Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
nem illegális, csak pl. oroszoknál joval olcsobb minden játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Vannak elvetemült multicsókák, akiknek CD-key nélkül marad a törtszerveres - valljuk be, nem túl kecsegtetõ - móka...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
az sem illegális, csak olcsó országokból szerzik be.
ahogy itt olcsóbb vagy 20%-al minden mint pl németországban, még keletebbre még olcsóbb.
végülis orbánnak nem fizetsz belõle áfát, tehát így nézve illegális. 😊

Guren
mert sokat be lehet regelni steamre?

Egyáltalán cd kulcsért miért fizet valaki? 😊

zorrobomber
és illegális cd kulcsért miért fizet valaki?

Tinman
Assassins's Creed Director's Cut (PC) gépben soha nem járt, ha valakit érdekel, szívesen cserélek, vagy kitalálunk valami kellemes árat. P.ü.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lolSL
g2play (sok alkalommal) és cdkeystore (1x) eddig megbízhatónak bizonyult.

greenman, getgamesgo stb meg teljesen legális oldalak.

zorrobomber
viszont ezen nincs DRM plusz van hozzá 1-2 extra:
manual 18 wallpapers game guide 2 maps music inspired by The Witcher soundtrack 26 avatars artbook The Witcher calendar The Witcher story

ja és van még aki nem vette meg: pl én 😊 (kétszer próbáltam a virágboltit, abszolút nem adta, valahogy a fõhõs nem szimpi, és a harc is fura)

Tinman
Vagyis most egy százassal olcsóbb ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Még Steamen vettem meg anno 3,75 Euroért amikor akció volt ! 😄
zorrobomber
Emlékeztetõ:
GOG-on 918 Ft a Witcher Enhanced Edition

Guren
a green man gamingen nem csak serialok vannak. az avp-hez azért csak serialt adtak, mert steames játék.

grebber
Pl itt amit mondtál ha valóban csak serialok vannak Two Worlds 2 majdnem 11ezer ft.Máshol a serialja 3000FT.
Bár ezekben a serialokban valahogy nem bízok 😞 Pedig a TW2 kéne!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Akárcsak a Steam... 1-2 dologban must have, még több esetben sokkoló.

grebber
Akkor meg bõdületesen nagyon drága az oldal.

Carlos
Szépek...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hú, az a GTA3 tényleg nagyon jól néz ki! Kár, hogy már megvan egy másik példányban... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Katun
Azért megmutatom milyen állapotban van a GTA 3 és a Jedi Knight.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

zorrobomber
gondolkozás helyett én törölném egybõl a gecibe, elvett 5 percet az életembõl amíg - fölöslegesen - átfutottam

IMYke2.0.0.0
Pár percig még gondolkodom, hogy töröljem a sneczibe az egész offot, meghagyva a lényegi elemeket, vagy maradjon minden itt, és közben lolSL kapjon egy utolsó figyelmeztetést.

Egyébiránt, - és érdekes mód - én olvastam tõle teljesen normális, ésszerû okfejtéses hozzászólást is.
Tudathasadásos lenne? <#ravasz1>

Tinman
Pedig ez az és ott tényleg csak egy Steam-re is regelhetõ kódot kaptam.

grebber
Tudnál adni cimet hozzá?Amit találtam greenmangaming.com ott nem látom hogy most rendes game vagy csak serial!

Tinman
3x toltam végig <#nyes>

Tinman
Olvass több topikot.

Tinman
Greenman-rõl vettem így Alient, minden ok volt.

grebber
Ezek az only cd key árulós oldalak mennyire megbízhatóak?
Van jó/rossz tapasztalat?

lalakov
A DRM hoz létre a gépen egy új felhasználói fiókot?
Ja, majd elfelejtettem:

Cryostasis csak 999 volt a mm-ban. Nekem nagyon tetszett, és igazából digitálisan akartam megvenni olyan 5 euróra leakciózva 😄, de így jobban megérte, fõleg hogy a jó nehéz doboz egy jó vaskos kézikönyvet tartalmaz (igaz, ennek fele lengyelül van 😄).

http://www.gog.com/en/news/gog_updates_privacy_policy_will_no_longer_use_geo_ip_to_determine_your_region

Szimpatikus lépés a GOG-tól. Inkább költök itt, mint a foslive-ot támogassam 😊

Tehát meg szeretnél válni ezektõl a cuccoktól? PM megy!

Én olyat még nem olvastam, hogy valaki valamit "végigtolt YT-on", max olyat olvastam, hogy végignézte, ami nem ugyanaz.

Ha lehetek vindisgréc, mi ösztökélt arra, hogy megválj minden dobozos játékodtól, és csupán digitális formában vásárolj?

Harmadjára lesz meg a The Witcher EE, de leszarom, megveszem GOG-on is DRM mentesen 😄

Hülyeség amit írsz, ez nem (csak) anyagi kérdés. Amúgy meg a konzol-gyûlölet nem önmagáért a konzol miatt van, hanem a hatásai miatt. De ez túl hosszúra nyúló flém-tenger lenne, szóval ebbe most nem mennék bele 😊

Kongy
NEM kell azért utálni egy játékot, mert nem jön PC-re! God of War 3-ból is ugyanolyan fosport lenne mint a legtöbb ilyen típusú PC-s hack'n'slashbõl, á lá DMC3...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

shaddam
Elsõ lennél aki istenítené a játékot ha pc exkluzív lenne...
Az meg hogy ennek a topiknak kéne egy konzolos verzió hatalmas baromság.Bár ez már ott kezdõdik hogy a játékosok fórumába miért nem férhetnek be konzolos dolgok.Súlyos fóbiáid vannak

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
2szer kifagyott nálam is, de akkor is 11/10 volt...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Van 5893317 média, abból a legnagyobbaknál mindenhol GTOY, vagy BEST PS3 game lett + még rakat díj. A 20ad rangú gémszar színvonalú 1-2 szennylap lehet ilyen kifogással élt ( bár ilyenrõl nem hallottam még ), de most komolyan kit érdekel, mit számít? még csak említésre sem méltó dolog.

lolSL
akkor nálad lehet az volt az év játéka
nem fogok 3 éves linkeket visszakeresni nehari

Akkor Te megadhatod az Év játéka díjat neki 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

balee4
És mi az a több hely?, mert ilyen sületlenségrõl még nem hallottam, azért vonnak meg díjat egy játéktól mert képes lefagyni?<#taps> Nálam pl. 3x végigvitel során 1x sem fagyott, na akkor?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Nem vitás, hogy az Uncharted 2 2009 év játéka, és legjobb grafikája. A mai napig nem láttam szebbet, de lehet ez hamarosan változni fog a Witcher 2-vel. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Igen, már én is Tibetben jártam, havas volt a táj, aztán egyszer kifagyott Shambalában (utcsó helyszín) is, amikor jöttek azok a piszok erõs bennszülöttek.

lolSL

ha nincs pénzed szemüvegre és te a kiemelt helyen ign vagy g4 feliratot látsz akkor menj szépen vissza haloba puttyogtatni a battle riflet, úgyse kell látni hozzá, csak forogsz és belövi a fraget. sikerélmény testi fogyatékosoknak, újabb remek példát szolgáltattál barátom

Totti5
A legnagyobbak elismerését megkapta, így nincs mirõl beszélni, az állításod meg badarság volt.

lolSL
most ezzel mit csináljak? ez a világ összes díja?

Totti5

Jani21
Nekem egyszer történt ilyen, ha jól rémlik valahol a vége felé.

lolSL
anno több helyen ezért a hibáért vonták meg tõle az év játéka címet.