Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
annyit is ér, akkor már inkább test drive unlimited

Carlos
Beraktam a virágboltos listába... <#zavart1>

Þór vígi þessi rúnar

Katun
Megnézted a Burnout Paradise-t? Valamilyen úton módon szerezd be, szerintem érdemes.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Guren
legjobb autóversenyes játék

SZERINTEM

Carlos
Juhúú...nagyon zsír ez a Flatout Ultimate Carnage! Tök jól elszórakoztam vele tegnap este!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Az AC (legalábbis az elsõ része) akkor lopakodós játék, amikor a Thief hack 'n slash.<#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Dandelion=Kökörcsin
Jó fordítás. xd

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
én valszeg megveszem a könyvet, csak minden kurva vaják szót kihúzok benne és átjavítom witchernek XXXD

Atkamon
Én sem venném meg semmi áron magyarul... Inkább megrendelem külföldrõl, de én is falnak megyek a hülye fordításoktól.

Elég nagy hülyeség csak azért nem elolvasni, merthogy neked nem tetszik ahogy a witchert fordították. Szerintem semmi baj sincs a Vajákkal. 😉

Kongy
Én tutira nem veszem meg... magyarul legalábbis. Vaják mi...... képzelem milyen a fordítás.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ja az lesz.
Amúgy van Witcher könyv a galaxisban.
Lehet érdemes megvenni, mert állítólag csak a Libriben lehet kapni?

http://cdgalaxis.hu/termekek/18888/vajak-i--az-utolso-kivansag-andrzej-sapkowski-keddtol.html

Kongy
Játszottam az 1-el is szal kb tudom mire számíthatok, és az 1 is bejött, remélem a 2-n csiszoltak picit, bár a videókon ez nagyon látszik. És nem csak AC típusú játékokkal játszom. Amúgy meg a lopakodós játékokat alapjába véve nem szeretem (Pl Splinter Cell, Hitman nem jöttek be), de az AC kivétel. Ugyanígy a HC RPG-kel, van amit nem szeretek (Drakensang, meg mittomén), de van ami bejön, és ilyen a Witcher is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zzeN
Kérdezd meg tõlük, h nem-e lehetne h kedden küldjék egybe a pakkot.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jaka923
A Duke Nukem Forever: Balls of Steel kiadása szerintetek megéri a 17 000 Ft-ot?

Értem, viszont nem nagyon akarok vele várni, mert félek hogy elfogyik a poszter, vagy a dlc,mert ez a kettõ elvileg korlátozott mennyiség.
Ezeket szemeltem még pluszba ki:
Fallout 3 Goty
Mount and blade warbant

És a Paradise cracked-et még vizsgálgatom, valaki ismeri ezt a játékot?

w77d
ezért kunyiztam most linket a CE-hez tuti elfogy az összes elõjegyzõibe... mostmá viszont visszajelezték hogy megerõsíve a rendelés, küldik 😊

CD galaxis mindig egybe küldi, ha onnan rendeled! Tuti nem fog elfogyni... legalábbis a Premium kiadás! Gyûjtõi viszont sanszos, hogy el fog fogyni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Meg akarnám rendelni a Withcer2 -õt, de még raknék hozzá mást is, de félek hogy akkor 2 részletben fogják küldeni. Vagy szerintetek nem?
Lehet hogy kedd fele meg már el is fogyna...

w77d
áá sikerült ezzel, én is megrendeltem, örök hála 😊

w77d
köszi 😊

wedge31
Hát ha neked az AC az etalon félö, hogy ez nem lesz a te játékod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy
Naja, de az 100% bejövõs volt, ez meg csak 90. 😄

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
te küld már el nekem a CE linket, háha tudok egyet úgy én is rendelni 😄

TBTPumpa
Tényleges rendelés leadva a Witcher 2 CE-re a CDG-nél!
Kedden meg is érkezik! Nagyon király!
Bár a CDG oldalán sehol sem találni a CE-t érdekesmód, én is csak az értesítõbõl leltem rá! 😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én is erõsen gondolkodom! Assassins Creed Brotherhoodnál rosszul döntöttél a 0 day-el??? Na látod!<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Premium Edition is már-már CE szintû, sztem. Van benne soundtrack CD + így készült DVD, meg érme, meg tudomisén még mi, tehát elég bõkezû.

w77d
nekem witcher 2 CE kéne, de elfelejtettem anno elõjegyezni :S

Kongy
*PC Gurus

Kongy
Talán a holnapi Witcher 2 teszt megerõsíti a döntésemet. 😊

Kongy
Erõsen gondolkozok a Witcher 2 megvételén, mert a videók eléggé meggyõztek, és sztem be fog jönni a game, de elõtte mindenképp kipróbálnám elõször,és ha tetszik akk biztos vétel, bár látatlanban is kb. Azért 10k, és elég szép kiadás, de ne az legyen h játszok 2 órát aztán beleunok (kb mint az 1-el, persze, aztán nekiálltam újra).

wedge31
Rendelhetö, ne várj semmire.

Akkor marad a CDG-bõl a Witcher 2 Pick Packkal! Senkinek nem jött még értesítés, hogy rendelhetõ?

Totti5
First impressions

Graphics aside, Deus Ex Human Revolution seems to possess everything a gamer could wish for: a very deep background, an intriguing story and a good amount of freedom. All we saw lead us to believe that Eidos Montreal actually managed to create a game that will please the fans of the franchise. We probably should be a bit more cautious and not get too excited at this point, but what the hell. Here at Gamersyde, the end of August will be entirely dedicated to Deus Ex, no matter what. We advise you make arrangements in your schedule, just in case you need some time off to play the game...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Igen, ezt a mondatot RPS-rõl szedtem, akikben egyrészt még nem nagyon csalódtam, másrészt ugye pc-only site, tehát a pc verzió elsõ 10 óráját tolták végig kétszer.

Tinman
Na ez igen! Irigykedem, nekem még nincs meg :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Nézzél be a topikjába, most volt a játéknak egy pc week, teljesen rendben lesz a pc-és verza.

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy egyértelmûen a konzolok az elsõdleges célpontok - a PC-port csak púp a hátukon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, vannak akiknek az egyszerûsítés és a grafika elég a "fantasztikus" jelzõhöz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
“This game isn’t just good, it’s fantastic.”

Deus Ex: Human Revolution...

IMYke2.0.0.0
Hú, ez elkeserítõ 😞

zzeN
Rendeltem tõlük vagy 3-szor, 2-szer ki is jött rendben. De amikor elõrendeltem a GT5 CE-t, 1 nappal megjelenés után írtak h bocs nekem nem jutott. Kösz!

IMYke2.0.0.0
Én meg is kaptam - most csak az érdekelne, hogy a Gamestop.hu-val mik a tapasztalatok, mert az a -2000 Ft jól jönne nekem is, és bizony, akkor nem a CDG-tõl kérné ma játékot!

Szóval, van valakinek tapasztalata a Gamestoppal kapcsolatban?

Addig-addig ömlengtél róla, hogy nem bírtam már tovább <#worship>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

zzeN
Arra való az értesítés, h majd ha elõlehet ténylegesen rendelni a gamet, akkor küldenek egy mailt, és akkor már megtudod rendelni normálisan.

Carlos
404 darabot hozott?

Þór vígi þessi rúnar

Hopp,most hozta a nyuszi,

The Protector
Hy.Cd galaxison "elõrendeltem" a Witcher 2-õt de attól tartok szarra sem való mivel csak értesítés gombot találtam.Valahogy megoldható az hogy, elõrendelem ahogyan az szokott menni ipon vásárlásnál,megadom az adataimat és ahogy megjelenik aznap vagy másnap hozzák?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?