Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomunk egy clear-t a flémre. Felteszem a már ismert gyûjteményemet egybe, nem egy nagy durranás, de ezekkel el vagyok. Igazából most szeretné megválni minden egyes darabjától kivéve a World of Warcraft-tól. Átszeretnék térni végleg a konzolos játékra, szeretném eladni a meglévõ PC-m és lecserélni egy Mac-re. Úgyhogy most itt nagy mûszaki átrendezõdések lesznek nálam. Van egy két érdekesség a gyûjteményemben, ami persze nem csak nekem érdekesség.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy nem hiányzik a ps3as gyûjteményedbõl egy motostorm, meg egy Heavenly Sword? Az még maradt itthon a kiárusításból.
"és mindennel játszik és mindent kipróbál."
Legalább hiteles a vélemény, nem úgy mint azoké, akik képekbõl és videókból tolják a totálisan hiteltelen véleményüket. Egyébként, mindennel nem játszik, de sok mindent kipróbál... így helyesebb.
Neked kifejezetten nem jönnek be a konzolos játékok, nincs ezzel semmi gond.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Olyan szempontból kérdezem hogy megvan adva a megjelenés napja akkor azt a tescoban is meglehet mmár venni vagy oda pár nappal késõbb ér?
Next PC upgrade: 2022
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
En is nagyon el mentem steam iranyba, van kb 100 gamem ott. Dobozos meg csak fele annyi.
Linket tudsz dobni róla még1x?...énis eddig már keminy 5db ps3 lemeznél tartok,jövõhéten jön az uncharted 1-2😛
most a héten (remélem) érkezik 5 játék és akkor én is berakom a gyûjteményemet
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én már csak ilyen steam-es köcsög vagyok... 😄
Jo mondjuk van pl. Guild Wars CE-m, de az meg ugysem érdekel senkit... 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sok flame közt elvész a játék...
😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Brink: semmit nem várok töle...
1: drága...
2: ilyet láttunk már a tf2-ben, meg egy másik rakat játékban...
3: egyedül ez a parkour játékmenet tünik érdekesnek...
Szvsz szimplán egy tulárazott tucat fps ez is sajnos.
Cod:
Nekem megvan 1-töl a Black ops-ig mind eredetiben...Nálam a cod ugy müködött mindig is, h megvettem toltam 2honapot multival, majd amikor nagyon untam magam végigtoltam a single-t is...sajnos elmondhatom, h a legutolso cod amit igazán élveztem és sok idöre lekötött az a Cod4 volt, de számomra a legkedvesebb rész mindig is a Cod2 lesz 😊
Igazábol bánom, h megvettem a modern warfare 2-öt és a BO-t, de mivel mind2 steam-es igy eladni nem tudom(nem fogom minden játékomat külön steam acc-ra beregelni), sajnos mindig elhiszem, h esetleg képesek a régi cod hangulatot visszahozni, de erre esély sincs, BO volt az utolso cod amit megvettem.
Nekem semmi bajom a konzollal, soha nem is volt...Teljesen megértem, h az emberek miért vesznek konzolt. De én nem érzem szükségét egy konzol vásárlásának...engem föleg a multival rendelkezö játékok tudnak szinte már csak lekötni...Fiatalabb koromba természetesen mindig lekaptam a legujabb játékokt és végigtoltam...de mára ez valahogy kiveszett belölem, remekül megvagyok azzal a pár játékkal amit élvezek...persze azért mindig van 1-2 olyan játék amit nagyon várok, h megjelenjen(mint most a portal2). Mondjuk konzolbol is csak ps3-at vennik...franc akar azért +-ban fizetni, h multizhassak is...De olyan rengeteg cim meg nem érdekel, h vegyek 1-et...Mondjuk a Totti5 féle: "akkor te nem vagy gémer" hsz-eken jokat mosolygok...azért igy is szépen belerakom az általam kedvelt játékokban az orákat... 😄
Nem attol lesz valaki "gémer", mert mindig végigtolja az éppen aktuális agyonhypolt játékot 😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Viccet félretéve - csak a flémnek köszönhetõen kerül képbe mindig a konzol és a STEAM.
Míg utóbbinak egy teljes topik szentelve van, a konzol fika az világjelenség, így majdhogynem "kötelezõ" tartozéka egy PC játékokkal foglalkozó témakörnek.
Ha nem más okból, hát azért, mert nem egy konzol és PC tulajn kötelességének érzi erõltetni, hogy már pedig a konzol(ok) mekkora királyság(ok).
S ilyenkor az irigy/lusta/szegény/érdektelen (választható opciók és szinonímáik) PC-s kifakad, és válaszol = flame.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Uncharted, Gears, Enslaved => ha a TPSt/kalandot Gears 1-et PC-n játszottam, akkor egy darabig piszkosul furdalt a kíváncsiság a 2 után, mára már egyáltalán nem érdekel. Uncharted-et kipróbálnám, ha már ennyire ajnározza mindenki.
Fifa, Fight Night, Top Spin, skate => ha a sportot Sportjáték sem PC-n nem érdekel, sem máshol.
The Darkness, Halo, Resistance, Killzone => ha az fpst FPS konzolon? 😊 Halo?? xD
Army of Two 1-2 => ha a co opot Nem érdekel.
Condemned 2, Alan Wake, Siren => ha a sötétbe mászkát Alan Wake-et kipróbálnám.
Ninja Gaiden, Bayonetta => ha a komplex h&s-t Nem érdekel.
God of War, Castlevania => ha az állejtõs h&s-t Nem érdekel.
Dead or Alive, Tekken, Soul Calibur, Mortal Kombat => ha a fájtingot Kurvára nem érdekel 😄
Lost Odyssey, Star Ocean, Final Fantasy, Daemon Souls ( van még csomó jobb, s rosszabb, ha valakit érdekel és ezek ugye 40-100 órásak, talál magának egy életre valót ( PS2, PSP pl ) => ha a (j)rpgket Na ez az egyetlen, amiket zömmel játszanék konzolon.
Nier, Deadly Premenition, Heavy Rain, Halo Wars => ha a különlegességeket Heavy Rain tényleg egy fájó pont, hogy nincs PC-re. De ha nincs, hát nem vesszük meg.
AZ XBLA, PSN címekrõl nem is beszélve. Steam.
Amikrõl nem írtam, azok egyáltalán nem érdekelnek.
Nekem egy jól hangzó játéknév nem elég ahhoz, hogy a gatyámba élvezve rohanjak 60+ ezres konzolt venni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Gerinctelen kocka én is vagyok. 😄
Egy kicsit úgy vagyok én ezzel a mai témával, mint a zenében. Kicsit irigylem azokat akik minden tüpci-tüpci diumdisu zenét hihetetlen élezettel tudnak hallgatni, én meg alig találok az elmúlt 20 évbõl értékelhetõt, lámpással kell keresnem a jó zenét.
Totti-t csak irigységgel tudom nézni, ahogy azon a (szigorúan számomra) nagy szartengeren átvágja magát, és mindennel játszik és mindent kipróbál. Kicsit a 10 évvel ezelõtti magamra emlékeztet, amikor mindent letöltöttem amit lehetett, felinstall és próba. Aztán ahogy öregszem, már a francnak sincs kedve mindent megnézni, inkább 5x olvasok, és rákérdezek ilyen nagyszerû frankó helyeken mint ez.
Most is egymás után 3 játékot töröltem le, mindegyiknek adtam fél órát, de a 6 évvel ezelõtti agyatlan játékok világát véltem felfedezni bennük, ilyen volt a Killzone3, God of War3, Uncharted2....
Pedig a Killzone-t, 3D ben próbáltam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt hittem én is, amíg nem találkoztam olyan címmel, ami 10 óra alatt volt és életem egyik legjobbjaként tartom számon. 3x vittem végig.
Az a baj, hogy sodródunk az árral... dõl a középszar, néhol bólogatunk rá, hogy nem rossz, akad 1-2 kiemelkedõ teljesítmény, azt még jobban ajnározzuk... egészen addig míg nem találkozunk olyan címekkel, amik VALÓBAN AAA+++ játékok... akkor jön a döbbenet, hogy eddig vakok, süketek és demensek voltunk.
...és meg is válaszoltad:
"kérdezem: mi a faszról hablatyoltok ti?"
Ha valakit esetleg érdekel, könnyes szemmel megválnék egy modern warfare 2 strategy guide-omtól, a prestige edition-höz járt elviekben, keménykötésû, mellékelten külön laminált borítású térképek az összes pályáról, aminek elvileg az volt a célja, hogy a stratégiákat jelölgesd rajta 😊
Ha valakit érdekelne, pm 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(