Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
n+1-szer írtuk már - ízlések és pofonok különbözõek (szerencsére).

Én például még ma is szívesen játszom a Heroes 2-vel, vagy a 3-al.
Ha hirtelenjében megmutatod egy tinikorúnak a két játékot, sikítva (kellene) meneküln(i)e, egy Heroes 4-5 ismerete után - a Te értékrended alapján (grafika).

Pedig - és ugye még mindig itt tartunk - nem a "techno", a máz a lényeg.
Persze, vannak határok, amit Te megfogalmaztál, az már tényleg a durva véglet.

Az, hogy fizikát keresel egy sandbox játékban eléggé morbid dolog.
A "fantasztikus" GTA IV nem téma, mert ugye tudjuk mennyi pénzébe fájt a Rockstarnak az a "játék" (idézõjel oka: fejõstehénnek akartam elsõ körben írni).

Egy Pandemic nem rendelkezett 100 millás költségvetéssel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
te hoztad, úgy jön ide.
Na, ezért totál beszámíthatatlanok számomra az általad, és a hozzád hasonló gondolkodású emberek által írt tesztek. (Nemrég linkeltél be egyet, amit állítólag te írtál, ebbõl gondolom, hogy van több teszted is.)

Totti5
Értem, de ha van egy szint, márpedig a szint a GTA, akkor egy ugyan ezekben ugyan ezen feltételek mellett kiadott játék ne legyen olyan mint amit 5 évvel ezelõtt láttunk. Nem lehet élvezetes ha az autókázás alatt nincs fizika, hiszen nem egyszer kell benne csapatni... ha már ez a játék profilja és megjelent egy világverõ GTA4, akkor leglább minimális figyelmet fektessünk már ezekre a dolgokra. A Nagyfaterrel ugyan ez a gond, a fejlesztõk a múltban élnek, de azt a játékot nem is akarom látni, mert csak felbaszna. Ráadásul ha ez nem lenne elég a szabotõr szarul fut és tele van technikai bakival 360on, amikor negyed annyira sem szép mint más már felsorolt sanbox. Miért kellene nekem ezt így élveznem???? pedig próbáltam 4-5 órám benne volt, de a játék kivitelezése ( vagy annak a hiánya ) utáltatta meg magát a játékot velem, tehát valamit nagyon elszúrtak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
A játék legyen kimagasló megvalósításban és akkor fejet hajtok, addig pedig a szabotõr egy nem jó játék, és még mindig nem a tartalomról van szó, bár ha a kivitelezés ócska akkor rányomja a bélyegét a élményre is. Nem tudom jobb példával mondani mint hogy az autózás, az elején az autóverseny nevetségesen szánalmas volt a fizika teljes hiénya miatt.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom miként jön ez ide, hiszen direkt nem a játékok árával példálóztam, és a sortörés is direkt volt, hogy még csak köze se legyen a mondatnak az elõtte lévõ okfejtéshez.
A példát a játékoktól függetlenül írtam - árérték vs. hasznosság (párhuzam mániákusoknak: játékélmény) tematikával a buksimban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egyébként meg, ha ennyire figyelmetlen vagy, használhatnál valami helyesírás-ellenõrzõ progit, mert néhol totál fájdalom olvasni ahogy írsz...

robotnyk
sajnos az autós példa ott bukik, hogy egy AC: Brotherhood, vagy egy Red Dead Redemption is annyiba került megjelenéskor, mint a The Saboteur.
Full nevetséges vagy az érveiddel. Nem is kommentálnám, de azért ezen hangosan felröhögtem: Irányítás? sablonos régimódi, lelketlen xD

A különbség a kettõnk látásmódja közt:

A játék lehet hogy jó, nem is arról beszéltek, de...

vs.

Bár , de leszarom, mert a játék attól még nagyon jó és szórakoztató!

IMYke2.0.0.0
Érdekes okfejtés.
DE!

Én nem úgy játszom ám, hogy egyik monitoron egy "etalon" játék, míg a másikon egy ellenlábas hibáit keresem.
Ha játszom, akkor csak azzal a játékkal, amit kiszemeltem.
Ha egy GTA-hoz van kedvem - GTA-zom.
Ha egy AC-hez van kedvem (nincs) - AC-zek.
Ha Mafiázni támad kedvem - feltelepítem.
Érted, ugye?

A Csuzuki szar kocsi a Porsche-hez képest, de míg az elõbbivel is eljuthatok A-ból B-be, kábé le van szarva, hogy utóbbi 20 milláért is kapható, 330-al is tud hasítani, és nõmágnes.

A szórakozás a lényeg.
A "The Saboteur" pedig szórakoztató volt.

Totti5
Utoljára. Tegyük már a Szabotõrt a GTA, RDR, AC, Mafia mellé.

Fizika? nincs benne.
Jármûvek irányítása? fizika híján szégyenletesen szar ( GTA3ba, Mafia 1be jobbak voltak )
Animciók? sok évvel memaradva.
Irányítás? sablonos régimódi, lelketlen
Grafika? nem tûl részletes, elnagyolt helyszínek, nem tõl látványos összkép.
Szarul ment? hajjaj...

A játék lehet hogy jó, nem is arról beszéltek, de egy ótókázós, falmászós játék ne legyen azokon a területeken gyenge ami a fõ profilja...

wedge31
The Saboteur nekem is nagy kedvencem.

Off/

Egyáltalán milyen nextgenröl beszélünk egy hat éves elavult hardver kapcsán, konzolon már minden prevgen évek óta.

Az más kérdés, hogy mivel ök diktálnak ebbe a sárba tartják a pc-s játékokat is.

On/

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tessék, képek 😊

Úgy látszik, vannak, akiknek nem ez kell... 😊

De mindjárt dobok képet is. Nem mind legfrisebb szerzemény, de ezekrõl talán még nem raktam képet.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek: a "The Saboteur" jó játék - a története (mert ugye van neki) engem végig lekötött, a grafika több mint jó volt - kell ennél több?

akkor az EA biztos tiszta hülye, hogy egy nyereséget termelõ vállalkozást eltemetett...

Hát ha a pénzügyi dolgokból indulunk ki, akkor a bukáshoz szerintem többet hozzájárult a LOTR:Conquest... De mindegy, mert én nem azt mondtam, amit te próbálsz beállítani. Egyébként meg kár értük. Mármint kár, hogy az EA felvásárolta õket... De szerencsére a legutolsó játékuk jól sikerült, ellentétben a korábbi kettõvel.

Nextgen, prevgen... Behányok az ilyen felosztásoktól. Inkább: jó játék, rossz játék. A Saboteur számomra ez elõbbi kategória.

nyilván HD a grafika, de semmi extra - ez meg egyenesen fikázás... és amúgy sem igaz, mert ha a durván hangulatos fekete-fehér graf nem elég extra, akkor mi? Több shader, több poligon, több csilli-villi a grafikabuziknak?

Teljesen rendben van a grafika (is).

davidka003
Bad Company 2-n én is gondolkoztam de azt mondják, hogy szar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kongy
Én úgy vettem meg, hogy a játék feléig eltoltam a virágboltival, aztán meguntam egyedül vinni, és mivel lejjebb ment az ára jóval, ezért megvettem a coop miatt. Nekem konkrétan jobban tetszik mint az 1, sztem nem rossz, a grafika mindenképp ütõs, kár h kevesen coopoznak. :S 4-en ritkán jövünk össze.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Én is inkább a játékokról nézegetnék képeket, olvasnék beszámolókat, és nem csak a STEAM-es dolgokról - arra tényleg van másik témakör.

A "Lost Planet 2"-t kipróbáltad, tényleg csalódást keltõ az 1. részhez képest?

Kongy
Mutatok egy kis példát:
(Elõre is sorry a nagy képméretért, de a Képhost átalakítás alatt van, ezért nincs "kis ablakos" lehetõség. :S)
Legújabb szerzeményeim (elmúlt 1 héten):

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Eleve a topik lényege (sztem) az lenne, hogy megmutassuk az eredeti, dobozos, újonan vásárolt játékainkat. De ezzel szemben csak pár ember postol képeket, (azt is ritkán) pedig én direkt a KÉPEKÉRT járok ide.

arty
(nem próbáltam konkrétan megvenni, ez nekem dobozosan kéne...)

Forza.

arty
hiába õstopik a steames, ha sose jött össze olyan társaság, aki megtölti naponta érdekes tartalommal 😊

éshamár:
dirt3 - legolcsóbban

Forza.

robotnyk
nem is tudom mire költhetnénk ennyi felesleges bitet.
IMYke2.0.0.0
Nem tudom melyik topik volt elõbb (nem is izgat), de az, hogy két helyen is ugyanaz a téma folyjon (STEAM-akciók, beszerzések, kérdések stb.) az nem kicsit luxus.

arty
mutatja, hogy semmi értelme nem volt kettészedni

"Az eredeti játék az eredeti játék függetlenül attól hogy dobozos, STEAM-es, vagy bármi is legyen, "

Forza.

arty
akkor az EA biztos tiszta hülye, hogy egy nyereséget termelõ vállalkozást eltemetett...

... szal inkább neked kéne a magad nevében beszélni 😊))

Forza.

Solid Snake
Na majd kapol MerlinW-tõl <#banplz><#hehe>
tototto
nekem nem tetszik az a sötét színvilág, meg nem látom az avatarját senkinek, szal én nem szeretem azt a topicot <#whatever>

IMYke2.0.0.0
Srácok - a STEAM topik pang. A STEAM-akciózásokat, fájdalmakat örömöket tényleg ott tessék megosztani, megoldani.

davidka003
Szinkron nagyon jó volt, a fõhõs hangja tetszett. Játékot meg élveztem. 30-40 órám tuti van benne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Én sokkal jobban élveztem mint az AC-t. Én kérek elnézést. 😊

robotnyk
én nem bírtam elhinni, hogy olyan átvezetõkre, szinkronra és sztorira valaki rábólintott a pandemicnél. azért nem mondom, hogy az EAnél, mert a Godfather 2 hasonló színvonal. még ha elviccelnék... de komolyan veszik.
Totti5
Vannak fejlesztõk akik nem tudják kihasználni a nextgen nyújtotta élményt. GTA minõségû sandboxoknak kellene rohangálniuk már évek óta ( AC, RDR, Just Cause amiket kipipálhatunk ) erre mi van? kijöttek egy prevgen Szabotõrrel ( nyilván HD a grafika, de semmi extra, igénytelen is és még szarul is megy ).

robotnyk
ez a steames release, nem a bolti.
pointer4
Áhhá, köszi 😄
Hátpedig: 😄

Mondjuk nem ez lenne az elsõ amit furcsállok:

😄
w77d
folytatás és 1 évvel késõbb jelent emg asszem mint az elsõ rész...

pointer4
Amúgy a warhead, az mi? Mert 1 nappal késõbb jelent meg a steam szerint mint az alap 😄
Beszélj inkább csak a magad nevében, a "játékosok" nem utálták egyöntetûen 😊

Daell Drow
Johogy sokatad az arat. <#zavart1>
En mar karacsonykor megvettem a warheadet ugyan ennyiert, amihez a wars is ar a steamen. A sima crysis az meg dobozossan van meg.
pointer4
Bakker, te jó ég 😄
19:10 kor néztem mi a mai akció. Akkor volt a sima 15€ a warhead meg 10€, együtt ugye 20€.
Még gondolkodtam is rajta, hogy ez most jó ár? És illene megvenni. De jó hogy sokalltam 😄
arty
(szerintem nem kár értük, a saboteur már sorozatban a második játékuk volt, ami csomót késett, mégis szarul optimalizált/bugos lett és a játékosok - valamint (bár lényegtelen) az én tetszésemet sem igazán nyerték el. pedig a mercenaries1-et szerettem, a battlefront elsõ része is egész emészthetõre sikerült, de azóta... :/ )

Forza.

shaddam
Vannak csak el kell nézni Angliáig.Igaz nem ennyire olcsó,de cserébe nem is csak egynapos az akció.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

mér nincsenek ps3ra ilyen akciók nemértem.

Kongy
Az jó lenne nagyon. 😊 Van pár game amit szívesen megvennék tõlük. 😛 Ami meg nagyon kellett az már megvan. 😄

Kongy
Holnapi tippjeim: Bad Company 2 v. Dead Space nap. Mind2nek örülnék, Vietnam-ra fáj a fogam, de itthon drágább mint az alapjáték. :S

Prince23
Vasárnapra várom tõlük a Saboteurt, hátha hátha felteszik 3 euróért. sajna a fejlesztõi már bezárták a bazárt😞 kár értük😞

UBISOFT jövõhéten kemény lesz 😊) rem õk jönnek

Kongy
Crysis Warhead 2,5 euró ~ 600 Ft. Ennyiért ingyen van. Kár h megvan mind2 Crysis :S Kíváncsi vok holnap mi lesz. 😊 Remélem olyan, ami nincs meg. 😛

Prince23
Crysis nap a Steamen

5 euró a Cyrsis ME