Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én például még ma is szívesen játszom a Heroes 2-vel, vagy a 3-al.
Ha hirtelenjében megmutatod egy tinikorúnak a két játékot, sikítva (kellene) meneküln(i)e, egy Heroes 4-5 ismerete után - a Te értékrended alapján (grafika).
Pedig - és ugye még mindig itt tartunk - nem a "techno", a máz a lényeg.
Persze, vannak határok, amit Te megfogalmaztál, az már tényleg a durva véglet.
Az, hogy fizikát keresel egy sandbox játékban eléggé morbid dolog.
A "fantasztikus" GTA IV nem téma, mert ugye tudjuk mennyi pénzébe fájt a Rockstarnak az a "játék" (idézõjel oka: fejõstehénnek akartam elsõ körben írni).
Egy Pandemic nem rendelkezett 100 millás költségvetéssel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A példát a játékoktól függetlenül írtam - árérték vs. hasznosság (párhuzam mániákusoknak: játékélmény) tematikával a buksimban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A különbség a kettõnk látásmódja közt:
A játék lehet hogy jó, nem is arról beszéltek, de...
vs.
Bár
DE!
Én nem úgy játszom ám, hogy egyik monitoron egy "etalon" játék, míg a másikon egy ellenlábas hibáit keresem.
Ha játszom, akkor csak azzal a játékkal, amit kiszemeltem.
Ha egy GTA-hoz van kedvem - GTA-zom.
Ha egy AC-hez van kedvem (nincs) - AC-zek.
Ha Mafiázni támad kedvem - feltelepítem.
Érted, ugye?
A Csuzuki szar kocsi a Porsche-hez képest, de míg az elõbbivel is eljuthatok A-ból B-be, kábé le van szarva, hogy utóbbi 20 milláért is kapható, 330-al is tud hasítani, és nõmágnes.
A szórakozás a lényeg.
A "The Saboteur" pedig szórakoztató volt.
Fizika? nincs benne.
Jármûvek irányítása? fizika híján szégyenletesen szar ( GTA3ba, Mafia 1be jobbak voltak )
Animciók? sok évvel memaradva.
Irányítás? sablonos régimódi, lelketlen
Grafika? nem tûl részletes, elnagyolt helyszínek, nem tõl látványos összkép.
Szarul ment? hajjaj...
A játék lehet hogy jó, nem is arról beszéltek, de egy ótókázós, falmászós játék ne legyen azokon a területeken gyenge ami a fõ profilja...
Off/
Egyáltalán milyen nextgenröl beszélünk egy hat éves elavult hardver kapcsán, konzolon már minden prevgen évek óta.
Az más kérdés, hogy mivel ök diktálnak ebbe a sárba tartják a pc-s játékokat is.
On/
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De mindjárt dobok képet is. Nem mind legfrisebb szerzemény, de ezekrõl talán még nem raktam képet.
Hát ha a pénzügyi dolgokból indulunk ki, akkor a bukáshoz szerintem többet hozzájárult a LOTR:Conquest... De mindegy, mert én nem azt mondtam, amit te próbálsz beállítani. Egyébként meg kár értük. Mármint kár, hogy az EA felvásárolta õket... De szerencsére a legutolsó játékuk jól sikerült, ellentétben a korábbi kettõvel.
nyilván HD a grafika, de semmi extra - ez meg egyenesen fikázás... és amúgy sem igaz, mert ha a durván hangulatos fekete-fehér graf nem elég extra, akkor mi? Több shader, több poligon, több csilli-villi a grafikabuziknak?
Teljesen rendben van a grafika (is).
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A "Lost Planet 2"-t kipróbáltad, tényleg csalódást keltõ az 1. részhez képest?
(Elõre is sorry a nagy képméretért, de a Képhost átalakítás alatt van, ezért nincs "kis ablakos" lehetõség. :S)
Legújabb szerzeményeim (elmúlt 1 héten):
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
éshamár:
dirt3 - legolcsóbban

Forza.
"Az eredeti játék az eredeti játék függetlenül attól hogy dobozos, STEAM-es, vagy bármi is legyen, "
Forza.
... szal inkább neked kéne a magad nevében beszélni 😊))
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
En mar karacsonykor megvettem a warheadet ugyan ennyiert, amihez a wars is ar a steamen. A sima crysis az meg dobozossan van meg.
19:10 kor néztem mi a mai akció. Akkor volt a sima 15€ a warhead meg 10€, együtt ugye 20€.
Még gondolkodtam is rajta, hogy ez most jó ár? És illene megvenni. De jó hogy sokalltam 😄
Forza.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
UBISOFT jövõhéten kemény lesz 😊) rem õk jönnek