Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ismétlem hogy nem a rétegcuccokról beszéltem, és nem is arra gondoltam. Az egy más világ, ott nem számítanak ezek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Guren
nem, itt arról volt szó, hogy halott-e egy játék single rész nélkül, amire a válasz egyértelmûen NEM. a top 10-es listákat csak te keverted ide.

IMYke2.0.0.0
Kötekedõknek - az Unreal Tournament-ek és a botok téma most nem játszik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is kell egy single - multira magasról tojok, és ha egy játék csak, vagy erõsen arra épít, nálam már el is ásta magát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Ez meg engem nem érdekel, mivel nem errõl beszéltem. BF kapcsán jön elõ a téma. Az a BF ami anno volt vagyis az 1-2 ma már nem állná meg a helyét, ezért fekszik rá a Dice is a singlére hogy felvegye a versenyt, vagy megpróbálja. Nem 1-2 játék bizonyítja hogy mennyire számít az egyszemélyes epikus és magával ragadó játékmod. Aki nem látja vak, vagy másról akar beszélni pl rétegjátékokról.

Remek példa a Brink. A single erõteljesen idézõjeles, kb. nincs, és a multi meg nem viszi el a hátán az egészet, ahogy lehet olvasni. Egyetértek ebben Tottival. Kell egy erõs single.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Játékokról van szó, tehát olyanokról aik nagy tömegeket mozgatnak meg, amelyek a top 10 listákban tanyáznak. Ezek közt szinte kivétel nélkül mind rendelkezik erõs singlével, és mellette multiban is a legnépszerûbbek. Ennyirõl volt szó. Ha nincs benne single akkor jó esetben fele olyan sikeres sem lesz az alkotás, tehét a single kell. Ennyi az egész, nem tõl bonyolult látni.

wesker24
Predator 1 Billy mondta Dutchnak alias Schwarzinak ! xD
Shep
Valami mozog a fán, mind itt halunk meg!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Single nélkül egy játék halálra van ítélve

Erre az epic faszságra reagáltam, szót nem ejtettem milliós nagyságrendû eladásokról. Amint a kolléga helyesen rámutatott, attól, hogy csak párszázezer megy el valamibõl (mert mondjuk rétegjáték, és nem agyhalott amerikai kisgyerkõcöknek készül), még nem feltétlen "halálraítélt", igen tisztességes jövedelmet hozhat a fejlesztõknek, miközben a rajongói körében sikeres a játék.

Guren
ja jó. azt hittem, hogy multiplayer játékokról van szó, amik általában rétegjátékok.

Totti5
Rétegjátékok nem érdekelnek. Úgy jutottunk el hogy végig arról volt szó. COD, BF és társai. A Section 8 féle hulladék és barátai engem konkrétan nem érdekelnek, mert jelentéktelenek és mert nem is annyira jók.

Épp erre akartam célozni, de már kimondtad. Amúgy vele hülyeség leállni vitatkozni, mert mindig ez van, soroljam a milliós eladású játékokat... Holott teljesen másról van szó...

Shep
Na megtaláltam az egyiket, valahol olvastam egy hosszabb magyar nyelvût is régebben de azt nem találom.
Hát nálam ez nem AAA kategória 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Guren
hogy jutottunk el a milliós eladásokig? azért, mert egy játékból nem megy el minimum 5 millió, még nincs "halálra ítélve".

zorrobomber
Ahogy én olvastam a multitól sem lehet hanyatt esni.

Totti5
Mondj FPSeket, TPSeket az elmúlt 6 évbõl amik minum 4-6 milla plédányban mennek és csak multiplayer van bennük. ( nem a csé és nem a tf ) Gondolom nem gigantikus büdzséra célzol, tehát taníts, hiszen a pár 10 vagy max 100 ezres rétegcuccokkal nem vagyok tisztában😊

Guren
nekem se rémlik semmi a fantasztikus single részrõl, ez mindig is egy multiplayer játéknak készült.

Shep
Hát most hagy ne keressem neked vissza azt a kb 1,5 évvel ezelõtti anyagot. Nyilván azért nem láttál single anyagot belõle mert nincs is olyan neki 😄

Totti5
Mikor mondták? konkrétan egy szál single anyagot nem láttam belõle.

Mivel a kijelentésed általános volt, ne ragadjunk le a CoD-nál/BF-nél, meg egyéb gigantikus büdzséjû játékoknál. Általánosságban véve faszságot írtál, és az idõ majd ezt igazolni fogja.

Shep
Azt mondták, lesz teljes értékû nagyszerû single része ezzel szemben lehet bohóckodni botokkal 20fps mellett.

pointer4
Miért, mi volt ?
robotnyk
ez a szerencséd <#zavart1>
Guren
fõleg engem, mert nincs pénzem rá.

zorrobomber
Brink-el is hogy beszopattak mindenkit. 😊

lolSL
ea pénzügyi konferencán mindig elmondják hogy ez egy több éves terv, ha máshol konkrétan a bf3-al kapcsolatban hallod hogy túl akarnák idén szárnyalni, az csak a hülyék etetése, ahogy activision is csinálta az mw2 kampányában (elsõ teaser elõtt kijelentve hogy minden idõk legjobb játéka lesz stb)

Shep
Hát az esély megvan rá de majd õsszel kiderül.

Totti5
Csak azt mondom amit a Dice, hogy a CODot akarják túlszárnyalni, ahhoz pedig annyi kell majd...

Shep
A 14-tõl akkor is nagyon messze van. A single player meg szerintem egy hangulatos de rövid valami lesz. Elmondta a tag is ,hogy a single-el annyi a céljuk, hogy új játékosokat szerezzenek a már meglévõk mellé.

Totti5
Bad Company 2bõl 6+m ment el.

Nézd meg mely játékok a legsikeresebbek.

Xbox 360 Top LIVE Titles
1 Call of Duty: Black Ops
2 Modern Warfare 2
3 Halo: Reach
4 FIFA Soccer 11
5 NBA 2K11
6 GTA IV
7 Mortal Kombat
8 Battlefield: Bad Co. 2
9 Call of Duty 4
10 Red Dead Redemption

Amcsi xbox 360, tehát elég nagy bázis alapján számol. Nincs küztök multi only játék. A legsikeresebbek is kiváló singlével rendelkeznek, mert ez manapság elvárás. Single nélkül egy játék nem lesz olyan siekres, a sajtótól is megkapja a magáét ami negatívan hat az eladásokra, ami nem jó a kiadónak.

lolSL
hát kellemetlen lesz ahogy megvezetik majd szegény amerikai konzolosokat egy ilyen reklámkampánnyal, azért aki tudja mi az a dice, azt is tudja hogy a single lesz a játék leggyengébb pontja
ha meg nem akkor fõleg nagy a baj 😊

Shep
Ettõl persze lehet, hogy eladnak vagy 30 milliót.

Shep
Szerintem itt félreértések vannak. A 14 millió meg szerintem álomvilág de még a 7 is az álom és a valóság határán mozog 😊

Totti5
Mivel a COD ellenfelének a szánjál a BFet látható hogy asinglére helyezik a hangsúly, mert az eladások nagyrésze ebbõl lesz. Nem 1-2 millióról van szó akik a multi miatt veszi és azok negyede fog vele játszani rendszeresen, hanem itt 7 millió a cél minimum, de ha a CODot meg akarják szorongatni akkor ennek a duplája.

De az is igaz, hogy BF-et nem sokan vettek csak a single-ért 😊

Single nélkül egy játék halálra van ítélve

Ez pedig minden eddigi tévedésednél nagyobb fail 😉

PrintScreen gomb -> Paint elindít -> Paste 😉

GOG-on rögtön a vásárlás után egy ilyen virtuális polcra kerülnek fel a játékaid 😊

bakvarnyu
Szerintem meg az igazi õs Bf rajongók magasról tesznek a single kampányra, az a játék sosem arról szólt.

a pc-s játékok fejlesztését támogatva - remélem - megvettem a total war collector editions-t, és a napokban pedig érkezik a witcher 2 premium kiadás is..<#nezze>
Kongy
Jelentem megrendeltem a Waják 2 Premium Edition-t, és a regényt is. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Na fasza.Lehet 50 vírus meg spyware blokkolo/védõ meg tûzfal meg akármi.Felhekkelték az unikredites hozzáférésemet 😞

Melóba néztem záporoznak az sms-ek a tranzakciókhoz való kodokkal.Még ez a nagy szerencse hogy van ilyen.Gyorsan le is tiltottam 😞

Next PC upgrade: 2022

Ilyen képet hogy lehet csinálni?

Kongy
Vaják áááááá..... ez a szó. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
Oké, én meg most jutottam el oda hogy vettem egy Vaják 1 Továbbfejlesztett Változatot. Alant a dobozkép 😄

Kongy
S tudjátok mikor lettem biztos a W2 megvételében? Mikor úgy realizálódott bennem, hogy a "ritmusra nyomkodós" harcrendszer kivették, és most már full real time. <#eplus2> Király lesz.

Kongy
Õszintén remélem h a Brink egy nagy fail lesz, és csak kevesen veszik meg. Majd megtanulják h kell single kampány is a (kalóz) népnek. <#nyes>
2009-ben az elsõ híreknél egész más kép alakult ki bennem errõl a játékról, és akkor még a grafika is jónak tûnt...

Na, de ami biztos: Witcher 2 megvétele. Mégis rávettem magamat, sztem hamarosan leadom a rendelést. 😊

Szóval innen fúj a szél! Pedig a környéknek is jó lenne (külföldiek elszállásolása, bolti vásárlásaikkal szerzett ÁFA bevétel stb. stb. stb.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Guren
akármilyen hihetetlen, de a TF2-nek is van storyja :3

Atkamon
TF nem nagy költségvetésû? Végülis 9 évig fejlesztették. Legjobb multis FPS, amivel valaha játszottam.

w77d
egy probléma letudva, generálnak majd ezer mást. Hallottam olyanokat hogy pár fejes nagyon ellenzi a dolgot..