Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis ez ízlés kérdése...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mint mondtam én nem vagyok nagy FPS-es, de én nem sok szórakoztatót találok a játékben! Hangsúlyozom, hogy multi kizárva, mivel khm "próbaverzióm" van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Az idõk változnak és engem igazol.

BF. Bad Company 1-2? behozta a singlét. A BF3 pedig erõsen épít a single élményre és ezzel probálja már most megvenni a közönségét.

TF egy multi játék, és nem is egy nagy költségvetésû dolog, inkább egy letölthetõ steam cucc, a csé detto. Ezekbe kár is single hiszen nincs értelme, mert nem dolgoznak fel semmit, csak van pár pálya és lõjjé rajta.

Killing Floor pedig fogalmam sincs hogy mi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én úgy tudtam, hogy közterületfoglalási díjban (mert ugye az Önkormányzatnak ez volt az egyik feltétele, hogy az eddigi renddel ellentétben fizetni kell a sziget használatáért) már sikerült megegyezni... ergó megtartják a fesztivált.

Guren
"Single nélkül egy játék halálra van ítélve"

Battlefield, Team Fortress 2, Counter Strike, Killing Floor stbstb

de biztos igazad van.

Totti5
Single nélkül egy játék halálra van ítélve, fõleg ha nem egy UT, Csé, vagy Quake. Ahogy olvasgattam, a single szánalmas botvadászat ( ami ráadásul gyenge és idétlen is ) ugyan azon a 8 pályán ami egyben a multipálya is, csak van benne 1-2 semmi értelme átvezetõ videó.

wedge31
CDG-ban vettem és ahogy láttom vagy egyke volt vagy hamar elkapkodták.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Guren
pedig lehet benne mókázni, mint 1:49-nél a videón. mondjuk simán lerendezhette volna 1-2 lövéssel, de az nem számít.

w77d
háááát eléggé veszélyben van az egész. Van némi belelátásom önkormányzati dolgokba és bizony igen kiáll a rendezvény szénája...

Kissé off! Kipróbáltam ezt a Brinket és hát.... Nem egy single élmény... Végülis nem is annak szánták!

Ebbõl a Parkour élménybõl semmit nem fedeztem fel (sok idõ nincs is rá olyan pörgõs)! Igaz botokkal játszottam és offline!

De nem csábít vissza az fps-ekhez azt már látom...

Inkább azt már Island-nek kéne nevezni, mert magyar pénztárcának az már igencsak húzos...

Lesz!

Jajj, de szép!!!! <#eljen> Hatalmas gratula hozzá! Szabad tudni, hogy honnan?

w77d
fõleg ha nem is lesz Sziget XXXD

jaja,nemhogy inkább spórolnátok a Szigetre😛

wedge31
Én is így vagyok vele a PE tartalmasabb mint sok CE verzió, ráadásul az a Geralt fej nem igazán jön be nekem.

Kongy
Witcher 2 CE szabadon rendelhetõ CDG-tõl, készletek erejéig. 20k. Nekem annyit nem ér. (legalábbis tartalom szempontjából) Biztos szép meg minden, de a sima kiadás fele annyi, és az is marha szép tartalmilag ahhoz képest.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy szeretsz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Csak azért írtam hogy érezd a sugárzó szeretetet 😊

@wedge: <#eljen>

wedge31
Végre megszereztem, már régóta vadásztam rá.

IMYke2.0.0.0
Már megint kezded.

Költõi kérdés, nem muszáj válaszolnod: mit írtam, ami ilyen hosszú és felesleges vitakeltésre adott okot?
Várj, segítek: semmit, egyszerûen megnyugtattam ratgab barátomat, hogy nem offolt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A fordítás meg egyszerûen azért szar és nem konzisztens mert lusták voltak glossary-t csinálni, más csinálta, nem kommunikáltak, stb. Igénytelenség és kommunikációs káosz. Utóbbit eddig minden multinál tapasztaltam ahol dolgoztam. Mindenki megy a feje után és azt csinálja amit jónak lát.

zorrobomber
No offense - de ez már kezdi a parasztság határát súrolni, hogy ami téma téged érdekel az nem off, de a steam az igen. Megsúgom, könyves topik is van elég sok, és engem rohadtul nem érdekelnek a játékok mellé dobált ponyvák. Ez nem annak szólt aki ilyenekrõl beszél, mert engem ebben a topikban nem zavar az off az értelmes emberek miatt, hanem NEKED mint házigazdának.

mondjuk azt is figyelembe kell venni,hogy a játékosok és a könyvolvasók nem minden esetben fedik egymást.egy kollégám pl. olvassa a Metro könyvet miközben nincs is számítógépe.
IMYke2.0.0.0
Inkább ilyen off, mint más.

És Bocs mindenkitõl az offért!

Azt én értem, de akkor is baromi illúzióromboló!

Leegyszerûsítem... mivel én Dandelionként ismertem meg egy MAGYARRA SZINKRONIZÁLT, tehát már egyszer lefordított szövegben/játékban (igaz, hogy az nem egy könyv) a szereplõt, akkor azt miért kell Kökörcsinre fordítani? (mégha azt is jelenti, ha lefordítjuk)

Ugyanez a helyzet a Vaják-Witcher kombinációval is... Egyszer már lefordították és érdekes módon ott képesek voltak Witcher-nek nevezni a szerencsétlent(ha vaják lett volna már ott is semmi problémám nem lenne)!

De, hogy pont az a Cd Projekt (Play-on), aki a Witcher játékot is kiadta és gondolom a fordítást is felügyelte képes arra, hogy az ismert és bejáratott nevet levajákosítsa, a másikat meg lekökörcsinezze az nekem sok!

Dióhéjban ez a problémám!

Nem érted, lehet hogy a lengyel eredeti könyvben Kökörcsin volt a neve. Mivel a nevének jelentése van, ezért lett lefordítva. Errõl olvastam valahol, csak már nem tudom hol, talán valamelyik könyv-ismertetõben, vagy a kiadó facebookos oldalán. Nem véletlenül lett Dandelion = Kökörcsin.

Tinman
Kapás van! <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ki én? Én nem.

Tinman
A kemperek' buzik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Online-t bevallom nem próbáltam (Virágbolti volt!)

Johny Walker-t meg Sétáló Jánosnak hívod gondolom...

Kongy
Azért online nemigazán. 😄 Szabadon ökörködhettek amíg a házigazda úgy nem dönt h indít 1 versenyt vagy egyebet, és akkor kompetitívvé válik az addig funolós jellegû multi. Nekem nagyon bejött.

Flatout 2-vel is sokat játszottam, de az nincs ilyen jó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
nem kell, de azért köszi. 😊

A Leonardo's Machines side questeknél anyáztam, mert nagyon kell figyelni a lopakodós részeknél.

Én megnéztem és szerintem a Flatout játékélményben simán veri!

Csak és kizárólag 2 könyve lett Sapkowskinak lefordítva angolra a Last Wish (utolsó Kívánság... az enyém az lenne változzon át a vaják Witcherre <#smile>) és a Blood Elves!

Átküldjem angolul? Mert már megleltem e-book formában!<#rolleyes><#nevetes1>

Totti5
Yep, viszont már látom elõre hogy Tinman is ki lesz akadva hogy nincs gugolás és cover így elég idiótán kelll lopakodni..., de dicséretes volt hogy sok feladat erre épült, ahol gyilkolni sem kellett vagy észrevétlenül, így végre az assasinok lettünk és nem hantalõgépek.

lolSL
a CS a te játékod, ott naphosszat lehet egy doboz mögött bujkálni 😊

Tinman
Na az lesz az én játékom!

Kongy
2-ben, Brotherhoodban többször is KELL lopakodni. Ha nem teszed, észrevesznek, és game over.

Jani21
Hát még az Uncharted 2 <#wink>! Ico & Shadow of the Colossus HD még nem jelent meg.

Ez az uncharted 1 vmi kurvajóóó😛P
itt megvan vkinek az ICO&Shadow of the Colossus Hd kiadása Ps3ra?
Érdekelne mien,lehet beruházok rá majd egy jó kis The Last Duardiannal együtt😊

Ez tényleg jó,ugyanis ez kökörcsint jelent, gondolom nem véletlenül adta az írója ezt a nevet.

Carlos
Nekem az igazi autós játék az továbbra is a Grid.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én berendeltem az értesítõ után - de anélkül is lehet.
"Izgatott vagyok mint állat!"

Katun
Kinek mi igazából, autós játékból nekem jöhet a TDU, Burnout, Flatout, bármi.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Guren
<2000, fixd.

Guren
az is egész olcsó már, >2000Ft