Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Venkis <#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tototto
ez a kiejtés tiszta niko bellic a gta4bõl <#eplus2>

Mai adag:

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nincs is ennél jobb! Mennyit pusztultunk ezen😄 Ezt is ismered? Szintén zseniális 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
Da! Elektronik Supersonic!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
Gyártó: ELEKTRONIK ARTS

Elektronik???

Köszi, de engem csak a magyar kiadások érdekelnek, valamiért zavar ha angol vagy más nyelvû a doboza..

Jaka923
Orange Box 1. kiadás itt.
Nem is drága.

A STALKER Shadow of Chernobyl -omat majd eladom, amint találok egy magyar nyelvû darabot belõle.
Amúgy amit én keresek, csak elsõ kiadás,magyar nyelvû változatban érdekelne: (Hátha van valakinek eladó)
Jade empire
Tiberium wars
Kane's wrath
fear perseus mandate
Stalker Shadow of Chernobyl

Orange box se lenne rossz, de szerintem esélytelen elsõ kiadást találni, ami nem volt még aktiválva. Ha lenne is gondolom nem lenne olcsó

Más
A hardverapróba ti be tudtok jutni? Én elfelejtettem a jelszavamat (vagy csak valamiért nem fogadja el), és hiába kérem már egy csomószor új jelszót a mailomra, nem küldi el, pedig már vasárnap óta próbálok bejutni.

Annyiért nagyon óccó volt. 😊 Mondjuk én sem vettem drágán, asszem 1990-ért még tavaly.

Tinman
914 Ft-ért a 4 db. Commandos megvéve :-)

Smuge
Ezzel a commandos pakkal felcsigáztatok, lehet beruházok rá 😊

Nekem a notebook-on tökéletesen futnak a régebbi részek is win7 alatt. Biztosan nálad is meg lehet oldani.

le kell szedni hozza egy fixet es tokeletesen fog menni! a steam forumokban talalsz rola infot.

Zomil
Nah megvettem a commandos pack-ot haverral majd co-op-ban toljuk végig 😄
Az elsö rész jol fut xp alatt, szoval sztem a többi résszel sem lesz gond, gondolom win7 alatt vannak gondok vele.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Atkamon
Úgyérzem közeleg Silvio Barbarigo halála 😊

w77d
ezt csak úgy nektek, most ezzel tolom...

csúnyán néznek rám a bácsik mee irigyek a szép rucimra XXXD

NEOreg3
akkor erre úgy érzem, nincs szükségem 😊

köszi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

w77d
én még karácsonykor vettem meg a commandos összest. Kár volt, egyedül a harmadik rész játszható a gépemen a négybõl, mivel a többi olyan régi, hogy valahogy nincs megbarátkozva a gépem sebességével és a játékban mindek vagy 10x-es ebességgel történik, meg amúgy is kurva szar kicsi a felbontás. (1000-el szaldgálnak pixelpacák a monitoron, lehetetlen vele játszani). Régen nagyon szerettem õket, de ezek szerint be kéne szereznem pluszba egy régi p133-as gépet és azon futtatni (ami talán nem lenne hülyeség a régi retro gamek miatt).

én nem,mert én a Battlefield-et veszem meg😊))
ha ezt összehozzák,akkor kiderül az igazság😊)))))
http://gamekapocs.hu/hir/23128/activision_blizzard_a_call_of_duty_jovoje
valakik nagyon fognak sirni😊))
NEOreg3
steam-en kalypso strategy pack akciós, mindenre -75%: Commandos: Behind Enemy Lines, Commandos: Beyond the Call of Duty, Commandos 2: Men of Courage, Commandos 3: Destination Berlin, Darkstar One, Imperium Romanum Gold Edition, Grand Ages: Rome, Grand Ages: Rome - Reign of Augustus, Tropico 3 - Steam Special Edition, Tropico Reloaded, Tropico 2: Pirate Cove, Dawn of Magic 2, Patrician III, The Great Art Race, Disciples III - Renaissance Steam Special Edition, Tropico 3: Absolute Power , Patrician IV - Steam Special Edition

ebbõl esetleg egy commandos collection érdekelne engem 3.49 euróért

valaki tud valami jót mondani róla, soha nem játszottam még hasonlóval se

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rage47
keleten olcsóbbak a játékok
Fabio Capello
angol, orosz, kínai.

Kb ettõl függ, honnan jön a kulcs.

grebber
Az hogy van hogy a cd key egyik helyen ~8 ezer máshol meg pár ftal 3ezer alatt?

Next PC upgrade: 2022

Katun
Egészségedre, és jó játékot <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Carlos
Köszi Katun a Flatout-ot!

Þór vígi þessi rúnar

bakvarnyu
ne fárassz ezekkel, én ilyen maradi vagyok <#vigyor5>

Nem lesz fura magyar felirattal, angol nyelven játszani? (Végülis ha másnem kinyomjuk a feliratot!)

Ám akinek van tapasztalata a magyar gamestoppal az ide leírhatná nekünk, mert olcsóért adják a witcher 2-t nagyon!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva - a The Witcher 2-õt nem akarom angol nyelven végigjátszani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A "The Witcher 2" miatt nem 😞
Arra is ki kell szorítanom a premier árat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most fejeztem be az 5. chaptert. Meddig nehezebb jelentõsen a játék?

Pl.: a Witcher 2 Prémium Kiadás is csak 7200 Ft Zavvi-tól...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És fogsz is rendelni?

Carlos
zavii megbízható.

Þór vígi þessi rúnar

lolSL
cd lol
itunes feltöltõkártyát ajánlok
vagy MS pontokat zune-ra 😛

bakvarnyu
Zavvi -ról rendeltetek már nagyobb csomagot? Én most a zene CD-ket nézem azok is igen jó áron vannak! Csak nem tudom be merjek-e rendelni egy 20 ezres tételt, 12-13 cd.

Megvettem a gog.com-on a The Witcher Enhanced Edition (Director's Cut) változatát. Már megvan dobozosan az elsõ kiadás, de még az öcsémnél van kölcsönbe (pont ezt az egyet nem hozta vissza). Egy hónap múlva megveszem a második részét (elõ akartam rendelni, de másra kellet a pénz), és addig végig akarom játszani megint.
Majd teszek be én is a csekély gyûjteményemrõl képeket (ha nem gond). Csak azért, hogy a sok 'off' között legyen valami 'on' is.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Vágom, szopok is rendesen, de csakazér is megcsinálom. 😊 Nagyon brutál volt egy-két boss. Néha még a kisebbek is iszonyatosan meg tudnak szívatni.

Tinman
Basszus ^^

Hátööööö... egészen biztosan, nem vagy lázas? ^^

Az a játék normalon is durva nehéz az elsõ 7-8 órájában!

IMYke2.0.0.0
Nem - sosem jutottam odáig.
Pedig, ha valami, hát "õk" megérdemlik, hogy fizessek értük.
De, ami késik, az jön! 😊

w77d
Dead Space-ek még nincsenek meg?? azt hittem már régen megvetted õket...

IMYke2.0.0.0
Ami mindenképp megérdemelné tõlem, hogy eredetiben a gyûjteményemben csücsüljön:
- Dead Space (1)
- Dead space 2
- GTA IV Complete (csak 'occón')
- King's Bounty-k
- Metro 2033 (a Red Faction-ös)
- STALKER Shadow of Chernobyl

Knight, a legnehezebb, ami elérhetõ elsõ végigjátszásra.

Tinman
Milyen fokozaton tolod?

I2k: LISTÁT! :-)

Most fejeztem be a 4. chaptert Castlevaniában, knight-on nyomom, hát, párszor már törtem volna joy-t 😄

IMYke2.0.0.0
Hát, nekem 'vóna' mit berendelni...

w77d
ugyanígy vagyok én is, minden megvan basszus XXXD

Tinman
De nincs már mit <#buck>

IMYke2.0.0.0
A GBP (font) nagyon remekül áll srácok - most biztosan érdemes berendelni külföldrõl játékokat!