Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is drága.
Amúgy amit én keresek, csak elsõ kiadás,magyar nyelvû változatban érdekelne: (Hátha van valakinek eladó)
Jade empire
Tiberium wars
Kane's wrath
fear perseus mandate
Stalker Shadow of Chernobyl
Orange box se lenne rossz, de szerintem esélytelen elsõ kiadást találni, ami nem volt még aktiválva. Ha lenne is gondolom nem lenne olcsó
Más
A hardverapróba ti be tudtok jutni? Én elfelejtettem a jelszavamat (vagy csak valamiért nem fogadja el), és hiába kérem már egy csomószor új jelszót a mailomra, nem küldi el, pedig már vasárnap óta próbálok bejutni.
Az elsö rész jol fut xp alatt, szoval sztem a többi résszel sem lesz gond, gondolom win7 alatt vannak gondok vele.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csúnyán néznek rám a bácsik mee irigyek a szép rucimra XXXD
köszi
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://gamekapocs.hu/hir/23128/activision_blizzard_a_call_of_duty_jovoje
valakik nagyon fognak sirni😊))
ebbõl esetleg egy commandos collection érdekelne engem 3.49 euróért
valaki tud valami jót mondani róla, soha nem játszottam még hasonlóval se
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Next PC upgrade: 2022
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ám akinek van tapasztalata a magyar gamestoppal az ide leírhatná nekünk, mert olcsóért adják a witcher 2-t nagyon!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arra is ki kell szorítanom a premier árat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Majd teszek be én is a csekély gyûjteményemrõl képeket (ha nem gond). Csak azért, hogy a sok 'off' között legyen valami 'on' is.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Hátööööö... egészen biztosan, nem vagy lázas? ^^
Az a játék normalon is durva nehéz az elsõ 7-8 órájában!
Pedig, ha valami, hát "õk" megérdemlik, hogy fizessek értük.
De, ami késik, az jön! 😊
- Dead Space (1)
- Dead space 2
- GTA IV Complete (csak 'occón')
- King's Bounty-k
- Metro 2033 (a Red Faction-ös)
- STALKER Shadow of Chernobyl
I2k: LISTÁT! :-)