Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"igazságérzetem"(? nem találtam a megfelelõ szót, érd be ezzel) követeli, hogy megvédjem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
"most"

akkor mondhatom hogy vártam 6 évet hogy eljöjjön a most? ne várjak még 2õt, és akkor még jobb lesz nekem?😊 akkor mikor is vegyen az ember pécét?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagy te vagyunk a célcsoportja a játékiparnak! Így az, hogy nekem ez nem tetszik, neked az nem tetszik az természetes!

Nem is ezen megy itt most az okfejtés, hanem azon, hogy ha már felvázoltad, hogy neked miért nem tetszik, akkor mivel nekem nagyon tetszett valahol kényszert érzek rá, hogy megvédjem a játékot! Érdekem nem fûzõdik hozzá, csak az

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Szerintem ott a minõséggel is gondok voltak, meg túl késõn jött volna, amikor már a kettõre kezdtek koncentrálni. Igen nem akkora csapat hogy két fele szakadjon. A kettõt már párhuzamosan csinálták, vagy próbálták egyszerre, és ez is a logikus álltalában.

Zomil
jah...ma egy felsö középkategoriás pc simán kijön egy ps3 árábol...ami lazán futtatja a mostani játékokat maxon és ezzel a fejlesztési sebességgel még 4-5évig tuti hozza a maxot mindenhol...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Tudom milyen amikor jönnek a konpromisszumok. Árnyékok off, ilyen olyan effektek off, de ezek mind a élmény rovására mennek. Minimum gémingnek semmi értelme. High és közepes közt talán el lehet találni a megfelelõ dolgokat, de én NEM akarok optimalizálni meg opcsönszbe turkálni, configkot átirni hogy játszhassak valamivel. Beteszem oszt menjen.

wedge31
Ja, akkor lesz biztos ha bejelentik de még akkor se mert az elsöt is elkezték portolni de mivel kis cég elfogyott a pénz így nem lett belöle semmi, ne magadból indulj ki engem nem keserit el ha végre lesz konzolon witcher ha már az elsö ugy is kimaradt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Zomil
"(egyébként ezt nyomhatod kétpofára pécén is: Minecraft - tudod, indie game, tudod, pécé, tudod, hõskorszak!) --- már a screenshotoktól is hányok, hagyj azzal békén! 😊

Olyan játékkal a Tirexi/hunbaly-félék szórakoznak jól."

Jajj a baromságokat azért hagyjuk már...elég nagy könzönséget vonz a minecraft...kb. jelenleg a legsikeresebb indie játék...

Az meg mekkora hülyeség már, h akit max 1-2 only konzol játék érdekel az nem igazi gémer....hahahaha nap vicce...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Rég kiszálltam a fejlesztek VGat, Ramot, CPUt bizniszbõl, így komplett gépcsere kellene, ami ezért nem pár fillér. Igazából nem bánom, sõt..., de van jó pár játék amit szívesen tolnák. Azért egy konzolt 8 évre megvenni más mint egy pécét tartani.

IMYke2.0.0.0
Kompromisszumokat sem lehet rajta kötni, hogy "minimó" elfusson?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Olyan amin elfut nincs. Tervezek egy nagyon olcsó pécét amin lehet játszani is de nem tudom mikor lesz rá keret.

IMYke2.0.0.0
[egyre gondoltunk, csak én nem ilyen direkt céloztam. <#hehe>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"kár hogy az elsõt ki kell hagynom." - miért?
Nincs PC-d?

Tudom játékra használni (vannak régi játékok is, amik vígan elmennek és még most is jók pl.: Kotor 1-2) Amúgy meg nem játékból áll az élet!!!! HA nincs RDR pécére akkor sem fogok sírva elaludni esténként! Épp annyi idõt töltök filmnézéssel, fórumokon hülyeségekrõl vitatkozással (pl. itt az sg-n veled), e-book olvasással (igen monitoron, mert más eszközöm nincs erre, így ez marad), fordítással, miegymással. Szóval a játék az csak egy plusz tevékenység, de nem a legfontosabb!

Ha van egy olyan pc-m amin tudok játszani még a mostani játékokkal, akkor miért vennék 40k-ért konzolt? Egy-egy játékért? Fõleg akkor amikor nincs munkám? Ki van zárva! És ha már van egy pc-m és esetleg lesz munkám is, akkor nem venném meg inkább a 40k-ból pl.: a Witcher 2-t vagy a Skyrim-et, vagy az ASsassins Creed Revelations-t vagy más játékot 0 day... dehogy is nem!!!

grebber
Nincs pénzed normális pc-re hogy menjen a Witcher 1?<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Akkor neked Dead Rising 2 kell, ott annyi tuha van és annyi kombináció mint 10 sandboxba összesen sem😄

GTA sandbox érzetét szerintem nem a gyúrás vagy egyéb hülyeség adja hanem a terület nagysága és az abban rejlõ lehetõséget. GTA4 ezért is lett forradalmi, hiszen olyan fizika került alá ami félelmetesen élvezetessé és reálissá teszi az egészet, tehát maximálisan sandbox, hiszen élõ városba lehet garázdálkodni.

Totti5
"Witcher 2 / only pc... /"

El kell hogy keserítselek, de jön konzolra. Elvileg 360ra év végén, PS3ra jövõre. E3on lesz pontosítás biztos, de már tavaly óta készül konzolra is. Remélem jó port lesz, mert egy olyan játék a videók és olvasottak alapján ami nekem KELL, kár hogy az elsõt ki kell hagynom.

Teljes mértékben így gondolom én is! Sandbox=homokozó, ahol igenis legyenek lehetõségek, sokféle eltérõ dolog, karakteralakítás (testalkatra, ruházkodás, tetoválás, hajak, stb) legyen tele minijátékokkal, sokfajta szórakozási lehetõségekkel, rengeteg miniquesttel, esetleg területvásárlással, felújítással, HQ testreszabásával.

Ennek nagy rész a GTA 4-bõl hiányzott...

wedge31
Nekem az idö hiány is belejátszik már elöre puhitom a családot hogy ha kijön a Witcher 2 / only pc...<#beka2> / legyenek elnézöek velem pár hétig.

Iminek ment, bocsi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Ez csak egyetlen példa, de kb ez a helyzet más játéknál is:
"nem jönnek a számok. Merthogy vannak, csak nem igazán szeretnek játékért pénzt fizetni. Egy ismertebb magyar warezszájt Crysis 2 letöltéseit vettük alapul az arányokat tekintve:

PC: 2470 db
360: 325 db
PS3: 35 db

Bár lehet, hogy a magyar warez arány nem releváns, de azért kb. látszódnak az arányok."

forrás

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

NEOreg3
vagy mondjuk elmentek a pc-s játékoknak leáldozott topikba, vagy a pc-s játékoknak van jövõje topikba

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Okkal tettem én is, hogy nem álltam át! Az ok, a pénz hiánya!

Guren
a Call of Duty-nak az elsõ két része volt igazi Cod, és nem valószínû, hogy annyi pénzbõl készültek mint a blekopsz.

IMYke2.0.0.0
Az "arányaiban" azért rossz kifogás, mert épp a PC van kiszorulóban és ebbõl adódóan - a nagy számok törvénye alapján - az a konzolos warez arány bizony nagyon is komoly.

Ki mondta, hogy nincs? Van hát, csak arányaiban nem akkora.

IMYke2.0.0.0
Á, mindjárt jön egy másik kép mondjuk egy PC-s warez listával... <#schmoll2><#bdead>

IMYke2.0.0.0
Jaj, a "CoD" úgyis/megint a csapból folyik majd - Modern Warfare 3 életjel

Guren
konzolra egyáltalán nincs ware...ja várjunk

/topic

Totti5
Mutass egy alacsony költségvetésû, garázs COD-ot. Kiváncsi vagyok mit hoznak össze a "profik"😊)

arty
nekem azok nem jönnek be 😞

mondj egyet, autózós témában 😊 (én azokat szeretem, ezért várom el egy sandboxtól is, hogy jó legyen az ótókázás)

Forza.

Totti5
Persze lehet ezt a 40k új VGAra költi a delikvens, ezt én nem tudhatom.

IMYke2.0.0.0
"tehát hiába lett volna sikeres a Saboteur, akkor is kiszórják õket? szerintem éppen a folytatáson dolgoznának... (tudod: EA, profit, stb)"

Ez sajnos igaz - és akkor lehet, hogy jönne egy nagyon rókabõr 2. rész 😞
Vagy... vagy... 4 DLC...

50-ért meg van már 250-es slim újonnan.

arty
nincs. csak tömegigény tart el 20-100 milliós projekteket, ennek megteremtéséhez pedig egyszerûsíteni kell a játékokat, hogy mindenki számára befogadható legyen - na ekkor Te vagy Én lemorzsolódhatunk és mondhatjuk, hogy "ez a játék egy szar", pedig csak a kapitalizmus jótékony hatását élveztük 😊

tehát hiába lett volna sikeres a Saboteur, akkor is kiszórják õket? szerintem éppen a folytatáson dolgoznának... (tudod: EA, profit, stb)

Forza.

Totti5
Hibáa használod több dologra ha játékra nem tudod pl RDR 😊 ( lehet gonoszkodásnak hangzik de nem az, mert te mondtad... ) 40k egy box. Ez nem olyan nagy összeg hogy 1-2 év alatt ne tudjon valaki beruházni egy ilyenre.

IMYke2.0.0.0
<...>persze tudom az nem számít, csak az amit megszoktunk."

Ilyet én nem mondtam. Csak, ha már egyetlen játék az "etalon", akkor a hibáival szembesítés nem mindenkinek eshet jól...

Ízlésflém forevör.

Nagyon egyetértek a warezzal kapcsolatos elképzeléseiddel... én is így gondolom... A warez miatt mentünk csõdbe egyszerûen kamu duma, kifogás semmi más!

A konzolok miatti rendszerigények alakulásával kapcsolatban nagyon érdekeset mondtál, de van benne valami. És ha így nézzük, akkor ez tényleg pozitívum, köszönöm, hogy ezt megvilágítottad, erre eddig nem gondoltam!

Totti5
Ami mondjuk az SAban 1-2 ilyen apróság volt, azt a 4be megkapod a fizika terén... igazából nem tudom elképzelni a fõhöst szétgyúrva, így ilyet értelmetlen is lett volna beletenni. Van helyette megannyi más benne, persze tudom az nem számít, csak az amit megszoktunk.

Legyen valami isteni csoda és Rockstarros elhatározás és készüljön el az RDR pc-re!!! Én pl. azért vagyok pc only, mert nincs pénzem konzolra... ha milliomos lennék biztos lenne mindenem: ps3, xbox!

Pc-t már megszoktam és szeretem: Tudok rajta játszani, filmet nézni, internetezni és ha akarok még dolgozni is, e-mailt küldeni stb. Szóval én több dologra kihasználom, így jobban járok vele!

IMYke2.0.0.0
Illetve: csak vinne... mert nem létezik benne.

IMYke2.0.0.0
Viszont visz "életet" egy olyan játékba, aminek épp az lenne a lényege, hogy lekösse a "korlátlan lehetõségeket" kínáló sandbox kategóriájú, 100 millióból készült játékban...

Totti5
"se karakter alakítása gyúrással"

na az ilyenektõl nem lesz jó vagy rossz egy sandbox...

Most hozzak példát alacsony költségvetésû sikeres pc-s játékokra???

Amnesia The Dark Descent, Mount & Blade részek, stb... Nem kötelezõ 100 milliókat költeni, azért hogy valami jövedelmezõ legyen!

Cod gyártói sok pénzbõl is tudnak szart gyártani.... Míg egyes garázsfejlesztõk alacsony összegbõl is tudnak jót!

Hát nekem egy sandboxban a vezetés élmény sokadlagos!

Saints Row 2 szaggatott vezetés közben és mégis jobban tetszett, mint a GTA 4 (GTA 4 nálam azért is ásta el magát, mert a kiváló és rengeteg lehetõséggel rendelkezõ SAn Andreashoz képest jócskán megnyirbálták (se szerencsejáték, se karakter alakítása gyúrással, se autók felspécizése.... visszasüllyed a 3. rész tps jellegére, ami még így is agyonveri játékélményben).

Optimalizáció hiánya GTA 4 esetében meg no comment (recés szélektõl hányingert kaptam... nem is a rendszerigénye zavart csak ez az elõbb említett recés él az viszont nagyon).

IMYke2.0.0.0
(egyébként ezt nyomhatod kétpofára pécén is: Minecraft - tudod, indie game, tudod, pécé, tudod, hõskorszak!) --- már a screenshotoktól is hányok, hagyj azzal békén! 😊

Olyan játékkal a Tirexi/hunbaly-félék szórakoznak jól.

arty
nem kötelezõ. csak akkor felmerül a kérdés, hogy minek ostorozol egy olyan jelenséget, ami nem is érdekel ? 😊

(egyébként ezt nyomhatod kétpofára pécén is: Minecraft - tudod, indie game, tudod, pécé, tudod, hõskorszak!)

Forza.

wedge31
Az izlésemen akarsz vitatkozni így elég nehéz helyzetbe hozol mert erröl nem lehet vitázni, vagy érdekel egy játék vagy nem.

Ez egyszerûen nem igaz! VAn fizetõképes kereslet! A hulladék játékot nem veszik meg és az bizony el is hullik és ez így van rendjén!

Pandemic-nek már a Saboteur sikertelensége nem osztott vagy szorzott a botrányos Lotr Conquesten buktak el (ami bejött a Battlefronttal az a Lotr világában nem mûködött.