Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Meg gondoljatok csak bele, mi ingyen multizhatunk, hála a PSN-nek (már ha épp nem hackelik), most meg kárpótlásként választhatunk majd ingyen gameket róla! Kíváncsi vok mivel jön majd a Sony. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Uncharted 1-2-t se tessék elfelejteni, eszméletlen jó játékok! Szinte már-már interaktív filmekrõl beszélünk, Heavy Rain esetében mindenképp. Az én PS3-am alap felszereltsége eleve az Uncharted 1-2 meg a HR volt, na és most a GoW3 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Teljesen egyetértek. God of War 3-ra eddig csak YT-on csorgattam a nyálam, aztán szombaton beújítottam, PS3-ra, és egészen más élmény neked, saját magadnak játszani, mint csak simán nézni. Az élményt még tetézi a nagyképernyõs HDTV és a magas felbontás. Posiedon bossfight valami hatalmas volt! Tudtam h ez egy állat játék, de sztem inkább nagyon állat! Más PS3 tulajok is egyet értenek velem sztem.

IMYke2.0.0.0
Brink

Lila: éljen az egyszerûsítés! Olyan, mintha már a 3 éveseknek készülnének ezek...

Rózsaszín: na ezen mosolyogtam

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Vanquish-t is berendeltem, szintén a te leírásod miatt! 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

IMYke2.0.0.0
Ez engem is érdekelne. Bár, a szállítási költség ott 990 - a CDG-nél most a PPP-os átvétel csak +290 Ft-ot jelent.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magyar Gamestoppról van valakinek tapasztalata? Mert ott csak 7900 Ft a Witcher 2 Prémium Kiadás...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De jó, hogy nem lottózom... <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Szombatonként húzzák. <#ravasz1>

Ha vasárnap nyernék a lottón tuti én is így tennék!

wesker24
Hanagyon sok pénzem lenne akkor én is vennék egy Ps3-at mellé egy FULL HD-s plazma TV-vel csakis a Heavy Rain és a GOW 3 miatt !
wesker24
Én a GOW 1-2-öt már 3x-szor is kivittem anno Ps2-ön !

Ps2-önkedztem el de idöközben bekrepált a ps2-ben a fejés Pc-n fejeztem be mind a 2 GOW-ot ! Persze egy PS2 emulátorral !
Pedig én a God of War-t bossharcait néztem végig+ átvezetõket...

Tinman
Gyere le 1x Zala megyébe :-)

Akkora PC gamer voltam pár éve, mint ide Zimbabwe, de már elõtte is tudtam, hogy muszáj több lábon állni, mert finom dolgokból maradok ki.

PC-n egyszerûen nincsenek, vagy kevés, vagy fosport olyan mûfajok, amik baromi jók tudnak ám lenni... egy igazi AAA+++ konzolos játék képes visszaadni azt az érzést, amirõl az ember azt hiszi, hogy a gyerekkorával együtt meghalt. Ez priceless!

A PC mentségére legyen mondva, hogy PC-n is van ilyen, csak sajna nem sok... Witcher, Trine, Plants vs. Zombies amik így hirtelen beugrottak... ezek nekem visszaadták azt az igazi elfeledett érzést.

Konzolon viszont sok ilyen volt... legutóbb pl. a Vanquish.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én nem is "játszottam végig" YT-n, csak kíváncsi voltam, mi ez a nagy lelkesedés a Castlevaniával kapcsolatban.
Szubjektív véleményem természetesen nincs kõbe vésve, de változtatni rajta csakis a személyes tapasztalat tudna - arra pedig zéróhoz tendáló az esély.

Tinman
Nyomorúságos 26 éves játékos pályafutásom egyik legfontosabb tapasztalata, hogy az egy dolog, amit videón látsz, meg képeken, meg egy TELJESEN más, amikor ott van elõtted, nagy felbontásban, stabil frémmel, min. 5.1 hanggal.

Hányok, amikor beírja valaki, hogy végigtolt valami YT-on. Én se írom be, hogy végignéztem a Boardwalk Empire-t -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nyah...656 Ft-ért megvettem a MOHA: Airborne-t... anno warezban elkezdtem, de jött valami jobb és csak negyedéig vittem.

ERRE tökéletes a Steam ;-)

tototto
TM <#eljen><#vigyor3>

MerlinW
Miután Steam-esítettem magamat, eladtam mindent, amit tudtam, ennyi dobozos játékom maradt (az alsó és a felsõ sor eladó, ha valakit érdekel - SWG-n kívül egyik sem volt még telepítve):

Nagy kép (1,8M😎

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Megnéztem az elejét YT-n. Engem nem gyõzött meg.
Ez az automatikus harc (plusz az 'õrültmódjára' XYA nyomogatás adott pillanatban)...

De, fene se tudja. Semmi sem biztos, ha lenne, és játszanám, lehet, hogy már csak azért is megkedvelném, mert elõtte sokat tejeltem érte.

balee4
Heavenly Sword milyen kiadás? És mennyiért adod?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Szeretem, PSP-n lenyomtam a GoW-ot, meg azért ennek is kipróbáltam a demóját, és bejött, plusz kb. mindenkitõl csak jót hallottam róla. Volt most egy akció UK-ban, aztán így jó áron tudtam megvenni, mert eddig csak az tartott vissza.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
P.ü.

Tinman
:-D

Köszi... és gratulálok életed egyik legkellemesebb játékához... persze csak ha szereted a GoW-jellegû harcimókákat, mer' abból ez a finest sokputtonyos cucc :-)

Tinman régi WoT-je miatt vettem meg (ezúton is tudatom vele, én szeretem a WoT-jeit, és elolvasom õket mindig <#worship>)

Sir Quno Jedi
Érdekes lenne, mivel olcsóbban adom amit veszek és ezért már mér' csapna le rám az adóhatóság. Magánemberként, saját "használt" cuccomat adom el, ráadásul kisértékût, alkalmi jelleggel és nem üzletszerûleg. Van aki a gyerek járókáját adja el ha már nem kell, én meg a szoftjaimat. Már nem gyûjtöm õket, csak néhány sorozat, meg ritkább dolog van meg állandóra (pl. FF-ek).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fabio Capello
Aztaseftet. Le ne csapjon rád a zadóhatóság <#idiota>

Sir Quno Jedi
Jut eszembe, külgyé' pontos címet (meg mire ügyeljek), mer akkor küldöm a Yaku3, DemSouls, Valkyria triumvirátust. Már ha még kell. Nem hiszem, hogy fogok én a Demon's Souls-szal játszani, nem nekem való.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman

Sir Quno Jedi
Mér', utalok 2k-t, öccá minimum a posta ugye, vagy több. Namost max. 1.5k marad neked, az nem egy vagyon, nem emigrálhatsz belõle Bora-Borára. 😄

pointer4
Hehh 😛 Akkor viszont nem fogadok el annyit 😛 Max a felét 😄
Sir Quno Jedi
Panaszkodtam én?!?!? 😄 Hálás vagyok inkább.

Sir Quno Jedi
Azt biztosnem. Az ilyenektõl hidegrázást kapok. 😄

Tinman
Jujjj, az nagyon sok :-/
Gondoltam volt ilyen 8 Euro és kimaradtam belõle...

Tinman
Viszont a Beowulf 1 hónapja még fóliás volt :-)

pointer4
De akkor a Motostormot is el kell vinned 😄
pointer4
Jaa, hát az én PC-s dobozos játékaim nem ilyen szép gyûjtõiek. Max egy régi Half-Life1+Cs-m van, ami baromi nagy papírdobozba van, mint egy társas.
Sir Quno Jedi
Iminek nincs konzolja (sem). 😄 Budapesti vagyok én is, szal. lehet a postát is meg tudjuk úszni, inkább adok neked 2k-t mondjuk és akkor neked is van egy kis pénzmagod, meg én sem ajándékba kaptam (azt nem komázom). Meg hátha van még valami eldó szoftod és ha érdekel, azokat megveszem, ha azokhoz csapod ajándékba, az már más. Tinman-tól is kaptam ajándékba egy Beowulfot (igaz promos, dehát ajándéknak ez pont jó így) a három másik szofthoz, amit rendeltem.

IMYke2.0.0.0
Nincs PS3-am. Azt hittem, más (PC) játékod is van eladó.

pointer4
A postaköltség, csak jó kezekbe kerüljön 😊
Ha Iminek nem kell, akkor küldöm neked szívesen, csak megvárom, hogy õ válaszoljon 😊 Vagy osztozkodtok rajta, az már engem nem érint 😄
pointer4
Sokba, valami 30 vagy 40 € volt.

Szerk: 40% engedménnyel 30€, most beugrott.
Tinman
Volt Dead Space nap a Steam-en?

A 2. rész mennyibe fájt?

Sir Quno Jedi
Heavenly Sword esetleg érdekelne, mert eladtam anno, de jó ha megvan. Miazára?!?! (jöhet priviben is, ha itt pironkodnál)

pointer4
Már csak ezek. Te Imi, neked van ps3-ad??
Tinman
Term. fizettem volna tisztességgel.. szívesebb vásároltam volna tõled, mint egy idegentõl, de sajna így történt.

IMYke2.0.0.0
Milyen eladód van még?

pointer4
Akkor meg se említem, hogy annyiért adtam volna, mint a Greed Corpot 😄
Nincs más aki megérdemelné itten ? 😄
Tinman
Ezt 2 héttel a Heavenly Sword és a Motorstorm vételezése után említed? Csókoltatlak :-D

Sir Quno Jedi
Szerintem csak a végtelenül ostoba emberek szidják a konzolokat (mármint ténylegesen/halál komolyan, nem poénból). Akit zavar, hogy bizonyos gammák (és gammatípusok) csak konzolon vannak, nosza vegyen egyet (vagy többfajtát) és máris kedvére játszhat azokkal is. Ha zavar, hogy a melletted lévõ asztalnál sztéket zabálnak, elõtted meg zabkása van, rendelj te is sztéket és nem leszel frusztrált! Nem tilos!

Értelmes játékos emberke beszerzi az összes szükséges játékplatformot és nem sír mint a fürdõskurva, hogy mér' csak erre-vagy arra jelent meg és õ mér' nem tud vele játszani. TUD! Az más kérdés, ha nem akar, avagy sajnálja rá a pénzt. Aki hülye, avagy sóher, az ne gyûlölködjön, nem a többi játékos hibája, õ ilyen, nem azok kényszerítették rá.