Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó fordítás. xd
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amúgy van Witcher könyv a galaxisban.
Lehet érdemes megvenni, mert állítólag csak a Libriben lehet kapni?
http://cdgalaxis.hu/termekek/18888/vajak-i--az-utolso-kivansag-andrzej-sapkowski-keddtol.html
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ezeket szemeltem még pluszba ki:
Fallout 3 Goty
Mount and blade warbant
És a Paradise cracked-et még vizsgálgatom, valaki ismeri ezt a játékot?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lehet hogy kedd fele meg már el is fogyna...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Kedden meg is érkezik! Nagyon király!
Bár a CDG oldalán sehol sem találni a CE-t érdekesmód, én is csak az értesítõbõl leltem rá! 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Graphics aside, Deus Ex Human Revolution seems to possess everything a gamer could wish for: a very deep background, an intriguing story and a good amount of freedom. All we saw lead us to believe that Eidos Montreal actually managed to create a game that will please the fans of the franchise. We probably should be a bit more cautious and not get too excited at this point, but what the hell. Here at Gamersyde, the end of August will be entirely dedicated to Deus Ex, no matter what. We advise you make arrangements in your schedule, just in case you need some time off to play the game...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval, van valakinek tapasztalata a Gamestoppal kapcsolatban?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?