Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Kongy
Amúgy ez most egész más téma, más PS3 és Uncharted 2 tulajokat kérdeznék: Nálatok is volt olyan hogy beakadt a játék? Nekem a végigjátszás során 2-szer is, megfagyott egyszerûen, más játéknál nem tapasztaltam ilyen. Blu-Ray lemez a ludas?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Katun
Most ezt miért kell? De õszintén, miért kell a feszültséget generálni? A rendszeresen idejáró és persze ideirkáló emberek többsége kulturáltan megosztja egymással azt amije van, természetesen ezeket a mûveket, termékeket, gyûjteményeket honoráljuk egy-egy válasszal, hogy tetszik a játék, jó volt, vagy épp rossz volt és nem tetszett ezért azért amazért. Mindegy, hogy konzolos vagy éppen pc-s a szoftver a lényeg ugyanaz, a jogtiszta szoftver. Akárhogy is nézem te kezdted el ingerelni a jó népet, jöttél a közhelyeiddel és a drogokkal, amit persze nem értek, hogyan tartozik a témához. Száz szónak is egy a vége, hagyjuk már abba ezt a flémelést mert nem azért jövünk a topikba, hogy azt nézzük, hogy miért fos a pc vagy a konzol, vagy épp miért gyûlölködünk és miért hordjuk le a másikat.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Pfúj<#vomit>... szégyeljed el magadat... MOST <#smile><#nevetes1>(NOT <#smile>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
akkor lehet hogy itt vendégként nem neked kéne azon gondolkozni hogy ki kit bannoljon.

Kongy
Nem tud, csak max hsz-t törölni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én meg egy áruló vagyok, mert PC-n is játszok és PS3-on is....

Mármint a topikból kitiltani, na, arra gondoltam. Azt tud, nem?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Õ nem tud bannolni, max törölni hsz-eket!

Semmi értelme nem lenne...

Akkor nekem mennem kéne, mert konzolos vagyok...

lolSL
szerintem csak kéne egy testvértopic a konzolos fórumban, hogy az igazi Játékosokat ne ingereljék itt

Imi elgondolkodhatna egy banon...

Kongy
Így szét trollkodni a kedvenc topikom... <#zavart1><#zavart1>

lolSL
pm-ben jöhet majd bemásolom én

Én is ilyen megfontolásból töröltem az 1 perccel ezelõtti hsz-em...

Kb így érzem most magam:

lolSL
egyébként nicns bajom a single playerrel, a szép hosszú "mi miatt nem ölöm meg magam most azonnal" listán ott van az is hogy még játszanom kell pl a következõ half-life-al
csak arról van szó hogy ilyenek miatt egy konzolt venni több dimenzióban is pazarlás, és kizsákmányolás a kiadóktól

lolSL
lehet hogy az adott pillanatot elfelejtem, de mindig tanulok belõle és a következõben már tettrekészebb leszek érkezzen bármilyen kihívás ellenem

Totti5
Single playertõl kaphatsz egy életre szóló élményt, pl egy Silent Hill játéktól, ellenben a 150. letolt multi meccsed jött és ment, másnapra már el is felejtetted.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
a bigmacnek legalább van íze

lolSL
ja és a kenyeret még mindig egy hasztalan szarnak tartom csak a népszerûség miatt irtam fel
én azért se állok sorba

lolSL
minek pazaroljak rá idõt? ha annyira jó lenne akkor a kossuth téren ki lenne állítva és sorba állnának az emberek mint a kenyérért
ha meg csak még egy játék amit már végigtolt vki és ott van a sok száz között akkor minek fizessek érte pénzzel és órákkal az életembõl?
ezek fent vannak youtubeon, az erre szolgál
ami nincs fent az a következõ meccsem a BRINK-ben, meg az az után következõ meccsem a BRINK-ben. de ez helyettesíthetõ sok más névvel
pc-n.

es meg te beszelsz itt az elet csucsarol, hihetetlen emberek vannak.

lolSL
tehát nem vagyok herkás
még 😊

lolSL
nyilván a gaming világán belül értve

Zomil
" õk már meg sem tudják ízlelni az élet csúcsát."

ezen behaltam... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
fent van youtubeon ha érdekelne

inkabb te csuszol le olyan orok elmenyekrol, mint amilyet pl. a heavy rain ad.

lolSL
bf+moh

giorgio81
Milyen EA akcióról csúsztam le tegnap a steamen?
Elfelejtettem megnézni

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

lolSL
csak kiállok amellett ami jó. egy életbe egyszerûen nem fér bele hogy a PC-nél alacsonyabb rendû dolgokkal foglalkozzon az ember, a sok noob sajnos egymás elméjét fertõzi és rángatják le egymást a mélybe amikor együtt játszanak live-on lagolva codot meg hasonló bohócságok, õk már meg sem tudják ízlelni az élet csúcsát.
(azt most nem is kezdem kifejteni hogy mennyire gáz hosszú távon single player játékokkal foglalkozni, de végülis egy kapcsolódó téma)

Zomil
az elsöt már rengetegszer bebizonyitotta 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DE jó, hogy ezt leírtad helyettem!<#eljen> Nem tudom, hogy melyik verzió lenne a jobb...

Egy q-a szót nem értettél abból, amit Tinman leírt!!!

MerlinW
Mindkettõ, de ezzel már az egész fórum tisztában van😊 Én speciel automatikusan átugrom a kommentjeit.

[merlinw.org]

robotnyk
vagy rettentõ eltökélt troll vagy, vagy egy rettentõ elbaszott elméjû egyén.
lolSL
dehogy, teljesen komolyan. nem kell minden szirszarral játszani jó érzésért amikor a mai világban viszonylag olcsón sokkal jobbat élhet át anélkül hogy eladná a lelkét a konzoloknak. bár az õ esetében már az ezzel kapcsolatos bûntudatot is kell enyhíteni, de idõvel azon is segít

Bence94
üdv! tudnél most szerezni valahonnan új dobozos morrowind goty-t ? cdg-ben,576-ban nem is hallottak róla,supergamer nem szállítja ki wtf ?
bad company 2 pedig mikor lesz szerintetek cdg meg 576-ban ? egyedül pcdomeban láttam...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rage47
én röhögtem rajta😊
<#ticking> És ezt te humornak szántad?

Rage47
<#nevetes1>
Kongy
Part 2:

lolSL
kb szedj drogokat ha mindenféle jobb érzésekre vágysz, nem kell azért a konzolokhoz nyúlni.

Kongy
X360-as címek közül engem egyedül az Alan Wake érdekel, Halo meg Gears of War annyira nem hoz lázba, mint pl a PS3 említett exkluzív címei. Amúgy Castlevania új része sztem PS3-ra is kijött, de javítsatok ki, ha rosszul tudom.

MÁS: Íme PC-s gyûjteményem, 1-2 PS2-es játékkal, PS3 gamek majd késõbb! 😛

folyt köv

Én most jutottam túl az elsõ chapteren, eddig nagyon bejön, te sem fogod megbánni. 😊

wedge31
Ez már megint izlés kérdése, felesleges feszegetni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lolSL
igen, a nyommereknek egyszerûsítenek, de itt szükség van erre hogy sikeres lehessen a játék, hiszen egy ilyen technikás játékban, van egy olyan érzésem hogy még az átlag pc gamer se lõne 10 percenként 1-nél több fraget az elsõ 10-15 órájában, konzolon meg egyszerûen nevetséges lenne a sok mélán sétálgató arc. ez pörgõs game, én kicsit örülök hogy most sokan megtapasztalhatják, milyen egy kicsit az átlag felett játszani, ez a smart gomb elindítja az embereket a helyes úton.

de a smart is csak AI alapján mûködik, vagyis egy gép számol egy lehetséges utat ha nyomod a gombot, és megy arra amit jónak lát, ami nyilván nem mindig fog megfelelni az állandóan változó helyzetnek az ellenfelek függvényében pl

ezzel szemben a játékban megmarad az ugrás guggolás sprintelés, és aki ezekkel elsajátítja a parkout mozgást, az sokkal elõbb fog eljutni ahova szeretne, mint aki azt az egy gombot nyomogatja. kb ahhoz lehet ezt hasonlítani mint a lámák rocket jump scriptje quakeben ami mindig ugyanúgy lenéz és lõ egyet, a jobbak meg centiméter pontossággal tudják kivitelezni.

Én pont ezek miatt a címek miatt sajnálom csak, hogy nem ps3-am van, hanem x360 (meg az ingyen online miatt is persze). Végül is mindkét gépnek vannak jó exclusive címei. A Castlevania viszont megrendelve. A demo-ja nagyon jó volt. 😊