véletlenül hívják "aranykornak" (értsd: evribádi hepi)...
A játékok világában mindig lesznek csalók, lopók, tolvajok. A konzoloknál is vannak - nem is kevesen.
Az ismerõsöd egy szarházi tolvaj... szomorú, hogy még az ilyeneknek is jár garancia.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tulajdonképpen a kérdést többféleképpen is föltehetjük. Mi garantálja, hogy konzolra nem warezolnak? (Fallout NV x360: csupán ~350 letöltés egyetlen hazai, zárt trackeren...) Illetve aki konzolra vesz játékot (meg ugye magát a konzolt, sõt, esetleg még olyan hülye is, hogy a fos live-ot is fizesse), az ugyan miért ne venne PC-re az eredeti játék elõnyeit szem elõtt tartva?
De amúgy negyed ennyi játék is bõven elég lenne, ha nem fos konzolport átiratokat kapnánk, hanem kifejezetten a tartalomra koncentráló, kreatív, minõségi pc-s játékokat (ahogy régen, a "hõskorban"). Dehát az amerikai hülyéket megcélzó konzolok megjelenése óta a "teknón" kívül minden csak egyszerûsödik és sekélyesedik. Legyél hát büszke, hogy te is hozzájárultál ehhez a trendhez, és még szopathatod is magad a live-al meg a fizetõs multival 😉
A legjobban az utolsó félmondat tetszik: az EA meg eddig bírta. Én inkább arról vagyok meggyõzõdve, hogy az EA miatt lettek sikertelenek az utolsó játékaik. EA koncepció, sürgetés, szûkös határidõ, ebbõl kifolyólag kapkodás, félkész, optimalizálatlan cuccok. A Pandemic köszöni szépen jól megvolt, amíg az EA föl nem vásárolta... És nem ez volt az elsõ fejlesztõ, akit tönkre is tett a felvásárlás után... Szóval pont nem az EA-t fogom sajnálni, amiért szegény eddig bírta...
nekem a jó játékhoz az is kell, hogy ne egy szaggató, bugos hulladék legyen
Furcsa, hogy vannak játékosok, akiket mindig minden játékban megtalál minden bug 😊 Annyit panaszkodsz itt mindig a bugos játékokról, gondolom te is közéjük tartozol 😊 Sajnálom, hogy a The Saboteur-ral is így jártál, mert egy nagyon jó hangulatú, élvezetes játékról maradtál le. Így jártál 😉
Ebben nagy igazság van ugynis gamer szempontbol a pc kisebbségben van a konzolokkal xbox+ps...természetes, h az a célközönség ahol többen vannak 😊
"de mi garantálja, hogy õk játékokat is vennének pécén?"
Jhajj, ez egy ilyen kamu duma, h azért nem adnak ki játékot pc-re, mert sok a warez, pistike12 pc-re is megvenné a cod62-öt, ha nem lenne konzol...
Ezzel a dumával szoktak jönni a fejlesztök...érdekes hol láttál te Valve-ot, Blizz-et, arra panaszkodni h sok a warez?
Rohattul nem a warez miatt nem a pc a fö platform, sokkal inkább azért, mert a célközönség máshol van...Sokkal egyszerübb bedobni egy lemezt a gépbe bekapcsolni a tv-t és nyomni 2orát, mint pc-vel szorakozni...ez van el kell ismerni sajnos, h ez a helyzet.
Mondjuk én rohattul örülök, h a konzol a célközönség...a sok hátrány mellett pozitiv dolgot is hoz...hála ennek a 4éves gépemen is elfutnak a mai játékok max. grafikán...
Elötte mi volt? Ha 1évnél régebbi a hardvered akkor szopoka, mert low-on nyomhatod a játékot...spec. örülök, h ezt az idiota rohanást lelassitotta a konzol. Ez a legnagyobb elönye a dolognak.
Van 1-2 játék amiért nekem is csorog a nyálam konzol iránt(legujabb mortal kombat, vagy az FF játékok...), de szerencsére azért a pc-nek van még erössége böven, pl.: indie játékok, stratégiai játékok, szimulátorok, ezekkel nehezen veszi fel a versenyt a konzol. Bár az indie játékok egyre népszerübbek xboxon.
Szerencsére van azért még böven olyan fejlesztö ahol a pc a föplatform 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mondjuk ha már a témánál vagyunk a Red Dead Redemption-nél jobb, tartalmasabb sandbox játék nincs és a 2. részéig, vagy az L.A. Noire-ig nem is lesz.
Egyre jobban butul az átlag ember, egy serialt beütni, windowst felrakni, videókártyát kicserélni, meg regisztrálni már kezd lassan a "szellemi felsõ tízezer" kiváltsága lenni. 😄
Nekem is van pl ps3am, teli winyóval. PC-re 100 annyi játékot vettem, mint ps3-ra valaha is.
Forza.
ha nem lenne konzol, valamennyi konzolos valóban pécén kockulna, de mi garantálja, hogy õk játékokat is vennének pécén? (mert egy crackelés összehasonlithatatlanul könnyebb, mint firmwaret flashelni, garit bukni egy befoso hardverrõl, stb)
Forza.
a pc köszöni szépen, de nagyon jol megvolt a konzolok elött is és volt a játékokra kereslet mindig is 😊
tudod, ha nem lenne konzol akkor a konzolosok pc-n kockulnának...szoval elég baromság amit irsz 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
naa, ezt azért nemár 😊 a kocsik ugy mozogtak, mintha téglát tologatnál a homokban, autóra távolról sem emlékeztettek. még a mafia1-et is nyugodtan odatenném mellé, lealázná (napokban játszottam vele, kellemes meglepetés volt, bár a graf mamár tényleg lepukkant)
"Szarul ment: Az elsõ patchig utána meg se nyikkant"
meg utána is szarul ment. és lehet, hogy a gta4 sem megy jól, de ott leglaább sejtem, mire megy el az a rengeteg cpu/gpu idõ...
Forza.
ha nem lenne konzol, negyed ennyi játék se lenne pécére (tudod, fizetõképes kereslet, na az nincs pécén! ahol ez nincs, oda nem készülnek nemhogy szebb, de még rondább játékok se, konkrétan semmilyenek 😊 )
Forza.
nekem a jó játékhoz az is kell, hogy ne egy szaggató, bugos hulladék legyen - ugyanis nehéz ezek mögött észrevenni, hogy milyen is a mû, valójában 😉
Forza.
Sõõt, nekem az elsõ (az igazi) saboteur tetszik a legjobban 😄
Unalmamban most is végigtoltam 😄
A lényeg, hogy ízlésrõl vitatkozni nincs értelme!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kiszálltam, megyek gémelek inkább😊)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fizika: Kit érdekel (egyébként nem tudom, de a gravitáció is a fizikához tartozik nem???<#rolleyes>#rolleyes>)!
Jármûvek irányítása: Nem rosszabb,mint a GTA4-é!
Animációk: Megfelelõ volt (igazából mihez hasonlítanád a GTA 4-hez?... semmi egetrengetõen jó animáció nem volt abban, ami miatt jobbnak ítélném)
Irányítás: Sandbox... Miért mi a sz..t vársz egy sandboxtól irányítás szempontjából???
Grafika: Sandboxnak nem kell crysis grafika, egyébként meg depresszív német megszállás/felszabadított franciák közötti átmenet nagyon szépen megoldott, Helyszínek ennél hangulatosabbak már nem nagyon lehetnek (Eiffel torony, Francia vidéki hangulat, miegymás).
Szarul ment: Az elsõ patchig utána meg se nyikkant (Szarul megy a GTA 4 atomerõmû alatt és még normális élsímítás sincs benne.... pfujjj... ahhoz képest ez maga a megtestesült gyönyörûség)!
Az nem költségvetés kérdése hogy nem írunk bele fizikát!