Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
És mondjuk DX11-re? kihasználna mindent vajon?

NEOreg3
mai játékokhoz mindenképp jó

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Prince23
4 magos intel proci
4 GB MB ram
nvidia GTX 570
táp: 550 watt

ez szerintetek jó gép?

csak elmélkedek amúgy.

grebber
Valaki nem tudja véletlenül ,hogy a media marktban elfogadnak ticket compliments top premium utalványt?
És hogy lesz-e itt kapható a Witcher 2 PE?

Next PC upgrade: 2022

JRPG-ket szívesen kipróbálnám, meg a komplex és állejtõs H&S-t! Majd talán egyszer!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Nehéz elrjeteni amikor a lábad alatt kettényílik a föld meg egyebek😊 Script hegyek mindenben vannak, anélkül nem lenne játék a játék. Az máskérdés hogy melyik elemkre gondolunk. Amikor nincs AI írva és meg van neki írva minden centi útvonala az gáz és feltünõ, de ha olyan események, jelenetek vannak, mondjuk összedõl egy ház ha ráküldesz egy rakétát, azt máshogy nem lehet megoldani, meg azt sem hogy legyen filmszerû legyen szabadság meg minden egyéb... ilyen nincs, ez egyszerre nem megy. Sandboxnál is el lehet lenni, de ha storyba belekezdesz az már elindítja a scriptet ami meg van írva és amit neked le kell tudnod.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ez kettõ. Ezekkel nincs is gond.

Rage47
GTA PC-s verzió sztem csak 1 millió volt 😄
Totti5
Forza, PGR, GT, Midnight Club => ha szereted az ótókát
Uncharted, Gears, Enslaved => ha a TPSt/kalandot
Fifa, Fight Night, Top Spin, skate => ha a sportot
The Darkness, Halo, Resistance, Killzone => ha az fpst
Army of Two 1-2 => ha a co opot
Condemned 2, Alan Wake, Siren => ha a sötétbe mászkát
Ninja Gaiden, Bayonetta => ha a komplex h&s-t
God of War, Castlevania => ha az állejtõs h&s-t
Dead or Alive, Tekken, Soul Calibur, Mortal Kombat => ha a fájtingot
Lost Odyssey, Star Ocean, Final Fantasy, Daemon Souls ( van még csomó jobb, s rosszabb, ha valakit érdekel és ezek ugye 40-100 órásak, talál magának egy életre valót ( PS2, PSP pl ) => ha a (j)rpgket
Nier, Deadly Premenition, Heavy Rain, Halo Wars => ha a különlegességeket

AZ XBLA, PSN címekrõl nem is beszélve.

Van még sok mindent, meg ki is hagytam biztos, de ezekkel játszottam.

balee4
Az RDR is 100+ millióba került, többe mint a GTA IV fejlesztése.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
minden játékban van rengeteg script, nem szitokszó az magában, csak ha túl feltûnõ, nincs rendesen elrejtve, akkor lehet problémás.
Lehet, hogy igazad lesz, de valahogy a képi világa és az említett testreszabás felkelti az érdeklõdésem... helyi virágboltba tuti elmegyek érte!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Meglestem vigyijót róla... nekem CoD-scripteltnek tûnik.
Az pedig, hogy "a játék felméri hol van a játékos és aszerint..." duma görcsös nevetésre sarkall...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tudod nagyon jól, hogy engem már a "szénné egyénisítheted a karaktered" megoldással felvillanyoztak! Valahogy ez a formáljuk saját ízlésünk szerint a karaktert mindig is tetszett, valahol az RPG szeretetem egyik fontos alapkövét is képezi!

Marketing blablára meg annyit, hogy én abból írtam a szakdolgozatom, azt is tanultam 3 évig, úgyhogy a marketing bullshit rólam lepereg... mögé látok! Nem nagyon hinném, hogy agyon lesz scriptelve...

IMYke2.0.0.0
Pontosítok: 100+ millióba...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor neked Dead Rising 2 kell - <#vomit> Rosszabb játékot nem tudtál volna mondani.

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy 100 millióba - tudtommal - eddig csak 2 játék került. Mindkettõ konzolos (az egyik exkluzív, a másik multi platform lett).
- GT5
- GTA4

nincs. - De van. Még úgy is, hogy ezen játékok nagy része "rétegjáték". Nyilván nem 100 milliós projektekre kell gondolni. De amit mondtál, az igaz. Ilyen projekteknél már egyszerûsíteni, sekélyesíteni kell a játékokat, hogy a konformidiótáknak is megfeleljen és vissza is hozza az árát.

vagy annyira rétegjátékos vagy hogy azok csak pécén van és nem AAA cuccok

Total War széria rétegjáték? The Witcher szintén? 😊 Hogy csak két AAA játékot említsek PC-rõl, de tíz raklapnyi játékot tudnék sorolni, ami szerintem ha nem is AAAAAAAAAAAA, de mindenképpen AAAAAAA kategória, és ami nagyon sikeres széria, de hiába emlegetném, mert kapásból megkapná a "rétegjáték" címkét.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk, engem a "Brink" nagyon nem mozgat meg.
Túl sok a "hú-de-intelligens-a-rendszerünk" jelzõ, és ki tudja mennyire lesz szarrá scriptelve a cucc.

de tudom, mindig az EA a gonosz farkas, fejlesztõ meg a kis ártatlan bárányka

Akkor csak nekem furcsa, hogy a Pandemic a felvásárlás után kezdte a lejtmenetet. Valószínûleg az EA "run of the mill" politikája miatt...

csak láttam a hibáit és idegesít a kihagyott ziccer. - rendben, akkor idegeskedj 😊

a hõskort ma az indie játékok jelentik, ergo nemértem miért panaszkodsz???

Én a "rgéi hõskorról" beszéltem. Lehet, hogy a mai hõskort az indie kategória jelenti (szerintem ez sem igaz!), de engem ezek a játékok - egy-két kivételtõl eltekintve - többnyire nem kötnek le.

Arányok. - Éééés akkor most megint jöhetnék azzal, hogy ami olyan, azt PC-re is megveszik az emberek és az anyagilag is sikeres, és ha folytatnám az arty-féle "mi lenne ha" gondolatmenetet, akkor azt mondanám, hogy ha nem lenne konzol, akkor ezek a címek még sikeresebbek lennének, még több pénzt hoznának a konyhára.

Mert megteheti? (hogy ne vegye meg, tudod: "copy crack to install folder") - Ostobaság. Ha mindenki így gondolkozna, akkor már rég nem lenne játékpiac (hiszen mindeki "megteheti"...). De épp az imént vázoltam föl az ismerõsöm példáját, miszerint ez a "megteheti" történet ugyanúgy mûködik konzolon is...

ahol az elektronikus játszadozás megreked a 90es évek eleji, "underground" szinten. - Ha a te képzelõerõdbõl csak ennyire futja... Én nem látom, miért maradna meg "underground" szinten.

Ha csak kettõ érdekel, akkor te nem vagy gémer, így innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.

Na, akkor várjuk tõled is a listát a konzol-only címekrõl, amiktõl "gémer" egy "gémer" 😊

TE sajnos hatalmas szeletnének a játékiparból kimaradsz.

Tinman nemrégiben feldobott egy elég hosszú listát, konzol-only címekbõl, amik miatt - szerinte - érdemes (sõt, kötelezõ) konzolt venni, amiket - szerinte - minden "gémernek" végig kell játszania. Na azt a listát végigbogarásztam, amit nem ismertem, annak utánanéztem, megnéztem egy-két videót, képeket. Na ez alapján kérdezem: mi a faszról hablatyoltok ti? 😊 Van 3-4 olyan cím, ami nincs PC-re és érdekel. Csak itt, ebben a topikban is többen vannak ezzel ugyanígy. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az a "hatalmas szelet" az bizony erõsen szubjektív 😊 Ja, persze, mennyiségileg talán tényleg hatalmas, de kevés van, ami átlépi az ingerküszöböt egy PC-s játékos számára 😊

Egyébként meg azért a pár játékért nem veszek konzolt, mivelhogy bõven sok minõségi cím jelenik meg PC-re, amiket így sincs idõm mindet végigjátszani, amiket szeretnék 😞

Részemrõl befejeztem!

Vágom, csak el ne kezdjék megint.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

pointer4
Hát de ezt akarja a két oldal a másikkal elhitetni dióhéjban.
A szándékod nemes volt, de újabb flémhez adtál táptalajt, remélhetõleg nem szökken szárba semmi 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

pointer4
JÓ, túl léphetnénk a témát!!??
KONZOLT a BUTA GAZDAGOK VESZNEK
PC-t MEG A GERINCTELEN KOCKÁK

most akkor jöhet kép játékokról ...!!!
Totti5
Ha olyan mint a Borderlands akkor az nem story...

grebber
Brink: "Van single, 2 teljesen különálló sztorija van, 4 teljesen különbözõ véggel"

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom, hogy volt-e itt már szó róla, de tudom, hogy igényes, és sok régivágású, a tartalmat elõnyben részesítõ ember fordul meg itt, gondoltam ajánlok egy jó kis stratégiát.

Space Empires 4 Gold. (Van már régóta Space empires V is, de ahhoz sajnos még nem volt szerencsém.) Körökre osztott stratégia.

Fajok több tucat jellemzõbõl való összerakása a játék elején és a galaxis kiválasztása már önmagában elvihet a kezdetekkor hosszú idõt. A galaxis korának, a naprendszerek közötti féregjáratok mennyiségének meghatározása, a naprendszerek cluster-ekben legyenek-e vagy entrópikus rendszerben, több féregjárat legyen egy-egy naprendszerben (ezeken keresztül lehet átmenni egyik naprendszerbõl a másikba), vagy spirálkar-szerûen helyezkedjenek el. Random map-generátor a számtalan beállítás alapján, de készíthetsz is sima kattintgatással, viszonylag egyszerûen saját galaxist is. Hol, melyik naprendszer tartalmazzon bolygók helyett aszteroida-övezetet - ennek is hatalmas jelentõsége van a játékban, hisz minden aszteroidát teljesen ki lehet bányászni, sõt, a fejlettség magas fázisában bolygókká formálhatjuk majd õket speciális ûrhajókkal!. Hol legyenek fekete lyukak - igen ilyen is van, vigyázni kell, mert flottákat tud elnyelni, ha túl közel mész, és nincsenek kellõ erõsségû hajtómûveid vagy vészesetben bekapcsolható hajtómûvek, esetleg elfogy az "üzemanyag".

Beállítható a játék kezdete elõtt, hogy milyen erõsségû és gyakoriságú random event-ek legyenek. elõfordulhat, hogy valamelyik erõs naprendszered napja záros határidõn belül szupernovává válik, ilyenkor gáz van... 😊.

Fejlõdési fa: a játék könyvtárában megtalálható txt-fájlban a teljes fastruktúra - a játék több alkotóelemében is sima txt-fájlokkal dolgozik. Kellõen összetett és méretes ahhoz, hogy ne tudd kiismerni rövid idõ alatt.
És maga a játék: rögtön a durvábbakat írom csak. Létrehozhatsz gyûrûvilágokat és gömbvilágokat csillagok körül: iszonyatosan költséges vállalkozások, de megéri a bele fektetett nyersanyag és idõ, mert brutál termelési rátákat lehet ezeken elérni. Persze mire idáig eljutsz, az napi 2-3 óra játék mellett akár hetek kérdése is lehet...
Felrobbanthatsz napokat és bolygókat, fekete lyukakat hozhatsz létre, féregjáratokat zárhatsz be, elvágva így egy-egy naprendszert mindenféle érintkezési lehetõségtõl, és újakat hozhatsz létre, lerövidítendõ az utazás idejét egyik rendszerbõl a másikba.

Más fajok, diplomácia, harc.
Diplomácia is igen sokrétû. Tõleg függ, a mennyit fordítasz kémkedésre, szabotázs-akciókra, ûrhajók fellázítására és ellopására, bolygókon bombák elhelyezésére és lázadás szítására. Szövetségek különbözõ fokozatai érhetõek el más fajokkal, melyek tényleges hatással vannak a játékmenetre (ehh, ez nagyon marketingszagú duma... 😊 ).
Aknákat telepíthetsz a féregjáratok kijáratához, melyek pusztítás szándékával közeledõ teljes flottákat semmisíthetnek meg... persze proxymity bomb detektorokkal észlelhetõk, és semlegesíthetõek szép lassan. A hajók építése teljesen rád van bízva, modulokból építheted fel a fegyverzetet, pajzsokat, létfenntartó berendezéseket, hajtómûveket és üzemanyagcellákat, speciális berendezéseket (bányászó-, féreglyuk nyitó/záró, kolonizáló, vadászgépeket szállító modulok, stb.).
A szintén körökre osztott harcokban minden hajót külön parancsokat oszthatsz ki (még szép). Vonósugár, rakéták, lézerek, mindenféle sugarak és ágyúk, elhárító ütegek, stb. A bolygókra telepíthetõek saját védelmek, és felszíni hadsereg is.

Multiplayer.
A hagyományos multi módok mellett az egyik legérdekesebb, az e-mail-ben játszható verzió. Mindenki lelépi a saját körét - ami az idõ elõrehaladtával 2-3 naprendszer és több tucat bolygó esetén akár fél, egy óra! is lehet, hisz itt már más játékosok ellen játszol, alaposan megfontolod, mikor, mivel mit cselekszel -, majd elküldi az elõre megbeszélt személynek, aki a fájlokat bemásolja az adott könyvtárba, majd legenerálja a kört, és visszaküldi a többieknek, akik betöltik, és jöhet a köv. kör. Ez esetben ugye a csatákat nem mi irányítjuk, hanem a gép játssza le a legjobb tudása és a mi beállításunk szerint.
Mi egy ilyen játékot hónapokig játszottunk nyolcan, kb. 2-3 naponkénti fordulókkal. Voltak szétbomló és újjáalakuló szövetségek, taktikázás, árulás és cselszövés, a játékban választott fajunk attitûdjeinek kijátszásával, miközben egy vidám és barátságos kapcsolat alakult ki még a szemben álló felek között is.
Gamer életem egyik meghatározó élménye volt. Bõvebben itt maradtak fenn a galaxis történelmének eme szakaszáról emlékek, töredékek (kb. a 15. oldaltól régebbi hozzászólások között van feeling és a monumentális multikról élmények:

index SE4 topik

Van szinkron-kör, és van egymás utáni körök lehetõsége (aka Heroes of Might and Magic 2 pl.)

Rengeteg, de rengeteg dologról nem írtam, csak ami hirtelen elsõre eszembe jutott. Pl. a teljes modolás lehetõségérõl, vannak letölthetõ komplett Star Wars, Star Trek, Battlestar Galaktika, Masters of Orion faj-pakkok, faji tulajdonséágokkal és ûrhajó-, épületképekkel, módosított tech-tree-vel, stb. Nem mindegy, a fajod oxigént, szén-dioxidot, nitrogént lélegez be, gázóriásról, normál kõzet-alapú bolygóról vagy egyéb élettérbõl származik (befolyásolja kezdetben ugye a kolonizálható bolygók számát - késõbb terraformálhatunk természetesen). Csak érintõlegesen említettem a hajóépítést, a diplomáciai finomságokat, a különbözõ végcélok beállításának lehetõségét, amelyek helyes beállítása során akár Sandbox-hatást is elérhetjük...

Hú, megjött a kedvem megint hozzá. Már tizeniksz éves játék, 2d-s, viszonylag egyszerû, ám szerintem szép és hangulatos grafikával, de idõrõl idõre elõ kell vennem, mert nem tudok nélküle létezni...
😊

Bocsánat, hogy hosszú voltam, és azoktól, akik már ismerik.

Ui: ha lenne rá jelentkezõ, a kezdeti single player ismerkedés után szívesen benne lennék valamelyik multi módú játékban.

Totti5
Nagyon szép volt és fix 30 fps ( a végén az éjjellátós résztõl eltekintve ). Egy nagyon jó port, magam is meglepõdtem rajta.

wedge31
Ha a Brinkbe olyan szintü coop lesz mint a Borderlansban senkit se fog érdekelni az sp és sikeres lehet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Számomra még a 10 órás játékidõ is elfogadhatatlan! DE ez azért van, mert én az RPG-ket, Akció RPG-ket, Akció gémeket szeretem FPS, ótókás nem az én mûfajom... hamar elunom ezeket!

Fentebbi stílusoknál azért a 20-30 óra a minimum (lenne), de a 20-at érje el... ellenkezõ esetben én nem érzem teljesnek!

Brinkre ám kíváncsi leszek... játékélmény szempontjából és sikeresség, tartósság szempontjából is!

wedge31
Gondolom konzolon se volt utolsó a látvány mert én olyan szép belsö tereket még nem láttam.

Totti5
Metro az egyik legjobb FPS élményem volt evör, csak kár hogy a soha nem látott buta és ócska AIval elszúrták, de még így is ott van a top 5 fpsek közt nálam, nagyon várom a folytatást.

Totti5
"utolsó rész volt, aminek nem 6 órás single része volt"

Ugytudom a BO hosszabb egy kicsivel. WAW is volt vagy 7-8. Nyilván ez nehézségi fokozat függõ is + én nem értem az sem hogy hogyan rohannak végig a játékon 4-5 óra alatt az emberek pk a Portal 2nél is mennyi fika volt. Bulletstorm is 8-9 óra volt nekem. Ezekkel semmi gond teljesen korrekt játékidõk.

"Aki Cod-ot vesz, legalábbis a 2. rész óta kijött részeket, az csak 1 dolog miatt veszi és az a Multiplayer"

Ez hülyeség. 10 millióan CODoznak? dehogy abból jó ha 1-2 millió marad aktiv játékosnak a többiek a single miatt veszik és max belekóstólnak a multiba, de nem lesznek rendszeres játékosok, és még így is a COD a legnépszerûbb, tehét más játékoknál ez a szám kisebb.

Lassan jön a Brink, lehet totemet elmelni neki mert nem lesz benne értékelhetõ single. Ennek onán nem is lesz olyan sikeres, mint ha lenne... de hát õk tudják.

Metro-t hamar meguntam. Bioshock tetszett, de a végigjátszás még várat magára!

Duke-ra lehet ránézek majd, de a Rage-t várom, habár félek attól, hogy túlzott elvárásaim vannak felé...

wedge31
Nekem már az egész fps müfaj kezd lapos lenni utoljára a Bioshock kötött le igazán meg a metro de az is csak a látvány miatt.

Idén mondjuk lesz még Duke meg Rage...

Elhiheted, hogy én is nyomtam volna úgy, csak nem volt hozzá vas!<#smile>

És szerintem itt derül ki igazán, hogy melyek a jó játékok! Amit képes vagy gagyi képvilággal (kényszerû grafikabutítás miatt) is végigjátszani és élvezed az az igazi játék!

Assassin's Creed Brotherhood-ot képes voltam úgy végigjátszani + a multiba 70 órát beletenni, hogy kb. csak a képernyõ felét foglalta el a játék maga (16:10-es képarányra tervezték az én monitorom, meg azt nem tudja) és minden percével kiválóan szórakoztam, holott eleinte nem kicsit volt zavaró az alsó és felsõ fekete sáv (ez már nem csík volt sajnos)!

Aki Cod-ot vesz, legalábbis a 2. rész óta kijött részeket, az csak 1 dolog miatt veszi és az a Multiplayer, szóval nem lõttem mellé!

Cod 1-2 komplett játék... Modern Warfare-tõl (utolsó rész volt, aminek nem 6 órás single része volt, de ennek ellenére már nem volt ugyanaz) kezdve meg egy Multis játék minimális Singleplayerrel, szóval korántsem komplett!

"élmény rovására mennek" Már ne is haragudj, de ez hülyeség... Mint írtam én a Witcher 1-t 800x600-ba Low beállításon vittem végig és hatalmas élmény volt ... Annak Idején a Beyond Good and Evil-t meg 640x480-ban szintén low-on, mert olyan sz.. r gépem volt, hogy csak így futott szaggatás nélkül. És mégis marhajó játék volt és minden percét élveztem!

IMYke2.0.0.0
Én 1024*768-ban, minden maxon.

Én annak ideján 800x600-ban Low beállításokon nyomtam végig!!!

Totti5
Nincs benne story és ugyan olyan hentelõs cucc kis pályákon mint a CODok ( warozni a CODba is lehet most is ugyan úgy mint a Csébe, most a publikról van szó alapesetben ). COD 1 amúgy sokkal reálisabb volt mint a Csé is valaha, azóta a COD csésült el, de igazából kár is hasonlítani hisz a COD egy komplett játék, a csé meg csak egy nem túl terjedelmes multijáték.

Mi meg már addigra rongyosra játszuk és szétspoilerezzük az agyatokat (<#beka2> Ezt csakis az RDR-es beszólásodért<#smile>)

IMYke2.0.0.0
Engedelmeddel (mert akár én is írhattam volna):

"akkor mondhatom hogy vártam 6 évet hogy eljöjjön a most? ne várjak még 2õt, és akkor még jobb lesz nekem?😊 akkor mikor is vegyen az ember konzolt?"

És mennyire igazad van tesó<#eljen>!!!

Counter Strike... minden Cod-ok nagyapja!!!!

Most megfogtál... alacsony költségvetésû autós cuccról nem nagyon hallottam! Én nem vagyok nagy virtuálótókázás fan!