Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ahogy itt olcsóbb vagy 20%-al minden mint pl németországban, még keletebbre még olcsóbb.
végülis orbánnak nem fizetsz belõle áfát, tehát így nézve illegális. 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
greenman, getgamesgo stb meg teljesen legális oldalak.
manual 18 wallpapers game guide 2 maps music inspired by The Witcher soundtrack 26 avatars artbook The Witcher calendar The Witcher story
ja és van még aki nem vette meg: pl én 😊 (kétszer próbáltam a virágboltit, abszolút nem adta, valahogy a fõhõs nem szimpi, és a harc is fura)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GOG-on 918 Ft a Witcher Enhanced Edition
Bár ezekben a serialokban valahogy nem bízok 😞 Pedig a TW2 kéne!
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Egyébiránt, - és érdekes mód - én olvastam tõle teljesen normális, ésszerû okfejtéses hozzászólást is.
Tudathasadásos lenne? <#ravasz1>#ravasz1>
Van jó/rossz tapasztalat?
Cryostasis csak 999 volt a mm-ban. Nekem nagyon tetszett, és igazából digitálisan akartam megvenni olyan 5 euróra leakciózva 😄, de így jobban megérte, fõleg hogy a jó nehéz doboz egy jó vaskos kézikönyvet tartalmaz (igaz, ennek fele lengyelül van 😄).
Szimpatikus lépés a GOG-tól. Inkább költök itt, mint a foslive-ot támogassam 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az meg hogy ennek a topiknak kéne egy konzolos verzió hatalmas baromság.Bár ez már ott kezdõdik hogy a játékosok fórumába miért nem férhetnek be konzolos dolgok.Súlyos fóbiáid vannak
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ha nincs pénzed szemüvegre és te a kiemelt helyen ign vagy g4 feliratot látsz akkor menj szépen vissza haloba puttyogtatni a battle riflet, úgyse kell látni hozzá, csak forogsz és belövi a fraget. sikerélmény testi fogyatékosoknak, újabb remek példát szolgáltattál barátom